Nepal & India Insider 29 dagen

vanaf 4430
Vanafprijs in euro is per persoon o.b.v. 2 personen in een 2-persoonskamer in ‘Midrange’ hotels. Inclusief intercontinentale retourvlucht. De prijzen van vluchten veranderen voortdurend. Vanafprijs is niet gescand op actualiteit of beschikbaarheid van de intercontinentale retourvlucht. Klik op de tab ‘onze hotels', voor de voorbeeld hotels. Exclusief boekingskosten 35 per boeking, calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR bijdrage 5 per persoon.
Route op kaart
Kies de reis van uw keuze. Elke reis kunt u desgewenst zelf aanpassen tot uw ideale reis.
Klik op de hotelcategorie van uw voorkeur. Alle prijzen, ook uw aanpassingen zijn daarop gebaseerd. Wijzigt u de categorie, dan moet u uw aanpassingen opnieuw toevoegen.
TEST
Deze gegevens bepalen de prijs die we u tonen bij het zoeken en boeken. We onthouden deze gegevens om ook bij een volgend website bezoek direct de juiste prijzen te kunnen tonen.
Vul hier de juiste gegevens van uw reisgezelschap in. Leeftijden die gelden op het moment van reizen. Mogelijke kortingen verwerken we o.b.v. deze gegevens.
Koningsstad Bhaktapur
Koningsstad Bhaktapur
Koningsstad Bhaktapur
Chitwan National Park
Koningsstad Bhaktapur
Vrouw in sari
Koningsstad Bhaktapur
Taj Mahal, Agra
Koningsstad Bhaktapur
Chinese visnetten, Cochin

Kies de hotels in Nepal die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Nepal rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reisbeleving, ongeacht het beschikbare budget. Gelukkig richt Nepal zich allang niet meer alleen op de budgetreiziger. Ook in Nepal kunt u voor elke rondreis van HelloBeautifulWorld kiezen uit 3 hotel categorieën. Zelfs op onze trekkings in het Annapurna en Everest gebeid. We hebben alle hotels en lodges persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels en lodges in Nepal, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Hotel vergelijker Nepal

Per plaats in Nepal, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels in Nepal vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel in verschillende categorieën. Mocht een hotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel. Dit doen we altijd in overleg met u.