Vietnam rondreizen

Alle rondreizen kunt u zelf
online naar wens aanpassen

Onuitwisbare indrukken

vn, algemeen, meisje.jpg
Vietnamees meisje
vn, sapa, sapa (12).jpg
Kinderen in Sapa
vn, halong bay, halong bay (6).jpg
Halong Bay
vn, hoi an, oude stad hoi an (30).jpg
De oude stad van Hoi An
vn, mui ne, strand (7).jpg
Strand van Mui Ne
vn, mekong delta, floating market (25).jpg
Drijvende markt in de Mekong Delta
vn, hanoi, hoan kiem meer (14).jpg
Hoan Kiem meer in Hanoi
vn, sapa, sapa (13).jpg
Bergvolkeren rondom Sapa
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Vietnam rondreis

Al onze Vietnam rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de Vietnamezen, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Vietnam onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Vietnam rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Al onze rondreizen zijn flexibel aanpasbaar. Extra nachten in statig Hanoi, in bruisend Ho Chi Minh City of in het super gezellige Hoi An. Extra excursies, met het vliegtuig i.p.v. de nachttrein, naar de bergvolkeren van Sapa en Mai Chau, cruisen op een jonk door de Mekong Delta, het dorpsleven beleven op een uurtje van Hanoi, naar het slagveld van Dien Bien Phu, relaxen aan de tropische stranden van Mui Ne of op het eiland Phu Quoc, eindigen in Phom Penh of in wereld wonder Angkor Wat? Waar u blij van wordt zit in, of voegt u zelf toe aan onze Vietnam rondreizen. Wij beloven u dat een individuele rondreis door Vietnam van HelloBeautifulWorld, uw leven blijvend zal verrijken.
lees meer
Vietnam lege routekaart

Wat maakt Vietnam zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Vietnam te kiezen?

Vietnam is een enorm afwisselend land, waar u zich direct thuis voelt. Dit mooie land is pas sinds begin jaren 90 opengegaan voor toerisme. Voor een lange tijd was Vietnam op slot door de Vietnamoorlog en de binnenlandse nasleep daarvan. Na het einde van de Koude Oorlog en de start van economische hervormingen, “Doi Moi”, ging de deur van Vietnam steeds meer open. De Vietnamoorlog domineerde het nieuws dagelijks in de jaren 60 en 70. Het Medisch Comité Nederland Vietnam was actief met steun verlenen aan de Vietnamese bevolking om het land op te bouwen na het einde van de oorlog in 1975. De eerste bootvluchtelingen werden opgevangen in ons land eind jaren 70, waardoor er in Nederland een kleine Vietnamese gemeenschap ontstond. Vietnamese loempiakramen werden toen een nieuw fenomeen in het Nederlandse straatbeeld, en nu verschijnen populaire Vietnamese restaurants en noodleshops in onze steden. Vietnam is weer terug op het wereldtoneel; het is een grote regionale speler geworden en een gewilde reisbestemming. Er zijn grote steden, zoals swingend Saigon (Ho Chi Minh City) en historisch Hanoi. Pagodes, tempels en andere historische monumenten herinneren aan een rijk cultureel verleden. De Frans-koloniale erfenis is zichtbaar in de architectuur en de keuken van het land. Het land biedt landschappelijk schoon, zoals uitgestrekte bergketens bij de grens met China waar kleurrijke bergvolkeren leven, en een lange kustlijn van noord naar zuid. Er zijn mooie stranden en een tropisch klimaat in het zuiden tot winterse kou in de noordelijke bergstreken. En natuurlijk is er de zeer vriendelijke, diverse bevolking van Vietnam die u op uw reis tegen komt: jonge ambitieuze stedelingen, boeren op het platteland, vissers in de kuststreken en de minderheden in de bergen.

Is het de natuur?

Vietnam heeft een bijzonder afwisselend landschap. Het is een langgerekt land, even lang als Zweden, met een kustlijn van meer dan 3.000 km aan de Zuid-Chinese zee die van noord naar zuid loopt. Het land kent 2 klimaatzones: subtropisch in het noorden en tropisch in het zuiden. Het noorden is bergachtig en ruig aan de grens met China en herbergt kleurrijke bergstammen, vooral rond de stad Sapa. Dit bergachtig gebied kent een gematigd klimaat met klamme winters. De Rode rivierdelta is een vruchtbaar gebied met vele groene rijstvelden. Aan de monding van de Rode rivier ziet u de sprookjesachtige kalksteenrotsen van Halong Bay oprijzen uit de Zuid-Chinese zee. Ten zuiden van Hanoi vindt u het karstgebergte van Tam Coc, bij de plaats Ninh Binh. Dit natuurgebied wordt ook wel ‘Halong Bay op het land’ genoemd.
In het midden van het land is Vietnam op zijn smalst met slechts 50 km tussen kust en grens. Midden-Vietnam is voor het grootste gedeelte bergachtig, bedekt met jungle, en wordt doorsneden door meerdere rivieren. Op het grensgebied met Cambodja en Laos is het eveneens bergachtig met jungle. De smalle kuststrook kent een paar mooie zandstranden en duinen, zoals bij Hoi An.
Ook in het zuiden van Vietnam zijn er stranden bij Phan Tiet, Mui Ne en Phu Quoc eiland. Het zuiden kent heuvels en een deltagebied bijna zo groot als Nederland: die van de Mekong rivier. Bij een reis naar Vietnam moet u zeker een tocht maken in de delta. De megarivier, de Mekong, is met zijn bijna 4.000 km lengte één van de grote rivieren van de wereld. Hij ontspringt in Tibet (China) en stroomt door 5 landen namelijk door China, Laos, Thailand, Vietnam en Cambodja. De rivier zet vruchtbaar slib af in de delta en zorgt zo voor rijke grond in de delta. De Mekong delta is de rijstschuur van het land. Het felle groen van de oneindige rijstvelden is overweldigend. Vietnam kent slechts een paar nationale parken, zoals Cuc Phuong in het noorden, Phong Nha Ke Bang in het midden en Yok Don in het zuiden. Ze bieden prachtig landschappelijk schoon, maar weinig kans om dieren te spotten.

Zijn het de mensen?

De Vietnamezen zijn ontzettend aardige, sterke en veerkrachtige mensen. En dat is bijzonder gezien de lange periodes van oorlog die ze hebben gekend in de 20e eeuw: hun onafhankelijkheidsstrijd tegen de Fransen, die overging in een langdurige oorlog met de VS en de eeuwenlange strijd die ze hebben gevoerd tegen de grote noorderbuur China. De bevolking van Vietnam is erg jong. Een groot deel van de jongeren is na 1975, het einde van de Vietnamoorlog, geboren. De bevolking is vooral geconcentreerd in de Rode rivierdelta in en rond Hanoi, de hoofdstad van de Socialistische Republiek Vietnam. Een ander belangrijke concentratie is in de Mekong-rivierdelta bij Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon, dé zakenstad van het land. Er is een groot verschil tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Het noorden is qua cultuur verwant met grote noorderbuur China. In de ruige bergen op de grens met China en Laos wonen vooral bergstammen, die etnisch verwant zijn met de volken aan de Chinese kant van de grens. De weekendmarkten van Sapa en Bac Ha bieden bij uitstek de gelegenheid om leden van de bergminderheden in vol ornaat te zien. De leden van stammen als de Hmong, Dao of de Mien lopen hier nog in authentieke folklore kledingdracht rond. Dat is bijzonder, omdat in buurlanden als Thailand of China etnische minderheden vaak moderne kleding dragen. Het zuiden van Vietnam is minder cultureel beïnvloed door China. De mensen zijn meer verwant met de buren in Cambodja, en kennen een meer open liberale levensstijl. Dit maakt u zeker aan den lijve mee in swingend Ho Chi Minh City.

Is het de rijke geschiedenis?

Vietnam heeft een fascinerend verleden. Vroegere keizerlijke dynastieën hebben een rijke cultuur achtergelaten in Vietnam. Grote noorderbuur China is vele malen het land binnengedrongen en heeft zijn sporen nagelaten, te zien aan tempels en pagodes. In het midden van het land rond het huidige Danang ontstond Champa, een Hindoeïstisch koninkrijk dat heerste over Midden- en Zuid-Vietnam van ongeveer de 2e eeuw tot de 12e eeuw. In de Mekongdelta onderhield het Hindu rijk Funan handelsrelaties met de Khmer (het huidige Cambodja), India en China. Vandaag de dag herinneren de rode zandstenen torens in Nha Trang en de tempels van My Son aan het Champa-rijk. Gedurende bijna 1000 jaar was het noorden van Vietnam ingelijfd bij het Chinese keizerrijk. Pas in de 10e eeuw werd Vietnam onafhankelijk en stichtte zijn eigen dynastie. De stad Hué in het midden van het land kent een glorieuze geschiedenis als keizerlijke hoofdstad van Vietnam en heeft vele monumenten, zoals de Citadel met de Verboden Purperen Stad en het keizerlijke paleis met fraaie pagodes en grootse keizerlijke graftombes. Koloniale gebouwen in onder meer Hanoi, Ho Chi Minh City en het ‘hillstation’ Dalat herinneren aan de Franse overheersing. Vietnam was onder de naam Cochin ingelijfd bij de grote Franse kolonie Indochina, samen met Laos en Cambodja. De Franse aanwezigheid heeft bijna 100 jaar geduurd, totdat de Fransen in 1954 de veldslag bij Dien Bien Phu verloren.

Is het de Vietnamoorlog?

De Vietnamoorlog die duurde van 1964 tot 1975 heeft een groot stempel gedrukt op het land. Na het vertrek van de Fransen na hun smadelijke nederlaag bij Dien Bien Phu in 1954,ontstond er een machtsvacuum. De Koude Oorlog was op zijn hoogtepunt en achter de schermen bemoeiden de hoofdrolspelers Amerika en Rusland zich volop met de interne machtsstrijd in Vietnam. Het Noorden en het Zuiden hadden verschillende opvattingen over de richting en het bestuur van een verenigd Vietnam. Steeds openlijker werden de conflicten en tegenstellingen, en steeds directer werd er ingegrepen door mn. de Amerikanen, de steunpilaar van de Zuidelijke machthebbers. Dat leidde tot de stationering van een grote Amerikaanse troepenmacht in het Zuiden van Vietnam. Op het hoogtepunt van het conflict waren er wel 500.000 Amerikaanse manschappen gestationeerd. De strijd tussen het Noorden en het Zuiden, die al snel ontaardde in een patstelling tussen beide partijen zorgde voor veel slachtoffers onder de burger bevolking. Berucht is het bloedbad van My Lai bij Danang waar de bevolking van een heel dorp werd uitgemoord door een Amerikaanse patrouille. Het Amerikaanse optreden en aanwezigheid zorgde na verloop van tijd ook voor grote verdeeldheid in de Amerikaanse samenleving en bij de westerse bondgenoten. Het was tegelijkertijd de laatste oorlog die bijna letterlijk ‘live’ op tv te volgen was, en die 10 jaar lang het nieuws domineerde. Regelmatig was de oorlog het openingsitem van het Journaal of voorpagina nieuws in de dagbladen. Bij veel Nederlanders ouder dan 50 jaar zit deze oorlog dan ook prominent in het collectieve geheugen. Ook de Nederlandse samenleving raakte door het conflict ernstig verdeeld, want partij kiezen was door de overweldigende media aandacht onvermijdelijk. Toen uiteindelijk doordrong dat het conflict geen winnaar zou kennen, werden er onderhandelingen gestart wat leidde tot een overeenkomst om de oorlog te beëindigen en tot het vertrek van de Amerikaanse troepen in 1975. Het Noorden nam de macht in het gehele land over en Vietnam ging bijna letterlijk op slot. Sympathisanten van een onafhankelijk Zuid Vietnam beleefden zware tijden en velen vluchtten het land uit. De Vietnamese ‘bootvluchtelingen’, zoals ze werden genoemd, werden ook voor een klein deel opgevangen in Nederland. Na het einde van de Koude Oorlog rond 1990 volgt een periode van meer openheid en economische hervormingen. Het programma genaamd ‘Doi Moi’ past goed bij de meer ondernemende bevolking uit het Zuiden en zorgt voor een toename van de welvaart. Dit zorgt ervoor dat de wonden van de oorlog worden geheeld, al zijn ze nog wel zichtbaar. De Vietnamoorlog is zelfs een bezienswaardigheid op zich geworden. Vooral voor bezoekers uit Frankrijk en Amerika is de oorlog juist een belangrijke reden om het land te bezoeken. Voor Franse toeristen is Vietnam verweven met hun eigen geschiedenis. Amerikaanse oorlogsveteranen willen de plekken bezoeken waar zij ooit hebben gevochten, ook de plaatsen die een zwarte pagina vormen in de geschiedenisboeken. Noordelijk van Hué bevond zich de DMZ: Demilitarized Zone, ofwel gedemilitariseerde zone, het niemandsland tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Van 1954 tot 1976 liep hier een zone van enkele kilometers breed aan weerszijden van de demarcatielijn tussen Noord- en Zuid-Vietnam. De Wolkenpas (Hai Van bergpas) markeert de geografische grens tussen Noord- en Zuid-Vietnam en ligt op de route van Danang naar Hué. De top van deze bergpas is vaak in nevel gehuld, vandaar de naam. De bezienswaardigheden in Hué zelf, zoals de citadel, zijn ernstig beschadigd tijdens het beruchte Tet offensief in 1968. Oorlogsmusea in Hanoi en Ho Chi Minh City houden de geschiedenis levend voor toekomstige generaties. De Vietcong, de Noordelijke guerrilla strijdmacht, had een uitgebreid tunnelnetwerk. Dat was onderdeel van de zgn. Hoh Chi Min trail, de bevoorradingsroute van Noord naar Zuid Vietnam van de Vietcong. Ze dienden tegelijkertijd as schuilplaats. De tunnels bij Cu Chi ten Noorden van Ho Chi Minh City zijn de resterende getuigen. Een deel van de tunnels is omgebouwd tot museum. Jaarlijks trekken de tunnels talloze toeristen.

Zijn het de markten en festivals?

In elke Vietnamese stad vindt u drukke markten met levendige handel, waar de rijke oogst van het land wordt aangeboden. Rijst, groente, fruit, vlees, kippen en andere levende dieren, maar ook textiel, schoenen, elektronica enzovoort.
Op de markt in Dalat, hooggelegen in een koelere streek van Zuid-Vietnam, herkent u producten van de koude grond: wortels, kool en aardbeien.
Een hoogtepunt is de markt van Sapa in Noord-Vietnam. Elke dag van de week wordt er in Sapa of in een van de kleine omliggende stadjes een markt gehouden. Het drukst bezocht zijn de kleurrijke weekendmarkten, zowel op zaterdag als op zondag, waar de bergvolkeren uit de omgeving naar toekomen om in te kopen en te verkopen. Er wordt gehandeld in van alles: niet alleen de oogst van het land, maar ook etnische souvenirs, handwerk, kleding, tassen, sieraden, elektronica, landbouwwerktuigen en zelfs vee. De festivalkalender van Vietnam is cultureel sterk beïnvloed door China. Het grootste en belangrijkste festival is het Tet-festival, dat plaatsvindt eind januari of begin februari, afhankelijk van de maankalender. Men viert dan het Vietnamese Nieuwjaar, waarbij veel mensen een week vrij krijgen. Vietnamezen gaan naar familie om het Nieuwjaar in besloten kring thuis te vieren, wat leidt tot een enorme reispiek. Er worden festiviteiten georganiseerd, zoals optochten, drakendansen, vuurwerk en bloemenparades. Tet Thrung Thu is het midherfstfeest dat eind september wordt gevierd. Vooral op het platteland in Vietnam zult u kinderen met lampions in fantasierijke vormen door de straten zien lopen. Overal worden 'moon cakes' verkocht: een soort gevulde koek met rode bonenpasta. In de steden Hoi An en Hué zijn er lokale culturele festivals, zoals het Parfum pagoda festival. Tijdens dit Boeddhistische festival komen pelgrims samen bij dit bekende monument in Hué om te bidden voor voorspoed in het nieuwe jaar.

Is het het heerlijke eten?

Er is geen land in Azië waar u niet overal op elk moment van de dag heerlijk kunt eten. En Vietnam is geen uitzondering, eerder een exponent van die eetcultuur. Het Vietnamese eten is vers, heerlijk, gezond en betaalbaar. We kennen allemaal de loempia’s van de marktkraampjes, maar in Vietnam kunt u zoveel verschillende loempia’s eten. Ze zijn gerold in rijstvellen en gevuld met onder andere varkensgehakt, kip, krab, garnalen, mie, groentes of bamboe. U proeft het in Vietnam. De keuken kent een grote variatie en wordt beïnvloed door de nabijheid van de zee. Met zo’n lange kustlijn kent het land natuurlijk veel vis en schelpdieren. Door zijn geografische ligging heeft het land groente en fruit uit tropische, subtropische en gematigde klimaatzones. Het zuiden biedt, bijvoorbeeld kokosnoten en mango’s en het noorden brengt appels en sla voort. Koks gebruiken weinig olie waardoor de gerechten licht verteerbaar zijn. De nadruk ligt op verse kruiden, zoals munt, basilicum en citroengras. Ook bijzonder: Vietnamezen eten rauwe groente, iets wat je in omliggende landen nauwelijks tegenkomt. De Vietnamese keuken gebruikt weinig soyasaus, zoals bij hun Chinese noorderburen. Nuoc mam, de Vietnamese vissaus, vindt u juist veel terug op tafel. In het noorden van Vietnam eet men licht kruidig en roerbakt men de ingrediënten, wederom een Chinese invloed. In het zuiden gebruikt men meer kruiden en pepers, en is de invloed van immigranten zichtbaar, zoals Indiase curry’s. Wijn en belegde baguettes zijn de meest zichtbare erfenis van de Fransen, net zoals koffie en thee. In Vietnam kijken ze niet raar op als u ergens een cappuccino besteld.

vn, algemeen, transport (38).jpg
Laat je vervoeren in een cyclo

Individueel rondreizen in Vietnam

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Vietnam zijn individuele rondreizen. In Vietnam bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Vietnam veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Vietnam te beleven. Bij aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Bijna altijd reist er ook een Engelssprekende gids met u mee. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. Er gaat ook dan altijd een Engelssprekende gids mee voor uitleg. ‘Private’ rondreizen in Vietnam is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Vietnam. Uw Vietnamese chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Vietnam reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij. Er zijn geen directe verbindingen met Vietnam. U moet altijd overstappen. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Vietnam die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Vietnam rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Vietnam rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Vietnam, per categorie in de handige hotel vergelijker.

HBW midrange hotelcategorie picto

Midrange

vn_sgn_ruby river.jpg
Door ons geselecteerde hotels in Vietnam, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Vietnam zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.

Bekijk hotels

HBW beautiful choice hotelcategorie picto

Beautiful Choice

vn_sapa_u sapa resort_bc1.jpg
Hotels in Vietnam die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Vietnam, en een keuze die uw reis zal verrijken.

Bekijk hotels

HBW luxe hotelcategorie picto

Luxe

vn_sgn_villa song.jpg
Luxe hotels in Vietnam met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Vietnam, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Bekijk hotels

Hotel vergelijker Vietnam

Per plaats in Vietnam, op alfabetische volgorde, kunt u al onze voorbeeldhotels in Vietnam vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere voorbeeldhotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde voorbeeld hotel in verschillende categorieën. Mocht een voorbeeldhotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Can Tho
Hau Giang
vn_vca_hau giang (4).jpg
vn_vca_hau giang (2).jpg
vn_vca_hau giang (9).jpg
vn_vca_hau giang (10).jpg
Prettig hotel op loopafstand van de pier Ninh-Kieu. Grote kamers van alle gemakken voorzien. Eigen restaurant met Vietnamese en Westerse gerechten. Ontbijt prima. Buitenterras waar je ook lekker kunt zitten. Hulpvaardig en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Can Tho
Nam Bo Boutique
vn_vca_nam bo boutique (16).jpg
vn_vca_nam bo boutique (15).jpg
vn_vca_nam bo boutique (7).jpg
vn_vca_nam bo boutique (10).jpg
vn_vca_nam bo boutique (19).jpg
Boutique hotel op steenworpafstand van de pier Ninh-Kieu. Smaakvol ingerichte suites met een huiselijke sfeer. Restaurant op het dak van het hotel met uitzicht over de Mekong Delta en de boulevard. Uitstekende gerechten en ontbijt. 2e restaurant op begane grond. Personeel zeer attent en behulpzaam. Positieve waarderingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Can Tho
Victoria Can Tho
vn_vca-victorian can tho (5).jpg
vn_vca_victorian can tho_deluxe (2).jpg
vn_vca-victorian can tho (3).jpg
vn_vca-victorian can tho (1).jpg
vn_vca-victorian can tho (8).jpg
vn_vca-victorian can tho (4).jpg
Resort met rustige ligging aan de oevers van rivier Hau. Gebouwd in koloniale stijl gecombineerd met modern. Gratis pendelbootje naar het centrum. Heerlijk groot zwembad met prettige ligbedden. Restaurant met buffet en gerechten á-la-carte. Uitstekende gerechten en ontbijt. Bar in het hotel. Vriendelijk en correct personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Hau Giang
vn_vca_hau giang (4).jpg
vn_vca_hau giang (2).jpg
vn_vca_hau giang (9).jpg
vn_vca_hau giang (10).jpg
Prettig hotel op loopafstand van de pier Ninh-Kieu. Grote kamers van alle gemakken voorzien. Eigen restaurant met Vietnamese en Westerse gerechten. Ontbijt prima. Buitenterras waar je ook lekker kunt zitten. Hulpvaardig en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Nam Bo Boutique
vn_vca_nam bo boutique (16).jpg
vn_vca_nam bo boutique (15).jpg
vn_vca_nam bo boutique (7).jpg
vn_vca_nam bo boutique (10).jpg
vn_vca_nam bo boutique (19).jpg
Boutique hotel op steenworpafstand van de pier Ninh-Kieu. Smaakvol ingerichte suites met een huiselijke sfeer. Restaurant op het dak van het hotel met uitzicht over de Mekong Delta en de boulevard. Uitstekende gerechten en ontbijt. 2e restaurant op begane grond. Personeel zeer attent en behulpzaam. Positieve waarderingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Victoria Can Tho
vn_vca-victorian can tho (5).jpg
vn_vca_victorian can tho_deluxe (2).jpg
vn_vca-victorian can tho (3).jpg
vn_vca-victorian can tho (1).jpg
vn_vca-victorian can tho (8).jpg
vn_vca-victorian can tho (4).jpg
Resort met rustige ligging aan de oevers van rivier Hau. Gebouwd in koloniale stijl gecombineerd met modern. Gratis pendelbootje naar het centrum. Heerlijk groot zwembad met prettige ligbedden. Restaurant met buffet en gerechten á-la-carte. Uitstekende gerechten en ontbijt. Bar in het hotel. Vriendelijk en correct personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Hau Giang
vn_vca_hau giang (4).jpg
vn_vca_hau giang (2).jpg
vn_vca_hau giang (9).jpg
vn_vca_hau giang (10).jpg
Prettig hotel op loopafstand van de pier Ninh-Kieu. Grote kamers van alle gemakken voorzien. Eigen restaurant met Vietnamese en Westerse gerechten. Ontbijt prima. Buitenterras waar je ook lekker kunt zitten. Hulpvaardig en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Nam Bo Boutique
vn_vca_nam bo boutique (16).jpg
vn_vca_nam bo boutique (15).jpg
vn_vca_nam bo boutique (7).jpg
vn_vca_nam bo boutique (10).jpg
vn_vca_nam bo boutique (19).jpg
Boutique hotel op steenworpafstand van de pier Ninh-Kieu. Smaakvol ingerichte suites met een huiselijke sfeer. Restaurant op het dak van het hotel met uitzicht over de Mekong Delta en de boulevard. Uitstekende gerechten en ontbijt. 2e restaurant op begane grond. Personeel zeer attent en behulpzaam. Positieve waarderingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Can Tho
Victoria Can Tho
vn_vca-victorian can tho (5).jpg
vn_vca_victorian can tho_deluxe (2).jpg
vn_vca-victorian can tho (3).jpg
vn_vca-victorian can tho (1).jpg
vn_vca-victorian can tho (8).jpg
vn_vca-victorian can tho (4).jpg
Resort met rustige ligging aan de oevers van rivier Hau. Gebouwd in koloniale stijl gecombineerd met modern. Gratis pendelbootje naar het centrum. Heerlijk groot zwembad met prettige ligbedden. Restaurant met buffet en gerechten á-la-carte. Uitstekende gerechten en ontbijt. Bar in het hotel. Vriendelijk en correct personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong hotel, Chau Doc
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge, Chau Doc
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc hotel, Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong hotel, Chau Doc
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge, Chau Doc
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc hotel, Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Hung Cuong hotel, Chau Doc
vn_cxx_hung cuong (3).jpg
vn_cxx_hung cuong (1).jpg
vn_cxx_hung cuong (2).jpg
Een eenvoudig hotel met een ideale ligging midden in het centrum. Op loopafstand, 200 meter, bevindt zich de Chau Doc markt en een boeddhistische tempel. In de buurt zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte met een prachtig uitzicht over Chau Doc. Kamers zijn netjes ingericht met airconditioning. Het personeel zorgt ervoor dat u een prettig verblijf heeft.
Faciliteiten:
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Nui Sam Lodge, Chau Doc
vn_cxx_victoria nui sam_superior (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (2).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (14).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (5).jpg
vn_cxx_victoria nui sam (13).jpg
Verblijf in een oase van rust. Dit hotel is omgeven door een prachtig groen landschap met rijstvelden en ligt aan de berg Sam. Ontspan in het buitenzwembad op een van de ligbedden. Het restaurant serveert traditionele gerechten uit de omgeving. U overnacht in een comfortabel ingerichte kamer. Het uiterst vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar. Dit hotel is hoog gewaardeerd door zijn gasten. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chau Doc
Victoria Chau Doc hotel, Chau Doc
vn_cxx_victoria chau doc (1).jpg
vn_cxx_victoria chau doc_deluxe (2).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (9).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (3).jpg
vn_cxx_victoria chau doc (5).jpg
Victoria Chau Doc is een hotel in koloniale stijl, gelegen aan de oevers van de Bassac-rivier. Het hotel heeft veel faciliteiten, zoals een buitenzwembad met ligstoelen, restaurant, bar en een welnesscentrum. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Chau Doc. De elegante kamers zijn ingericht met meubels in traditioneel Vietnamese stijl. Het personeel verleent goede service en is vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dalat
Fortune Dai Loi
vn_dli_fortune dai loi (3).jpg
vn_dli_fortune dai loi (2).jpg
vn_dli_fortune dai loi (1).jpg
Ligging in de populaire Tran Phu-straat. Elegant luxe ingerichte kamers. 3 buitenzwembaden met veel groen en ligbedden rondom. Het eigen Cookbook café biedt een verscheidenheid aan á-la-carte en buffet diners. 2 bars in het hotel voor een drankje. Uitstekend ontbijtbuffet. Vrolijk, vriendelijk personeel verleent uitmuntende service.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Zen Valley
vn_dli_zen valley dalat (3).jpg
vn_dli_zen valley 3.jpg
vn_dli_zen valley.jpg
vn_dli_zen valley 2.jpg
Uniek Resort hotel in het midden van de natuur. Eenvoudige, comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. Á-la-carte restaurant en bar in hotel. Prachtig uitzicht over de groene tuin.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Fortune Dai Loi
vn_dli_fortune dai loi (3).jpg
vn_dli_fortune dai loi (2).jpg
vn_dli_fortune dai loi (1).jpg
Ligging in de populaire Tran Phu-straat. Elegant luxe ingerichte kamers. 3 buitenzwembaden met veel groen en ligbedden rondom. Het eigen Cookbook café biedt een verscheidenheid aan á-la-carte en buffet diners. 2 bars in het hotel voor een drankje. Uitstekend ontbijtbuffet. Vrolijk, vriendelijk personeel verleent uitmuntende service.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Zen Valley
vn_dli_zen valley dalat (3).jpg
vn_dli_zen valley 3.jpg
vn_dli_zen valley.jpg
vn_dli_zen valley 2.jpg
Uniek Resort hotel in het midden van de natuur. Eenvoudige, comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. Á-la-carte restaurant en bar in hotel. Prachtig uitzicht over de groene tuin.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Fortune Dai Loi
vn_dli_fortune dai loi (3).jpg
vn_dli_fortune dai loi (2).jpg
vn_dli_fortune dai loi (1).jpg
Ligging in de populaire Tran Phu-straat. Elegant luxe ingerichte kamers. 3 buitenzwembaden met veel groen en ligbedden rondom. Het eigen Cookbook café biedt een verscheidenheid aan á-la-carte en buffet diners. 2 bars in het hotel voor een drankje. Uitstekend ontbijtbuffet. Vrolijk, vriendelijk personeel verleent uitmuntende service.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Zen Valley
vn_dli_zen valley dalat (3).jpg
vn_dli_zen valley 3.jpg
vn_dli_zen valley.jpg
vn_dli_zen valley 2.jpg
Uniek Resort hotel in het midden van de natuur. Eenvoudige, comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. Á-la-carte restaurant en bar in hotel. Prachtig uitzicht over de groene tuin.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Fortune Dai Loi
vn_dli_fortune dai loi (3).jpg
vn_dli_fortune dai loi (2).jpg
vn_dli_fortune dai loi (1).jpg
Ligging in de populaire Tran Phu-straat. Elegant luxe ingerichte kamers. 3 buitenzwembaden met veel groen en ligbedden rondom. Het eigen Cookbook café biedt een verscheidenheid aan á-la-carte en buffet diners. 2 bars in het hotel voor een drankje. Uitstekend ontbijtbuffet. Vrolijk, vriendelijk personeel verleent uitmuntende service.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Zen Valley
vn_dli_zen valley dalat (3).jpg
vn_dli_zen valley 3.jpg
vn_dli_zen valley.jpg
vn_dli_zen valley 2.jpg
Uniek Resort hotel in het midden van de natuur. Eenvoudige, comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. Á-la-carte restaurant en bar in hotel. Prachtig uitzicht over de groene tuin.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Door haar unieke locatie de beste keus voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dalat
Ana Mandara Villas Dalat
vn_dli_anamandara (1).jpg
vn_dli_anamandara (4).jpg
vn_dli_anamandara (2).jpg
vn_dli_anamandara (5).jpg
vn_dli_anamandara (3).jpg
Bijzonder 5-sterren hotel in koloniale stijl. Ligging op een heuvel in een prachtige groene rustige omgeving met uitzicht op de bergen. In het Le Petit restaurant zowel Vietnamese als fusiongerechten. Prettig zwembad met fijne ligbedden. Ontbijt goed verzorgd en uitgebreid. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mede door haar unieke locatie onze keuze in de categorie Luxe hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen wifi beschikbaar in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. Ruime kamers met moderne inrichting en uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dien Bien Phu
Muong Thanh Holiday Dien Bien
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (2).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday hotel (5).jpg
vn_dxe_muong thanh holiday 3.jpg
Een hotel met ietwat gedateerde inrichting, op 500 meter van Dien Bien markt. Restaurants inclusief een bar. Middelgroot zwembad. Vriendelijk personeel. U overnacht in een ruimere kamer met uitzicht over de stad of op de tuin. Ontbijt heel eenvoudig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Glory Legend Cruise (voorheen Image Junk)
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant en bar op het zonnedek van het Image Halong. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela
vn_hal_la vela cruises (1).jpg
vn_hal_la vela cruises_cabin.jpg
vn_hal_la vela cruises (2).jpg
vn_hal_la vela cruises (4).jpg
Klassiek Vietnamese stijl ingericht schip. Vertrekt en eindigt in de Halong Bay. Mooie kamers met grote comfortabele bedden. Bar en restaurant met buffet beschikbaar. Zonnedek met ligbedden. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise is een luxe boot met 21 mooi ingerichte hutten, en een restaurant. Op het zondek kunt u relaxen op een van de ligbedden, en genieten van het uitzicht.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Paradise Luxery Junk
vn_han_paradise luxury (2).jpg
vn_han_paradise luxury _twin deluxe (1).jpg
vn_han_paradise luxury (9).jpg
vn_han_paradise luxury (5).jpg
vn_han_paradise luxury (15).jpg
vn_han_paradise luxury (25).jpg
Boot in de stijl van een traditionele Vietnamese jonk. Ontspannende cruise langs Halong Bay. Vanuit de klassiek ingerichte kamers uitzicht op zee. Bibliotheek aan boord. Verschillende activiteiten te ondernemen vanaf het schip, zoals kajakken of snorkelen. Ook aan boord verscheidene activiteiten georganiseerd. Eigen lounge, restaurant met de Aziatische en internationale buffetten. Bar met uitgebreide selectie wijnen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Glory Legend Cruise (voorheen Image Junk)
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant en bar op het zonnedek van het Image Halong. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela
vn_hal_la vela cruises (1).jpg
vn_hal_la vela cruises_cabin.jpg
vn_hal_la vela cruises (2).jpg
vn_hal_la vela cruises (4).jpg
Klassiek Vietnamese stijl ingericht schip. Vertrekt en eindigt in de Halong Bay. Mooie kamers met grote comfortabele bedden. Bar en restaurant met buffet beschikbaar. Zonnedek met ligbedden. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise is een luxe boot met 21 mooi ingerichte hutten, en een restaurant. Op het zondek kunt u relaxen op een van de ligbedden, en genieten van het uitzicht.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Paradise Luxery Junk
vn_han_paradise luxury (2).jpg
vn_han_paradise luxury _twin deluxe (1).jpg
vn_han_paradise luxury (9).jpg
vn_han_paradise luxury (5).jpg
vn_han_paradise luxury (15).jpg
vn_han_paradise luxury (25).jpg
Boot in de stijl van een traditionele Vietnamese jonk. Ontspannende cruise langs Halong Bay. Vanuit de klassiek ingerichte kamers uitzicht op zee. Bibliotheek aan boord. Verschillende activiteiten te ondernemen vanaf het schip, zoals kajakken of snorkelen. Ook aan boord verscheidene activiteiten georganiseerd. Eigen lounge, restaurant met de Aziatische en internationale buffetten. Bar met uitgebreide selectie wijnen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Glory Legend Cruise (voorheen Image Junk)
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant en bar op het zonnedek van het Image Halong. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela
vn_hal_la vela cruises (1).jpg
vn_hal_la vela cruises_cabin.jpg
vn_hal_la vela cruises (2).jpg
vn_hal_la vela cruises (4).jpg
Klassiek Vietnamese stijl ingericht schip. Vertrekt en eindigt in de Halong Bay. Mooie kamers met grote comfortabele bedden. Bar en restaurant met buffet beschikbaar. Zonnedek met ligbedden. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise is een luxe boot met 21 mooi ingerichte hutten, en een restaurant. Op het zondek kunt u relaxen op een van de ligbedden, en genieten van het uitzicht.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Paradise Luxery Junk
vn_han_paradise luxury (2).jpg
vn_han_paradise luxury _twin deluxe (1).jpg
vn_han_paradise luxury (9).jpg
vn_han_paradise luxury (5).jpg
vn_han_paradise luxury (15).jpg
vn_han_paradise luxury (25).jpg
Boot in de stijl van een traditionele Vietnamese jonk. Ontspannende cruise langs Halong Bay. Vanuit de klassiek ingerichte kamers uitzicht op zee. Bibliotheek aan boord. Verschillende activiteiten te ondernemen vanaf het schip, zoals kajakken of snorkelen. Ook aan boord verscheidene activiteiten georganiseerd. Eigen lounge, restaurant met de Aziatische en internationale buffetten. Bar met uitgebreide selectie wijnen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Glory Legend Cruise (voorheen Image Junk)
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant en bar op het zonnedek van het Image Halong. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela
vn_hal_la vela cruises (1).jpg
vn_hal_la vela cruises_cabin.jpg
vn_hal_la vela cruises (2).jpg
vn_hal_la vela cruises (4).jpg
Klassiek Vietnamese stijl ingericht schip. Vertrekt en eindigt in de Halong Bay. Mooie kamers met grote comfortabele bedden. Bar en restaurant met buffet beschikbaar. Zonnedek met ligbedden. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise is een luxe boot met 21 mooi ingerichte hutten, en een restaurant. Op het zondek kunt u relaxen op een van de ligbedden, en genieten van het uitzicht.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Paradise Luxery Junk
vn_han_paradise luxury (2).jpg
vn_han_paradise luxury _twin deluxe (1).jpg
vn_han_paradise luxury (9).jpg
vn_han_paradise luxury (5).jpg
vn_han_paradise luxury (15).jpg
vn_han_paradise luxury (25).jpg
Boot in de stijl van een traditionele Vietnamese jonk. Ontspannende cruise langs Halong Bay. Vanuit de klassiek ingerichte kamers uitzicht op zee. Bibliotheek aan boord. Verschillende activiteiten te ondernemen vanaf het schip, zoals kajakken of snorkelen. Ook aan boord verscheidene activiteiten georganiseerd. Eigen lounge, restaurant met de Aziatische en internationale buffetten. Bar met uitgebreide selectie wijnen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Glory Legend Cruise (voorheen Image Junk)
vn_hal_image junk (1).jpg
vn_hal_image junk (3).jpg
vn_hal_image junk (6).jpg
vn_hal_image junk (2).jpg
vn_hal_image junk (5).jpg
Houten schip met moderne hutten. Kamers hebben een eigen balkon en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Schip beschikt over eigen restaurant en bar op het zonnedek van het Image Halong. Er is een lounge om heerlijk te kunnen ontspannen. Bemanning is super vriendelijk en behulpzaam.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela
vn_hal_la vela cruises (1).jpg
vn_hal_la vela cruises_cabin.jpg
vn_hal_la vela cruises (2).jpg
vn_hal_la vela cruises (4).jpg
Klassiek Vietnamese stijl ingericht schip. Vertrekt en eindigt in de Halong Bay. Mooie kamers met grote comfortabele bedden. Bar en restaurant met buffet beschikbaar. Zonnedek met ligbedden. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise
La Vela Premium cruise is een luxe boot met 21 mooi ingerichte hutten, en een restaurant. Op het zondek kunt u relaxen op een van de ligbedden, en genieten van het uitzicht.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Pelican Junk
vn_hal_pelican (4).jpg
vn_hal_pelican (6).jpg
vn_hal_pelican (8).jpg
vn_hal_pelican (1).jpg
vn_hal_pelican (5).jpg
Ideaal schip voor een ontspannen verblijf. Kamers bieden een fantastisch uitzicht op zee en beschikken allemaal over een ligbad. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Restaurant serveert westerse en Vietnamese gerechten voor lunch en diner. Internationaal ontbijtbuffet. Zonneterras met ligbedden. Verschillende excursies en activiteiten mogelijk vanaf de boot. Hoog gewaardeerde accommodatie op een unieke locatie. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Halong Bay
Paradise Luxery Junk
vn_han_paradise luxury (2).jpg
vn_han_paradise luxury _twin deluxe (1).jpg
vn_han_paradise luxury (9).jpg
vn_han_paradise luxury (5).jpg
vn_han_paradise luxury (15).jpg
vn_han_paradise luxury (25).jpg
Boot in de stijl van een traditionele Vietnamese jonk. Ontspannende cruise langs Halong Bay. Vanuit de klassiek ingerichte kamers uitzicht op zee. Bibliotheek aan boord. Verschillende activiteiten te ondernemen vanaf het schip, zoals kajakken of snorkelen. Ook aan boord verscheidene activiteiten georganiseerd. Eigen lounge, restaurant met de Aziatische en internationale buffetten. Bar met uitgebreide selectie wijnen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Quoc Hoa
vn_han_quoc hoa (2).jpg
vn_han_quoc hoa_family.jpg
vn_han_quoc hoa (7).jpg
vn_han_quoc hoa (11).jpg
vn_han_quoc hoa (1).jpg
Mooie ligging in de oude wijk Quoc Hoa. Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden en winkels. Personeel is gastvrij en behulpzaam. Hotel beschikt over 2 bars en een restaurant waar zowel westerse als Vietnamese gerechten worden geserveerd.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta Trendy
vn_han_la siesta trendy (4).jpg
vn_han_la siesta trendy_duluxe (3).jpg
vn_han_la siesta trendy (17).jpg
vn_han_la siesta trendy (1).jpg
vn_han_la siesta trendy (7).jpg
vn_han_la siesta trendy (5).jpg
Luxe boetiekhotel in de wijk Hoan Kiem. 500 meter van de Sint-Josefs Kathedraal, 700 meter van de Ngoc Son-tempel en 800 meter van de Dong Xuan markt. Het restaurant van het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de historische wijk en serveert een heerlijk ontbijt. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat voor u klaar staat. Bibliotheek en lounge om lekker tot rust te komen. De beste keuze voor Beautiful Choice!
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Hanoi La Siesta
vn_han_la siesta (16).jpg
vn_han_la siesta (10).jpg
vn_han_la siesta (24).jpg
vn_han_la siesta (11).jpg
vn_han_la siesta (12).jpg
Gezellig hotel met mooie, moderne kamers. Super locatie in het midden van het oude centrum. Ligging op 300 meter van de Ngoc Son-tempel en de Dong Xuan-markt. Restaurant serveert zeer goed eten en het ontbijtbuffet is erg uitgebreid. Hotel beschikt over een eigen bar om een lekker drankje te kunnen drinken. Vriendelijk, gastvrij en zeer kundig personeel. Hoge waarderingen van gasten die u voorgingen, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
MK Boutique hotel
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi.jpg
vn, hanoi, mk boutique hotel in hanoi 2.jpg
Op een ideale locatie, midden in het oude deel van Hanoi. Comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Restaurant heeft een Vietnamese traditionele keuken. Vriendelijk personeel draagt bij aan de goede service. Tip! Relax op het dakterras met een cocktail van de bar met een panoramische uitzicht over de stad. Door o.a. zijn locatie een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
Apricot
vn_han_apricot (5).jpg
vn_han_apricot_double (3).jpg
vn_han_apricot (10).jpg
vn_han_apricot (3).jpg
vn_han_apricot (2).jpg
Luxueus hotel met een ligging aan de rand van het Hoan Kiem-meer. Kamers hebben een klassieke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel staat voor u klaar. Hotel beschikt over een eigen bibliotheek waar u heerlijk tot rust kunt komen en over een buitenzwembad. 2 restaurants in het hotel met Vietnamese en westerse gerechten. Trendy bar op het dak met een verscheidene selectie aan drankjes.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hanoi
de L'Opera
vn_han_l'opera_room (2).jpg
vn_han_l'opera (13).jpg
vn_han_l'opera (19).jpg
vn_han_l'opera (2).jpg
vn_han_l'opera (12).jpg
Stijlvol hotel geïnspireerd op het 19-eeuwse Frankrijk. Ligging op 15 minuten van de historische wijk van Hanoi en 5 minuten van het operagebouw van Hanoi. Luxe kamers, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Beschikt over een binnenzwembad en eigen restaurant, met zowel internationale als traditionele gerechten. Goed ontbijt en gezellige bar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Vien Dong
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (1).jpg
vn, hcmc, saigon, vien dong (3).jpg
Prima middenklasse hotel. Gelegen aan een groen park, in een levendige wijk van Ho Chi Minh City. Comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert zowel Vietnamese als internationale gerechten. In de ochtend een goed ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon Citypoint
vn_sgn_liberty central citypoint (13).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (12).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (5).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (9).jpg
vn_sgn_liberty central citypoint (3).jpg
Modern luxueus hotel met een gunstige locatie. Ligging op 300 meter van het Eenheidsplein. Rooftopzwembad met uitzicht over de stad. Fraai ingerichte kamers met comfortabele kamers en een ligbad. Verschillende eetmogelijkheden in het hotel met streekgerechten en westerse maaltijden. In de bar op het dak kunt u terecht voor een lekker drankje met prachtig uitzicht. Ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Geweldige service. Positieve beoordelingen van gasten die u voorgingen. Daarom de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Liberty C. Saigon River Side
vn_sgn_liberty riverside_deluxe.jpg
vn_sgn_liberty riverside (3).jpg
vn_sgn_liberty riverside (11).jpg
vn_sgn_liberty riverside (10).jpg
vn_sgn_liberty riverside (13).jpg
Hotel met uitzicht op de rivier de Saigon. Moderne luxueuze kamers met grote comfortabele bedden. 600 meter van de overdekte markt Ben Tanh. Rooftopzwembad met skybar voor lekkere cocktails. Westerse en Aziatische gerechten in het hotel haar eigen restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Villa Song Saigon
vn_sgn_villa song (8).jpg
vn_sgn_villa song (11).jpg
vn_sgn_villa song (5).jpg
vn_sgn_villa song (10).jpg
Karakteristiek hotel met elegante ruime kamers. Ligging aan de oever van de rivier van Saigon. Buitenbar met uitgebreide kaart in wijnen en dranken. Ontbijt is uitstekend en de hele dag door beschikbaar. Internationale gerechten worden geserveerd in het restaurant. Middelgroot zwembad met comfortabele ligbedden en ligbanken. Professioneel en zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
InterContinental Asiana
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (18).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (2).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (15).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (20).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (22).jpg
vn_sgn_intercontinental asiana saigon (25).jpg
Modern hotel direct verbonden met het winkelcentrum Kumho Asiana Plaza. Op loopafstand van Kathedraal Notre Dame. Kamers met grote ramen en marmeren badkamer met regendouche. Kantonese, Vietnamese, Franse en Zuid-oost Aziatische gerechten worden geserveerd in het restaurant. Voor een drankje zijn er 2 bars. Uitstekend ontbijtbuffet.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Airconditioning in kamer
Ho Chi Minh City
Hotel des Arts Saigon
hotel des arts, social club restaurant en rooftop.jpg
hotel des arts, social club bar.jpg
hotel des arts, rooftop.jpg
hotel des arts, entree.jpg
hotel des arts, deluxe kamer.jpg
hotel des arts, saigon kitchen restaurant.jpg
Boutique hotel met een uniek karakter. Nieuw hotel in Indochina stijl gebouwd. 5-sterren, luxe. Gunstige ligging in het stadscentrum. Mooi buitenzwembad en bar. De Social Club ligt op de 23e etage en is ontworpen door Super Potato Design. De club biedt moderne Europese gerechten bereid met verse seizoensgebonden ingrediënten en uitzicht op de stad. De kamers zijn luxe ingericht. Kortom: een echte aanrader.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Vinh Hung Library
vn_hxi_vinh hung libary (3).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (12).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (8).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (10).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (2).jpg
Gezellig hotel in het centrum van Hoi An. Ingericht in koloniale stijl. Goed ontbijt en in de ontbijtruimte kun je gebruikmaken van de grote boekenkast met een brede selectie aan boeken, tijdschriften en romans in verschillende talen. Klein, maar prettig zwembad op het dak van het hotel. Verzorgd ontbijtbuffet en het restaurant serveert Westerse en Aziatische gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Travel Lodge
vn_hxi_hoian travel lodge (1).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (3).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (5).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (6).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (2).jpg
Dit kleinschalige hotel ligt op 400 meter afstand van het historische centrum en het historische museum. Hotel stelt gratis fietsen beschikbaar, zodat u de omgeving kunt verkennen. Ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Binnenzwembad om lekker te relaxen. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Little Hoi An Central
little hoi an central, zwembad, bewerkt.jpg
little hoi an central, kamer 2, bewerkt.jpg
little hoi an central, restaurant, bewerkt.jpg
Leuk hotel met centrale ligging bij de oude stad met hele goede service. Gezellig restaurant. Buitenzwembad met ligstoelen. Neem een hotelfiets of de shuttlebus om naar het strand te gaan. Om te relaxen gaat u naar de spa en geniet u van een massage.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Royal Hoi An
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (12).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (1).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (3).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (4).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (7).jpg
vn_hxi_royal hoi an mgallery (8).jpg
Ligging van dit hotel is perfect. 800 meter van de oude stad van Hoi An in de wijk Quang Nam. Stijlvolle comfortabele kamers met moderne badkamer. Buitenzwembad en een prettig terras. 2 restaurants in het hotel, waarvan 1 een exclusief luxe Japans eten serveert. Gratis pendeldienst en verhuur van gratis fietsen. Vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Vinh Hung Library
vn_hxi_vinh hung libary (3).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (12).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (8).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (10).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (2).jpg
Gezellig hotel in het centrum van Hoi An. Ingericht in koloniale stijl. Goed ontbijt en in de ontbijtruimte kun je gebruikmaken van de grote boekenkast met een brede selectie aan boeken, tijdschriften en romans in verschillende talen. Klein, maar prettig zwembad op het dak van het hotel. Verzorgd ontbijtbuffet en het restaurant serveert Westerse en Aziatische gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Travel Lodge
vn_hxi_hoian travel lodge (1).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (3).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (5).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (6).jpg
vn_hxi_hoian travel lodge (2).jpg
Dit kleinschalige hotel ligt op 400 meter afstand van het historische centrum en het historische museum. Hotel stelt gratis fietsen beschikbaar, zodat u de omgeving kunt verkennen. Ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Binnenzwembad om lekker te relaxen. Goed ontbijt. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Little Hoi An Central
little hoi an central, zwembad, bewerkt.jpg
little hoi an central, kamer 2, bewerkt.jpg
little hoi an central, restaurant, bewerkt.jpg
Leuk hotel met centrale ligging bij de oude stad met hele goede service. Gezellig restaurant. Buitenzwembad met ligstoelen. Neem een hotelfiets of de shuttlebus om naar het strand te gaan. Om te relaxen gaat u naar de spa en geniet u van een massage.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Royal Hoi An
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (12).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (1).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (3).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (4).jpg
vn_hxi_royal hoi an mc gallery (7).jpg
vn_hxi_royal hoi an mgallery (8).jpg
Ligging van dit hotel is perfect. 800 meter van de oude stad van Hoi An in de wijk Quang Nam. Stijlvolle comfortabele kamers met moderne badkamer. Buitenzwembad en een prettig terras. 2 restaurants in het hotel, waarvan 1 een exclusief luxe Japans eten serveert. Gratis pendeldienst en verhuur van gratis fietsen. Vriendelijk personeel staat altijd voor u klaar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Vinh Hung Library
vn_hxi_vinh hung libary (3).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (12).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (8).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (10).jpg
vn_hxi_vinh hung libary (2).jpg
Gezellig hotel in het centrum van Hoi An. Ingericht in koloniale stijl. Goed ontbijt en in de ontbijtruimte kun je gebruikmaken van de grote boekenkast met een brede selectie aan boeken, tijdschriften en romans in verschillende talen. Klein, maar prettig zwembad op het dak van het hotel. Verzorgd ontbijtbuffet en het restaurant serveert Westerse en Aziatische gerechten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hoi An
Hoi An Travel Lodge