Malediven rondreizen

Alle rondreizen kunt u zelf
online naar wens aanpassen

Onuitwisbare indrukken

MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven, BANT
Malediven
MV, Malediven
Onderwaterwereld Malediven
MV, Malediven
Malediven
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw rondreis inclusief de Malediven

De Malediven staan in het rijtje van de droombestemmingen. Niet vanwege de rijke culturele en historische bezienswaardigheden. Maar wel vanwege die adembenemend mooie eilanden midden in een azuurblauwe zee, met die paradijselijke stranden. Die allemaal appelleren aan het ultieme Robinson Crusoe gevoel. Waar u de kunst van het ‘dolce far niente’, het zalig nietsdoen, kunt beoefenen. Op een ligbed aan het hagelwitte strand of op de veranda van uw over-water-bungalow. De Malediven hebben ook een ongekend rijke onderwaterwereld. U vindt er een aantal van de toplocaties in de wereld voor de duikliefhebber. Bent u meer van het snorkelen, dan zijn de Malediven precies wat u zoekt. Nog een grote attractie van de Malediven zijn de resorts. Op circa 80 eilanden van de archipel is de enige bebouwing het resort en als u daar boekt, dan verblijft u er exclusief, met alleen het gezelschap van andere resort bezoekers. Hoewel zeer prijzig, boeken veel van onze reizigers die unieke over-water-bungalow. Uw eigen oceaan om op uit te kijken, trapje af en u zwemt de lagoon in, of u gaat ‘voor de deur’ snorkelen en genieten van de geweldige onderwaterwereld.
lees meer
Malediven

Wat maakt de Malediven zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Sri Lanka inclusief de Malediven te kiezen?

Op een kleine 1000 kilometer ten zuidwesten van Sri Lanka midden in de Indische Oceaan, zo ongeveer op de evenaar, liggen de Malediven. De Malediven tellen 1190 koraaleilanden, waarvan er circa 200 zijn bewoond. De 1190 eilanden zijn gegroepeerd in 26 atollen. Het unieke van de Malediven zijn de circa 88 eilanden die alleen toegankelijk zijn voor reizigers, die geboekt hebben voor de enige bebouwing op het eiland; het luxe resort. De Malediven staan op heel veel lijstjes bovenaan als ultieme tropische, paradijselijke zon-, zee- en strandbestemming. Vanwege de ongekend rijke onderwaterwereld zijn de Malediven erg populair onder duikliefhebbers en snorkelaars. De Malediven hebben een aantal van de toplocaties wereldwijd voor duikers. De Malediven oefent ook grote aantrekkingskracht uit op stellen die er willen trouwen. De Malediven vinden wij de ultieme afsluiting van een boeiende rondreis naar Sri Lanka, en het is maar circa 90 minuten vliegen. Sri Lanka heeft ook mooie stranden, maar niets kan wedijveren met die van de Malediven. En ja, dat heeft zijn prijs.

De Malediven zijn een kleine eilandstaat. De eilandengroep ligt verspreid over 90.000 m², met maar 300 km² grondoppervlak. Er wonen circa 400.000 mensen op de eilanden, waarvan bijna 200.000 in de hoofdstad Malé. Die hoofdstad ligt op een eilandje dat slechts 1 x 1,7 km groot is. Het hele eiland is dan ook volgebouwd. De Malediven staan in de top 10 van dichtstbevolkte landen ter wereld. Dankzij de centrale ligging van de Malediven op de scheepvaartroutes tussen het Arabisch schiereiland, India en China, floreerden de eilanden. Ze profiteerden eeuwenlang van de handel tussen deze landen. Al in het begin van onze jaartelling zijn er verwijzingen naar de Maldiven die deze positie van handelspost bevestigen. Oorspronkelijk waren de bewoners boeddhistisch, net als in de rest van Azië. De Arabieren, samen met de toenmalige koning bekeerden de inwoners tot de islam, en dat is ook nu nog de staatsgodsdienst. Alle andere zijn simpelweg verboden. Voor een kleine natie is het bijzonder dat de Maldiven m.u.v. een periode van 17 jaar, toen de Portugezen de eilanden veroverden, onafhankelijk zijn gebleven. De macht lag bij de sultan en zijn familie. In totaal waren er liefst 84 sultans, totdat de Malediven de monarchie afschaften en een republiek werden. Dat gebeurde in 1967, een kleine 3 jaar nadat de Malediven weer onafhankelijk werden van Groot-Brittannië. Daarvoor was het bijna 100 jaar een protectoraat van de Britten. Zo nu en dan komen de Malediven ook in Nederland in het nieuws. Meestal gebeurt dat rond verkiezingen, als er geweld dreigt. Sinds de vorming van een republiek kennen de Malediven nogal wat autoritaire leiders, die de oppositie achter de tralies zette. In 2004 kwamen de Malediven in het nieuws vanwege de enorme tsunami die grote delen van de landen rond de Indische Oceaan trof. Veel van de eilanden liepen onder water, waaronder de hoofdstad Malé. Het legde de kwetsbaarheid van de Malediven bloot voor de zeespiegelstijging als de aarde verder opwarmt. Met 2 meter zeespiegelstijging zijn er geen Malediven meer. De eilandengroep loopt dan ook internationaal voorop om te pleiten voor een effectieve aanpak van de oorzaken van deze opwarming en de daarmee gepaard gaande zeespiegelstijging.

MV, Malediven, Oblu
Malediven

Individueel rondreizen op de Malediven

Al onze rondreizen naar de Malediven zijn individuele rondreizen en bieden we uitsluitend aan in combinatie met een rondreis in Sri Lanka. Onze rondreizen Sri Lanka en de Malediven bieden we u uitsluitend met de optie aan om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor beide landen veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden. Bovendien zijn veel bezienswaardigheden niet of nauwelijks met het openbaar vervoer bereikbaar.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Sri Lanka en de Malediven te beleven. Bij aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u opgewacht door een Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privéchauffeur, die tegelijkertijd uw gids is. Alle excursies zijn ook ‘private’. Uw chauffeur is weliswaar uw gids, maar als u graag meer achtergrond en informatie wilt bij bepaalde bezienswaardigheden, kunt u ter plekke een lokale gids inhuren. ‘Private’ rondreizen in Sri Lanka is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit. Onderweg kunt u stoppen waar u wilt en u kunt ter plaatse optionele excursies bij uw chauffeur boeken en betalen, als u dat maar tijdig, 1 dag van tevoren, doet. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Sri Lanka. Uw Sri Lankaanse chauffeur is natuurlijk een ideale bron. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u per rondreis precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies. De kosten van de optionele excursies ziet u bij de dag beschrijving onder de tab ‘wat gaat u zien en beleven’.
Op de Malediven gaat u genieten van de fenomenale stranden en de geweldige onderwaterwereld. Verbindingen tussen de eilanden en de internationale luchthaven van Malé gaan per boot, vliegtuig of watervliegtuig. Na aankomst op de luchthaven, die op een eilandje bij de hoofdstad ligt, wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en naar de juiste boot, propellervliegtuig of watervliegtuig gebracht. NB, in geval van te ruwe zee en hoge golfslag, varen de boten niet en vliegen er zeker geen watervliegtuigen. Ook de propellervliegtuigen kunnen bij slecht weer soms niet vertrekken. Hoewel dit zelden voorkomt, rest u niets anders dan u te schikken en te wachten tot de kust weer veilig is. Soms zult u een nacht in Malé in een airporthotel moeten verblijven.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Malediven en Sri Lanka reizen zijn inclusief intercontinentale vluchten en de vluchten tussen Sri Lanka en de Malediven. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

Kies de hotels in de Malediven die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Malediven rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reisbeleving, ongeacht het beschikbare budget. Op de Malediven kunt u voor elke rondreis van HelloBeautifulWorld kiezen uit 3 hotel categorieën. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels op de Malediven per categorie in de handige hotel vergelijker.

HBW midrange hotelcategorie picto

Midrange

Malediven hotelvergelijker
Door ons geselecteerde hotels op de Malediven, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer, goede bedden en altijd centraal gelegen.

Bekijk hotels

HBW beautiful choice hotelcategorie picto

Beautiful Choice

Malediven hotelvergelijker
Hotels op de Malediven die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze op de Malediven, en een keuze die uw reis zal verrijken.

Bekijk hotels

HBW luxe hotelcategorie picto

Luxe

Malediven hotelvergelijker
Luxe hotels op de Malediven met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Bijna altijd de top van het luxe segment op de Malediven, hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Bekijk hotels

Hotel vergelijker Malediven

Per plaats op de Malediven, op alfabetische volgorde, kunt u al onze voorbeeldhotels op de Malediven vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere voorbeeldhotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde voorbeeld hotel in verschillende categorieën. Mocht een voorbeeldhotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Malediven
Paradise Island Resort & Spa
Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
De naam zegt het al: een tropisch paradijsje in de Indische Oceaan. Gelegen op het eiland Lankanfinolhu. Prachtige witte stranden, azuurblauwe zee vol koraal en tropische vissen. Het hotel biedt comfortabele kamers, maar ook de beroemde watervilla's. Een droom die werkelijkheid wordt! U verblijft in dit resort op basis van halfpension (ontbijt + diner inclusief).
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Malediven
Oblu by Atmosphere
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
Prachtige all-inclusive accommodatie, geopend in 2015. Het enige resort op het onbewoonde eiland Helengeli. Grote strandvilla's met moderne en kleurrijke inrichting. Het eiland staat bekend om de wonderschone koraalriffen. Direct vanaf het strand snorkelen en meer dan 20 uitstekende duikplekken rondom het eiland. Groot zwembad, 2 goede restaurants en mooie spa aanwezig. Beoordelingen zijn uitstekend, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Malediven
Atmosphere Kanifushi
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
Een pareltje in de Indische Oceaan: dat is Atmosphere op het eiland Kanufushi. Vrijstaande luxe villa's omringd door hoge palmbomen en tropische vegetatie. Alle kamers met voldoende privacy en direct aan het prachtige witte strand en de turquoise lagune. Culinair genieten in de verschillende sfeervolle restaurants, die extra veel aandacht besteden aan het eten & drinken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Paradise Island Resort & Spa
Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
De naam zegt het al: een tropisch paradijsje in de Indische Oceaan. Gelegen op het eiland Lankanfinolhu. Prachtige witte stranden, azuurblauwe zee vol koraal en tropische vissen. Het hotel biedt comfortabele kamers, maar ook de beroemde watervilla's. Een droom die werkelijkheid wordt! U verblijft in dit resort op basis van halfpension (ontbijt + diner inclusief).
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Oblu by Atmosphere
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
Prachtige all-inclusive accommodatie, geopend in 2015. Het enige resort op het onbewoonde eiland Helengeli. Grote strandvilla's met moderne en kleurrijke inrichting. Het eiland staat bekend om de wonderschone koraalriffen. Direct vanaf het strand snorkelen en meer dan 20 uitstekende duikplekken rondom het eiland. Groot zwembad, 2 goede restaurants en mooie spa aanwezig. Beoordelingen zijn uitstekend, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Atmosphere Kanifushi
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
Een pareltje in de Indische Oceaan: dat is Atmosphere op het eiland Kanufushi. Vrijstaande luxe villa's omringd door hoge palmbomen en tropische vegetatie. Alle kamers met voldoende privacy en direct aan het prachtige witte strand en de turquoise lagune. Culinair genieten in de verschillende sfeervolle restaurants, die extra veel aandacht besteden aan het eten & drinken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Paradise Island Resort & Spa
Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
MV, Malediven, Paradise Island
De naam zegt het al: een tropisch paradijsje in de Indische Oceaan. Gelegen op het eiland Lankanfinolhu. Prachtige witte stranden, azuurblauwe zee vol koraal en tropische vissen. Het hotel biedt comfortabele kamers, maar ook de beroemde watervilla's. Een droom die werkelijkheid wordt! U verblijft in dit resort op basis van halfpension (ontbijt + diner inclusief).
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Oblu by Atmosphere
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
MV, Malediven, Oblu
Prachtige all-inclusive accommodatie, geopend in 2015. Het enige resort op het onbewoonde eiland Helengeli. Grote strandvilla's met moderne en kleurrijke inrichting. Het eiland staat bekend om de wonderschone koraalriffen. Direct vanaf het strand snorkelen en meer dan 20 uitstekende duikplekken rondom het eiland. Groot zwembad, 2 goede restaurants en mooie spa aanwezig. Beoordelingen zijn uitstekend, vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malediven
Atmosphere Kanifushi
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
MV, Malediven, Atmosphere
Een pareltje in de Indische Oceaan: dat is Atmosphere op het eiland Kanufushi. Vrijstaande luxe villa's omringd door hoge palmbomen en tropische vegetatie. Alle kamers met voldoende privacy en direct aan het prachtige witte strand en de turquoise lagune. Culinair genieten in de verschillende sfeervolle restaurants, die extra veel aandacht besteden aan het eten & drinken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven, Atmosphere
Sunset Beach Villa met uitzicht
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven
Malediven
MV, Malediven, Oblu
Villa uitzicht
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?