India rondreizen

Onuitwisbare indrukken

in, agra, taj mahal (2).jpg
Taj Mahal, Agra
in, algemeen, indian woman in sari costume.jpg
Vrouw in sari
in, varanasi.jpg
De Ganges in Varanasi
in, algemeen, eten (14).jpg
Indiaas eten
in, algemeen, kamelensafari (2).jpg
Kamelensafari in Tharwoestijn
in, goa, strand (3).jpg
Strand van Goa
in, corbett, tijger.jpg
Bengaalse tijger
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw India rondreis

Al onze individuele India rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de inwoners van India, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar India onvergetelijk maken. Zelfs een combinatie met Nepal is mogelijk. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele India rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze reizen hieronder in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Omdat India zo groot is zult u moeten kiezen als uw tijd beperkt is. Vandaar de toevoeging Noord of Zuid in de titel van de rondreis. Al onze rondreizen naar India kunt u online zelf flexibel aanpassen. Extra nachten toevoegen in bruisend Delhi, in Udaipur, Jaipur of Varanasi.

lees meer
india algemeen.jpg

Wat maakt India zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door India te kiezen?

We hebben een overvloed aan argumenten om voor India te kiezen. Wij garanderen u dat er geen land is waar de zintuigen zo geprikkeld worden als in India. Geen land ook waar de emoties zo kunnen ‘overstromen' als in India. Geen land waar er zulke grote verschillen zijn tussen rijk en arm, tussen stad en platteland. Geen land waar zoveel ‘chaos’ heerst als in India. Want eenmaal uit het vliegtuig en buiten de luchthaven weet u het heel zeker, u bent in India! De chaos, de geuren, de kleuren, de drukte en de mensen, het valt over u heen. Kleine armoedige huisjes en hutjes die dicht tegen elkaar gebouwd zijn worden afgewisseld door grote villa's, en overal een gekrioel van verkeer en mensen. Verkeer dat bestaat uit fietsers, wandelaars, brommers, motors, tractoren, bakfietsen, riksja’s, tuk tuks, auto’s, vrachtwagens en koeien; en dat allemaal door elkaar. Wanneer u dit allemaal even heeft laten bezinken, gaat u genieten van dit intrigerende land. Van het overweldigende Indiase landschap, van de hoge toppen van de Himalaya tot de tropische jungle van het zuiden, van prachtige stranden tot zinderende woestijnen, tot de enorme rivierenstelsels zoals de Ganges en de Brahmaputra. Genieten van de bijzondere natuur. Ondanks de bevolkingsdruk van het op één na volkrijkste land ter wereld met z'n 1,3 miljard inwoners zijn er vele prachtige Nationale Parken. Denk je bij China direct aan de reuzenpanda, bij India is dat de tijger. Ernstig bedreigd, groeit de populatie dankzij uitgebreide beschermingsmaatregelen toch weer gestaag. India is ook een paradijs voor vogelaars.

Conflicten lagen in India altijd op de loer. Machthebber volgde op machthebber, maharadja op maharadja en keizer op keizer. Ze bouwden enorme forten en paleizen; vooral in Rajasthan, maar ook elders in India staat het er vol mee. Zelfs nu zijn een aantal forten nog altijd in gebruik. De forten werden net als in Europa gebouwd op heuveltoppen. De machthebbers konden niet zonder de steun van de goden en van de priesters, dus werden er geweldige inspanningen gedaan om de meest rijkversierde tempels te bouwen, waar ook nu vaak nog talrijke pelgrims komen aanbidden. De grootste van alle Indiase machthebbers kon zeker niet zonder de steun van z'n vrouw. Keizer Shah Jahan bouwde als eerbetoon aan z'n geliefde een mausoleum. De Taj Mahal wordt wereldwijd gezien als het mooiste en ontroerendste bouwwerk ooit gebouwd.

De hele Indiase samenleving is doordrenkt van religie en religiositeit. Jaïsnisme, hindoeïsme en boeddhisme zijn de drie grote religies die aan de basis stonden van de ordening van de Indiase samenleving en er ook nu nog steeds het hart van vormen. Veel later deed de islam zijn intrede, wat er uiteindelijk toe leidde dat India bij de onafhankelijkheid werd opgedeeld in een dominante islam natie, Pakistan, en een overwegend hindoe natie, India. Beide kampen hebben een flinke nationalistische saus over de religie gegooid en dat leidt jammer genoeg regelmatig tot vaak heftige conflicten.

Het lijkt er soms op dat in India elke gelegenheid wordt aangegrepen om een festival te houden. Elke streek, elke stad, elk dorp kent er wel een aantal. Dat is geweldig voor u, want de kans is groot dat u al rondreizend ergens op zo'n festival belandt. Spiritualiteit staat hoog genoteerd in India. India is de bakermat van de yoga, van mediteren en van Ayurveda. Veel westerlingen, waar spiritualiteit opgedroogd was in de moderne samenleving, vonden nieuwe inspiratie in India. Vooral in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw trokken grote groepen jongeren uit het Westen naar India. In hun voetsporen gingen zelfs de Beatles naar de bakermat van de yoga. Op die golf deed ook vegetarisch eten z'n intrede, en terecht, want volgens ons kun je nergens ter wereld lekkerder vegetarisch eten dan in India. Ook als vleeseter is het top in India, maar als vleeseter kijk je bijna jaloers op het bord van je vegetarische tafelgenoot.

Kortom een overvloed aan argumenten om een rondreis naar India te boeken bij HelloBeautifulWorld. We willen er nog eentje toevoegen: India heeft een uniek aanbod luxe hotels in de paleizen en forten van de voormalige maharadja's. Slapen in een hemelbed, een balzaal van een kamer en omringd door geweldige bediening. Prijzig, maar elke euro waard. ‘Incredible India!’ is de slogan waarmee het land zich wereldwijd toeristisch op de kaart zet. Wij denken dat ze zichzelf tekort doen. Wij houden het op ‘Irresistible India!’

Is het de rijke historie?

De geschiedenis van India is de geschiedenis van een subcontinent. Pakistan en Bangladesh maken daar ook deel van uit. Vele eeuwen voordat wij in het Westen onze eerste nederzettingen stichtten, is India al ver in ontwikkeling. De eerste vondsten van menselijke activiteit dateren van 40.000 jaar geleden. Een belangrijke periode in de Indiase geschiedenis is de Indus beschaving, ook wel Harappa beschaving (ca. 3300-1800 v.C.) genoemd. De Indus cultuur ontstond in de Indus vallei, in het huidige Pakistan. Deze beschaving is pas in de 20e eeuw ontdekt. Samen met de culturen van Mesopotamië en het Oude Egypte wordt de Indus cultuur gezien als de bakermat van onze huidige beschaving. De Indus beschaving liep van Iran tot Delhi (India). Vooral in Afghanistan, Pakistan en Punjab in India zijn nog opgravingen te vinden. De Harappa cultuur kenmerkt zich door de strakke planning en de handel tussen Azië en het Westen.

Van 1500-500 v.C. domineert de Vedische tijd. Minder hoogontwikkeld dan de Harappa beschaving, maar wel heel belangrijk voor de huidige Indiër omdat in die periode de roots van de Indo-Ariër liggen. In die tijd zijn ook de Veda’s ontstaan. De Veda’s zijn de hindoeïstische religieuze geschriften, zoals het Ramayana epos of de Mahabharata. Ze zijn de basis voor het hedendaagse hindoeïsme. Een van de belangrijke kenmerken van de Vedische periode is het gebruik en ontwikkeling van het Sanskriet, de bakermat voor vele talen in Azië zoals Hindi, Bengali en Gujarati. Een ander kenmerkend element uit de Vedische tijd is het kastenstelsel. Tot op de dag van vandaag is het kastenstelsel het fundament onder de Indiase samenleving. Het derde belangrijke kenmerk is de macht van de priesterklasse. De invoering van het kastenstelsel consolideerde hun almacht in de samenleving.

In de 5e en 6e eeuw ontwikkelden zich stromingen die zich verzetten tegen de macht van de priesters, zoals het boeddhisme en jaïsnisme. Lumbini (in Nepal bij de Indiase grens) is de geboorteplek van Boeddha en is tegenwoordig een belangrijke pelgrimsplek. Het boeddhisme is vanuit het nietige Lumbini uitgegroeid tot een van de belangrijkste religies ter wereld. De tijd tussen het einde van de Vedische periode en de komst van de islam is de periode van komende en gaande koninkrijken en keizerrijken. Zoals het Mauryaanse rijk met als bekendste heerser Ashoka. Nog een bekende naam zijn de Guptas. De heersers van beide rijken omarmden het boeddhisme, zeer tegen de zin van de priesterklasse. Toen die strijd voor hen niet bleek te winnen, werd Boeddha heel pragmatisch opgenomen in het hindoeïstisch pantheon.

Grote buitenlandse namen klopten op de deur van India, zoals de Perzische koning Darius. Een naam die we zeker kennen is Alexander de Grote. Zijn epische veldtocht vanuit Griekenland eindigde bij de Beas rivier, omdat zijn manschappen niet bereid waren verder op te trekken naar het hart van India. Ook Darius kwam niet verder dan de Punjab. Ondertussen evolueerde de Indiase beschaving zich tot een van de meest ontwikkelde ter wereld en deed z'n invloed overal in de toenmalige bewoonde wereld gelden.

Vanaf ca. 700 n.C. deed de islam zijn intrede in de noordelijke gebieden en verspreidde zich heel langzaam naar andere gebieden in India. In 1526 vestigde het Mogolrijk zich in India. Qua architectuur erg herkenbaar aan de mooie ronde vormen. Denk maar aan India's grootste toeristische trekpleister, de Taj Mahal, dat als mausoleum voor de echtgenote van Shah Jahan werd gebouwd in Agra. De Mogols heersten tot aan de Britse kolonisatie in 1800. De Britten kregen al snel in de gaten dat India een ver ontwikkelde beschaving had. Tevens bezat het land vele ‘juwelen’, zoals diamanten, thee, specerijen en andere waardevolle grondstoffen. Dat het een land is dat anders dan andere landen is, beseften ze ook goed. Minister van Oorlog, Sir Thomas Macaulay, zei over India: “Het is het vreemdste van alle regeringen, maar ontworpen voor het vreemdste van alle rijken”.

India was daarom het meest waardevolle land voor de Britten tot aan de onafhankelijkheid. De specerijhandel was eerst in handen van de Nederlanders (VOC), maar werd langzamerhand overgenomen door de Brits-Oost-Indische-Compagnie. In het zuiden zijn er nog een aantal plaatsen waar Nederlandse overblijfselen zijn te vinden, zoals de Nederlandse begraafplaats in Cochin. Het is niet zo gek dat Europeanen zich op hun gemak voelen in India. Door de Britse kolonisatie, maar ook door de Nederlandse, Portugese en Franse invloeden heeft India altijd een Europese ondertoon die aanvoelt als thuiskomen. Na vele jaren van strijd komt uiteindelijk de onafhankelijkheid in 1947 waarbij Brits-Indië wordt opgesplitst in India en Pakistan. Het links rijden, cricket, de thee en diverse elementen uit het dagelijks leven van de Indiër, zullen altijd een link houden met het Britse tijdperk.

in, agra, taj mahal (10).jpg

Is het de religie?

Namasté! Indiërs groeten elkaar door twee handen tegen de borst te houden en te buigen; eerbiedig en met respect. Ook buigen ze zo voor hun goden. ‘Ik buig voor het goddelijke in jou’ betekent Namasté letterlijk in het Hindi. Het wijst gelijk op hoe belangrijk religie is voor een Indiër. Zijn hele leven wijdt de Indiër aan de religie die hij/zij volgt. Er zijn nogal veel religies, die ook best van elkaar verschillen. Toch leven al deze religies harmonisch bij elkaar en gaat het grotendeels goed onderling.

Ruim 80% van de Indiase bevolking is hindoe, waarmee het hindoeïsme gelijk de belangrijkste religie is. Het hindoeïsme wordt door de aanhangers vaak aangeduid als Sanatana Dharma. Deze term komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: ‘de eeuwige wet die ons ondersteunt en overeind houdt’. Het hindoeïsme is gebaseerd op belangrijke geschriften, de Veda’s, die het dagelijks leven van de Indiër vormgeven. Deze Veda’s dienen ook als wetten en regels. Het hindoeïsme kent vier doelen in het leven: dharma (gerechtigheid), artha (welstand), kama (plezier) en moksa (bevrijding). Binnen het hindoeïsme zijn veel verschillende stromingen. Er is daarom geen standaard hindoe. Ook geloven ze niet allemaal in dezelfde god of goden. Sommige hindoes zijn monotheïstisch, sommigen zijn polytheïstisch en anderen zijn monistisch. Vaak vereren zij wel één god of één van de drie-eenheid god, die bestaat uit de hindoeïstische drie-eenheid: Brahma (god als schepper), Vishnu (god als onderhoud) en Shiva (god als vernietiger of transformerende entiteit). Andere bekende goden zijn Ganesha, Krishna, Hanuman en Rama. Voor al deze goden zijn de mooiste tempels gebouwd, die bekend staan om hun prachtige kleuren en bijzondere architectuur. In de tempel kunnen de gelovigen mediteren, offeren en bijeenkomen.

Een paar bijzondere kenmerken voor de hindoe zijn vegetarisch eten en respect hebben voor alles wat leeft. Veel dieren worden aanbeden, zoals bijv. de koe. Ook planten zijn heilig voor een hindoe. Planten die geneeskrachtige werkingen hebben, gebruikt de hindoe voor de ayurveda. Ayurveda is een levenswijze waarbij ervan uitgegaan wordt dat mensen in evenwicht horen te zijn, in balans. Met kruiden, specerijen, oliën en diëten komt men terug in het evenwicht. De hindoe is ook fervent yogi. Door yoga te oefenen, leert de hindoe zijn geest en lichaam te beheersen. Hierdoor komen ze dichter bij hun goden, met als uiteindelijke doel het bereiken van verlichting.

Een ander kenmerk van het hindoeïsme is de traditionele verdeling van de maatschappij in het kastenstelsel. Het kastenstelsel stamt uit de Vedische tijd, waarin deze ontwikkeld werd. Het zit daarom diep geworteld in de Indiase cultuur. De kaste wordt bepaald bij geboorte en kan alleen veranderen door het karma na reïncarnatie. Er zijn vier hoofdkasten: brahmana’s (priesters), kshatriya’s (strijders en adel), vaishya’s (handelaren en vaklieden), sudra’s (arbeiders en dienaren). De dalits (onaanraakbaren) behoren niet tot het kastensysteem en mogen de Veda’s niet bestuderen. In de jaren vijftig is het kastensysteem officieel afgeschaft, maar binnen de maatschappij is het nog steeds de orde van de dag. De zwakke positie van de lagere kasten leidt vaak tot onrust en spanningen. Dalits worden nog steeds gediscrimineerd. Zij mogen niet door de hoofdstraat lopen of fietsen en ze mogen geen tempels betreden.

Naast het hindoeïsme zijn het jaïnisme, boeddhisme, het sikhisme en de islam belangrijke religies. Het jaïnisme is wellicht een van de kleinste wereldgodsdiensten. In het noorden van India komt deze godsdienst nog veel voor en zijn er prachtige jaïn tempels. Het jaïnisme is belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de Indiase cultuur. Mahatma Gandhi komt uit een dorp waar overwegend jaïnisten woonden. Zijn streven naar onafhankelijkheid was gebaseerd op deze basic religie. De religie is ontstaan in 599-527 v.C. en de stichter is Mahavira. Ze vereren slechts één god, maar ze verwerpen het idee van de god/schepper. Ze geloven dat de natuur en het heelal eeuwig zijn. Jaïnisten hebben eerbied voor alles wat leeft en hebben daarom ook een eenvoudig dieet dat zij volgen.

Het boeddhisme is ontstaan uit een stroming van het hindoeïsme. Het vindt zijn oorsprong in India en Nepal. Daarna is het wereldwijd verspreid en heeft het vooral in Azië veel aanhangers. Binnen het boeddhisme zijn ook weer een aantal verschillende stromingen, die verspreid zijn door Azië. Een belangrijke stroming is het Tibetaans boeddhisme. De Dalai Lama is geestelijk en spiritueel leider van deze stroming. Hij heeft lange tijd in Tibet gewoond, maar woont al vanaf 1960 in ballingschap in Dharamsala in India. Met hem zijn vele boeddhisten gevlucht door de onhoudbare situatie in Tibet en zij hebben zich voornamelijk in het noorden van India gevestigd. In Noord-India bevinden zich daarom ook veel boeddhistische kloosters. Het is mogelijk om deze kloosters te bezoeken, al zijn sommige niet per auto bereikbaar. De kloosters kunnen te voet bereikt worden tijdens diverse trekkingstochten die worden georganiseerd in dit gebied.

Vanaf 500 n.C. is de islam in India gekomen. De Mogols die vanuit Pakistan via de handelsroutes binnen kwamen, namen deze religie mee. Zij huisvestten zich in het noorden van India tegen de Pakistaanse grens. Later heeft de Iislam zich ook verspreid over het land. De Mogols hebben prachtige architectuur achter gelaten, waarvan de Taj Mahal natuurlijk de bekendste is, maar ook Fatehpur Sikri en de Rode Moskee in Delhi zijn indrukwekkende gebouwen die een bezoek waard zijn. Tegenwoordig is 14,2% van de Indiase bevolking moslim. In sommige dorpen en steden is de Islam een van de belangrijkste religies. Gedurende de jaren zijn er een aantal wetten officieel opgenomen, speciaal voor moslims. Deze wetten gaan voornamelijk over trouwen, scheiden en kind-adoptie.

Sikhisme is de laatste godsdienst die in India een belangrijke rol speelt. Het sikhisme is ontstaan in de 16e eeuw door de eerste leermeester Goeroe Nanak Dev. Uiteindelijk waren er 10 leermeesters die de religie gevestigd hebben. De godsdienst is geïnspireerd door de islam en het hindoeïsme. Toch heeft de religie haar eigen onafhankelijke identiteit. Er zijn ongeveer 26 miljoen aanhangers, waarvan de meeste in de staat Punjab wonen; de sikhs. In Amritsar staat de Harmandir Sahib, een van de belangrijkste heiligdommen voor de sikhs.

India lijkt wel een smeltkroes van al deze religies en haar diverse stromingen. Het is daarom ook onmogelijk om niets van deze religies mee te krijgen. In India zijn de mooiste tempels te bezoeken. Ook zijn bijzondere rituelen zoals het cremeren van de overledenen aan de rivier de Ganges of een gebed tussen de sikhs heel bijzonder om mee te maken. Ze geven een beeld van hoe een Indiër leeft. Doe dus de schoenen uit en loop mee naar de tempel om samen te bidden of wierook te branden voor de goden. Leer zo het echte India kennen.

in, varanasi, washing on the ghats.jpg

Is het de overweldigende natuur?

Nergens ter wereld vindt u zo’n grote diversiteit aan natuur als in India. Doordat India zo groot en uitgestrekt is, zijn er enorme tegenstellingen. Daarnaast is het bijzonder dat er met zoveel inwoners (1,3 miljard!) nog plek is voor zoveel prachtige en ongerepte natuur. Voor Indiërs is natuur erg belangrijk en zij aanbidden alles wat erin leeft. Er zijn nog veel plekken die ongerept en puur zijn. Hier komen bijna geen mensen. Het wegennet en treinrail netwerk in India zijn uitgebreid, waardoor veel plekken toch te bezoeken zijn. Dat maakt het land interessant en uniek.

Het noorden van India is erg bergachtig, en maakt deel uit van de Himalaya. Dit is het dak van de wereld, waar zich de hoogste bergen ter wereld bevinden. Het hoogste punt van India is de Kanchenjunga. Deze berg is met zijn 8598 meter slechts een kleine 300 meter minder hoog dan de Mount Everest. Geen wonder, want de berg ligt in het verre oostelijk gelegen Assam, in het bergmassief waar ook de Everest deel van uitmaakt. De westelijke gebieden bij de grens met Nepal en China wordt ook wel Klein Tibet genoemd. Niet alle plaatsen zijn even goed over de weg bereikbaar en kunnen alleen te voet bezocht worden. Vandaar dat Klein Tibet, of wel Ladakh, een belangrijk trekkingsgebied is geworden. Laat u begeleiden door professionele gidsen langs de mooiste bergketens en wandel langs de meest bijzondere kloosters. U bevindt zich letterlijk op het dak van de wereld. Het midden van het land wordt gedomineerd door rivieren. De belangrijkste rivieren zoals de Indus, de Ganges en de Brahmaputra vinden hun oorsprong in de Himalaya. De naam India is afgeleid van de naam van de rivier de Indus. Voor de Indiër zijn de rivieren heilige plaatsen en de bron van leven en spiritualiteit. Langs deze rivieren vindt u vele rituele plaatsen. De rivieren stromen voornamelijk naar het oosten, waardoor dit gebied zeer vruchtbaar is. Hier bevindt zich dan ook veel landbouw. Tarwe, suikerriet en peulvruchten worden hier tot op de dag van vandaag nog veel geteeld. In het uiterste noordoosten glooien de groene heuvels met daartegen de bekende Darjeeling theeplantages. In het westen strekt zich een prachtig woestijngebied uit met goudgele zandduinen. Dit is de Tharwoestijn, die doorloopt tot in Pakistan. De vlaktes van de Ganges lopen over in de hoogvlakte van Dekan. Dit gebied is voornamelijk vulkanisch en er worden goud en diamanten gedolven. De hoogvlakte van Dekan vormt het Indiase schiereiland en is de kern van het zuiden van India. De hoogvlakte wordt begrensd door de Oost- en West-Ghats. De heuvels en bergen van deze Ghats worden bedekt door teak-, palissander- en sandelhoutbossen. Prachtige groene natuur en de mooiste bloemen zoals orchideeën groeien hier naar hartenlust.

India is ook het thuis van veel verschillende diersoorten. In de bamboebossen in Midden-India wonen nog slechts 2200 Bengaalse tijgers. Gezien het geringe aantal, is het hiermee een ernstig bedreigde diersoort. Er zijn een aantal parken die open zijn voor bezoekers om op zoek te gaan naar de tijger. Omdat de tijger beschermd is, gelden er strenge regels. Het is uniek als u tijdens de safari oog in oog komt te staan met een tijger. Veel vogelliefhebbers komen speciaal naar India om de prachtige gekleurde vogels en de meest zeldzame soorten te spotten. De Indische slangenarend, de ijsvogel, de nimmerzat, de kluut en de kraanvogel zijn zomaar een greep van de vogels die in India hun nesten maken. In het oosten van India (en in Nepal) leeft de zwarte neushoorn en het regenwoud in Kerala is het leefgebied van de wilde olifant. In het westen van India is er een park, het Sasan Gir National Park, waar de Aziatische leeuw de koning is.

in, corbett, tijger.jpg

Zijn het de prachtige stranden?

Voor een zonvakantie wordt misschien niet in eerste instantie aan India gedacht. Toch heeft India prachtige stranden waar u heerlijk kunt verblijven. Het bekendst is wellicht Goa, een gezellige hippie-badplaats. Goa straalt nog steeds de oude Portugese koloniale tijd uit. Het noorden van Goa is druk en gezellig. Hier zijn de vele strandtentjes, mooie vakantiecomplexen en het wilde uitgaansleven. In het zuiden is het rustiger. De veelal luxere hotels en villa’s hebben hier een mooie plek langs de kust. Hier kunt u echt tot rust komen, een ayurvedische massage nemen en genieten van uw cocktail aan de mooiste stranden.

Verder naar het zuiden van India worden de stranden mooier, maar de badplaatsen minder toeristisch. Kovalam, in het zuidelijkste puntje van Kerala, is daarvan nog wel redelijk ontwikkeld. Hier vindt u leuke visrestaurantjes en goede hotels om de laatste dagen van uw rondreis af te sluiten. In plaatsen zoals Mararikulam, dichtbij de Backwaters gelegen, bevinden zich een paar parels van accommodaties. Het vissersdorpje zelf heeft weinig faciliteiten, maar rust en luxe is iets wat u hier zeker terug zult vinden.

Op de Andaman eilanden zijn de stranden exclusiever en de activiteiten bijzonder, zoals zwemmen met olifanten. Na een indrukwekkende rondreis is het heerlijk om even bij te komen aan een van deze mooie stranden. Een goed moment om de herinneringen nog even de revue te laten passeren onder het genot van een heerlijke cocktail.

in, goa, strand (2).jpg

Zijn het de mensen?

Er zijn 1,3 miljard Indiërs en daarmee is India het land met bijna (China staat op nummer 1) de meeste inwoners op aarde. Met 385 mensen per vierkante kilometer is India ook een van de meest dichtbevolkte gebieden ter wereld. Bestaat er zoiets als een standaard Indiër? Nee, die bestaat niet. India is een grote smeltkroes van verschillende stammen, etnische groepen, religies en bijzondere volkeren die bij elkaar wonen. Elk gebied en elke regio heeft een eigen voor dat gebied of die regio kenmerkende bevolkingsgroep, met de daarbij horende tradities, gewoontes en gebruiken. Een prima excuus om al die gebieden en regio's minimaal één keer te bezoeken!

In Noord- en Centraal India wonen grotendeels de lichtergekleurde Indo-Ariërs. In het zuiden wonen de donkergekleurde Dravidiërs. Niet alleen in kleur en gelaat verschillen de inwoners, maar ook in taal. Hindi is de officiële voertaal, maar elke groepering heeft haar eigen taal. Binnen de twee hoofdgroepen bevinden zich talloze etnische groeperingen. Van de Indo-Ariërs zijn de inwoners van Rajasthan wellicht het meest bekend. De Rajasthani wonen in kleine dorpjes en leven vooral van hun vee en de landbouw. Armoede is voelbaar in de kleine huisjes waar ze met hele gezin en opa en oma leven. Dat weerhoudt ze er niet van om hun mooiste kleding aan te doen. Vrouwen lopen naar de dichtstbijzijnde waterput of gaan hun groente kopen op de markt in hun prachtige kleurrijke sari’s in de kleuren roze, rood of oranje. Hoe feller, hoe beter, en bieden een prachtige tegenstelling tegen de stoffige achtergrond van de woestijn. De mannen verzamelen zich in de hitte van de dag onder een boom om de laatste nieuwtjes met elkaar door te nemen. Echte Rajasthani hebben witte kledij aan met felrode tulbanden en grote mooie grijze snorren. In Orissa, gelegen in het oosten, hebben zich diverse etnische stammen gevestigd die hun eigen cultuur en tradities koesteren. Bekend om hun prachtige sierraden en mooie dansen wonen zij in de jungle in kleine dorpjes bij elkaar. Om de tradities te bewaren zijn er speciale vergunningen nodig om deze mensen te bezoeken. Ook in Gujarat, Assam en Bengal wonen veel etnische groeperingen. Zij hechten veel waarde aan hun eigen cultuur en tradities. Een belangrijke bevolkingsgroep binnen de Dravidiërs zijn de Tamils. Hiervan leeft een klein gedeelte in Zuid-India (5%), maar de meeste wonen in Sri Lanka (24%). De Tamils spreken Tamil, een Dravidische taal. Ook wordt er veel Engels gesproken, zodat er ook onderling met andere bevolkingsgroepen gecommuniceerd kan worden.

Dat India bestaat uit tegenstellingen, is zeker ook bij de bevolking van toepassing. Armoede en rijkdom woont vaak naast elkaar en is een begrip van alledag. De miljoenensteden zoals Delhi, Bangalore en Mumbai staan vooraan in de ontwikkeling. Bangalore is een van de belangrijkste steden wat betreft technologie en is een begrip in de IT-branche. Dit staat lijnrecht tegenover de etnische volkeren in en om de steden in de sloppenwijken of op het platteland. Er zijn stammen die zo dicht bij de natuur leven dat ze geen enkel besef hebben van het westerse leven. Dat maakt India soms ongrijpbaar, maar ook enorm interessant en intrigerend. Op zoek naar een plek om prachtige foto’s te maken? India heeft met recht de meest fotogenieke inwoners ter wereld! Zo divers als het achterland is, zo kleurrijk zijn de inwoners. Verschillende achtergronden, culturen, talen en levenswijze wonen bij elkaar. Dat is nergens anders ter wereld te vinden.

IN, algemeen, muzikant (2).jpg

Zijn het de festivals?

Holi Holi, Happy Holi! Wie kent dit feest niet? Mensen die op straat feest vieren en met gekleurde poeders elkaar feestelijk versieren. Een kleurrijker feest dan dit is er nauwelijks te vinden. Holi is een hindoeïstisch feest dat jaarlijks gevierd wordt, meestal in de periode februari/maart. Het is een soort nieuwjaarsfeest en een waar evenement waar jaarlijks heel veel hindoes, maar ook toeristen aan mee doen. Een land zoals India, waar geloven als hindoeïsme en boeddhisme hun oorsprong vinden, staat bol van festivals. Er zijn heel veel festivals op landelijk niveau, zoals Holi en Divali (het lichtjesfeest). Daarnaast heeft elk gebied in India haar eigen religieuze feesten. Bijna elke dag is er wel ergens een plek waar u een festiviteit kunt bezoeken. Van kleine dorpsfeesten tot nationale feesten, van begrafenissen of crematies tot huwelijksprocessies. Elk festival heeft haar eigen rituelen, kleuren en muziek. Bent u onderweg, kijk er dan niet raar van op als u onverwacht een processie of feest tegenkomt. Breng dan zeker een bezoek aan deze samenkomst. De Indiër is gastvrij en legt u graag uit wat zij vieren.

Een aantal van de belangrijkste feesten in India die u eigenlijk niet mag missen:
- Kumbh Mela (het kruikenfeest), een van de belangrijkste hindoefeesten in India. Het vindt één keer in de drie jaar plaats in een van de vier heilige plaatsen in India: Haridwar, Allahabad, Ujjain of Nashik. Miljoenen pelgrims trekken naar die stad om zich te dompelen in de heilige Ganges en zo hun zonden af te wassen. Het feest duurt zes weken en vindt plaats in januari/februari. In 2025 zal het festival plaats vinden in Prayagraj.
- Thai Pongal, het oogstfeest in Tamil Nadu. Tijdens dit vier dagen durende feest wordt de zonnegod aanbeden door de Tamils, zodat de god de oogst het aankomende seizoen weer goed gezind is. Afhankelijk van de maan vindt dit feest plaats in februari.
- Holi, het kleurrijke nieuwjaarsfeest in maart. Holi wordt gevierd in heel India, maar vooral in Noord-India.
- Shivaratri, de Grote Nacht van Shiva is een hindoeïstisch feest ter ere van god Shiva. Het vindt plaats tussen maart en april in heel India, afhankelijk van de volle maan.
- Kloosterfestivals in Ladakh vinden voornamelijk plaats in de maanden juli, augustus en september. In het noorden van India liggen veel mooie boeddhistische kloosters en elk klooster heeft haar eigen jaarlijkste kloosterfestival. De monniken maken muziek, dansen en vieren feest ter ere van hun klooster en geven de aanwezigen hun zegen voor het aankomende jaar.
- Divali, het lichtjesfeest, of ‘de overwinning van het goede op het kwade, overwinning van het licht over de duisternis’. Tijdens dit feest worden alle huizen verlicht met kleine lichtjes en is er vuurwerk. Het feest wordt door alle hindoes gevierd en duurt vijf dagen. Het vindt jaarlijks plaats in oktober.
- Guru Parab, Op de eerste volle maan na Divali vieren de Sikhs de geboortedag van Guru Nanak. Dit is de stichter van het sikhisme.
- Pushkar Camel Fair. Een bijzonder feest is de Pushkar Camel Fair in Rajasthan. Van heinde en ver komen de handelaren met hun mooiste kamelen en dromedarissen om ze te verkopen. Om de ervaring compleet te maken is een overnachting in een tentenkamp in de omgeving een must. Het festival duurt vijf dagen, waarbij de kamelenhandelaren bezocht kunnen worden en er allerlei festiviteiten zijn in en om het festivalterrein. Aansluitend is er ook een religieus festival waar Brahma wordt geëerd.
- Id-ul-Zuha, het islamitische offerfeest dat plaats vindt in november/december. De moslims herdenken de bereidheid van Abraham dat hij zijn eigen zoon wilde offeren. In de moskeeën wordt veel gebeden en er worden heerlijke lekkernijen uitgedeeld.

np, algemeen, holi festival.jpg

Is het de spiritualiteit?

Denkt u aan yoga, dan denkt u aan India. Yoga vindt haar oorsprong in India. Het woord yoga is afgeleid uit het Sanskriet Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat daarbij om de verbinding tussen lichaam en geest. Vele Indiërs doen zelf dagelijks aan yoga, terwijl het in het westen een luxe activiteit is. Yoga is een levenswijze; naast diverse houdingen en lichaamsoefeningen volgen yogi vaak een streng dieet. In Rishikesh is de yoga ontstaan en tot de dag van vandaag is Rishikesh een van de belangrijkste pelgrim plaatsen voor yogi vanuit de hele wereld. In 1968 trokken de Beatles naar deze heilige plek om hier te mediteren en zij verbleven hier in de ashram van de Maharishi Mahesh Yogi om songs te schrijven. De stad heeft hen geïnspireerd tot het album ‘The White Album’. Zij voelden toen al wat het nu nog steeds is, een prachtige inspirerende plek gelegen tussen de hoge toppen van de Himalaya en het dal van de Ganges. De helende kracht van de Ganges trekt elk jaar vele pelgrims en hier vindt u ook talloze ashrams, yoga studio’s en restaurants. De restaurants in deze regio zijn vegetarisch en schenken geen alcohol.

Tegenwoordig zijn de ashrams over heel India te vinden en zijn er zelfs diverse tours te maken van ashram naar ashram. Denk aan bekende boeken zoals ‘Eat Pray Love’, waarbij het verblijf in een Indiase ashram centraal staat. Zoek zelf uw ontspanning en geniet van het leven zoals de Indiër dat doet. Daar is de ayurveda ook een onderdeel van. Ayurveda is een traditionele geneeswijze die zijn oorsprong heeft in de Vedische traditie. Ook bij ayurveda draait het om balans. Vandaar dat massage, oliën, en voeding centraal staan en dit u kan helpen bij vele kwaaltjes. Grote luxe resorts hebben vaak een ayurveda wellness- en spacentrum, waar u kunt genieten van de vele behandelingen, maar alleen als u eerst ter plaatse een ayurvedische arts hebt bezocht. Ook zijn er speciale resorts die langere behandelingen, van een aantal weken of meer, aanbieden. U wordt hier volledig ondergedompeld in de wereld van de ayurveda. Als je er een beetje langer over nadenkt, dan is het zeer tegenstrijdig dat een land dat zo hectisch en druk kan zijn met zijn miljoenen mensen en chaotische verkeer, alle mogelijkheden biedt om volledig in ontspanning te gaan en als een ander mens huiswaarts te keren.

in, algemeen, female holding oil lamp during festival of light.jpg

Is het de rijke Indiase keuken?

“Chai, chai, chai, chai”, zult u vaak horen roepen. Dit zijn de chai, de theeverkopers. Overal in de stad of op de treinstations verkopen zij deze heerlijke thee die eigenlijk nergens anders zo lekker smaakt, als in India. Het is thee verrijkt met kruiden en specerijen en een klein beetje melk. Zeker wanneer het erg warm is en het zweet op het voorhoofd staat, is een chai thee juist een verfrissende verrassing. Chai proeft naar India, de kruidige nasmaak van kaneel, kardemom, kruidnagel, gember en peper neemt u mee langs de mooie groene vlaktes, door de woestijn naar de paleizen van de maharadja’s en de sprookjes van 1001 nachten.

India staat natuurlijk niet alleen bekend om haar chai thee. Wie kent niet de overheerlijke Indiase curries? In de haute cuisine staat de Indiase keuken hoog aangeschreven omdat de curries vaak enorm complex zijn, een diversiteit aan smaak bevatten en bestaan uit bijzonder veel ingrediënten. De basis van een curry is de garam masala, een mix aan specerijen en kruiden. Daaraan toegevoegd worden de groenten, aardappels, en/of vlees. Elke regio heeft haar eigen garam masala en daarmee proeft u direct de verschillende gebieden. In Rajasthan is de thali populair. In restaurants of bij mensen thuis zult u een grote schaal op tafel krijgen met daarin kleine schaaltjes voorzien van diverse gerechtjes, zoals dahl, curries, rijst, palak paneer. Als bijgerecht wordt er vaak naan met knoflook of pappadum geserveerd. Geniet van deze versnaperingen door ze te dippen in een frisse yoghurtdip of mango chutney. In het zuiden van India worden de curries pittiger en zijn ze vaak rijk met vis gevuld. Neem als voorgerechtje een goedgevulde samosa of smul van de groente pakora of Bhaji (in het zuiden).

Ondanks dat de hindoe zelf vegetarisch is en dus de vegetarische keuken uitmuntend is, is het voor de vlees- en visliefhebber ook een walhalla. Lamscurry of kip tandoori moet u in de betere restaurants of hotels beslist uitproberen. Heeft u trek in zoet? Ook de Indiër houdt van zoetigheid en naast een keur van zoete nagerechten, drinkt hij bij zijn lunch of diner ook graag een lassi, een yoghurtdrankje met verschillende soorten fruit. De mango lassi is een van de populairste en mag u eigenlijk niet missen. Voor de echte smulpaap is het mogelijk om bij een Indisch gezin thuis mee te koken. De moeder des huizes legt u graag uit hoe u de beste curry ook thuis kunt maken. Eet mee met de familie en krijg er nieuwe vrienden bij. In de hotels worden tegenwoordig ook vaker westerse gerechten aangeboden, wanneer er behoefte is aan een ander gerecht. Echter, een McDonald’s is moeilijker te vinden en een rundvleeshamburger verkopen ze niet. De Indiër houdt zich strikt aan zijn hindoelevenswijze. Ook in de keuken zijn de tegenstellingen van India weer terug te vinden. Zo arm als sommige gebieden zijn, zo rijk zijn de gerechten en de curries. Voor de echte culinaire liefhebber is India een waar paradijs van smaken.

in, algemeen, indian colored spices at local market.jpg
in, algemeen, rickshaw.jpg
Ritje per rickshaw

Individueel rondreizen in India

Al onze rondreizen in India zijn individuele rondreizen. In India bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor India veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden. Bovendien zijn veel bezienswaardigheden niet of nauwelijks met het openbaar vervoer bereikbaar.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om India te beleven. Bij aankomst op de internationale luchthaven wordt u opgewacht door een Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privéchauffeur. Alle excursies zijn ook ‘private’. De chauffeur is geen gids. Tijdens de excursies wordt u begeleid door een lokale, Engelssprekende gids. Wilt u naast een lokale gids ook een Engelssprekende gids tijdens de gehele rondreis, dan kan dat tegen betaling van een toeslag. Graag bij boeking opgeven. ‘Private’ rondreizen in India is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit. Onderweg kunt u stoppen waar u wilt en u kunt ter plaatse optionele excursies bij uw chauffeur boeken en betalen, als u dat maar tijdig, één dag van tevoren, doet. De ‘private’ manier van reizen is ook een goede manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in India. Uw Indiase chauffeur en de lokale gidsen zijn natuurlijk een ideale bron. India is een enorm groot land. Daarom zult u ook regelmatig van chauffeur wisselen, omdat ze meestal in een bepaalde regio actief zijn. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u per rondreis precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies. De kosten van de optionele excursies vindt u hier ook terug.

Het wegennet in India is overbelast, zeker in de steden, en de spits in die steden is een nachtmerrie. Gelukkig rijdt u niet zelf en uw chauffeur is het gewend. Overal in India wordt aan de weg gewerkt en wordt de capaciteit van het wegennet vergroot. Dat leidt op veel plaatsen tot onverwacht oponthoud als gevolg van verkeersopstoppingen. Hou daar rekening mee. Ergeren is zinloos. Verbazen is leuker, om te zien hoe iedereen zich in het strijdgewoel stort om de file op de snelste manier achter zich te laten.

Uw chauffeur en gids spreken Engels. De chauffeur spreekt matig Engels en heeft vaak een beperkte woordenschat, maar voldoende om u met praktische zaken te kunnen helpen. Uw lokale gids spreekt beter Engels en voldoende om uitleg te geven over de bezienswaardigheden. Wij vinden de uitspraak van chauffeur en gidsen van het Engels nogal eens verwarrend. Indiërs leggen soms de klemtoon verkeerd of spreken de woorden maar half uit. Ons advies, doorvragen tot u begrijpt wat er bedoeld wordt.

HBW private picto

Binnenlandse vluchten en treinen

Omdat India zo'n enorm groot land is en u zo veel mogelijk wilt zien, zult u regelmatig trajecten afleggen met een binnenlandse vlucht of met een nachttrein. India heeft een uitgebreid netwerk met binnenlandse vluchten. De Indiase overheid heeft in dit decennium veel geïnvesteerd in de luchtvaart. De luchthavens ogen dan ook verrassend modern, zijn ruim opgezet en schoon. Doordat er veel aanbieders zijn, is er meestal keuze uit meerdere vluchten per dag, en de harde concurrentie zorgt voor lage prijzen. Keerzijde is dat er niet altijd punctueel gevlogen wordt en dat vertragingen niet ongewoon zijn.

India heeft ook een zeer uitgebreid treinnetwerk. Als er geld is om te reizen, nemen de meeste Indiërs de trein. Een nachtelijk treintraject afleggen is een belevenis en kan op het lijstje ‘authentieke’ ervaringen. We boeken altijd een 2e klasse slaapcoupe als u een traject met de nachtrein gaat maken. Er zijn geen hogesnelheid treinen in India, zoals in China of Japan. De Indiase treinen rijden in een kalmer tempo. De punctualiteit is redelijk, maar vertragingen komen voor.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle India reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

etihad airways logo bewerkt.jpg

Etihad Airways is ’s werelds jongste wereldwijde luchtvaartmaatschappij. Vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf via Abu Dhabi vliegen zij u naar alle hoeken van de wereld en hebben doorverbindingen naar 95 bestemmingen. Zij bieden een uniek product en een unieke service, zowel in de lucht als op de grond. Ervaar de luxe in de First class, geniet van de gastvrijheid en service in de Business class of vlieg comfortabel in de Economy class.

Vliegen met Etihad is een bewuste keuze om te reizen in stijl voorzien van alle gemakken en comfort. Vlieg met Etihad naar Abu Dhabi of vlieg door naar 95 bestemmingen in onder andere Azië, Australië, Midden-Oosten en Afrika.

Kies de hotels in India die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw India rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reisbeleving, ongeacht het beschikbare budget. Dat geldt zeker voor India. Ook in India kunt u voor elke rondreis van HelloBeautifulWorld kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels en (safari-)lodges persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels, paleis- en forthotels en (safari-)lodges in India, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

mr nachana haveli.jpg
Door ons geselecteerde hotels en (safari-)lodges in India, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer, goede bedden en altijd centraal gelegen. De hotels in India zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig. Ook overnacht u soms in een voormalig paleis of fort en in een rijkversierde koopmanshuis, een haveli. Zonder uitzondering zijn ook deze hotels hooggewaardeerd in hun categorie. Ze worden allemaal goed geleid door vriendelijke eigenaren en het personeel is voorkomend en behulpzaam.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

bc ajit bhawan.jpg
Hotels, paleis- en forthotels en (safari-)lodges in India die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Denk aan hotels met een koloniaal design of de rijkversierde koopmanshuizen, de haveli's. Of tot hotel omgebouwde paleizen en forten van de voormalige Maharadja's met vaak uitgestrekte tuinen waar soms pauwen rondlopen. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in India, en een keuze die uw reis zeker zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

lx fateh garh.jpg
Luxe hotels, paleis- en forthotels en (safari-)lodges in India met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Vaak, maar niet altijd de top van het luxe segment in India, hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Het luxe segment in India heeft wereldwijd een grote reputatie. Denk aan de vermaarde Oberoi keten of het iconische Taj Lake Palace hotel midden in het Pitchoa Lake in Udaipur. Het hotel is iconisch omdat het voorkomt in veel promotie uitingen over India, en omdat het voorkomt in scenes uit de James Bond film ‘Octopussy'. Wij vinden de top van het luxe segment erg hoog voor hetgeen geboden wordt. Vandaar dat u ze meestal niet tegenkomt in ons aanbod. Uiteraard kunnen wij ze desgewenst voor u boeken als prijs niet de doorslaggevende factor is.

Hotel vergelijker India

Per plaats in India, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels en lodges in India vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels en lodges. In een aantal gevallen gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel of lodge in verschillende categorieën. Er is dan geen hotel of lodge in de door u gekozen categorie. Mocht een hotel/lodge bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel/lodge. Dit doen we altijd in overleg met u.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Agra
Coral Tree
IN, Agra, Coral Tree, hotel
IN, Agra, Coral Tree, kamer
IN, Agra, Coral Tree, zitgedeelte
IN, Agra, Coral Tree, tuin
Boetiekhotel gelegen in Agra op 700 meter van de Taj Mahal. Gunstig gelegen in een weelderige groene omgeving. Gemakkelijk toegang tot restaurants en winkelcentra. Ruime kamers uitgerust met moderne voorzieningen en een veranda of balkon met uitzicht op de tuin. Restaurant serveert huisgemaakt Indiase gerechten. Erg vriendelijk en beleefd personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Agra
Courtyard by Marriot
IN, Agra, Courtyard by Marriot, hotel
IN, Agra, Courtyard by Marriot, kamer
IN, Agra, Courtyard by Marriot, restaurant
IN, Agra, Courtyard by Marriot, zwembad
Modern hotel gelegen dichtbij populaire bezienswaardigheden van Agra, waaronder de Taj Mahal, Fatehpur Sikri en het fort van Agra. Luxe kamers met moderne voorzieningen. Hotel is voorzien van vier verschillende eetgelegenheden met Indische en internationale gerechten. Beschikt over een spa- en wellnesscentrum. Door zijn perfecte locatie hebben wij dit hotel gekozen voor ons Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Agra
Double Tree by hilton
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, hotel
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, zwembad
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, kamer
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, restaurant
Hotel met een perfecte mix tussen moderne luxe en historische charme. Ligt op slecht enkele minuten afstand van de adembenemede Taj Mahal. De kamer zijn elegant ingericht met luxe voorzieningen en uitzicht op de stad of de weelderige tuinen. Het hotel is voorzien van diverse eetgelegenheden met gerechten uit lokale en internationale keuken. Beschikt over een buitenzwembad met uitzicht over de stad. Door zijn perfecte ligging en charme is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Agra
ITC Mughal
in, agra, itc mughal (2).jpg
in, agra, itc mughal (3).jpg
in, agra, itc mughal (5).jpg
in, agra, itc mughal (4).jpg
in, agra, itc mughal (1).jpg
Luxe hotel met een statige royale uitstraling. U wordt welkom geheten in de ruime wit marmeren lobby. Sfeervolle en moderne kamers met elegante Indiase accenten. Groot zwembad in de weelderige tuinen en een park van bijna 14 hectare. Laat u in de watten leggen in de Royal Spa, Kaya Kalp. Het is hier heerlijk bijkomen van de drukte en chaos van Agra. Meerdere restaurants met de Indiase keuken. Bar met uitzicht op het zwembad en de tuin. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel. Positieve reviews van gasten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Airconditioning in kamer
Agra
Coral Tree
IN, Agra, Coral Tree, hotel
IN, Agra, Coral Tree, kamer
IN, Agra, Coral Tree, zitgedeelte
IN, Agra, Coral Tree, tuin
Boetiekhotel gelegen in Agra op 700 meter van de Taj Mahal. Gunstig gelegen in een weelderige groene omgeving. Gemakkelijk toegang tot restaurants en winkelcentra. Ruime kamers uitgerust met moderne voorzieningen en een veranda of balkon met uitzicht op de tuin. Restaurant serveert huisgemaakt Indiase gerechten. Erg vriendelijk en beleefd personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Courtyard by Marriot
IN, Agra, Courtyard by Marriot, hotel
IN, Agra, Courtyard by Marriot, kamer
IN, Agra, Courtyard by Marriot, restaurant
IN, Agra, Courtyard by Marriot, zwembad
Modern hotel gelegen dichtbij populaire bezienswaardigheden van Agra, waaronder de Taj Mahal, Fatehpur Sikri en het fort van Agra. Luxe kamers met moderne voorzieningen. Hotel is voorzien van vier verschillende eetgelegenheden met Indische en internationale gerechten. Beschikt over een spa- en wellnesscentrum. Door zijn perfecte locatie hebben wij dit hotel gekozen voor ons Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Double Tree by hilton
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, hotel
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, zwembad
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, kamer
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, restaurant
Hotel met een perfecte mix tussen moderne luxe en historische charme. Ligt op slecht enkele minuten afstand van de adembenemede Taj Mahal. De kamer zijn elegant ingericht met luxe voorzieningen en uitzicht op de stad of de weelderige tuinen. Het hotel is voorzien van diverse eetgelegenheden met gerechten uit lokale en internationale keuken. Beschikt over een buitenzwembad met uitzicht over de stad. Door zijn perfecte ligging en charme is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
ITC Mughal
in, agra, itc mughal (2).jpg
in, agra, itc mughal (3).jpg
in, agra, itc mughal (5).jpg
in, agra, itc mughal (4).jpg
in, agra, itc mughal (1).jpg
Luxe hotel met een statige royale uitstraling. U wordt welkom geheten in de ruime wit marmeren lobby. Sfeervolle en moderne kamers met elegante Indiase accenten. Groot zwembad in de weelderige tuinen en een park van bijna 14 hectare. Laat u in de watten leggen in de Royal Spa, Kaya Kalp. Het is hier heerlijk bijkomen van de drukte en chaos van Agra. Meerdere restaurants met de Indiase keuken. Bar met uitzicht op het zwembad en de tuin. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel. Positieve reviews van gasten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Airconditioning in kamer
Agra
Coral Tree
IN, Agra, Coral Tree, hotel
IN, Agra, Coral Tree, kamer
IN, Agra, Coral Tree, zitgedeelte
IN, Agra, Coral Tree, tuin
Boetiekhotel gelegen in Agra op 700 meter van de Taj Mahal. Gunstig gelegen in een weelderige groene omgeving. Gemakkelijk toegang tot restaurants en winkelcentra. Ruime kamers uitgerust met moderne voorzieningen en een veranda of balkon met uitzicht op de tuin. Restaurant serveert huisgemaakt Indiase gerechten. Erg vriendelijk en beleefd personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Courtyard by Marriot
IN, Agra, Courtyard by Marriot, hotel
IN, Agra, Courtyard by Marriot, kamer
IN, Agra, Courtyard by Marriot, restaurant
IN, Agra, Courtyard by Marriot, zwembad
Modern hotel gelegen dichtbij populaire bezienswaardigheden van Agra, waaronder de Taj Mahal, Fatehpur Sikri en het fort van Agra. Luxe kamers met moderne voorzieningen. Hotel is voorzien van vier verschillende eetgelegenheden met Indische en internationale gerechten. Beschikt over een spa- en wellnesscentrum. Door zijn perfecte locatie hebben wij dit hotel gekozen voor ons Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Double Tree by hilton
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, hotel
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, zwembad
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, kamer
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, restaurant
Hotel met een perfecte mix tussen moderne luxe en historische charme. Ligt op slecht enkele minuten afstand van de adembenemede Taj Mahal. De kamer zijn elegant ingericht met luxe voorzieningen en uitzicht op de stad of de weelderige tuinen. Het hotel is voorzien van diverse eetgelegenheden met gerechten uit lokale en internationale keuken. Beschikt over een buitenzwembad met uitzicht over de stad. Door zijn perfecte ligging en charme is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
ITC Mughal
in, agra, itc mughal (2).jpg
in, agra, itc mughal (3).jpg
in, agra, itc mughal (5).jpg
in, agra, itc mughal (4).jpg
in, agra, itc mughal (1).jpg
Luxe hotel met een statige royale uitstraling. U wordt welkom geheten in de ruime wit marmeren lobby. Sfeervolle en moderne kamers met elegante Indiase accenten. Groot zwembad in de weelderige tuinen en een park van bijna 14 hectare. Laat u in de watten leggen in de Royal Spa, Kaya Kalp. Het is hier heerlijk bijkomen van de drukte en chaos van Agra. Meerdere restaurants met de Indiase keuken. Bar met uitzicht op het zwembad en de tuin. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel. Positieve reviews van gasten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Airconditioning in kamer
Agra
Coral Tree
IN, Agra, Coral Tree, hotel
IN, Agra, Coral Tree, kamer
IN, Agra, Coral Tree, zitgedeelte
IN, Agra, Coral Tree, tuin
Boetiekhotel gelegen in Agra op 700 meter van de Taj Mahal. Gunstig gelegen in een weelderige groene omgeving. Gemakkelijk toegang tot restaurants en winkelcentra. Ruime kamers uitgerust met moderne voorzieningen en een veranda of balkon met uitzicht op de tuin. Restaurant serveert huisgemaakt Indiase gerechten. Erg vriendelijk en beleefd personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Courtyard by Marriot
IN, Agra, Courtyard by Marriot, hotel
IN, Agra, Courtyard by Marriot, kamer
IN, Agra, Courtyard by Marriot, restaurant
IN, Agra, Courtyard by Marriot, zwembad
Modern hotel gelegen dichtbij populaire bezienswaardigheden van Agra, waaronder de Taj Mahal, Fatehpur Sikri en het fort van Agra. Luxe kamers met moderne voorzieningen. Hotel is voorzien van vier verschillende eetgelegenheden met Indische en internationale gerechten. Beschikt over een spa- en wellnesscentrum. Door zijn perfecte locatie hebben wij dit hotel gekozen voor ons Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
Double Tree by hilton
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, hotel
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, zwembad
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, kamer
IN, Agra, DoubleTree by Hilton, restaurant
Hotel met een perfecte mix tussen moderne luxe en historische charme. Ligt op slecht enkele minuten afstand van de adembenemede Taj Mahal. De kamer zijn elegant ingericht met luxe voorzieningen en uitzicht op de stad of de weelderige tuinen. Het hotel is voorzien van diverse eetgelegenheden met gerechten uit lokale en internationale keuken. Beschikt over een buitenzwembad met uitzicht over de stad. Door zijn perfecte ligging en charme is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Agra
ITC Mughal
in, agra, itc mughal (2).jpg
in, agra, itc mughal (3).jpg
in, agra, itc mughal (5).jpg
in, agra, itc mughal (4).jpg
in, agra, itc mughal (1).jpg
Luxe hotel met een statige royale uitstraling. U wordt welkom geheten in de ruime wit marmeren lobby. Sfeervolle en moderne kamers met elegante Indiase accenten. Groot zwembad in de weelderige tuinen en een park van bijna 14 hectare. Laat u in de watten leggen in de Royal Spa, Kaya Kalp. Het is hier heerlijk bijkomen van de drukte en chaos van Agra. Meerdere restaurants met de Indiase keuken. Bar met uitzicht op het zwembad en de tuin. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel. Positieve reviews van gasten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Airconditioning in kamer
Amritsar
Ranjit's Svaasa
in, Amritsar, ranjit svassa (2).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (5).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (1).jpg
in, ranjit svassa (6).jpg
in, ranjit svassa (7).jpg
Sfeervol heritage hotel, gevestigd in één van de oudste haveli's van Amritsar. De kamers zijn ingericht in warme kleuren, met handgemaakte meubels en authentieke Indiase details. Grote lounge/woonkamer waar snacks en drankjes worden geserveerd. Ontbijten in buffetvorm en dineren met Indiase en internationale gerechten. Fijne rustige binnentuin met terras. Centraal gelegen aan 'Mall Road'. Kleine spa aanwezig voor Ayurvedische massages. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Amritsar
Hyatt Regency Amritsar
IN, Amritsar, Hyatt Regency, hotel
IN, Amritsar, Hyatt Regency, kamer
IN, Amritsar, Hyatt Regency, restaurant
IN, Amritsar, Hyatt Regency, zwembad
Luxe hotel met een gunstig ligging dichtbij de Gouden Tempel. Elegante kamers met een kingsize bed en een zithoek. Het hotel is voorzien van drie eetgelegenheden met nationale en internationale gerechten. Beschikt over de grootste spa van de stad. Uitstekende service. Door de gunstige ligging en de spa onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Amritsar
Taj Swarna
in, Amritsar, taj swarna (4).jpg
in, Amritsar, taj swarna (2).jpg
in, Amritsar, taj swarna (5).jpg
in, taj swarna (6).jpg
in, taj swarna (7).jpg
in, taj swarna (9).jpg
Groots opgezet luxueus hotel, net buiten het centrum van Amritsar. Indrukwekkende lobby met marmeren vloeren en grote kroonluchter. Stijlvolle, moderne inrichting, gemixt met klassieke Indiase details. Grote kamers in warme kleuren, met grote raampartijen en uitzicht over de stad. All-day dining restaurant met internationale menukaart serveert ook authentieke gerechten uit Amritsar. The Chinese Room serveert Chinese specialiteiten. Al fresco dineren op het terras. Spa, bar, fitnessruimte en buitenzwembad met ligbedden en parasols aanwezig. Zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Amritsar
Ranjit's Svaasa
in, Amritsar, ranjit svassa (2).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (5).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (1).jpg
in, ranjit svassa (6).jpg
in, ranjit svassa (7).jpg
Sfeervol heritage hotel, gevestigd in één van de oudste haveli's van Amritsar. De kamers zijn ingericht in warme kleuren, met handgemaakte meubels en authentieke Indiase details. Grote lounge/woonkamer waar snacks en drankjes worden geserveerd. Ontbijten in buffetvorm en dineren met Indiase en internationale gerechten. Fijne rustige binnentuin met terras. Centraal gelegen aan 'Mall Road'. Kleine spa aanwezig voor Ayurvedische massages. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Amritsar
Hyatt Regency Amritsar
IN, Amritsar, Hyatt Regency, hotel
IN, Amritsar, Hyatt Regency, kamer
IN, Amritsar, Hyatt Regency, restaurant
IN, Amritsar, Hyatt Regency, zwembad
Luxe hotel met een gunstig ligging dichtbij de Gouden Tempel. Elegante kamers met een kingsize bed en een zithoek. Het hotel is voorzien van drie eetgelegenheden met nationale en internationale gerechten. Beschikt over de grootste spa van de stad. Uitstekende service. Door de gunstige ligging en de spa onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Amritsar
Taj Swarna
in, Amritsar, taj swarna (4).jpg
in, Amritsar, taj swarna (2).jpg
in, Amritsar, taj swarna (5).jpg
in, taj swarna (6).jpg
in, taj swarna (7).jpg
in, taj swarna (9).jpg
Groots opgezet luxueus hotel, net buiten het centrum van Amritsar. Indrukwekkende lobby met marmeren vloeren en grote kroonluchter. Stijlvolle, moderne inrichting, gemixt met klassieke Indiase details. Grote kamers in warme kleuren, met grote raampartijen en uitzicht over de stad. All-day dining restaurant met internationale menukaart serveert ook authentieke gerechten uit Amritsar. The Chinese Room serveert Chinese specialiteiten. Al fresco dineren op het terras. Spa, bar, fitnessruimte en buitenzwembad met ligbedden en parasols aanwezig. Zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Amritsar
Ranjit's Svaasa
in, Amritsar, ranjit svassa (2).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (5).jpg
in, Amritsar, ranjit svassa (1).jpg
in, ranjit svassa (6).jpg
in, ranjit svassa (7).jpg
Sfeervol heritage hotel, gevestigd in één van de oudste haveli's van Amritsar. De kamers zijn ingericht in warme kleuren, met handgemaakte meubels en authentieke Indiase details. Grote lounge/woonkamer waar snacks en drankjes worden geserveerd. Ontbijten in buffetvorm en dineren met Indiase en internationale gerechten. Fijne rustige binnentuin met terras. Centraal gelegen aan 'Mall Road'. Kleine spa aanwezig voor Ayurvedische massages. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Amritsar
Hyatt Regency Amritsar
IN, Amritsar, Hyatt Regency, hotel
IN, Amritsar, Hyatt Regency, kamer
IN, Amritsar, Hyatt Regency, restaurant
IN, Amritsar, Hyatt Regency, zwembad
Luxe hotel met een gunstig ligging dichtbij de Gouden Tempel. Elegante kamers met een kingsize bed en een zithoek. Het hotel is voorzien van drie eetgelegenheden met nationale en internationale gerechten. Beschikt over de grootste spa van de stad. Uitstekende service. Door de gunstige ligging en de spa onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Amritsar
Taj Swarna
in, Amritsar, taj swarna (4).jpg
in, Amritsar, taj swarna (2).jpg
in, Amritsar, taj swarna (5).jpg
in, taj swarna (6).jpg
in, taj swarna (7).jpg
in, taj swarna (9).jpg
Groots opgezet luxueus hotel, net buiten het centrum van Amritsar. Indrukwekkende lobby met marmeren vloeren en grote kroonluchter. Stijlvolle, moderne inrichting, gemixt met klassieke Indiase details. Grote kamers in warme kleuren, met grote raampartijen en uitzicht over de stad. All-day dining restaurant met internationale menukaart serveert ook authentieke gerechten uit Amritsar. The Chinese Room serveert Chinese specialiteiten. Al fresco dineren op het terras. Spa, bar, fitnessruimte en buitenzwembad met ligbedden en parasols aanwezig. Zeer vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Maharaja Ganga Mahal
in, bikaner, maharaja ganga mahal (5).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (1).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (4).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (3).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (7).jpg
Mooi Heritage hotel in een grote tuin met een royaal zwembad. Nette, ruime kamers, sommige met uitzicht op de tuin en het zwembad. Gunstige ligging op loopafstand van de bezienswaardigheden en de markt van Bikaner. Het restaurant biedt een Indiase en westerse menukaart. Behulpzaam aardig personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Laxmi Niwas Palace
in, bikaner, laxmi niwas palace (2).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (3).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (7).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (5).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (4).jpg
Logeer als een prins in dit monumentale Heritage hotel, een voormalig paleis uit 1902 in Indo-Saraceense architectuurstijl. Majestueuze ambiance en rijk gedetailleerd interieur. Royale statige kamers ingericht met grote hemelbedden, comfortabele zitbanken, kroonluchters, gedecoreerde bogen, en bonte gordijnen. Mooi zwembad in een binnenhof. Originele nog werkende lift. Restaurant Manuhar serveert Indiase en Chinese gerechten. Goed ontbijt. Openlucht traditionele Rajasthani-voorstellingen in de tuin. Attent aardig personeel. Door zijn sprookjesachtige sfeer en bijzondere architectuur onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bikaner
Narendra Bhawan
in, bikaner, narendra bhawan (2).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (4).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (7).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (8).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (3).jpg
Stijlvol klassiek modern Heritage hotel in de voormalige residentie van de laatste maharadja van Bikaner. Elegante luxe kamers volgens strak modern Indiaas design ingericht met tegelvloeren, comfortabele stoelen en banken, zachte tinten en fijne stoffen. Bescheiden zwembad op het dak met zicht op de stad. Spa, sauna en een fitnessruimte aanwezig. Koninklijke keuken in het restaurant, zowel buffet als a-la-carte, met een terras buiten. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Favoriet bij veel gasten die hier graag terugkeren.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Maharaja Ganga Mahal
in, bikaner, maharaja ganga mahal (5).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (1).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (4).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (3).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (7).jpg
Mooi Heritage hotel in een grote tuin met een royaal zwembad. Nette, ruime kamers, sommige met uitzicht op de tuin en het zwembad. Gunstige ligging op loopafstand van de bezienswaardigheden en de markt van Bikaner. Het restaurant biedt een Indiase en westerse menukaart. Behulpzaam aardig personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Laxmi Niwas Palace
in, bikaner, laxmi niwas palace (2).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (3).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (7).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (5).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (4).jpg
Logeer als een prins in dit monumentale Heritage hotel, een voormalig paleis uit 1902 in Indo-Saraceense architectuurstijl. Majestueuze ambiance en rijk gedetailleerd interieur. Royale statige kamers ingericht met grote hemelbedden, comfortabele zitbanken, kroonluchters, gedecoreerde bogen, en bonte gordijnen. Mooi zwembad in een binnenhof. Originele nog werkende lift. Restaurant Manuhar serveert Indiase en Chinese gerechten. Goed ontbijt. Openlucht traditionele Rajasthani-voorstellingen in de tuin. Attent aardig personeel. Door zijn sprookjesachtige sfeer en bijzondere architectuur onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bikaner
Narendra Bhawan
in, bikaner, narendra bhawan (2).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (4).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (7).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (8).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (3).jpg
Stijlvol klassiek modern Heritage hotel in de voormalige residentie van de laatste maharadja van Bikaner. Elegante luxe kamers volgens strak modern Indiaas design ingericht met tegelvloeren, comfortabele stoelen en banken, zachte tinten en fijne stoffen. Bescheiden zwembad op het dak met zicht op de stad. Spa, sauna en een fitnessruimte aanwezig. Koninklijke keuken in het restaurant, zowel buffet als a-la-carte, met een terras buiten. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Favoriet bij veel gasten die hier graag terugkeren.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Maharaja Ganga Mahal
in, bikaner, maharaja ganga mahal (5).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (1).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (4).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (3).jpg
in, bikaner, maharaja ganga mahal (7).jpg
Mooi Heritage hotel in een grote tuin met een royaal zwembad. Nette, ruime kamers, sommige met uitzicht op de tuin en het zwembad. Gunstige ligging op loopafstand van de bezienswaardigheden en de markt van Bikaner. Het restaurant biedt een Indiase en westerse menukaart. Behulpzaam aardig personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bikaner
Laxmi Niwas Palace
in, bikaner, laxmi niwas palace (2).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (3).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (7).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (5).jpg
in, bikaner, laxmi niwas palace (4).jpg
Logeer als een prins in dit monumentale Heritage hotel, een voormalig paleis uit 1902 in Indo-Saraceense architectuurstijl. Majestueuze ambiance en rijk gedetailleerd interieur. Royale statige kamers ingericht met grote hemelbedden, comfortabele zitbanken, kroonluchters, gedecoreerde bogen, en bonte gordijnen. Mooi zwembad in een binnenhof. Originele nog werkende lift. Restaurant Manuhar serveert Indiase en Chinese gerechten. Goed ontbijt. Openlucht traditionele Rajasthani-voorstellingen in de tuin. Attent aardig personeel. Door zijn sprookjesachtige sfeer en bijzondere architectuur onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bikaner
Narendra Bhawan
in, bikaner, narendra bhawan (2).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (4).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (7).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (8).jpg
in, bikaner, narendra bhawan (3).jpg
Stijlvol klassiek modern Heritage hotel in de voormalige residentie van de laatste maharadja van Bikaner. Elegante luxe kamers volgens strak modern Indiaas design ingericht met tegelvloeren, comfortabele stoelen en banken, zachte tinten en fijne stoffen. Bescheiden zwembad op het dak met zicht op de stad. Spa, sauna en een fitnessruimte aanwezig. Koninklijke keuken in het restaurant, zowel buffet als a-la-carte, met een terras buiten. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Favoriet bij veel gasten die hier graag terugkeren.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Royal Orchid Central
in, bangalore, royal orchid central, standaard kamer.jpg
in, bangalore, royal orchid central, restaurant.jpg
in, bangalore, royal orchid central, bar.jpg
Groot middenklasse hotel in het centrum van Bangalore. Huiselijke kamers met warme kleuren en houten vloer. Aziatisch restaurant en bar, eetcafé en koffiezaakje in het hotel. Fitnessruimte en spa. Dichtbij metrostation Trinity gelegen en op 1 kilometer van Commercial Street, het drukste winkelgebied van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Taj Westend
in, bangalore, taj westend, hotel by night.jpg
in, bangalore, taj westend, kamertype luxe.jpg
in, bangalore, taj westend, terras.jpg
in, bangalore, taj westend, gang.jpg
in, bangalore, taj westend, blue ginger restaurant.jpg
in, bangalore, taj westend, bar.jpg
Heritage hotel uit 1887, gevestigd op een prachtig landgoed van 20 hectare. De 117 kamers zijn verspreid over bijgebouwen in de weelderige tuinen. Klassieke, ruime kamers, van alle gemakken voorzien, met veranda. Vietnamees restaurant, Indiaas restaurant en internationaal restaurant. Stijlvolle cocktailbar. Zwembad en spa. Vanwege de groene omgeving, de authentieke sfeer en de service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
The Oberoi
in, bangalore, the oberoi, balkons.jpg
in, bangalore, the oberoi, deluxe tweepersoonskamer.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant buiten.jpg
in, bangalore, the oberoi, lounge.jpg
in, bangalore, the oberoi, terras.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant.jpg
Vijfsterrenhotel in het hart van Bangalore, aan de Mahatma Gandhi Road. De fleurige balkons doen denken aan de hangende tuinen van Babylon. Kamers met klassieke inrichting en vrijstaand bad in de badkamer. Restaurant Lapis serveert internationale en Indiase gerechten, Wabi Sabi serveert Aziatische specialiteiten en bij Rim Naam geniet u al fresco van de Thaise keuken en verse vis. Bar/lounge met tuinterras. Zwembad, spa en fitnessruimte. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Royal Orchid Central
in, bangalore, royal orchid central, standaard kamer.jpg
in, bangalore, royal orchid central, restaurant.jpg
in, bangalore, royal orchid central, bar.jpg
Groot middenklasse hotel in het centrum van Bangalore. Huiselijke kamers met warme kleuren en houten vloer. Aziatisch restaurant en bar, eetcafé en koffiezaakje in het hotel. Fitnessruimte en spa. Dichtbij metrostation Trinity gelegen en op 1 kilometer van Commercial Street, het drukste winkelgebied van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Taj Westend
in, bangalore, taj westend, hotel by night.jpg
in, bangalore, taj westend, kamertype luxe.jpg
in, bangalore, taj westend, terras.jpg
in, bangalore, taj westend, gang.jpg
in, bangalore, taj westend, blue ginger restaurant.jpg
in, bangalore, taj westend, bar.jpg
Heritage hotel uit 1887, gevestigd op een prachtig landgoed van 20 hectare. De 117 kamers zijn verspreid over bijgebouwen in de weelderige tuinen. Klassieke, ruime kamers, van alle gemakken voorzien, met veranda. Vietnamees restaurant, Indiaas restaurant en internationaal restaurant. Stijlvolle cocktailbar. Zwembad en spa. Vanwege de groene omgeving, de authentieke sfeer en de service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
The Oberoi
in, bangalore, the oberoi, balkons.jpg
in, bangalore, the oberoi, deluxe tweepersoonskamer.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant buiten.jpg
in, bangalore, the oberoi, lounge.jpg
in, bangalore, the oberoi, terras.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant.jpg
Vijfsterrenhotel in het hart van Bangalore, aan de Mahatma Gandhi Road. De fleurige balkons doen denken aan de hangende tuinen van Babylon. Kamers met klassieke inrichting en vrijstaand bad in de badkamer. Restaurant Lapis serveert internationale en Indiase gerechten, Wabi Sabi serveert Aziatische specialiteiten en bij Rim Naam geniet u al fresco van de Thaise keuken en verse vis. Bar/lounge met tuinterras. Zwembad, spa en fitnessruimte. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Royal Orchid Central
in, bangalore, royal orchid central, standaard kamer.jpg
in, bangalore, royal orchid central, restaurant.jpg
in, bangalore, royal orchid central, bar.jpg
Groot middenklasse hotel in het centrum van Bangalore. Huiselijke kamers met warme kleuren en houten vloer. Aziatisch restaurant en bar, eetcafé en koffiezaakje in het hotel. Fitnessruimte en spa. Dichtbij metrostation Trinity gelegen en op 1 kilometer van Commercial Street, het drukste winkelgebied van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
Taj Westend
in, bangalore, taj westend, hotel by night.jpg
in, bangalore, taj westend, kamertype luxe.jpg
in, bangalore, taj westend, terras.jpg
in, bangalore, taj westend, gang.jpg
in, bangalore, taj westend, blue ginger restaurant.jpg
in, bangalore, taj westend, bar.jpg
Heritage hotel uit 1887, gevestigd op een prachtig landgoed van 20 hectare. De 117 kamers zijn verspreid over bijgebouwen in de weelderige tuinen. Klassieke, ruime kamers, van alle gemakken voorzien, met veranda. Vietnamees restaurant, Indiaas restaurant en internationaal restaurant. Stijlvolle cocktailbar. Zwembad en spa. Vanwege de groene omgeving, de authentieke sfeer en de service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bangalore
The Oberoi
in, bangalore, the oberoi, balkons.jpg
in, bangalore, the oberoi, deluxe tweepersoonskamer.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant buiten.jpg
in, bangalore, the oberoi, lounge.jpg
in, bangalore, the oberoi, terras.jpg
in, bangalore, the oberoi, restaurant.jpg
Vijfsterrenhotel in het hart van Bangalore, aan de Mahatma Gandhi Road. De fleurige balkons doen denken aan de hangende tuinen van Babylon. Kamers met klassieke inrichting en vrijstaand bad in de badkamer. Restaurant Lapis serveert internationale en Indiase gerechten, Wabi Sabi serveert Aziatische specialiteiten en bij Rim Naam geniet u al fresco van de Thaise keuken en verse vis. Bar/lounge met tuinterras. Zwembad, spa en fitnessruimte. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Glades Hotel
in, chandigarh, glades hotel (2).jpg
in, chandigarh, glades hotel (5).jpg
in, chandigarh, glades hotel (4).jpg
in, chandigarh, glades hotel (3).jpg
Goed beoordeeld hotel in Chandigarh. Modern ingerichte, comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert Punjabi specialiteiten en ook Aziatische en westerse gerechten. Bar met terras. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Taj Chandigarh
in, chandigarh, superior kamer (1).jpg
in, chandigarh, taj, restaurant.jpg
in, chandigarh, taj, zwembad.jpg
in, chandigarh, taj, bar.jpg
in, chandigarh, taj, lounge.jpg
in, chandigarh, taj, ontbijtrestaurant.jpg
Goed beoordeeld, luxe hotel met moderne uitstraling. Ruime kamers, grote raampartijen, groot bed, bureau en badkamer met bad. Een bar en drie restaurants: Indiaas, Chinees en internationaal. Goed ontbijtbuffet. Buitenzwembad met ligbedden en terras. Spa en fitnessruimte aanwezig. Perfecte ligging dichtbij de Rose Garden, Rock Garden en botanische tuin. Vanwege locatie en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
JW Marriott
in, chandigarh, jw marriot (4).jpg
in, chandigarh, jw marriot (1).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (5).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (2).jpg
Luxe hotel, centraal gelegen in het zakelijke district van Chandigarh. Moderne uitstraling, een huiselijk karakter en met aandacht voor detail ingericht. Grote kamers met uitzicht over de stad, van alle gemakken voorzien. Restaurant Saffron serveert Indiase specialiteiten en The Cafe internationale gerechten. Eigen brouwhuis en patisserie aanwezig. Groot zwembad op het dak met ligbedden en parasols. Fitnessruimte en spa. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Glades Hotel
in, chandigarh, glades hotel (2).jpg
in, chandigarh, glades hotel (5).jpg
in, chandigarh, glades hotel (4).jpg
in, chandigarh, glades hotel (3).jpg
Goed beoordeeld hotel in Chandigarh. Modern ingerichte, comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert Punjabi specialiteiten en ook Aziatische en westerse gerechten. Bar met terras. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Taj Chandigarh
in, chandigarh, superior kamer (1).jpg
in, chandigarh, taj, restaurant.jpg
in, chandigarh, taj, zwembad.jpg
in, chandigarh, taj, bar.jpg
in, chandigarh, taj, lounge.jpg
in, chandigarh, taj, ontbijtrestaurant.jpg
Goed beoordeeld, luxe hotel met moderne uitstraling. Ruime kamers, grote raampartijen, groot bed, bureau en badkamer met bad. Een bar en drie restaurants: Indiaas, Chinees en internationaal. Goed ontbijtbuffet. Buitenzwembad met ligbedden en terras. Spa en fitnessruimte aanwezig. Perfecte ligging dichtbij de Rose Garden, Rock Garden en botanische tuin. Vanwege locatie en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
JW Marriott
in, chandigarh, jw marriot (4).jpg
in, chandigarh, jw marriot (1).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (5).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (2).jpg
Luxe hotel, centraal gelegen in het zakelijke district van Chandigarh. Moderne uitstraling, een huiselijk karakter en met aandacht voor detail ingericht. Grote kamers met uitzicht over de stad, van alle gemakken voorzien. Restaurant Saffron serveert Indiase specialiteiten en The Cafe internationale gerechten. Eigen brouwhuis en patisserie aanwezig. Groot zwembad op het dak met ligbedden en parasols. Fitnessruimte en spa. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Glades Hotel
in, chandigarh, glades hotel (2).jpg
in, chandigarh, glades hotel (5).jpg
in, chandigarh, glades hotel (4).jpg
in, chandigarh, glades hotel (3).jpg
Goed beoordeeld hotel in Chandigarh. Modern ingerichte, comfortabele kamers met zithoek. Restaurant serveert Punjabi specialiteiten en ook Aziatische en westerse gerechten. Bar met terras. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
Taj Chandigarh
in, chandigarh, superior kamer (1).jpg
in, chandigarh, taj, restaurant.jpg
in, chandigarh, taj, zwembad.jpg
in, chandigarh, taj, bar.jpg
in, chandigarh, taj, lounge.jpg
in, chandigarh, taj, ontbijtrestaurant.jpg
Goed beoordeeld, luxe hotel met moderne uitstraling. Ruime kamers, grote raampartijen, groot bed, bureau en badkamer met bad. Een bar en drie restaurants: Indiaas, Chinees en internationaal. Goed ontbijtbuffet. Buitenzwembad met ligbedden en terras. Spa en fitnessruimte aanwezig. Perfecte ligging dichtbij de Rose Garden, Rock Garden en botanische tuin. Vanwege locatie en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chandigarh
JW Marriott
in, chandigarh, jw marriot (4).jpg
in, chandigarh, jw marriot (1).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (5).jpg
in, chandigarh,  jw marriot (2).jpg
Luxe hotel, centraal gelegen in het zakelijke district van Chandigarh. Moderne uitstraling, een huiselijk karakter en met aandacht voor detail ingericht. Grote kamers met uitzicht over de stad, van alle gemakken voorzien. Restaurant Saffron serveert Indiase specialiteiten en The Cafe internationale gerechten. Eigen brouwhuis en patisserie aanwezig. Groot zwembad op het dak met ligbedden en parasols. Fitnessruimte en spa. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Chettinadu Mansion
in, chettinadu mansion, front.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, deluxe heritage double room.jpg
in, chettinadu mansion, zuilen.jpg
in, chettinadu mansion, zwembad.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, zithoek.jpg
Prachtig Chettinad herenhuis uit 1902, in het heritage plaatsje Kandukathan. Kleinschalig, slechts 12 kamers, vol authentieke details. Eetzaal en binnenplaats waar u kunt dineren. Gemeenschappelijke lounge. Klein zwembad. Kookworkshops op aanvraag. U waant zich terug in de tijd tijdens uw verblijf in dit stukje erfgoed.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad, saratha villas, 2pk tuinzicht1.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
in, chettinad, saratha villas, masters chamber.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zwembad om af te koelen. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Chettinadu Mansion
in, chettinadu mansion, front.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, deluxe heritage double room.jpg
in, chettinadu mansion, zuilen.jpg
in, chettinadu mansion, zwembad.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, zithoek.jpg
Prachtig Chettinad herenhuis uit 1902, in het heritage plaatsje Kandukathan. Kleinschalig, slechts 12 kamers, vol authentieke details. Eetzaal en binnenplaats waar u kunt dineren. Gemeenschappelijke lounge. Klein zwembad. Kookworkshops op aanvraag. U waant zich terug in de tijd tijdens uw verblijf in dit stukje erfgoed.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad, saratha villas, 2pk tuinzicht1.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
in, chettinad, saratha villas, masters chamber.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zwembad om af te koelen. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Chettinadu Mansion
in, chettinadu mansion, front.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, deluxe heritage double room.jpg
in, chettinadu mansion, zuilen.jpg
in, chettinadu mansion, zwembad.jpg
in, chettinad karaikudi, chettinadu mansion, zithoek.jpg
Prachtig Chettinad herenhuis uit 1902, in het heritage plaatsje Kandukathan. Kleinschalig, slechts 12 kamers, vol authentieke details. Eetzaal en binnenplaats waar u kunt dineren. Gemeenschappelijke lounge. Klein zwembad. Kookworkshops op aanvraag. U waant zich terug in de tijd tijdens uw verblijf in dit stukje erfgoed.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad, saratha villas, 2pk tuinzicht1.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chettinad
Saratha Vilas
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, zwembad.jpg
in, chettinad, saratha villas, masters chamber.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, sfeerbeeld.jpg
in, chettinad karaikudi, saratha vilas, kamer.jpg
in, chettinad, saratha villas, binnenplaats.jpg
in, chettinad, saratha villas, zitje.jpg
Prachtig herenhuis, in de vroege 19e eeuw gebouwd door een rijke koopman. Twee Franse architecten hebben het gebouw inclusief binnenplaatsen en tuinen geheel gerenoveerd tot een boutique hotel met 10 kamers. Ingericht met zelfontworpen meubels, gefabriceerd door de lokale bevolking. Geniet van 'Chettinad Cuisine' op de binnenplaats. Kooklessen op verzoek. Zwembad om af te koelen. Zeer goede beoordeling van gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
Zone by the Park
in, coimbatore, zone by the park, deluxe kamer.jpg
in, coimbatore, zone by the park, receptie.jpg
in, coimbatore, zone by the park, restaurant.jpg
in, coimbatore, zone by the park, ontbijtbar.jpg
in, coimbatore, zone by the park, bar.jpg
Modern, kleurrijk hotel. Verzorgde kamers, moderne inrichting met een Indiaas tintje. Restaurant serveert lokale gerechten en heeft een pizza- en wokgedeelte. Kleine loungebar. Professionele service. Dichtbij het Geedee Car Museum in Coimbatore.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Vanwege stijl en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, club kamer.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Fijne ambiance en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
Zone by the Park
in, coimbatore, zone by the park, deluxe kamer.jpg
in, coimbatore, zone by the park, receptie.jpg
in, coimbatore, zone by the park, restaurant.jpg
in, coimbatore, zone by the park, ontbijtbar.jpg
in, coimbatore, zone by the park, bar.jpg
Modern, kleurrijk hotel. Verzorgde kamers, moderne inrichting met een Indiaas tintje. Restaurant serveert lokale gerechten en heeft een pizza- en wokgedeelte. Kleine loungebar. Professionele service. Dichtbij het Geedee Car Museum in Coimbatore.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Vanwege stijl en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, club kamer.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Fijne ambiance en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
Zone by the Park
in, coimbatore, zone by the park, deluxe kamer.jpg
in, coimbatore, zone by the park, receptie.jpg
in, coimbatore, zone by the park, restaurant.jpg
in, coimbatore, zone by the park, ontbijtbar.jpg
in, coimbatore, zone by the park, bar.jpg
Modern, kleurrijk hotel. Verzorgde kamers, moderne inrichting met een Indiaas tintje. Restaurant serveert lokale gerechten en heeft een pizza- en wokgedeelte. Kleine loungebar. Professionele service. Dichtbij het Geedee Car Museum in Coimbatore.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Vanwege stijl en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Coimbatore
WelcomHotel Coimbatore
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, receptie.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, zwembad.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, restaurant1.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, club kamer.jpg
in, coimbatore, welcomhotel coimbatore, bar.jpg
Mooi hotel met kleurrijk, artistiek design. Nette kamers met sfeerverlichting en moderne badkamer. U kunt à-la-carte dineren of genieten van het uitgebreide buffet. Goed ontbijt. Sfeervolle hotelbar. Zwembad en fitnessruimte. Fijne ambiance en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Secret Garden
in, cochin, secret garden, hotel.jpg
in, cochin, secret garden, kamer.jpg
in, cochin, secret garden, veranda.jpg
in, cochin, secret garden, restaurant.jpg
Boutique hotel in het hart van Fort Kochi, geheel in Zuid-Indiase stijl. Kamers huiselijk ingericht, tegelvloer, houten meubels en plafonds, kleurrijke kussentjes. Restaurant serveert lokale specialiteiten. Zwembad en overdekt yogapaviljoen in de tuin. Gastvrije service. Hier voelt u zich zeker thuis.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Eight Bastion
in, cochin, eighth bastion.jpg
in, cochin, eighth bastion, bastion room.jpg
in, cochin, eight bastion hotel, zithoek1.jpg
in, cochin, eighth bastion, terras.jpg
in, cochin, eighth bastion, batavia.jpg
Mooi hotel met binnenplaats, gelegen in Fort Kochi. Modern design gecombineerd met authentieke details. Kunststukken die herinneren aan de VOC-tijd, waaronder een miniatuur van het schip Batavia. Verzorgde kamers. Goed restaurant. Zwembad en terras in de tuin. Vanwege locatie, sfeer en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Brunton Boatyard
in, cochin, brunton boatyard.jpg
in, cochin, brunton boatyard, sea facing room.jpg
in, cochin, brunton boatyard, terras2.jpg
in, cochin, brunton boatyard, restaurant1.jpg
in, cochin, brunton boatyard, uitzicht op het water.jpg
in, cochin, brunton boatyard, zitgedeelte en biljart tafel.jpg
Voormalige scheepswerf, omgebouwd tot 5-sterrenhotel, vol met herinneringen aan het koloniale verleden van Fort Kochi. Een eclectische mix van Portugese, Britse, Hollandse en Indiase invloeden. Verzorgde kamers in klassieke stijl, balkon en badkamer met uitzicht op zee. Internationaal restaurant, visrestaurant, bar en café. Zwembad in de tuin. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Secret Garden
in, cochin, secret garden, hotel.jpg
in, cochin, secret garden, kamer.jpg
in, cochin, secret garden, veranda.jpg
in, cochin, secret garden, restaurant.jpg
Boutique hotel in het hart van Fort Kochi, geheel in Zuid-Indiase stijl. Kamers huiselijk ingericht, tegelvloer, houten meubels en plafonds, kleurrijke kussentjes. Restaurant serveert lokale specialiteiten. Zwembad en overdekt yogapaviljoen in de tuin. Gastvrije service. Hier voelt u zich zeker thuis.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Eight Bastion
in, cochin, eighth bastion.jpg
in, cochin, eighth bastion, bastion room.jpg
in, cochin, eight bastion hotel, zithoek1.jpg
in, cochin, eighth bastion, terras.jpg
in, cochin, eighth bastion, batavia.jpg
Mooi hotel met binnenplaats, gelegen in Fort Kochi. Modern design gecombineerd met authentieke details. Kunststukken die herinneren aan de VOC-tijd, waaronder een miniatuur van het schip Batavia. Verzorgde kamers. Goed restaurant. Zwembad en terras in de tuin. Vanwege locatie, sfeer en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Brunton Boatyard
in, cochin, brunton boatyard.jpg
in, cochin, brunton boatyard, sea facing room.jpg
in, cochin, brunton boatyard, terras2.jpg
in, cochin, brunton boatyard, restaurant1.jpg
in, cochin, brunton boatyard, uitzicht op het water.jpg
in, cochin, brunton boatyard, zitgedeelte en biljart tafel.jpg
Voormalige scheepswerf, omgebouwd tot 5-sterrenhotel, vol met herinneringen aan het koloniale verleden van Fort Kochi. Een eclectische mix van Portugese, Britse, Hollandse en Indiase invloeden. Verzorgde kamers in klassieke stijl, balkon en badkamer met uitzicht op zee. Internationaal restaurant, visrestaurant, bar en café. Zwembad in de tuin. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Secret Garden
in, cochin, secret garden, hotel.jpg
in, cochin, secret garden, kamer.jpg
in, cochin, secret garden, veranda.jpg
in, cochin, secret garden, restaurant.jpg
Boutique hotel in het hart van Fort Kochi, geheel in Zuid-Indiase stijl. Kamers huiselijk ingericht, tegelvloer, houten meubels en plafonds, kleurrijke kussentjes. Restaurant serveert lokale specialiteiten. Zwembad en overdekt yogapaviljoen in de tuin. Gastvrije service. Hier voelt u zich zeker thuis.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Eight Bastion
in, cochin, eighth bastion.jpg
in, cochin, eighth bastion, bastion room.jpg
in, cochin, eight bastion hotel, zithoek1.jpg
in, cochin, eighth bastion, terras.jpg
in, cochin, eighth bastion, batavia.jpg
Mooi hotel met binnenplaats, gelegen in Fort Kochi. Modern design gecombineerd met authentieke details. Kunststukken die herinneren aan de VOC-tijd, waaronder een miniatuur van het schip Batavia. Verzorgde kamers. Goed restaurant. Zwembad en terras in de tuin. Vanwege locatie, sfeer en service onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Cochin
Brunton Boatyard
in, cochin, brunton boatyard.jpg
in, cochin, brunton boatyard, sea facing room.jpg
in, cochin, brunton boatyard, terras2.jpg
in, cochin, brunton boatyard, restaurant1.jpg
in, cochin, brunton boatyard, uitzicht op het water.jpg
in, cochin, brunton boatyard, zitgedeelte en biljart tafel.jpg
Voormalige scheepswerf, omgebouwd tot 5-sterrenhotel, vol met herinneringen aan het koloniale verleden van Fort Kochi. Een eclectische mix van Portugese, Britse, Hollandse en Indiase invloeden. Verzorgde kamers in klassieke stijl, balkon en badkamer met uitzicht op zee. Internationaal restaurant, visrestaurant, bar en café. Zwembad in de tuin. Hoog serviceniveau.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
Bloom Boutique GK1
in, delhi, bloom boutique gk1 (4).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (1).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (3).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (2).jpg
Fijn middenklasse hotel uit de Bloom keten, waar de kleuren geel en wit de boventoon voeren. Veel aandacht besteed aan de frisse, kleurrijke inrichting. Kamers zijn niet groot, maar bieden alle benodigde faciliteiten en een moderne badkamer. Eetzaal voor ontbijtbuffet. Goede ligging in de wijk Greater Kailash, met eetgelegenheden, winkels en de M Block Market op loopafstand. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Manor
the manor, delhi, tuin.jpg
the manor, delhi kamer.jpg
the manor, delhi.jpg
Bijzonder boutique hotel verscholen in het hart van Zuid-Delhi. Echt een geheim adres om te onthouden. Mooie, stijlvol ingerichte kamers. Behulpzaam personeel met veel aandacht voor uw comfort. Uitstekend restaurant met goed ontbijt. The Manor ligt weliswaar verder weg van de monumenten in Old-Delhi, maar dit schitterende hotel met zijn mooie tuin is een oase van rust in de drukte van de hoofdstad. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Claridges
in, delhi, the claridges (3).jpg
in, delhi, the claridges (6).jpg
in, delhi, the claridges (2).jpg
in, delhi, the claridges (4).jpg
in, delhi, the claridges (5).jpg
in, delhi, the claridges (1).jpg
Absoluut top hotel voorzien van alle gemakken. U voelt zich meteen thuis in de marmeren lobby. Klassiek ingerichte ruime kamers met een moderne toets bieden u veel luxe en comfort. Zo kiest u uw favoriete kussen voor de beste nachtrust. De kolossale tuin heeft sfeervolle zithoeken en een royaal verwarmd buitenzwembad. Meerdere restaurants met Noord-Indiase, Europese en Chinese menukaart. Aardig personeel heeft alle aandacht voor uw wensen. Een uitstekende keuze voor uw verblijf in Delhi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
Bloom Boutique GK1
in, delhi, bloom boutique gk1 (4).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (1).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (3).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (2).jpg
Fijn middenklasse hotel uit de Bloom keten, waar de kleuren geel en wit de boventoon voeren. Veel aandacht besteed aan de frisse, kleurrijke inrichting. Kamers zijn niet groot, maar bieden alle benodigde faciliteiten en een moderne badkamer. Eetzaal voor ontbijtbuffet. Goede ligging in de wijk Greater Kailash, met eetgelegenheden, winkels en de M Block Market op loopafstand. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Manor
the manor, delhi, tuin.jpg
the manor, delhi kamer.jpg
the manor, delhi.jpg
Bijzonder boutique hotel verscholen in het hart van Zuid-Delhi. Echt een geheim adres om te onthouden. Mooie, stijlvol ingerichte kamers. Behulpzaam personeel met veel aandacht voor uw comfort. Uitstekend restaurant met goed ontbijt. The Manor ligt weliswaar verder weg van de monumenten in Old-Delhi, maar dit schitterende hotel met zijn mooie tuin is een oase van rust in de drukte van de hoofdstad. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Claridges
in, delhi, the claridges (3).jpg
in, delhi, the claridges (6).jpg
in, delhi, the claridges (2).jpg
in, delhi, the claridges (4).jpg
in, delhi, the claridges (5).jpg
in, delhi, the claridges (1).jpg
Absoluut top hotel voorzien van alle gemakken. U voelt zich meteen thuis in de marmeren lobby. Klassiek ingerichte ruime kamers met een moderne toets bieden u veel luxe en comfort. Zo kiest u uw favoriete kussen voor de beste nachtrust. De kolossale tuin heeft sfeervolle zithoeken en een royaal verwarmd buitenzwembad. Meerdere restaurants met Noord-Indiase, Europese en Chinese menukaart. Aardig personeel heeft alle aandacht voor uw wensen. Een uitstekende keuze voor uw verblijf in Delhi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
Bloom Boutique GK1
in, delhi, bloom boutique gk1 (4).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (1).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (3).jpg
in, delhi, bloom boutique gk1 (2).jpg
Fijn middenklasse hotel uit de Bloom keten, waar de kleuren geel en wit de boventoon voeren. Veel aandacht besteed aan de frisse, kleurrijke inrichting. Kamers zijn niet groot, maar bieden alle benodigde faciliteiten en een moderne badkamer. Eetzaal voor ontbijtbuffet. Goede ligging in de wijk Greater Kailash, met eetgelegenheden, winkels en de M Block Market op loopafstand. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Manor
the manor, delhi, tuin.jpg
the manor, delhi kamer.jpg
the manor, delhi.jpg
Bijzonder boutique hotel verscholen in het hart van Zuid-Delhi. Echt een geheim adres om te onthouden. Mooie, stijlvol ingerichte kamers. Behulpzaam personeel met veel aandacht voor uw comfort. Uitstekend restaurant met goed ontbijt. The Manor ligt weliswaar verder weg van de monumenten in Old-Delhi, maar dit schitterende hotel met zijn mooie tuin is een oase van rust in de drukte van de hoofdstad. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Delhi
The Claridges
in, delhi, the claridges (3).jpg
in, delhi, the claridges (6).jpg
in, delhi, the claridges (2).jpg
in, delhi, the claridges (4).jpg
in, delhi, the claridges (5).jpg
in, delhi, the claridges (1).jpg
Absoluut top hotel voorzien van alle gemakken. U voelt zich meteen thuis in de marmeren lobby. Klassiek ingerichte ruime kamers met een moderne toets bieden u veel luxe en comfort. Zo kiest u uw favoriete kussen voor de beste nachtrust. De kolossale tuin heeft sfeervolle zithoeken en een royaal verwarmd buitenzwembad. Meerdere restaurants met Noord-Indiase, Europese en Chinese menukaart. Aardig personeel heeft alle aandacht voor uw wensen. Een uitstekende keuze voor uw verblijf in Delhi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Chonor House
in, Dharamsala, chonor house (2).jpg
in, Dharamsala, chonor house (1).jpg
in, chonor house (6).jpg
in, Dharamsala, chonor house (4).jpg
Kleinschalig, authentiek hotel in Tibetaanse stijl. Elf kleurrijke kamers, elk met een ander thema, prachtige muurschilderingen en details. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras. Hummingbird Restaurant serveert zowel Tibetaanse als internationale gerechten, maar ook verse sappen, speciale koffies en huisgemaakte taart. Ontbijten of dineren op de binnenplaats, omringd door hoge dennen- en cederbomen. Tegenover de residentie van de Dalai Lama en het klooster gelegen. Hotel wordt gerund door Tibetanen en alle inkomsten gaan naar het Norbulingka Instituut, dat projecten financiert voor Tibetaanse vluchtelingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, standaardkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. De hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen en het prachtige uitzicht maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, clubkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. Hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Chonor House
in, Dharamsala, chonor house (2).jpg
in, Dharamsala, chonor house (1).jpg
in, chonor house (6).jpg
in, Dharamsala, chonor house (4).jpg
Kleinschalig, authentiek hotel in Tibetaanse stijl. Elf kleurrijke kamers, elk met een ander thema, prachtige muurschilderingen en details. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras. Hummingbird Restaurant serveert zowel Tibetaanse als internationale gerechten, maar ook verse sappen, speciale koffies en huisgemaakte taart. Ontbijten of dineren op de binnenplaats, omringd door hoge dennen- en cederbomen. Tegenover de residentie van de Dalai Lama en het klooster gelegen. Hotel wordt gerund door Tibetanen en alle inkomsten gaan naar het Norbulingka Instituut, dat projecten financiert voor Tibetaanse vluchtelingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, standaardkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. De hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen en het prachtige uitzicht maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, clubkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. Hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Chonor House
in, Dharamsala, chonor house (2).jpg
in, Dharamsala, chonor house (1).jpg
in, chonor house (6).jpg
in, Dharamsala, chonor house (4).jpg
Kleinschalig, authentiek hotel in Tibetaanse stijl. Elf kleurrijke kamers, elk met een ander thema, prachtige muurschilderingen en details. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras. Hummingbird Restaurant serveert zowel Tibetaanse als internationale gerechten, maar ook verse sappen, speciale koffies en huisgemaakte taart. Ontbijten of dineren op de binnenplaats, omringd door hoge dennen- en cederbomen. Tegenover de residentie van de Dalai Lama en het klooster gelegen. Hotel wordt gerund door Tibetanen en alle inkomsten gaan naar het Norbulingka Instituut, dat projecten financiert voor Tibetaanse vluchtelingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, standaardkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. De hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen en het prachtige uitzicht maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Dharamsala
Fortune Park Moksha
in, Dharamsala, fortune park moksha (5).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha (4).jpg
in, Dharamsala, fortune park moksha, clubkamer.jpg
in, Dharamsala,fortune park moksha (3).jpg
Hooggelegen, comfortabel hotel met uitzicht over de Dharamsala vallei. Kamers zijn ingericht met aandacht voor detail en van alle gemakken voorzien. Restaurant Orchid serveert lokale en internationale gerechten, in buffetvorm en a la carte. Bij Fortune Deli kunt u terecht voor koffie met gebak en bij Neptune Bar & Lounge voor een drankje. Buitenzwembad met ligbedden, wellnesscentrum en fitnessruimte aanwezig. McLeod Ganj ligt op ongeveer 6 km afstand. Hoge beoordelingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Goa
Dunhill Beach Resort
in, goa, dunhill beach resort, nieuw.jpg
in, dunhill beach resort, standaarkamer.jpg
in, goa, dunhill beach resort, standaard kamer (2).jpg
in, goa, dunhill beach resort (5).jpg
in, goa, dunhill beach resort, restaurant.jpg
Kleinschalig resort, gelegen tussen de palmbomen aan Agonda Beach. Het hotel biedt kamers op loopafstand van het strand en houten cabanas op het strand. Eenvoudige kamers met balkon of terras. Restaurant met uitzicht op zee serveert zowel internationale gerechten als Indiase specialiteiten, o.a. met verse vis. Vriendelijke staff.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Goa
Palm Grove Beach Resort
in, palm grove resort, goa (4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bungalows(8).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bed(4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, terras (10).jpg
in, palm grove resort, goa (2).jpg
in, goa, palm grove beach resort, strand (3).jpg
Kleinschalig strandresort. Twee kleine parkjes van 10 bungalows, omringd door palmbomen. Bungalows smaakvol ingericht in bohemian stijl met rustige kleuren en veel natuurlijke materialen. Eigen veranda met zithoekje. Restaurant, bar en yogaruimte aanwezig. Eco-vriendelijk resort. Direct op Ashvem Beach gelegen. Door de kleinschaligheid en de bohemian stijl onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Goa
ITC Grand Goa
in, goa, itc grand goa (2).jpg
in, goa, itc grand goa, garden view kamer (2).jpg
in, goa, itc grand goa (7).jpg
in, goa, itc grand goa (8).jpg
in, goa, itc grand goa (9).jpg
in, goa, itc grand goa (5).jpg
Groots opgezet, luxueus resort, omringd door 18 hectare aan tropische tuin met palmbomen en lagunes. Een dorp aan zee in Portugese stijl. Ruime kamers met eigen balkon of terras, klassiek ingericht. Groot zwembad met meerdere levels. Eetcafé en bar. Vier restaurants rond een centraal pleintje: Italiaans, Indiaas, specialiteiten uit Goa en een barbecue en grill restaurant. Grote spa. Directe toegang tot het strand van Arossim.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Goa
Dunhill Beach Resort
in, goa, dunhill beach resort, nieuw.jpg
in, dunhill beach resort, standaarkamer.jpg
in, goa, dunhill beach resort, standaard kamer (2).jpg
in, goa, dunhill beach resort (5).jpg
in, goa, dunhill beach resort, restaurant.jpg
Kleinschalig resort, gelegen tussen de palmbomen aan Agonda Beach. Het hotel biedt kamers op loopafstand van het strand en houten cabanas op het strand. Eenvoudige kamers met balkon of terras. Restaurant met uitzicht op zee serveert zowel internationale gerechten als Indiase specialiteiten, o.a. met verse vis. Vriendelijke staff.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Goa
Palm Grove Beach Resort
in, palm grove resort, goa (4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bungalows(8).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bed(4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, terras (10).jpg
in, palm grove resort, goa (2).jpg
in, goa, palm grove beach resort, strand (3).jpg
Kleinschalig strandresort. Twee kleine parkjes van 10 bungalows, omringd door palmbomen. Bungalows smaakvol ingericht in bohemian stijl met rustige kleuren en veel natuurlijke materialen. Eigen veranda met zithoekje. Restaurant, bar en yogaruimte aanwezig. Eco-vriendelijk resort. Direct op Ashvem Beach gelegen. Door de kleinschaligheid en de bohemian stijl onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Goa
ITC Grand Goa
in, goa, itc grand goa (2).jpg
in, goa, itc grand goa, garden view kamer (2).jpg
in, goa, itc grand goa (7).jpg
in, goa, itc grand goa (8).jpg
in, goa, itc grand goa (9).jpg
in, goa, itc grand goa (5).jpg
Groots opgezet, luxueus resort, omringd door 18 hectare aan tropische tuin met palmbomen en lagunes. Een dorp aan zee in Portugese stijl. Ruime kamers met eigen balkon of terras, klassiek ingericht. Groot zwembad met meerdere levels. Eetcafé en bar. Vier restaurants rond een centraal pleintje: Italiaans, Indiaas, specialiteiten uit Goa en een barbecue en grill restaurant. Grote spa. Directe toegang tot het strand van Arossim.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Goa
Dunhill Beach Resort
in, goa, dunhill beach resort, nieuw.jpg
in, dunhill beach resort, standaarkamer.jpg
in, goa, dunhill beach resort, standaard kamer (2).jpg
in, goa, dunhill beach resort (5).jpg
in, goa, dunhill beach resort, restaurant.jpg
Kleinschalig resort, gelegen tussen de palmbomen aan Agonda Beach. Het hotel biedt kamers op loopafstand van het strand en houten cabanas op het strand. Eenvoudige kamers met balkon of terras. Restaurant met uitzicht op zee serveert zowel internationale gerechten als Indiase specialiteiten, o.a. met verse vis. Vriendelijke staff.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Goa
Palm Grove Beach Resort
in, palm grove resort, goa (4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bungalows(8).jpg
in, goa, palm grove beach resort, bed(4).jpg
in, goa, palm grove beach resort, terras (10).jpg
in, palm grove resort, goa (2).jpg
in, goa, palm grove beach resort, strand (3).jpg
Kleinschalig strandresort. Twee kleine parkjes van 10 bungalows, omringd door palmbomen. Bungalows smaakvol ingericht in bohemian stijl met rustige kleuren en veel natuurlijke materialen. Eigen veranda met zithoekje. Restaurant, bar en yogaruimte aanwezig. Eco-vriendelijk resort. Direct op Ashvem Beach gelegen. Door de kleinschaligheid en de bohemian stijl onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Goa
ITC Grand Goa
in, goa, itc grand goa (2).jpg
in, goa, itc grand goa, garden view kamer (2).jpg
in, goa, itc grand goa (7).jpg
in, goa, itc grand goa (8).jpg
in, goa, itc grand goa (9).jpg
in, goa, itc grand goa (5).jpg
Groots opgezet, luxueus resort, omringd door 18 hectare aan tropische tuin met palmbomen en lagunes. Een dorp aan zee in Portugese stijl. Ruime kamers met eigen balkon of terras, klassiek ingericht. Groot zwembad met meerdere levels. Eetcafé en bar. Vier restaurants rond een centraal pleintje: Italiaans, Indiaas, specialiteiten uit Goa en een barbecue en grill restaurant. Grote spa. Directe toegang tot het strand van Arossim.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ventilator in kamer
Hampi
Clarks Inn Hampi
in, hospet hampi, clarks inn, zwembad.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, deluxe room.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, lobby.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, restaurant.jpg
Fijn middenklasse hotel, tegenover het archeologisch museum. Kamers zijn niet heel groot, maar bieden alle standaard faciliteiten. Restaurant serveert een gevarieerd menu voor een goede prijs. Overdekt zwembad. Vriendelijke staff. In 5-10 minuten rijdt u naar de tempelcomplexen van Hampi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Heritage Resort
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa1.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa (2).jpg
in, hospet hampi, heritage resort, zwembad.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, restaurant.jpg
Heritage resort met een rustige ligging op 8 hectare grond. Knusse kamers met kleurrijke tapijtjes en kussentjes. Groot zwembad. All-day-dining restaurant gebruikt groenten, fruit en kruiden uit eigen organische tuin. Het tempelcomplex van Hampi ligt op 15 minuten rijden. Goede beoordelingen van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Evolve Back Hampi
in, hospet hampi, evolve back, resort.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite1.jpg
in, hospet hampi, evolve back, doorkijk.jpg
in, hospet hampi, evolve back, restaurant.jpg
In dit paleishotel waant u zich in een sprookje, terwijl u door de gewelfde gangen loopt. Over elk detail is nagedacht. Vorstelijke kamers met slaap- en zitgedeelte, ruime badkamer, terras of balkon met jacuzzi. Restaurant Tuluva serveert een internationaal menu en bij restaurant Bahmani proeft u lokale specialiteiten. Twee lounges, twee zwembaden en een wellnesscentrum. Een magische plek! Op 15 minuten van de tempelcomplexen van Hampi gelegen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Clarks Inn Hampi
in, hospet hampi, clarks inn, zwembad.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, deluxe room.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, lobby.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, restaurant.jpg
Fijn middenklasse hotel, tegenover het archeologisch museum. Kamers zijn niet heel groot, maar bieden alle standaard faciliteiten. Restaurant serveert een gevarieerd menu voor een goede prijs. Overdekt zwembad. Vriendelijke staff. In 5-10 minuten rijdt u naar de tempelcomplexen van Hampi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Heritage Resort
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa1.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa (2).jpg
in, hospet hampi, heritage resort, zwembad.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, restaurant.jpg
Heritage resort met een rustige ligging op 8 hectare grond. Knusse kamers met kleurrijke tapijtjes en kussentjes. Groot zwembad. All-day-dining restaurant gebruikt groenten, fruit en kruiden uit eigen organische tuin. Het tempelcomplex van Hampi ligt op 15 minuten rijden. Goede beoordelingen van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Evolve Back Hampi
in, hospet hampi, evolve back, resort.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite1.jpg
in, hospet hampi, evolve back, doorkijk.jpg
in, hospet hampi, evolve back, restaurant.jpg
In dit paleishotel waant u zich in een sprookje, terwijl u door de gewelfde gangen loopt. Over elk detail is nagedacht. Vorstelijke kamers met slaap- en zitgedeelte, ruime badkamer, terras of balkon met jacuzzi. Restaurant Tuluva serveert een internationaal menu en bij restaurant Bahmani proeft u lokale specialiteiten. Twee lounges, twee zwembaden en een wellnesscentrum. Een magische plek! Op 15 minuten van de tempelcomplexen van Hampi gelegen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Clarks Inn Hampi
in, hospet hampi, clarks inn, zwembad.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, deluxe room.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, lobby.jpg
in, hospet hampi, clarks inn, restaurant.jpg
Fijn middenklasse hotel, tegenover het archeologisch museum. Kamers zijn niet heel groot, maar bieden alle standaard faciliteiten. Restaurant serveert een gevarieerd menu voor een goede prijs. Overdekt zwembad. Vriendelijke staff. In 5-10 minuten rijdt u naar de tempelcomplexen van Hampi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Heritage Resort
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa1.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, deluxe villa (2).jpg
in, hospet hampi, heritage resort, zwembad.jpg
in, hospet hampi, heritage resort, restaurant.jpg
Heritage resort met een rustige ligging op 8 hectare grond. Knusse kamers met kleurrijke tapijtjes en kussentjes. Groot zwembad. All-day-dining restaurant gebruikt groenten, fruit en kruiden uit eigen organische tuin. Het tempelcomplex van Hampi ligt op 15 minuten rijden. Goede beoordelingen van gasten die u voorgingen, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Hampi
Evolve Back Hampi
in, hospet hampi, evolve back, resort.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite.jpg
in, hospet hampi, evolve back, nivasa deluxe suite1.jpg
in, hospet hampi, evolve back, doorkijk.jpg
in, hospet hampi, evolve back, restaurant.jpg
In dit paleishotel waant u zich in een sprookje, terwijl u door de gewelfde gangen loopt. Over elk detail is nagedacht. Vorstelijke kamers met slaap- en zitgedeelte, ruime badkamer, terras of balkon met jacuzzi. Restaurant Tuluva serveert een internationaal menu en bij restaurant Bahmani proeft u lokale specialiteiten. Twee lounges, twee zwembaden en een wellnesscentrum. Een magische plek! Op 15 minuten van de tempelcomplexen van Hampi gelegen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Ganga Lahari
in, ganga lahari, haridwar (5).jpg
in, ganga lahari, haridwar (2).jpg
in, ganga lahari, haridwar (6).jpg
in, ganga lahari, haridwar (3).jpg
Prima middenklasse hotel met ideale ligging aan de rivier, dichtbij Har Ki Pauri. Kamers netjes ingericht en van de nodige gemakken voorzien. Personeel spreekt beperkt Engels maar doet haar uiterste best om u een aangenaam verblijf te bieden. Restaurant aanwezig. Elke dag goed ontbijtbuffet. Hotel is niet bereikbaar per auto, maar een fietswagen haalt u op bij de parkeerplaats.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga haridwar (3).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen en de bijzondere uitstraling maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga , haridwar (1).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Ganga Lahari
in, ganga lahari, haridwar (5).jpg
in, ganga lahari, haridwar (2).jpg
in, ganga lahari, haridwar (6).jpg
in, ganga lahari, haridwar (3).jpg
Prima middenklasse hotel met ideale ligging aan de rivier, dichtbij Har Ki Pauri. Kamers netjes ingericht en van de nodige gemakken voorzien. Personeel spreekt beperkt Engels maar doet haar uiterste best om u een aangenaam verblijf te bieden. Restaurant aanwezig. Elke dag goed ontbijtbuffet. Hotel is niet bereikbaar per auto, maar een fietswagen haalt u op bij de parkeerplaats.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga haridwar (3).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen en de bijzondere uitstraling maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga , haridwar (1).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Ganga Lahari
in, ganga lahari, haridwar (5).jpg
in, ganga lahari, haridwar (2).jpg
in, ganga lahari, haridwar (6).jpg
in, ganga lahari, haridwar (3).jpg
Prima middenklasse hotel met ideale ligging aan de rivier, dichtbij Har Ki Pauri. Kamers netjes ingericht en van de nodige gemakken voorzien. Personeel spreekt beperkt Engels maar doet haar uiterste best om u een aangenaam verblijf te bieden. Restaurant aanwezig. Elke dag goed ontbijtbuffet. Hotel is niet bereikbaar per auto, maar een fietswagen haalt u op bij de parkeerplaats.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga haridwar (3).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen en de bijzondere uitstraling maken dit een Beautiful Choice hotel.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Haridwar
Haveli Hari Ganga
in, haveli hari ganga (6).jpg
in, haveli hari ganga , haridwar (1).jpg
in, haveli hari ganga (5).jpg
in, haveli hari ganga (7).jpg
in, haveli hari ganga, haridwar (2).jpg
Comfortabel en sfeervol hotel met een authentieke Indiase uitstraling. Direct aan Ganges gelegen in monumentaal pand. Kamers zijn ingericht met warme kleuren en Indiase stoffen. Restaurant serveert smakelijke vegetarische gerechten en schenkt geen alcohol. Op het dak vindt u een koffie en theecafé. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aanbod van verschillende activiteiten gedurende de dag. 'Buggy service’ naar hotel omdat deze niet bereikbaar is per auto. Hoge waarderingen door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
The Serai Chikmagalur
in, chikmagular hassan, the serai, hotel by night.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, tweepersoonskamer met extra bed.jpg
in, chikmagalur, the serai, villa.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, buiten dineren.jpg
Luxe resort omringd door bossen en koffieplantages. Elegante villa's, klassiek ingericht, veel lichtinval, met zwembad. U proeft de wereldkeuken bij restaurant Odyssey. In loungebar The Blue Sky kunt u terecht voor een digestief. Divers actvititeiten- en wellnessaanbod. Net buiten het plaatsje Chikmagalur gelegen, op 40 minuten rijden van tempelsteden Belur en Halebid.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
The Serai Chikmagalur
in, chikmagular hassan, the serai, hotel by night.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, tweepersoonskamer met extra bed.jpg
in, chikmagalur, the serai, villa.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, buiten dineren.jpg
Luxe resort omringd door bossen en koffieplantages. Elegante villa's, klassiek ingericht, veel lichtinval, met zwembad. U proeft de wereldkeuken bij restaurant Odyssey. In loungebar The Blue Sky kunt u terecht voor een digestief. Divers actvititeiten- en wellnessaanbod. Net buiten het plaatsje Chikmagalur gelegen, op 40 minuten rijden van tempelsteden Belur en Halebid.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
Hoysala Village
in, chettinad, hoysala village, superior cottage.jpg
in, chettinad, hoysala village, zitje buiten.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, tuin met eetplek.jpg
in, chettinad, hoysala village, restaurant.jpg
in, chettinad karaikudi, hoysala village, zwembad.jpg
in, chettinad, hoysala village, ceremonie.jpg
Een dorpje van cottages, geheel in Zuid-Indiase stijl. Op het platteland even buiten Hassan gelegen, een half uurtje rijden van tempelsteden Belur en Halebid. Kamers ingericht in lokale stijl met kleurrijke tegelvloeren, terrasje. Restaurant serveert specialiteiten uit de regio met verse producten. Grote tuin met zwembad om in af te koelen. Een bijzonder plekje, vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Hassan
The Serai Chikmagalur
in, chikmagular hassan, the serai, hotel by night.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, tweepersoonskamer met extra bed.jpg
in, chikmagalur, the serai, villa.jpg
in, chikmagular hassan, the serai, buiten dineren.jpg
Luxe resort omringd door bossen en koffieplantages. Elegante villa's, klassiek ingericht, veel lichtinval, met zwembad. U proeft de wereldkeuken bij restaurant Odyssey. In loungebar The Blue Sky kunt u terecht voor een digestief. Divers actvititeiten- en wellnessaanbod. Net buiten het plaatsje Chikmagalur gelegen, op 40 minuten rijden van tempelsteden Belur en Halebid.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Khajuraho
Ramada Khajuraho
in, khajuraho, ramada (5).jpg
in, khajuraho, ramada (1).jpg
in, khajuraho, ramada (3).jpg