Vietnam rondreizen

Onuitwisbare indrukken

vn, mui ne, strand (7).jpg
Strand van Mui Ne
vn, sapa, sapa  (12).jpg
Kinderen in Sapa
vn, halong bay, halong bay (6).jpg
Halong Bay
vn, algemeen, meisje.jpg
Vietnamees meisje
vn, hoi an, oude stad hoi an  (30).jpg
De oude stad van Hoi An
vn, mekong delta, floating market (25).jpg
Drijvende markt in de Mekong Delta
vn, hanoi, hoan kiem meer (14).jpg
Hoan Kiem meer in Hanoi
vn, sapa, sapa  (13).jpg
Bergvolkeren rondom Sapa
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Vietnam rondreis

Al onze Vietnam rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de Vietnamezen, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Vietnam onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Vietnam rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Al onze rondreizen zijn flexibel aanpasbaar. Extra nachten in statig Hanoi, in bruisend Ho Chi Minh City of in het super gezellige Hoi An. Extra excursies, met het vliegtuig i.p.v. de nachttrein, naar de bergvolkeren van Sapa en Mai Chau, cruisen op een jonk door de Mekong Delta, het dorpsleven beleven op een uurtje van Hanoi, relaxen aan de tropische stranden van Mui Ne...
lees meer
Vietnam lege routekaart

Wat maakt Vietnam zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Vietnam te kiezen?

Vietnam is een enorm afwisselend land, waar u zich direct thuis voelt. Dit mooie land is pas sinds begin jaren 90 opengegaan voor toerisme. Voor een lange tijd was Vietnam op slot door de Vietnamoorlog en de binnenlandse nasleep daarvan. Na het einde van de Koude Oorlog en de start van economische hervormingen, “Doi Moi”, ging de deur van Vietnam steeds meer open. De Vietnamoorlog domineerde het nieuws dagelijks in de jaren 60 en 70. Het Medisch Comité Nederland Vietnam was actief met steun verlenen aan de Vietnamese bevolking om het land op te bouwen na het einde van de oorlog in 1975. De eerste bootvluchtelingen werden opgevangen in ons land eind jaren 70, waardoor er in Nederland een kleine Vietnamese gemeenschap ontstond. Vietnamese loempiakramen werden toen een nieuw fenomeen in het Nederlandse straatbeeld, en nu verschijnen populaire Vietnamese restaurants en noodleshops in onze steden. Vietnam is weer terug op het wereldtoneel; het is een grote regionale speler geworden en een gewilde reisbestemming. Er zijn grote steden, zoals swingend Saigon (Ho Chi Minh City) en historisch Hanoi. Pagodes, tempels en andere historische monumenten herinneren aan een rijk cultureel verleden. De Frans-koloniale erfenis is zichtbaar in de architectuur en de keuken van het land. Het land biedt landschappelijk schoon, zoals uitgestrekte bergketens bij de grens met China waar kleurrijke bergvolkeren leven, en een lange kustlijn van noord naar zuid. Er zijn mooie stranden en een tropisch klimaat in het zuiden tot winterse kou in de noordelijke bergstreken. En natuurlijk is er de zeer vriendelijke, diverse bevolking van Vietnam die u op uw reis tegen komt: jonge ambitieuze stedelingen, boeren op het platteland, vissers in de kuststreken en de minderheden in de bergen.

Is het de natuur?

Vietnam heeft een bijzonder afwisselend landschap. Het is een langgerekt land, even lang als Zweden, met een kustlijn van meer dan 3.000 km aan de Zuid-Chinese zee die van noord naar zuid loopt. Het land kent 2 klimaatzones: subtropisch in het noorden en tropisch in het zuiden. Het noorden is bergachtig en ruig aan de grens met China en herbergt kleurrijke bergstammen, vooral rond de stad Sapa. Dit bergachtig gebied kent een gematigd klimaat met klamme winters. De Rode rivierdelta is een vruchtbaar gebied met vele groene rijstvelden. Aan de monding van de Rode rivier ziet u de sprookjesachtige kalksteenrotsen van Halong Bay oprijzen uit de Zuid-Chinese zee. Ten zuiden van Hanoi vindt u het karstgebergte van Tam Coc, bij de plaats Ninh Binh. Dit natuurgebied wordt ook wel ‘Halong Bay op het land’ genoemd.
In het midden van het land is Vietnam op zijn smalst met slechts 50 km tussen kust en grens. Midden-Vietnam is voor het grootste gedeelte bergachtig, bedekt met jungle, en wordt doorsneden door meerdere rivieren. Op het grensgebied met Cambodja en Laos is het eveneens bergachtig met jungle. De smalle kuststrook kent een paar mooie zandstranden en duinen, zoals bij Hoi An.
Ook in het zuiden van Vietnam zijn er stranden bij Phan Tiet, Mui Ne en Phu Quoc eiland. Het zuiden kent heuvels en een deltagebied bijna zo groot als Nederland: die van de Mekong rivier. Bij een reis naar Vietnam moet u zeker een tocht maken in de delta. De megarivier, de Mekong, is met zijn bijna 4.000 km lengte één van de grote rivieren van de wereld. Hij ontspringt in Tibet (China) en stroomt door 5 landen namelijk door China, Laos, Thailand, Vietnam en Cambodja. De rivier zet vruchtbaar slib af in de delta en zorgt zo voor rijke grond in de delta. De Mekong delta is de rijstschuur van het land. Het felle groen van de oneindige rijstvelden is overweldigend. Vietnam kent slechts een paar nationale parken, zoals Cuc Phuong in het noorden, Phong Nha Ke Bang in het midden en Yok Don in het zuiden. Ze bieden prachtig landschappelijk schoon, maar weinig kans om dieren te spotten.

vn, sapa, sapa  (4).jpg

Zijn het de mensen?

De Vietnamezen zijn ontzettend aardige, sterke en veerkrachtige mensen. En dat is bijzonder gezien de lange periodes van oorlog die ze hebben gekend in de 20e eeuw: hun onafhankelijkheidsstrijd tegen de Fransen, die overging in een langdurige oorlog met de VS en de eeuwenlange strijd die ze hebben gevoerd tegen de grote noorderbuur China. De bevolking van Vietnam is erg jong. Een groot deel van de jongeren is na 1975, het einde van de Vietnamoorlog, geboren. De bevolking is vooral geconcentreerd in de Rode rivierdelta in en rond Hanoi, de hoofdstad van de Socialistische Republiek Vietnam. Een ander belangrijke concentratie is in de Mekong-rivierdelta bij Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, dé zakenstad van het land. Er is een groot verschil tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Het noorden is qua cultuur verwant met grote noorderbuur China. In de ruige bergen op de grens met China en Laos wonen vooral bergstammen, die etnisch verwant zijn met de volken aan de Chinese kant van de grens. De weekendmarkten van Sapa en Bac Ha bieden bij uitstek de gelegenheid om leden van de bergminderheden in vol ornaat te zien. De leden van stammen als de Hmong, Dao of de Mien lopen hier nog in authentieke folklore kledingdracht rond. Dat is bijzonder, omdat in buurlanden als Thailand of China etnische minderheden vaak moderne kleding dragen. Het zuiden van Vietnam is minder cultureel beïnvloed door China. De mensen zijn meer verwant met de buren in Cambodja, en kennen een meer open liberale levensstijl. Dit maakt u zeker aan den lijve mee in swingend Ho Chi Minh City.

vn, mai chau, mai chau  (46).jpg

Is het de rijke geschiedenis?

Vietnam heeft een fascinerend verleden. Vroegere keizerlijke dynastieën hebben een rijke cultuur achtergelaten in Vietnam. Grote noorderbuur China is vele malen het land binnengedrongen en heeft zijn sporen nagelaten, te zien aan tempels en pagodes. In het midden van het land rond het huidige Danang ontstond Champa, een Hindoeïstisch koninkrijk dat heerste over Midden- en Zuid-Vietnam van ongeveer de 2e eeuw tot de 12e eeuw. In de Mekongdelta onderhield het Hindu rijk Funan handelsrelaties met de Khmer (het huidige Cambodja), India en China. Vandaag de dag herinneren de rode zandstenen torens in Nha Trang en de tempels van My Son aan het Champa-rijk. Gedurende bijna 1000 jaar was het noorden van Vietnam ingelijfd bij het Chinese keizerrijk. Pas in de 10e eeuw werd Vietnam onafhankelijk en stichtte zijn eigen dynastie. De stad Hué in het midden van het land kent een glorieuze geschiedenis als keizerlijke hoofdstad van Vietnam en heeft vele monumenten, zoals de Citadel met de Verboden Purperen Stad en het keizerlijke paleis met fraaie pagodes en grootse keizerlijke graftombes. Koloniale gebouwen in onder meer Hanoi, Ho Chi Minh City en het ‘hillstation’ Dalat herinneren aan de Franse overheersing. Vietnam was onder de naam Cochin ingelijfd bij de grote Franse kolonie Indochina, samen met Laos en Cambodja. De Franse aanwezigheid heeft bijna 100 jaar geduurd, totdat de Fransen in 1954 de veldslag bij Dien Bien Phu verloren.

vn, hue, citadel met de verboden stad (6).jpg

Is het de Vietnamoorlog?

De Vietnamoorlog die duurde van 1964 tot 1975 heeft een groot stempel gedrukt op het land. Na het vertrek van de Fransen na hun smadelijke nederlaag bij Dien Bien Phu in 1954,ontstond er een machtsvacuum. De Koude Oorlog was op zijn hoogtepunt en achter de schermen bemoeiden de hoofdrolspelers Amerika en Rusland zich volop met de interne machtsstrijd in Vietnam. Het Noorden en het Zuiden hadden verschillende opvattingen over de richting en het bestuur van een verenigd Vietnam. Steeds openlijker werden de conflicten en tegenstellingen, en steeds directer werd er ingegrepen door mn. de Amerikanen, de steunpilaar van de Zuidelijke machthebbers. Dat leidde tot de stationering van een grote Amerikaanse troepenmacht in het Zuiden van Vietnam. Op het hoogtepunt van het conflict waren er wel 500.000 Amerikaanse manschappen gestationeerd. De strijd tussen het Noorden en het Zuiden, die al snel ontaardde in een patstelling tussen beide partijen zorgde voor veel slachtoffers onder de burger bevolking. Berucht is het bloedbad van My Lai bij Danang waar de bevolking van een heel dorp werd uitgemoord door een Amerikaanse patrouille. Het Amerikaanse optreden en aanwezigheid zorgde na verloop van tijd ook voor grote verdeeldheid in de Amerikaanse samenleving en bij de westerse bondgenoten. Het was tegelijkertijd de laatste oorlog die bijna letterlijk ‘live’ op tv te volgen was, en die 10 jaar lang het nieuws domineerde. Regelmatig was de oorlog het openingsitem van het Journaal of voorpagina nieuws in de dagbladen. Bij veel Nederlanders ouder dan 50 jaar zit deze oorlog dan ook prominent in het collectieve geheugen. Ook de Nederlandse samenleving raakte door het conflict ernstig verdeeld, want partij kiezen was door de overweldigende media aandacht onvermijdelijk. Toen uiteindelijk doordrong dat het conflict geen winnaar zou kennen, werden er onderhandelingen gestart wat leidde tot een overeenkomst om de oorlog te beëindigen en tot het vertrek van de Amerikaanse troepen in 1975. Het Noorden nam de macht in het gehele land over en Vietnam ging bijna letterlijk op slot. Sympathisanten van een onafhankelijk Zuid Vietnam beleefden zware tijden en velen vluchtten het land uit. De Vietnamese ‘bootvluchtelingen’, zoals ze werden genoemd, werden ook voor een klein deel opgevangen in Nederland. Na het einde van de Koude Oorlog rond 1990 volgt een periode van meer openheid en economische hervormingen. Het programma genaamd ‘Doi Moi’ past goed bij de meer ondernemende bevolking uit het Zuiden en zorgt voor een toename van de welvaart. Dit zorgt ervoor dat de wonden van de oorlog worden geheeld, al zijn ze nog wel zichtbaar. De Vietnamoorlog is zelfs een bezienswaardigheid op zich geworden. Vooral voor bezoekers uit Frankrijk en Amerika is de oorlog juist een belangrijke reden om het land te bezoeken. Voor Franse toeristen is Vietnam verweven met hun eigen geschiedenis. Amerikaanse oorlogsveteranen willen de plekken bezoeken waar zij ooit hebben gevochten, ook de plaatsen die een zwarte pagina vormen in de geschiedenisboeken. Noordelijk van Hué bevond zich de DMZ: Demilitarized Zone, ofwel gedemilitariseerde zone, het niemandsland tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Van 1954 tot 1976 liep hier een zone van enkele kilometers breed aan weerszijden van de demarcatielijn tussen Noord- en Zuid-Vietnam. De Wolkenpas (Hai Van bergpas) markeert de geografische grens tussen Noord- en Zuid-Vietnam en ligt op de route van Danang naar Hué. De top van deze bergpas is vaak in nevel gehuld, vandaar de naam. De bezienswaardigheden in Hué zelf, zoals de citadel, zijn ernstig beschadigd tijdens het beruchte Tet offensief in 1968. Oorlogsmusea in Hanoi en Ho Chi Minh City houden de geschiedenis levend voor toekomstige generaties. De Vietcong, de Noordelijke guerrilla strijdmacht, had een uitgebreid tunnelnetwerk. Dat was onderdeel van de zgn. Hoh Chi Min trail, de bevoorradingsroute van Noord naar Zuid Vietnam van de Vietcong. Ze dienden tegelijkertijd as schuilplaats. De tunnels bij Cu Chi ten Noorden van Ho Chi Minh City zijn de resterende getuigen. Een deel van de tunnels is omgebouwd tot museum. Jaarlijks trekken de tunnels talloze toeristen.

vn, ho chi minh city, war remnants museum (2).jpg

Zijn het de markten en festivals?

In elke Vietnamese stad vindt u drukke markten met levendige handel, waar de rijke oogst van het land wordt aangeboden. Rijst, groente, fruit, vlees, kippen en andere levende dieren, maar ook textiel, schoenen, elektronica enzovoort.
Op de markt in Dalat, hooggelegen in een koelere streek van Zuid-Vietnam, herkent u producten van de koude grond: wortels, kool en aardbeien.
Een hoogtepunt is de markt van Sapa in Noord-Vietnam. Elke dag van de week wordt er in Sapa of in een van de kleine omliggende stadjes een markt gehouden. Het drukst bezocht zijn de kleurrijke weekendmarkten, zowel op zaterdag als op zondag, waar de bergvolkeren uit de omgeving naar toekomen om in te kopen en te verkopen. Er wordt gehandeld in van alles: niet alleen de oogst van het land, maar ook etnische souvenirs, handwerk, kleding, tassen, sieraden, elektronica, landbouwwerktuigen en zelfs vee. De festivalkalender van Vietnam is cultureel sterk beïnvloed door China. Het grootste en belangrijkste festival is het Tet-festival, dat plaatsvindt eind januari of begin februari, afhankelijk van de maankalender. Men viert dan het Vietnamese Nieuwjaar, waarbij veel mensen een week vrij krijgen. Vietnamezen gaan naar familie om het Nieuwjaar in besloten kring thuis te vieren, wat leidt tot een enorme reispiek. Er worden festiviteiten georganiseerd, zoals optochten, drakendansen, vuurwerk en bloemenparades. Tet Thrung Thu is het midherfstfeest dat eind september wordt gevierd. Vooral op het platteland in Vietnam zult u kinderen met lampions in fantasierijke vormen door de straten zien lopen. Overal worden 'moon cakes' verkocht: een soort gevulde koek met rode bonenpasta. In de steden Hoi An en Hué zijn er lokale culturele festivals, zoals het Parfum pagoda festival. Tijdens dit Boeddhistische festival komen pelgrims samen bij dit bekende monument in Hué om te bidden voor voorspoed in het nieuwe jaar.

vn, ho chi minh city, cao dai great tempel (17).jpg

Is het het heerlijke eten?

Er is geen land in Azië waar u niet overal op elk moment van de dag heerlijk kunt eten. En Vietnam is geen uitzondering, eerder een exponent van die eetcultuur. Het Vietnamese eten is vers, heerlijk, gezond en betaalbaar. We kennen allemaal de loempia’s van de marktkraampjes, maar in Vietnam kunt u zoveel verschillende loempia’s eten. Ze zijn gerold in rijstvellen en gevuld met onder andere varkensgehakt, kip, krab, garnalen, mie, groentes of bamboe. U proeft het in Vietnam. De keuken kent een grote variatie en wordt beïnvloed door de nabijheid van de zee. Met zo’n lange kustlijn kent het land natuurlijk veel vis en schelpdieren. Door zijn geografische ligging heeft het land groente en fruit uit tropische, subtropische en gematigde klimaatzones. Het zuiden biedt, bijvoorbeeld kokosnoten en mango’s en het noorden brengt appels en sla voort. Koks gebruiken weinig olie waardoor de gerechten licht verteerbaar zijn. De nadruk ligt op verse kruiden, zoals munt, basilicum en citroengras. Ook bijzonder: Vietnamezen eten rauwe groente, iets wat je in omliggende landen nauwelijks tegenkomt. De Vietnamese keuken gebruikt weinig soyasaus, zoals bij hun Chinese noorderburen. Nuoc mam, de Vietnamese vissaus, vindt u juist veel terug op tafel. In het noorden van Vietnam eet men licht kruidig en roerbakt men de ingrediënten, wederom een Chinese invloed. In het zuiden gebruikt men meer kruiden en pepers, en is de invloed van immigranten zichtbaar, zoals Indiase curry’s. Wijn en belegde baguettes zijn de meest zichtbare erfenis van de Fransen, net zoals koffie en thee. In Vietnam kijken ze niet raar op als u ergens een cappuccino besteld.

vn, algemeen, gerechten (4).jpg
vn, algemeen, transport (38).jpg
Laat je vervoeren in een cyclo

Individueel rondreizen in Vietnam

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Vietnam zijn individuele rondreizen. In Vietnam bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Vietnam veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Vietnam te beleven. Bij aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privéchauffeur. Bijna altijd reist er ook een Engelssprekende gids met u mee. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. Er gaat ook dan altijd een Engelssprekende gids mee voor uitleg. ‘Private’ rondreizen in Vietnam is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Vietnam. Uw Vietnamese chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Vietnam reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij. Er zijn geen directe verbindingen met Vietnam. U moet altijd overstappen. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

vna-logo-vert-4c.jpg

Vlieg met de KLM van Amsterdam naar Frankfurt, Parijs of London en ga aan boord bij Vietnam Airlines. Zij vliegen met nieuwste widebody Airbus 350-900 of de Dreamliner B-787 direct naar Vietnam en verder! Voor de 3e keer op een rij zijn zij genomineerd als de beste “Worlds leading airline” volgens de Skytrax awards. De drie klassen van Vietnam Airlines bieden iedereen het beste. Boek Business class, Premium Economy class of Economy class. Ervaar de gastvrijheid aan boord en geniet van de heerlijke Vietnamese maaltijden terwijl u geniet van uw eigen entertainment scherm met een wereldwijde geschikte keuze uit films, muziek en TV series. Zelfs de kleinsten vermaken zich aan boord met een groot collectie kinder tekenfilms.

singapore airlines logo bewerkt 1.jpg

Vliegt u Singapore Airlines dan weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken. De maatschappij, uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij, biedt u een all inclusive product. Zo zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes - inclusief de wereldberoemde Singapore Sling – inbegrepen en kunt u in Economy Class 30 kgs bagage meenemen. Aan boord geniet u in uiterst comfortabele stoelen van de 5-sterren inflight service waar de maatschappij bekend om staat. En dankzij KrisWorld, het bekroonde inflight entertainment systeem met meer dan 1.000 on-demand opties, vliegt de tijd voorbij. Vanuit Amsterdam vliegt de moderne Airbus A350, met aan boord een ruime Business Class, Premium Economy Class en Economy Class, dagelijks naar Singapore. Deze vlucht sluit in Singapore goed aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

logo china southern airlines.jpg

China Southern Airlines vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Beijing en Guangzhou. Met meer dan 120 bestemmingen binnen China is er bijna geen binnenlandse luchthaven waar China Southern niet heen vliegt. Verder vliegt zij ook naar 50 bestemmingen in Azië (buiten China). Is de overstaptijd langer dan 8 uur? China Southern biedt gratis een hotelaccommodatie en pick-up service aan. Met de 72 uur visumvrije regeling is het zelfs mogelijk om Guangzhou te verkennen en de highlights te bezoeken. Kiest u voor een reis met deze airline, dan zit hier 23kg ruimbagage bij inbegrepen.

Kies de hotels in Vietnam die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Vietnam rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Vietnam rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Vietnam, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

vn_sgn_ruby river.jpg
Door ons geselecteerde hotels in Vietnam, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Vietnam zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

vn_sapa_BB_bc1.jpg
Hotels in Vietnam die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Vietnam, en een keuze die uw reis zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

vn_sgn_villa song.jpg
Luxe hotels in Vietnam met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Vietnam, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Hotel vergelijker Vietnam

Per plaats in Vietnam, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels in Vietnam vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel in verschillende categorieën. Mocht een hotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel. Dit doen we in overleg met u.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Can Tho
TTC Premium
vn, can tho, ttc (5).jpg
vn, can tho, ttc (4).jpg
vn, can tho, ttc (2).jpg
vn, can tho, ttc (1).jpg
Gelegen aan de oevers van de Hau rivier en op loopafstand van de Ong Pagode en avondmarkt. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Het restaurant serveert Aziatische en Westerse gerechten en in de sky bar kunt u genieten van een panoramisch uitzicht met uitzicht op de rivier. Personeel spreekt goed Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Can Tho
Victoria
VN, Can Tho, Victoria
VN, Can Tho, Victoria, Kamer
VN, Can Tho, Victoria, zwembad
Comfortabel hotel op een rustige locatie in de stad Can Tho, aan de oevers van de rivier de Hau. In koloniale stijl ingericht. Zwembad ligt in een mooie tuin. Goed restaurant. Een perfecte plek om na een drukke dag in de Mekong Delta te ontspannen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Can Tho
Azerai hotel
azerai hotel.jpg
azerai hotel (4).jpg
azerai hotel (3).jpg
azerai hotel (1).jpg
Het meest luxe resort in Can Tho. Azerai ligt op een eilandje in de Mekong rivier, buiten de stad. Je bereikt het resort met een boot. Reizigers noemen het hier 'Heaven on Earth'. Prachtige tuinen, zwembad, bar, lounge en een restaurant. Een plek om uit te rusten en te genieten. Kamers zijn luxe ingericht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
TTC Premium
vn, can tho, ttc (5).jpg
vn, can tho, ttc (4).jpg
vn, can tho, ttc (2).jpg
vn, can tho, ttc (1).jpg
Gelegen aan de oevers van de Hau rivier en op loopafstand van de Ong Pagode en avondmarkt. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Het restaurant serveert Aziatische en Westerse gerechten en in de sky bar kunt u genieten van een panoramisch uitzicht met uitzicht op de rivier. Personeel spreekt goed Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Can Tho
Victoria
VN, Can Tho, Victoria
VN, Can Tho, Victoria, Kamer
VN, Can Tho, Victoria, zwembad
Comfortabel hotel op een rustige locatie in de stad Can Tho, aan de oevers van de rivier de Hau. In koloniale stijl ingericht. Zwembad ligt in een mooie tuin. Goed restaurant. Een perfecte plek om na een drukke dag in de Mekong Delta te ontspannen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Can Tho
Azerai hotel
azerai hotel.jpg
azerai hotel (4).jpg
azerai hotel (3).jpg
azerai hotel (1).jpg
Het meest luxe resort in Can Tho. Azerai ligt op een eilandje in de Mekong rivier, buiten de stad. Je bereikt het resort met een boot. Reizigers noemen het hier 'Heaven on Earth'. Prachtige tuinen, zwembad, bar, lounge en een restaurant. Een plek om uit te rusten en te genieten. Kamers zijn luxe ingericht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
TTC Premium
vn, can tho, ttc (5).jpg
vn, can tho, ttc (4).jpg
vn, can tho, ttc (2).jpg
vn, can tho, ttc (1).jpg
Gelegen aan de oevers van de Hau rivier en op loopafstand van de Ong Pagode en avondmarkt. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Het restaurant serveert Aziatische en Westerse gerechten en in de sky bar kunt u genieten van een panoramisch uitzicht met uitzicht op de rivier. Personeel spreekt goed Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Can Tho
Victoria
VN, Can Tho, Victoria
VN, Can Tho, Victoria, Kamer
VN, Can Tho, Victoria, zwembad
Comfortabel hotel op een rustige locatie in de stad Can Tho, aan de oevers van de rivier de Hau. In koloniale stijl ingericht. Zwembad ligt in een mooie tuin. Goed restaurant. Een perfecte plek om na een drukke dag in de Mekong Delta te ontspannen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Can Tho
Azerai hotel
azerai hotel.jpg
azerai hotel (4).jpg
azerai hotel (3).jpg
azerai hotel (1).jpg
Het meest luxe resort in Can Tho. Azerai ligt op een eilandje in de Mekong rivier, buiten de stad. Je bereikt het resort met een boot. Reizigers noemen het hier 'Heaven on Earth'. Prachtige tuinen, zwembad, bar, lounge en een restaurant. Een plek om uit te rusten en te genieten. Kamers zijn luxe ingericht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dalat
Bich Dao Boutique
vietnam, dalat, bich dao hotel, buitenkant.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, standaardkamer.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, tuin.jpg
Leuk, boutique stijl hotel in een weelderige groene tuin. Hotel bestaat uit twee karakteristieke gebouwen. Kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van de benodigde faciliteiten. Ligt op slechts 1,5 km van de markt van Dalat en het Xuan Huong-meer. Met taxi snel te bereiken. Simpel, maar goed ontbijt. Mogelijkheid om 's avonds in het restaurant te eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen airconditioning in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Dalat
Bich Dao Boutique
vietnam, dalat, bich dao hotel, buitenkant.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, standaardkamer.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, tuin.jpg
Leuk, boutique stijl hotel in een weelderige groene tuin. Hotel bestaat uit twee karakteristieke gebouwen. Kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van de benodigde faciliteiten. Ligt op slechts 1,5 km van de markt van Dalat en het Xuan Huong-meer. Met taxi snel te bereiken. Simpel, maar goed ontbijt. Mogelijkheid om 's avonds in het restaurant te eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen airconditioning in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Dalat
Bich Dao Boutique
vietnam, dalat, bich dao hotel, buitenkant.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, standaardkamer.jpg
vietnam, dalat, bich dao hotel, tuin.jpg
Leuk, boutique stijl hotel in een weelderige groene tuin. Hotel bestaat uit twee karakteristieke gebouwen. Kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van de benodigde faciliteiten. Ligt op slechts 1,5 km van de markt van Dalat en het Xuan Huong-meer. Met taxi snel te bereiken. Simpel, maar goed ontbijt. Mogelijkheid om 's avonds in het restaurant te eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen airconditioning in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Glory
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant, bar en zonnedek. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen en zelfs een kleine spa voor massages. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam. Vaart in de Halong baai.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Swan Cruise
vn, swan cruise, boat.jpg
vn, swan cruise, deluxe hut.jpg
vn, swan cruise, restaurant.jpg
vn, swan cruise, upper deck.jpg
Goed beoordeelde middenklasse Halong cruise. Het traditioneel houten schip vaart in de Tu Long baai, rustiger en minder toeristisch dan de Halong baai. Kamers eenvoudig ingericht met houten meubels en Vietnamese details, zoals de schilderijtjes aan de muren. Alle kamers hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de baai. Bovendek met zonnebedden, restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Peony Cruise
vn,peony cruises, lan ha bay.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 3.jpg
vn,peony cruises, lan ha bay, deluxe balcony cabin 1.jpg
4 sterren cruise maatschappij met nieuwe boten. Een ontspannende cruise door Lan Ha Bay, een mooi en rustig vaargebied. De boot beschikt over 24 modern ingerichte hutten met een balkon. Personeel is servicegericht en gastvrij. Het schip beschikt over een restaurant, een bar op het zonnedek en een spa. Vanaf de boot zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Goede recensies van reizigers die u voorgingen en een mooie vaarroute, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Deze boot vaart in Halong Bay. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Orchid Classic Cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, cruise
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, bovenaf
vn, halong bay, orchid cruise, suite balcony bewerkt.jpg
VN, Halong Bay, Orchid Classic Cruise, restaurant
De buitenkant van een traditionele Vietnamese jonk; de binnenkant van een luxueus hotel. Grote, prachtig ingerichte suites, elk met eigen balkon met uitzicht over het water. Ensuite badkamer met bad. Groot zonnedek, spa, fitnessruimte en goed restaurant op de boot. Personeel aan boord is gastvrij en behulpzaam. Nog een voordeel: de Orchid Cruise vaart in Lan Ha Bay; een rustiger gedeelte van Halong Bay.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay / Lan Ha Bay
Paradise Elegance
VN, Halong Bay, Paradise Elegance Cruise
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, kamer
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, hal
VN, Halong Bay, Paradise Elegance, bovenaanzicht
Varen op een cruise door Halong Bay op de Paradise Elegance. Dit schip heeft moderne hutten met een eigen balkon. Inrichting in Vietnamese stijl. Goed restaurant. Geniet van het prachtige landschap vanaf het zonnedek met een cocktail. Ook massages mogelijk in de spa.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hanoi
May The Ville Legend
VN, Hanoi, May the ville legend, kamer
VN, Hanoi, May the ville legend, eetzaal
VN, Hanoi, May the ville legend, badkamer
Leuk hotel midden in the Old Quarter van Hanoi. Uitstekende uitvalbasis om Hanoi te verkennen. Kamers zijn comfortabel ingericht. In de ochtend geniet u het ontbijt in buffetvorm. Het personeel is zeer vriendelijk.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hanoi
La Siesta Classic Ma May
vn, hanoi, la siesta classic ma may, rooftop bar.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, kamer.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, eetzaal.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, ingang.jpg
Prachtig boutique hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 500 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en het ontbijtbuffet is heel divers. Einde van de dag geniet u op de rooftopbar van een lekker drankje. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi buiten
VN, Hanoi, The Chi, hal
Elegant hotel op een perfecte, centrale locatie in het Hoan Kiem district. Meerdere eetgelegenheden in de buurt en op circa 5 minuten lopen van het Hoan Kiem meer. Comfortabele kamers met een moderne, stijlvolle inrichting. Restaurant aanwezig. Bar met dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Uiterst vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Peridot Grand
VN, Hanoi, Peridot Grand, infinity pool
peridot grand hotel (4).jpg
peridot grand hotel (2).jpg
VN, Hanoi, Peridot Grand, lounge
Luxe, sfeervol hotel, in het oude centrum van Hanoi, met alle benodigde faciliteiten. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de 12de verdieping is een skybar gevestigd en een infinity pool met uitzicht over de stad. Luxe spa. De kamers zijn rijk gedecoreerd en comfortabel. In dit hotel kunt u rekenen op fantastische service van het personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
May The Ville Legend
VN, Hanoi, May the ville legend, kamer
VN, Hanoi, May the ville legend, eetzaal
VN, Hanoi, May the ville legend, badkamer
Leuk hotel midden in the Old Quarter van Hanoi. Uitstekende uitvalbasis om Hanoi te verkennen. Kamers zijn comfortabel ingericht. In de ochtend geniet u het ontbijt in buffetvorm. Het personeel is zeer vriendelijk.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hanoi
La Siesta Classic Ma May
vn, hanoi, la siesta classic ma may, rooftop bar.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, kamer.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, eetzaal.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, ingang.jpg
Prachtig boutique hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 500 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en het ontbijtbuffet is heel divers. Einde van de dag geniet u op de rooftopbar van een lekker drankje. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi buiten
VN, Hanoi, The Chi, hal
Elegant hotel op een perfecte, centrale locatie in het Hoan Kiem district. Meerdere eetgelegenheden in de buurt en op circa 5 minuten lopen van het Hoan Kiem meer. Comfortabele kamers met een moderne, stijlvolle inrichting. Restaurant aanwezig. Bar met dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Uiterst vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Peridot Grand
VN, Hanoi, Peridot Grand, infinity pool
peridot grand hotel (4).jpg
peridot grand hotel (2).jpg
VN, Hanoi, Peridot Grand, lounge
Luxe, sfeervol hotel, in het oude centrum van Hanoi, met alle benodigde faciliteiten. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de 12de verdieping is een skybar gevestigd en een infinity pool met uitzicht over de stad. Luxe spa. De kamers zijn rijk gedecoreerd en comfortabel. In dit hotel kunt u rekenen op fantastische service van het personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
May The Ville Legend
VN, Hanoi, May the ville legend, kamer
VN, Hanoi, May the ville legend, eetzaal
VN, Hanoi, May the ville legend, badkamer
Leuk hotel midden in the Old Quarter van Hanoi. Uitstekende uitvalbasis om Hanoi te verkennen. Kamers zijn comfortabel ingericht. In de ochtend geniet u het ontbijt in buffetvorm. Het personeel is zeer vriendelijk.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hanoi
La Siesta Classic Ma May
vn, hanoi, la siesta classic ma may, rooftop bar.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, kamer.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, eetzaal.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, ingang.jpg
Prachtig boutique hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 500 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en het ontbijtbuffet is heel divers. Einde van de dag geniet u op de rooftopbar van een lekker drankje. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi buiten
VN, Hanoi, The Chi, hal
Elegant hotel op een perfecte, centrale locatie in het Hoan Kiem district. Meerdere eetgelegenheden in de buurt en op circa 5 minuten lopen van het Hoan Kiem meer. Comfortabele kamers met een moderne, stijlvolle inrichting. Restaurant aanwezig. Bar met dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Uiterst vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Peridot Grand
VN, Hanoi, Peridot Grand, infinity pool
peridot grand hotel (4).jpg
peridot grand hotel (2).jpg
VN, Hanoi, Peridot Grand, lounge
Luxe, sfeervol hotel, in het oude centrum van Hanoi, met alle benodigde faciliteiten. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de 12de verdieping is een skybar gevestigd en een infinity pool met uitzicht over de stad. Luxe spa. De kamers zijn rijk gedecoreerd en comfortabel. In dit hotel kunt u rekenen op fantastische service van het personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
May The Ville Legend
VN, Hanoi, May the ville legend, kamer
VN, Hanoi, May the ville legend, eetzaal
VN, Hanoi, May the ville legend, badkamer
Leuk hotel midden in the Old Quarter van Hanoi. Uitstekende uitvalbasis om Hanoi te verkennen. Kamers zijn comfortabel ingericht. In de ochtend geniet u het ontbijt in buffetvorm. Het personeel is zeer vriendelijk.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hanoi
La Siesta Classic Ma May
vn, hanoi, la siesta classic ma may, rooftop bar.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, kamer.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, eetzaal.jpg
vn, hanoi, la siesta classic ma may, ingang.jpg
Prachtig boutique hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 500 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en het ontbijtbuffet is heel divers. Einde van de dag geniet u op de rooftopbar van een lekker drankje. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi Boutique
VN, Hanoi, The Chi buiten
VN, Hanoi, The Chi, hal
Elegant hotel op een perfecte, centrale locatie in het Hoan Kiem district. Meerdere eetgelegenheden in de buurt en op circa 5 minuten lopen van het Hoan Kiem meer. Comfortabele kamers met een moderne, stijlvolle inrichting. Restaurant aanwezig. Bar met dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. Uiterst vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Peridot Grand
VN, Hanoi, Peridot Grand, infinity pool
peridot grand hotel (4).jpg
peridot grand hotel (2).jpg
VN, Hanoi, Peridot Grand, lounge
Luxe, sfeervol hotel, in het oude centrum van Hanoi, met alle benodigde faciliteiten. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de 12de verdieping is een skybar gevestigd en een infinity pool met uitzicht over de stad. Luxe spa. De kamers zijn rijk gedecoreerd en comfortabel. In dit hotel kunt u rekenen op fantastische service van het personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Acnos Grand
VN, HCM, Acnos Grand, kamer
VM, HCM, Acnos Grand, Hal
VN, HCM, Acnos Grand, Zwembad
Stadshotel in Vietnamese stijl. Goede ligging. Op ongeveer 5 minuten lopen van de Ban Thanh markt. Eenvoudige, maar nette kamers. Klein zwembad. Vriendelijk personeel. Prima uitvalsbasis om Ho Chi Minh stad te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Grand Saigon
VN, Grand Saigon, Ho Chi Minh City
VN, HCM, Grand Saigon, kamer
VN, HCM, Grand Saigon, zwembad
Grand Saigon is een van de bekendste hotels van Saigon. Het is geopend in 1930 en de sfeer voel je nog steeds. Hier ligt volop geschiedenis. Het Grand ligt heel centraal; op korte wandelafstand van de rivier de Saigon en het operagebouw. De kamers zijn in Vietnamese stijl ingericht. Ook is er een buitenzwembad aanwezig en een uitgebreid ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Acnos Grand
VN, HCM, Acnos Grand, kamer
VM, HCM, Acnos Grand, Hal
VN, HCM, Acnos Grand, Zwembad
Stadshotel in Vietnamese stijl. Goede ligging. Op ongeveer 5 minuten lopen van de Ban Thanh markt. Eenvoudige, maar nette kamers. Klein zwembad. Vriendelijk personeel. Prima uitvalsbasis om Ho Chi Minh stad te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Grand Saigon
VN, Grand Saigon, Ho Chi Minh City
VN, HCM, Grand Saigon, kamer
VN, HCM, Grand Saigon, zwembad
Grand Saigon is een van de bekendste hotels van Saigon. Het is geopend in 1930 en de sfeer voel je nog steeds. Hier ligt volop geschiedenis. Het Grand ligt heel centraal; op korte wandelafstand van de rivier de Saigon en het operagebouw. De kamers zijn in Vietnamese stijl ingericht. Ook is er een buitenzwembad aanwezig en een uitgebreid ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Acnos Grand
VN, HCM, Acnos Grand, kamer
VM, HCM, Acnos Grand, Hal
VN, HCM, Acnos Grand, Zwembad
Stadshotel in Vietnamese stijl. Goede ligging. Op ongeveer 5 minuten lopen van de Ban Thanh markt. Eenvoudige, maar nette kamers. Klein zwembad. Vriendelijk personeel. Prima uitvalsbasis om Ho Chi Minh stad te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Grand Saigon
VN, Grand Saigon, Ho Chi Minh City
VN, HCM, Grand Saigon, kamer
VN, HCM, Grand Saigon, zwembad
Grand Saigon is een van de bekendste hotels van Saigon. Het is geopend in 1930 en de sfeer voel je nog steeds. Hier ligt volop geschiedenis. Het Grand ligt heel centraal; op korte wandelafstand van de rivier de Saigon en het operagebouw. De kamers zijn in Vietnamese stijl ingericht. Ook is er een buitenzwembad aanwezig en een uitgebreid ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Acnos Grand
VN, HCM, Acnos Grand, kamer
VM, HCM, Acnos Grand, Hal
VN, HCM, Acnos Grand, Zwembad
Stadshotel in Vietnamese stijl. Goede ligging. Op ongeveer 5 minuten lopen van de Ban Thanh markt. Eenvoudige, maar nette kamers. Klein zwembad. Vriendelijk personeel. Prima uitvalsbasis om Ho Chi Minh stad te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Grand Saigon
VN, Grand Saigon, Ho Chi Minh City
VN, HCM, Grand Saigon, kamer
VN, HCM, Grand Saigon, zwembad
Grand Saigon is een van de bekendste hotels van Saigon. Het is geopend in 1930 en de sfeer voel je nog steeds. Hier ligt volop geschiedenis. Het Grand ligt heel centraal; op korte wandelafstand van de rivier de Saigon en het operagebouw. De kamers zijn in Vietnamese stijl ingericht. Ook is er een buitenzwembad aanwezig en een uitgebreid ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Central
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad 2.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, deluxe room 1.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, restaurant.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad.jpg
Charmant klein hotel, aan de rand van het oude gedeelte van Hoi An. In de stijl die typisch is voor het stadje: gele buitenmuren, rode dakpannen en witte balkonnetjes. Ruime, nette kamers. Restaurant serveert lokale gerechten. In de tuin kunt u rustig zitten, of aan het zwembad liggen. Gratis fietsen te leen. Erg goed beoordeeld vanwege de locatie en het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Ancient House Resort
vietnam, hoi an, ancient house, buitenkant.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, zwembad.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, kamer.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, receptie.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, restaurant.jpg
Het Hoi An Ancient House Resort & Spa ligt in de wijk Cam Chau, het ligt op iets minder dan 2 km van de Oude Stad van Hoi An, die vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kamers zijn ruim ingericht en hebben een licht en traditioneel interieur. Zeer uitgebreid ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Senta
VN, Hoi An, La Senta
VN, Hoi An, La Senta, kamer
VN, Hoi An, La Senta, hal
Vanaf uw kamer geniet u van een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Boutique stijl. La Senta ligt net iets buiten het oude centrum van Hoi An. Te voet bent u er in ongeveer 10 minuten, maar per fiets bent u er in 5 minuten. Gratis leenfietsen. Infinity zwembad met mooi uitzicht. Spa centrum. Goede uitvalsbasis om Hoi An en omgeving te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta, hotel
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta, kamer
VN, Hoi An, La Siesta, Zwembad
VN, Hoi An, La Siesta, eten
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. U kunt genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort. Er gaat een shuttlebus naar het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Kamer Luxe
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. Vanuit uw suite kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad en tuin. Ook kunt u genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Central
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad 2.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, deluxe room 1.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, restaurant.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad.jpg
Charmant klein hotel, aan de rand van het oude gedeelte van Hoi An. In de stijl die typisch is voor het stadje: gele buitenmuren, rode dakpannen en witte balkonnetjes. Ruime, nette kamers. Restaurant serveert lokale gerechten. In de tuin kunt u rustig zitten, of aan het zwembad liggen. Gratis fietsen te leen. Erg goed beoordeeld vanwege de locatie en het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Ancient House Resort
vietnam, hoi an, ancient house, buitenkant.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, zwembad.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, kamer.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, receptie.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, restaurant.jpg
Het Hoi An Ancient House Resort & Spa ligt in de wijk Cam Chau, het ligt op iets minder dan 2 km van de Oude Stad van Hoi An, die vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kamers zijn ruim ingericht en hebben een licht en traditioneel interieur. Zeer uitgebreid ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Senta
VN, Hoi An, La Senta
VN, Hoi An, La Senta, kamer
VN, Hoi An, La Senta, hal
Vanaf uw kamer geniet u van een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Boutique stijl. La Senta ligt net iets buiten het oude centrum van Hoi An. Te voet bent u er in ongeveer 10 minuten, maar per fiets bent u er in 5 minuten. Gratis leenfietsen. Infinity zwembad met mooi uitzicht. Spa centrum. Goede uitvalsbasis om Hoi An en omgeving te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta, hotel
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta, kamer
VN, Hoi An, La Siesta, Zwembad
VN, Hoi An, La Siesta, eten
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. U kunt genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort. Er gaat een shuttlebus naar het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Kamer Luxe
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. Vanuit uw suite kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad en tuin. Ook kunt u genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Central
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad 2.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, deluxe room 1.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, restaurant.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad.jpg
Charmant klein hotel, aan de rand van het oude gedeelte van Hoi An. In de stijl die typisch is voor het stadje: gele buitenmuren, rode dakpannen en witte balkonnetjes. Ruime, nette kamers. Restaurant serveert lokale gerechten. In de tuin kunt u rustig zitten, of aan het zwembad liggen. Gratis fietsen te leen. Erg goed beoordeeld vanwege de locatie en het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Ancient House Resort
vietnam, hoi an, ancient house, buitenkant.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, zwembad.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, kamer.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, receptie.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, restaurant.jpg
Het Hoi An Ancient House Resort & Spa ligt in de wijk Cam Chau, het ligt op iets minder dan 2 km van de Oude Stad van Hoi An, die vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kamers zijn ruim ingericht en hebben een licht en traditioneel interieur. Zeer uitgebreid ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Senta
VN, Hoi An, La Senta
VN, Hoi An, La Senta, kamer
VN, Hoi An, La Senta, hal
Vanaf uw kamer geniet u van een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Boutique stijl. La Senta ligt net iets buiten het oude centrum van Hoi An. Te voet bent u er in ongeveer 10 minuten, maar per fiets bent u er in 5 minuten. Gratis leenfietsen. Infinity zwembad met mooi uitzicht. Spa centrum. Goede uitvalsbasis om Hoi An en omgeving te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta, hotel
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta, kamer
VN, Hoi An, La Siesta, Zwembad
VN, Hoi An, La Siesta, eten
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. U kunt genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort. Er gaat een shuttlebus naar het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Kamer Luxe
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. Vanuit uw suite kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad en tuin. Ook kunt u genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Central
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad 2.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, deluxe room 1.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, restaurant.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad.jpg
Charmant klein hotel, aan de rand van het oude gedeelte van Hoi An. In de stijl die typisch is voor het stadje: gele buitenmuren, rode dakpannen en witte balkonnetjes. Ruime, nette kamers. Restaurant serveert lokale gerechten. In de tuin kunt u rustig zitten, of aan het zwembad liggen. Gratis fietsen te leen. Erg goed beoordeeld vanwege de locatie en het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Ancient House Resort
vietnam, hoi an, ancient house, buitenkant.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, zwembad.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, kamer.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, receptie.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, restaurant.jpg
Het Hoi An Ancient House Resort & Spa ligt in de wijk Cam Chau, het ligt op iets minder dan 2 km van de Oude Stad van Hoi An, die vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kamers zijn ruim ingericht en hebben een licht en traditioneel interieur. Zeer uitgebreid ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Senta
VN, Hoi An, La Senta
VN, Hoi An, La Senta, kamer
VN, Hoi An, La Senta, hal
Vanaf uw kamer geniet u van een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Boutique stijl. La Senta ligt net iets buiten het oude centrum van Hoi An. Te voet bent u er in ongeveer 10 minuten, maar per fiets bent u er in 5 minuten. Gratis leenfietsen. Infinity zwembad met mooi uitzicht. Spa centrum. Goede uitvalsbasis om Hoi An en omgeving te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta, hotel
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta, kamer
VN, Hoi An, La Siesta, Zwembad
VN, Hoi An, La Siesta, eten
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. U kunt genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort. Er gaat een shuttlebus naar het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Kamer Luxe
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. Vanuit uw suite kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad en tuin. Ook kunt u genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Central
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad 2.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, deluxe room 1.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, restaurant.jpg
vietnam, hoi an, hoi an central hotel, zwembad.jpg
Charmant klein hotel, aan de rand van het oude gedeelte van Hoi An. In de stijl die typisch is voor het stadje: gele buitenmuren, rode dakpannen en witte balkonnetjes. Ruime, nette kamers. Restaurant serveert lokale gerechten. In de tuin kunt u rustig zitten, of aan het zwembad liggen. Gratis fietsen te leen. Erg goed beoordeeld vanwege de locatie en het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Ancient House Resort
vietnam, hoi an, ancient house, buitenkant.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, zwembad.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, kamer.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, receptie.jpg
vietnam, hoi an, ancient house, restaurant.jpg
Het Hoi An Ancient House Resort & Spa ligt in de wijk Cam Chau, het ligt op iets minder dan 2 km van de Oude Stad van Hoi An, die vermeld staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De kamers zijn ruim ingericht en hebben een licht en traditioneel interieur. Zeer uitgebreid ontbijt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Senta
VN, Hoi An, La Senta
VN, Hoi An, La Senta, kamer
VN, Hoi An, La Senta, hal
Vanaf uw kamer geniet u van een prachtig uitzicht over de rijstvelden. Kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Boutique stijl. La Senta ligt net iets buiten het oude centrum van Hoi An. Te voet bent u er in ongeveer 10 minuten, maar per fiets bent u er in 5 minuten. Gratis leenfietsen. Infinity zwembad met mooi uitzicht. Spa centrum. Goede uitvalsbasis om Hoi An en omgeving te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta, hotel
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta, kamer
VN, Hoi An, La Siesta, Zwembad
VN, Hoi An, La Siesta, eten
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. U kunt genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort. Er gaat een shuttlebus naar het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
La Siesta Resort & Spa
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Lobby
VN, Hoi An, La Siesta Resort & Spa, Kamer Luxe
VN, Hoi An, La Siesta Hoi An
VN, Hoi An, La Siesta
La Siesta Hoi An Resort & Spa is een sfeervol hotel op een goede locatie. Het heeft zowel een zoutwaterzwembad als een zoetwaterzwembad. Vanuit uw suite kunt u genieten van het uitzicht op het zwembad en tuin. Ook kunt u genieten van een massage in de spa of ontspannen in de tuin. Gezellig restaurant. Het is circa 1 km naar de oude stad van Hoi An. U kunt gratis fietsen lenen bij het resort.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Thanh Lich Royal Boutique
vn, hué, thanh lich (1).jpg
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant Uitzicht
Dit hotel is centraal gelegen, op ongeveer 800 meter van de markt van Dong Ba en dichtbij diverse winkels en restaurants. Lichte en ruime kamers met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de grote ramen. Het ‘Panorama’ restaurant serveert Westers, Aziatisch eten en specialiteiten uit Hué en ook vanaf hier prachtig uitzicht. Personeel spreekt vloeiend Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Emm
vn, hué, emm hotel.jpg
vn, hué, emm hotel, room.jpg
vn, hué, emm hotel, swimming pool.jpg
vn, hué, emm hotel, restaurant.jpg
Rustig gelegen maar toch in de buurt van de bezienswaardigheden van Hué ligt het Emm hotel. Het hotel heeft een nette en strakke uitstraling en biedt een restaurant, zwembad, een tuin en 24-uursreceptie. Kamers met privé balkon en voorzien van alle gemakken. In het Spice Viet restaurant worden specialiteiten uit Hué geserveerd met lokale producten, in restaurant Yen kunt u de hele dag terecht voor Vietnamese en internationale gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Eldora
vn_hui_eldora_deluxe river view  (3).jpg
vn_hui_eldora (8).jpg
vn_hui_eldora (4).jpg
vn_hui_eldora (10).jpg
vn_hui_eldora (15).jpg
Dit hotel heeft een ligging op 1 kilometer van het Paleis van An Dinh en de Trang Tien-brug, 800 meter van de Kathedraal van Notre-Dame en op 500 meter van de rivier de Huong. Het hotel heeft een klassieke en elegante uitstraling. Stijlvolle kamers met ligbad. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad op de 14e etage met uitzicht over Hué. Restaurant in hotel met smakelijke gerechten. Door al deze aspecten de perfecte keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
The Scarlett
vn, hué, the scarlett.jpg
VN, Hue, The Scarlett, badkamer
VN, Hue, The Scarlett, eetzaal
Kleinschalig boutique hotel. Centrale locatie met bezienswaardigheden, zoals de Dong Ba Market, op minder dan 20 minuten lopen. Omgeven door verschillende restaurants. Comfortabele kamers met een elegant design. Restaurant aanwezig. Mogelijkheid tot het huren van fietsen. Gastvrij personeel. Een Beautiful Choice hotel door zijn ligging en service.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Pilgrimage Village
vn_hui_pilgrimage (19).jpg
vn_hui_pilgrimage_honeymoon bungalow (1).jpg
vn_hui_pilgrimage (14).jpg
VN, Hué, Pilgrimage Village, zwembad
vn_hui_pilgrimage (21).jpg
Kleinschalig resort met een ligging net buiten de stad. Grote kamers in echte Aziatische stijl. Hotel heeft een prachtige tuin met buitenzwembad en fijne zitjes. 2 restaurants met zowel westerse als Vietnamese gerechten. 3 bars met een lounge om lekker te ontspannen. U kunt deelnemen aan gratis yoga of Thai Chi lessen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Thanh Lich Royal Boutique
vn, hué, thanh lich (1).jpg
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant Uitzicht
Dit hotel is centraal gelegen, op ongeveer 800 meter van de markt van Dong Ba en dichtbij diverse winkels en restaurants. Lichte en ruime kamers met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de grote ramen. Het ‘Panorama’ restaurant serveert Westers, Aziatisch eten en specialiteiten uit Hué en ook vanaf hier prachtig uitzicht. Personeel spreekt vloeiend Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Emm
vn, hué, emm hotel.jpg
vn, hué, emm hotel, room.jpg
vn, hué, emm hotel, swimming pool.jpg
vn, hué, emm hotel, restaurant.jpg
Rustig gelegen maar toch in de buurt van de bezienswaardigheden van Hué ligt het Emm hotel. Het hotel heeft een nette en strakke uitstraling en biedt een restaurant, zwembad, een tuin en 24-uursreceptie. Kamers met privé balkon en voorzien van alle gemakken. In het Spice Viet restaurant worden specialiteiten uit Hué geserveerd met lokale producten, in restaurant Yen kunt u de hele dag terecht voor Vietnamese en internationale gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Eldora
vn_hui_eldora_deluxe river view  (3).jpg
vn_hui_eldora (8).jpg
vn_hui_eldora (4).jpg
vn_hui_eldora (10).jpg
vn_hui_eldora (15).jpg
Dit hotel heeft een ligging op 1 kilometer van het Paleis van An Dinh en de Trang Tien-brug, 800 meter van de Kathedraal van Notre-Dame en op 500 meter van de rivier de Huong. Het hotel heeft een klassieke en elegante uitstraling. Stijlvolle kamers met ligbad. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad op de 14e etage met uitzicht over Hué. Restaurant in hotel met smakelijke gerechten. Door al deze aspecten de perfecte keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
The Scarlett
vn, hué, the scarlett.jpg
VN, Hue, The Scarlett, badkamer
VN, Hue, The Scarlett, eetzaal
Kleinschalig boutique hotel. Centrale locatie met bezienswaardigheden, zoals de Dong Ba Market, op minder dan 20 minuten lopen. Omgeven door verschillende restaurants. Comfortabele kamers met een elegant design. Restaurant aanwezig. Mogelijkheid tot het huren van fietsen. Gastvrij personeel. Een Beautiful Choice hotel door zijn ligging en service.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Pilgrimage Village
vn_hui_pilgrimage (19).jpg
vn_hui_pilgrimage_honeymoon bungalow (1).jpg
vn_hui_pilgrimage (14).jpg
VN, Hué, Pilgrimage Village, zwembad
vn_hui_pilgrimage (21).jpg
Kleinschalig resort met een ligging net buiten de stad. Grote kamers in echte Aziatische stijl. Hotel heeft een prachtige tuin met buitenzwembad en fijne zitjes. 2 restaurants met zowel westerse als Vietnamese gerechten. 3 bars met een lounge om lekker te ontspannen. U kunt deelnemen aan gratis yoga of Thai Chi lessen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Thanh Lich Royal Boutique
vn, hué, thanh lich (1).jpg
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant Uitzicht
Dit hotel is centraal gelegen, op ongeveer 800 meter van de markt van Dong Ba en dichtbij diverse winkels en restaurants. Lichte en ruime kamers met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de grote ramen. Het ‘Panorama’ restaurant serveert Westers, Aziatisch eten en specialiteiten uit Hué en ook vanaf hier prachtig uitzicht. Personeel spreekt vloeiend Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Emm
vn, hué, emm hotel.jpg
vn, hué, emm hotel, room.jpg
vn, hué, emm hotel, swimming pool.jpg
vn, hué, emm hotel, restaurant.jpg
Rustig gelegen maar toch in de buurt van de bezienswaardigheden van Hué ligt het Emm hotel. Het hotel heeft een nette en strakke uitstraling en biedt een restaurant, zwembad, een tuin en 24-uursreceptie. Kamers met privé balkon en voorzien van alle gemakken. In het Spice Viet restaurant worden specialiteiten uit Hué geserveerd met lokale producten, in restaurant Yen kunt u de hele dag terecht voor Vietnamese en internationale gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Eldora
vn_hui_eldora_deluxe river view  (3).jpg
vn_hui_eldora (8).jpg
vn_hui_eldora (4).jpg
vn_hui_eldora (10).jpg
vn_hui_eldora (15).jpg
Dit hotel heeft een ligging op 1 kilometer van het Paleis van An Dinh en de Trang Tien-brug, 800 meter van de Kathedraal van Notre-Dame en op 500 meter van de rivier de Huong. Het hotel heeft een klassieke en elegante uitstraling. Stijlvolle kamers met ligbad. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad op de 14e etage met uitzicht over Hué. Restaurant in hotel met smakelijke gerechten. Door al deze aspecten de perfecte keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
The Scarlett
vn, hué, the scarlett.jpg
VN, Hue, The Scarlett, badkamer
VN, Hue, The Scarlett, eetzaal
Kleinschalig boutique hotel. Centrale locatie met bezienswaardigheden, zoals de Dong Ba Market, op minder dan 20 minuten lopen. Omgeven door verschillende restaurants. Comfortabele kamers met een elegant design. Restaurant aanwezig. Mogelijkheid tot het huren van fietsen. Gastvrij personeel. Een Beautiful Choice hotel door zijn ligging en service.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Pilgrimage Village
vn_hui_pilgrimage (19).jpg
vn_hui_pilgrimage_honeymoon bungalow (1).jpg
vn_hui_pilgrimage (14).jpg
VN, Hué, Pilgrimage Village, zwembad
vn_hui_pilgrimage (21).jpg
Kleinschalig resort met een ligging net buiten de stad. Grote kamers in echte Aziatische stijl. Hotel heeft een prachtige tuin met buitenzwembad en fijne zitjes. 2 restaurants met zowel westerse als Vietnamese gerechten. 3 bars met een lounge om lekker te ontspannen. U kunt deelnemen aan gratis yoga of Thai Chi lessen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Thanh Lich Royal Boutique
vn, hué, thanh lich (1).jpg
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant Uitzicht
Dit hotel is centraal gelegen, op ongeveer 800 meter van de markt van Dong Ba en dichtbij diverse winkels en restaurants. Lichte en ruime kamers met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de grote ramen. Het ‘Panorama’ restaurant serveert Westers, Aziatisch eten en specialiteiten uit Hué en ook vanaf hier prachtig uitzicht. Personeel spreekt vloeiend Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Emm
vn, hué, emm hotel.jpg
vn, hué, emm hotel, room.jpg
vn, hué, emm hotel, swimming pool.jpg
vn, hué, emm hotel, restaurant.jpg
Rustig gelegen maar toch in de buurt van de bezienswaardigheden van Hué ligt het Emm hotel. Het hotel heeft een nette en strakke uitstraling en biedt een restaurant, zwembad, een tuin en 24-uursreceptie. Kamers met privé balkon en voorzien van alle gemakken. In het Spice Viet restaurant worden specialiteiten uit Hué geserveerd met lokale producten, in restaurant Yen kunt u de hele dag terecht voor Vietnamese en internationale gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Eldora
vn_hui_eldora_deluxe river view  (3).jpg
vn_hui_eldora (8).jpg
vn_hui_eldora (4).jpg
vn_hui_eldora (10).jpg
vn_hui_eldora (15).jpg
Dit hotel heeft een ligging op 1 kilometer van het Paleis van An Dinh en de Trang Tien-brug, 800 meter van de Kathedraal van Notre-Dame en op 500 meter van de rivier de Huong. Het hotel heeft een klassieke en elegante uitstraling. Stijlvolle kamers met ligbad. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad op de 14e etage met uitzicht over Hué. Restaurant in hotel met smakelijke gerechten. Door al deze aspecten de perfecte keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
The Scarlett
vn, hué, the scarlett.jpg
VN, Hue, The Scarlett, badkamer
VN, Hue, The Scarlett, eetzaal
Kleinschalig boutique hotel. Centrale locatie met bezienswaardigheden, zoals de Dong Ba Market, op minder dan 20 minuten lopen. Omgeven door verschillende restaurants. Comfortabele kamers met een elegant design. Restaurant aanwezig. Mogelijkheid tot het huren van fietsen. Gastvrij personeel. Een Beautiful Choice hotel door zijn ligging en service.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Pilgrimage Village
vn_hui_pilgrimage (19).jpg
vn_hui_pilgrimage_honeymoon bungalow (1).jpg
vn_hui_pilgrimage (14).jpg
VN, Hué, Pilgrimage Village, zwembad
vn_hui_pilgrimage (21).jpg
Kleinschalig resort met een ligging net buiten de stad. Grote kamers in echte Aziatische stijl. Hotel heeft een prachtige tuin met buitenzwembad en fijne zitjes. 2 restaurants met zowel westerse als Vietnamese gerechten. 3 bars met een lounge om lekker te ontspannen. U kunt deelnemen aan gratis yoga of Thai Chi lessen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Thanh Lich Royal Boutique
vn, hué, thanh lich (1).jpg
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant
VN, Hué, Thanh Lich Royal Boutique, Restaurant Uitzicht
Dit hotel is centraal gelegen, op ongeveer 800 meter van de markt van Dong Ba en dichtbij diverse winkels en restaurants. Lichte en ruime kamers met een panoramisch uitzicht over de stad vanuit de grote ramen. Het ‘Panorama’ restaurant serveert Westers, Aziatisch eten en specialiteiten uit Hué en ook vanaf hier prachtig uitzicht. Personeel spreekt vloeiend Engels en is erg behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Emm
vn, hué, emm hotel.jpg
vn, hué, emm hotel, room.jpg
vn, hué, emm hotel, swimming pool.jpg
vn, hué, emm hotel, restaurant.jpg
Rustig gelegen maar toch in de buurt van de bezienswaardigheden van Hué ligt het Emm hotel. Het hotel heeft een nette en strakke uitstraling en biedt een restaurant, zwembad, een tuin en 24-uursreceptie. Kamers met privé balkon en voorzien van alle gemakken. In het Spice Viet restaurant worden specialiteiten uit Hué geserveerd met lokale producten, in restaurant Yen kunt u de hele dag terecht voor Vietnamese en internationale gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Eldora
vn_hui_eldora_deluxe river view  (3).jpg
vn_hui_eldora (8).jpg
vn_hui_eldora (4).jpg
vn_hui_eldora (10).jpg
vn_hui_eldora (15).jpg
Dit hotel heeft een ligging op 1 kilometer van het Paleis van An Dinh en de Trang Tien-brug, 800 meter van de Kathedraal van Notre-Dame en op 500 meter van de rivier de Huong. Het hotel heeft een klassieke en elegante uitstraling. Stijlvolle kamers met ligbad. Uitgebreid ontbijt. Binnenzwembad op de 14e etage met uitzicht over Hué. Restaurant in hotel met smakelijke gerechten. Door al deze aspecten de perfecte keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
The Scarlett
vn, hué, the scarlett.jpg
VN, Hue, The Scarlett, badkamer
VN, Hue, The Scarlett, eetzaal
Kleinschalig boutique hotel. Centrale locatie met bezienswaardigheden, zoals de Dong Ba Market, op minder dan 20 minuten lopen. Omgeven door verschillende restaurants. Comfortabele kamers met een elegant design. Restaurant aanwezig. Mogelijkheid tot het huren van fietsen. Gastvrij personeel. Een Beautiful Choice hotel door zijn ligging en service.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hué
Pilgrimage Village
vn_hui_pilgrimage (19).jpg
vn_hui_pilgrimage_honeymoon bungalow (1).jpg
vn_hui_pilgrimage (14).jpg
VN, Hué, Pilgrimage Village, zwembad
vn_hui_pilgrimage (21).jpg
Kleinschalig resort met een ligging net buiten de stad. Grote kamers in echte Aziatische stijl. Hotel heeft een prachtige tuin met buitenzwembad en fijne zitjes. 2 restaurants met zowel westerse als Vietnamese gerechten. 3 bars met een lounge om lekker te ontspannen. U kunt deelnemen aan gratis yoga of Thai Chi lessen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lai Chau
Muong Thanh Lai Chau
VN, Lai Chau, Muong Thanh Lai Chau, hotel
vn_lxc_muong thanh (1).jpg
vn_lxc_muong thanh (3).jpg
vn_lxc_muong thanh (2).jpg
Hotel in een groene omgeving met uitzicht op bergen. Ruim zwembad midden in een tuin. Eenvoudig ingerichte kamers. Restaurant met zowel Europese als Aziatische gerechten. Ontbijt heel eenvoudig. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lai Chau
Muong Thanh Lai Chau
vn_lxc_muong thanh (3).jpg
vn_lxc_muong thanh (1).jpg
vn_lxc_muong thanh (2).jpg
VN, Lai Chau, Muong Thanh Lai Chau, hotel
Hotel in een groene omgeving met uitzicht op bergen. Ruim zwembad midden in een tuin. Eenvoudig ingerichte kamers. Restaurant met zowel Europese als Aziatische gerechten. Ontbijt heel eenvoudig. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lai Chau
Muong Thanh Lai Chau
vn_lxc_muong thanh (1).jpg
vn_lxc_muong thanh (3).jpg
vn_lxc_muong thanh (2).jpg