Indonesië rondreizen

Onuitwisbare indrukken

id, java, borobudur temple (3).jpg
Borobudur, Java
id, algemeen, orangutan (2).jpg
Orang-oetans, Bukit Lawang, Sumatra
id, bali, pura ulun danu temple on a lake beratan.jpg
Pura Ulun Danu Bratan
id, bali, terrace rice fields in tegallalang (2).jpg
Rijstterrassen
id, sulawesi, tana toraja, kete kesu village (3).jpg
Dorp in Torajaland, Sulawesi
Wis alle filters
U zoekt op
Indonesië
Wissen
Kies bestemming
Meer
Minder
Regio
Reisduur
Kies periode
Wis alle filters
U zoekt op
Indonesië
Wissen

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Indonesië rondreis

Al onze Indonesië rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de lokale bevolking, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Indonesië onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Indonesië rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze Indonesië reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Indonesië is een enorm groot land, bijna 5000 kilometer van West naar Oost, dus u zult moeten kiezen. De belangrijkste keuze is welke eilanden u wilt bezoeken. Sumatra, Java, Bali, Lombok en Sulawesi. Eén keuze hebben wij al voor u gemaakt; al onze reizen sluiten af met een strandverblijf op godeneiland Bali. Al onze rondreizen zijn flexibel aanpasbaar.
lees meer
Indonesië landkaart
Alle reizen (25)
2 weken (5)
2,5 weken (3)
3 weken (7)
3+ weken (10)
25 rondreizen gevonden

Rondreizen Indonesië Highlights

vanaf 1557
U heeft maximaal 2 weken beschikbaar voor uw Indonesië rondreis? Dat beperkt wel uw keuze van de eilanden die u kunt bezoeken. Ons advies, bezoek maximaal 2 eilanden of kies alleen voor Bali. Deze reizen zijn de beste keuze. Bijna alle highlights zitten er in. En alle reizen zijn ook flexibel aanpasbaar.
arrow-left
arrow-right

Rondreizen Indonesië Magic

vanaf 1842
U heeft besloten ruim 2 weken uit te trekken voor uw Indonesië rondreis? Ons advies is om maximaal 2 eilanden te bezoeken. Alles van Bali zien is ook een optie. Deze reizen zijn uw beste keus. Ze zijn allemaal flexibel aan te passen. Zo bepaalt u zelf hoelang u weg wilt en wat u gaat zien.
arrow-left
arrow-right

Rondreizen Indonesië Experience

vanaf 2316
Drie weken is een optimale reisduur voor een rondreis door Indonesië. U kunt 3 eilanden bezoeken, meer highlights zien, op zoek gaan naar de orang-oetans van Sumatra, ergens onderweg een dagje langer blijven, en zelfs een bezoek aan het beroemde ‘blauwe vuur’ in de krater van de Ijen vulkaan is mogelijk. Alle reizen zijn flexibel met een paar muiskliks aan te passen.
arrow-left
arrow-right

Rondreizen Indonesië Insider

vanaf 2582
In Indonesië kun je met gemak een half jaar reizen en toch niet alles zien. Heeft u meer dan 3 weken beschikbaar dan is dat ideaal. Bekijk deze reizen of alle voorgaande om ze met een paar simpele muiskliks flexibel aan te passen naar wat u hoe lang wilt zien.
arrow-left
arrow-right

Wat maakt Indonesië zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Indonesië te kiezen?

Indonesië is het grootste eilandenrijk ter wereld met ruim 13.000 eilanden. Het land is immens; van Oost naar West is het wel 5000 km, ruwweg de afstand van Ierland tot de Oeral. Dit is het land van vulkanen en sawa’s, van tropische jungle, van de orang-oetans en van de Komodo varanen. Het land van tradities, van het dorpsleven, maar ook van bruisende steden en zonovergoten stranden, met hippe en trendy koffiebars, clubs en restaurants. Van eiland tot eiland zijn de mensen verschillend en hun talen, cultuur en tradities bijzonder. Indonesië kent een eeuwenoude cultuur en een rijke geschiedenis. Samen delen we 400 jaar koloniaal verleden. En niet te vergeten: Indonesië ligt net ten zuiden van de evenaar en heeft een tropisch klimaat, tropische stranden en een heerlijke keuken.

Is het de natuur?

Voor een land op de evenaar kent Indonesië een enorme diversiteit aan landschappen, van regenwouden tot savannes, van mangrovebossen tot besneeuwde bergtoppen. Vulkanen hebben Indonesië ‘gevormd’ en ze zijn dominant aanwezig in het typische vlakke landschap van sawa’s (rijstterrassen). Van west naar oost loopt een ring van ca. 150 vulkanen waarvan sommige regelmatig actief zijn. Indonesië is onderdeel van de zgn. ‘Pacific Ring of Fire’; de talloze vulkanen die je overal aantreft in de landen rond de Stille Ocean. Hun uitbarstingen vormen een gevaar maar zorgen ook voor vruchtbare grond. Veel steden in het land liggen dicht bij een vulkaan. Elk Indonesisch eiland heeft zijn supervulkaan: Sumatra heeft de actieve Sinabung vulkaan. Het Toba meer op Sumatra is eigenlijk een groot kratermeer, overblijfsel van een enorme eruptie lang geleden. Op Java vindt u de hoge Merapi vlakbij Jogyakarta en de meest gefotografeerde bezochte vulkaan, de Bromo in het oosten. Op Bali wordt de vulkaan Agung vereerd als een heilige berg. De Rinjani met bijna 3800 meter de op één na hoogste vulkaan van het land neemt bijna de helft van het eiland Lombok in beslag. Ondanks de bevolkingsdruk en dan met name op Java, is Indonesië rijk aan flora en fauna. Er zijn in het hele land natuurreservaten te vinden zoals het Gunung Leuser Natuur Reservaat op Noord-Sumatra, bekend om zijn bedreigde orang-oetans. Het Komodo National Park op het eiland Komodo bij Flores waar u samen met een ranger op zoek gaat naar de gevaarlijke Komodo varanen. Deze spectaculaire reptielen komen alleen hier voor en ogen als prehistorische draken. Om een indruk te krijgen van de vele inheemse planten en bomen die Indonesië rijk is, bezoekt u de beroemde botanische tuin in Bogor.

Zijn het de mensen?

Er is geen ander land op de wereld met zo’n variëteit aan talen en culturen. Door de enorme uitgestrektheid van de archipel hebben de bewoners op de meer dan 13.000 eilanden per eiland een unieke culturele identiteit ontwikkeld. Zoals de Bataks op Sumatra, de Sasaks op Lombok, of de bewoners van Bali: allemaal hebben zij hun eigen taal en hun eigen cultuur. Op Bali behielden de inwoners hun eigen religie, het hindoeïsme. Dat maakt Bali met zijn tempelcultuur en dagelijkse offers weer zo heel anders dan de rest van het overwegend islamitische land. Indonesiërs zijn vriendelijk en gastvrij. In het eilandenrijk wonen meer dan 240 miljoen mensen. Indonesië strekt zich over een lengte van ruim 5000 km uit, dat is net zo ver als van Ierland tot aan de Oeral! Op Java woont het grootste deel van de Indonesische bevolking. Om de bevolkingsdruk op het eiland te verminderen stimuleert de overheid transmigratie naar andere eilanden. Dit zorgt soms voor spanningen tussen de Javanen en de andere oorspronkelijke eilandbewoners.

Is het de rijke geschiedenis?

Indonesië kent een eeuwenoude cultuur en een rijke geschiedenis. Door zijn ligging op een kruispunt van handelsroutes tussen het Midden-Oosten, India en de rest van Azië hebben al die volkeren en culturen grote invloed gehad op de Indonesische cultuur. Al in de 4de eeuw kwamen Arabieren naar Indonesië om handel te drijven. Indiase missionarissen brachten het Boeddhisme naar Indonesië. Het Hindu-Boeddhistische rijk Mataram duurde van de 8ste tot de 10e eeuw met als machtscentrum Centraal-Java. Tijdens deze dynastie werden de beroemde Borobudur en Prambanan tempels bij Jogjakarta gebouwd. Het machtige Hindu-Boeddhistische rijk Majapahit duurde van circa 1300 tot 1500 en had Oost-Java als machtscentrum. Het breidde zijn heerschappij uit over de eilanden Bali, Borneo, Sumatra en het huidige West-Maleisië. Handel binnen het eilandenrijk was belangrijk voor de heersers van Majapahit. Het was tijdens dit koninkrijk dat de verspreiding van de islam in Indonesie begon. Het geloof deed begin 13e eeuw via moslimhandelaren voor het eerst zijn intrede in Noord-Sumatra.

De eersten die zich bekeerden tot het nieuwe geloof waren lokale handelaren en leden van de koninklijke familie. Eind 16e eeuw was de islam de grootste religie op Java en Sumatra. Het eiland Bali bleef hindoeïstisch-boeddhistisch.

Is het ons koloniale verleden?

Indonesië heeft een bijzondere band met Nederland door de lange geschiedenis van bijna 400 jaar die Nederland met zijn voormalige kolonie deelt. Juist dat verleden, de koloniale erfenis, en mogelijk een “indische” familieconnectie, is voor veel Nederlanders een belangrijke beweegreden om voor de eerste keer of opnieuw naar Indonesië te gaan. Al decennia staat Indonesië dicht achter koploper Amerika als het populairste verre vakantieland waar u en ik zeker nog eens naar toe willen.

De eerste Europeanen die naar Indonesië voeren, waren de Portugezen omstreeks 1512. De Nederlanders kwamen pas in 1596, op West-Java met slechts vier schepen. Toen de eerste Nederlandse expedities veilig in Holland terugkeerden met hun waardevolle lading specerijen, volgde wilde speculatie over de onmetelijke rijkdom aan de andere kant van de wereld. Meerdere expedities zouden volgen. Er werden steunpunten gevestigd in de archipel en de macht werd verstevigd. De VOC, de Verenigde Oost-Indische Compagnie, was inmiddels opgericht, de eerste multinational ter wereld. In de 19e eeuw was de macht van de Nederlandse koloniale overheersing op zijn hoogtepunt. Veel Nederlanders trokken naar het verre ‘Insulinde’ om hun geluk te beproeven en rijk te worden. Met de Tweede Wereldoorlog, en de invasie van de Japanners in 1942 kwam een einde aan de koloniale tijd. In 1945 riep het land de onafhankelijkheid uit. Na 1945 kwamen vele (Indische) Nederlanders, soms noodgedwongen, terug naar Nederland, een vaderland dat sommigen voor het eerst zagen, een land dat totaal niet op deze groep nieuwkomers zat te wachten. Het duurde nog tot 1950 voordat Nederland zich formeel terug trok en het land z’n onafhankelijkheid gunde.

Wie nu in Indonesië rondreist, kan nog veel erfgoed uit de koloniale tijd zien, vooral in Bandung. De Nederlandse woonwijken met huizen met naambordjes als “Villa Apeldoorn” zijn geliefd bij de huidige elite. Zelfs in nieuwe villa’s worden glas-in-lood ramen toegepast. Ook in het huidige taalgebruik zijn talloze wederzijdse invloeden terug te vinden. In het Bahasa Indonesia, het moderne Indonesisch, zijn talloze Nederlandse leenwoorden terug te vinden. Sommigen houden het op zo’n 500 anderen claimen dat er wel duizenden voorbeelden zijn. Voorde hand liggend zijn woorden die te maken hebben met transportmiddelen zoals fietsen en auto’s. Denk aan knalpot (uitlaatpijp), spooring, sokbreker, persnelling, sadel, ban (band). Maar wat dacht u van pasien, sekolah, handuk, aspal, bir of buncis. Altijd leuk; bekijk de reclameborden onderweg en turf het aantal leenwoorden.

We beseffen het misschien niet maar de volgende Nederlandse woorden en uitdrukkingen komen uit het Indonesisch: amok maken, pienter, piekeren, branie, guru (leraar), kongsi (club), dat is niet mijn ‘pakkie an’. (“Het is niet mijn verantwoordelijkheid”), mataklap (“Toestand van verbijstering”), pasar (markt), toko, senang (blij, prettig).

Zijn het de zonovergoten stranden?

Wie denkt aan zorgeloze dagen op een zonovergoten tropisch strand, die denkt aan Bali. En misschien aan Lombok, Lembongan of aan de Gili’s. Godeneiland Bali heeft alles wat je van een tropische strandvakantie verwacht. De meeste reizigers gaan naar de stranden in het Zuiden rond Kuta, Seminyak of Nusa Dua. De meeste Nederlanders gaan naar het gezellige Sanur. Er zijn leuke strandtentjes, restaurants, eetstalletjes waar u kunt eten en drinken, van goedkoop tot hip en luxe. U kunt de verse visvangst van de dag gegrild op de barbecue eten, of gewoon genieten van de zonsondergang onderuitgezakt in een zitzak op het strand, cocktail in de hand.

Zijn het de markten en festivals?

Elke stad of dorp in Indonesië heeft wel een markt waar u de overvloedige oogst van het land ziet: groente, tropisch fruit, thee, koffie, kruiden, specerijen, maar ook kleding, batikstoffen en ambachtelijke producten. En waar veel toeristen komen, ligt de nadruk vooral op souvenirs; houtsnijwerk, lederen producten, sieraden, antiek, noem maar op. Vooral in het hart van het hindoe eiland Bali treft u veel kunstenaarsdorpen aan met elk hun eigen specialiteit, zoals batik, houtsnijwerk, zilversmeden, schilderkunst. En als u geluk heeft, bent u op Bali getuige van een religieus festival, een tempel ceremonie, of een begrafenis. In het zuiden van het eiland Sulawesi verwelkomen de Toraja’s u als buitenstaander om hun festivals bij te wonen. De Toraja’s staan bekend om hun unieke dodencultuur: het bijwonen van een begrafenis, de rituelen en ceremonieën die de overleden ziel begeleiden naar het hiernamaals zijn bijzonder.

Is het het heerlijke eten?

Bijna iedereen kent de Indonesische keuken. In elke stad in Nederland vind je wel een Indonesisch restaurant, een toko, of er wordt jaarlijks een pasar malam gehouden. Dat alles is mede te danken aan de komst van vele Indische Nederlanders naar Nederland na 1945. Vreemd genoeg is het heerlijke eten van Indonesië buiten eigen land en Nederland amper bekend, terwijl je overal ter wereld wel een Chinees, Thais of Italiaans restaurant in de straat tegenkomt. Toch kent Indonesië één van de grootste culinaire tradities van de wereld. Doordat het land op het kruispunt lag van handelsroutes binnen Azië, kwam Indonesië in aanraking met vele uitheemse eetculturen, ingrediënten, specerijen en kruiden. Exotische ingrediënten zijn creatief opgenomen in de keukens van de eilanden. Elk eiland, elke regio kent zijn specialiteiten en dat maakt de Indonesische keuken zo rijk, nieuw en gevarieerd. Bijvoorbeeld de bekende kippensoep soto ayam smaakt verschillend van West- naar Oost-Java. Het van oorsprong Sumatraanse scherpe rundvleesgerecht rendang smaakt juist weer mild op West-Java. Andere bekende gerechten zijn onder meer nasi goreng, gebakken banaan en spekkoek. En natuurlijk saté: aan stokjes geregen gemarineerde kip (sate ayam), rundvlees (sate daging), geitenvlees (sate kambing) of varkensvlees (sate babi), op houtskool gegrild en overgoten met een hete pindasaus of soyasaus. De rijsttafel, het koloniale kroonjuweel, wordt als Nederlandse uitvinding bijna tot de Nederlandse keuken gerekend. Het staat in elk Indonesisch restaurant in Nederland op de menukaart. Een ceremoniële rijsttafel kon vroeger wel uit honderden gerechten bestaan. Tegenwoordig is 10 tot 15 gerechten de norm. Met het vertrek van de Nederlanders uit Nederlands-Indië is dit culinaire erfgoed vandaag de dag moeilijker te vinden in de restaurants van Indonesië. In een beperkt aantal restaurants met een koloniaal thema staat de rijsttafel nog op de kaart. Gelukkig kun je overal in het land net als elders in Azië op elke hoek van de straat kiezen uit de lekkerste snacks en ter plekke bereide maaltijden.

id, bali, grilled fresh seafood.jpg
id, bali, algemeen, eten.jpg
id, bali, algemene beelden, babi guling.jpg
id, algemeen, eten.jpg
id, java, rickshaw in jogjkarta.jpg
Riksja in Jogjakarta

Individueel rondreizen in Indonesië

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Indonesië zijn individuele rondreizen. In Indonesië bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Indonesië veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is, uitgezonderd de treinreizen, erg hectisch en lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Indonesië te beleven. Bij aankomst op de luchthaven in Indonesië wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Behalve op Java reist er ook altijd een Engelssprekende gids met u mee. Op Java spreekt uw chauffeur Engels en soms ook Nederlands en tijdens excursies en bij bezoek aan bezienswaardigheden is er een lokale Engelstalige gids. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. ‘Private’ rondreizen in Indonesië is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Indonesië. Uw Indonesische chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

Belangrijk: het is goed dat u weet dat de infrastructuur in Indonesië overal behoorlijk achter loopt bij de enorme toename van het verkeer. Schattingen van de tijd die het kost om een bepaalde afstand te overbruggen zijn altijd onbetrouwbaar. Van u wordt veel flexibiliteit verwacht. Soms doet u 7 uur over een afstand van 120 km. Wie opziet tegen lange reisdagen en onzekere aankomsttijden in de hotels kan Indonesië beter mijden.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Indonesië reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, wilt u een directe vlucht of vindt u overstappen geen bezwaar. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

Garuda logo

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3 – 3 – 3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Jakarta in slechts 13,5 uur en laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië laat Garuda Indonesia u de authentieke Indonesische gastvrijheid ervaren vanaf het moment van boarden. Binnen Indonesië heeft Garuda Indonesia met meer dan 65 bestemmingen het grootste netwerk, waardoor u gemakkelijk uw gehele rondreis kunt samenstellen. U geniet van een standaard bagagelimiet van 30kg, waarbij u zelfs kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen! U geniet dus niet alleen van goede verbindingen in een modern toestel, maar bent daarnaast gegarandeerd van een professionele service met een glimlach!

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Indonesië die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Indonesië rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Indonesië rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Indonesië, per categorie in de handige hotel vergelijker. Houd er rekening mee dat er tussen de verschillende eilanden grote verschillen zijn in prijs, comfort en beleving tussen de diverse hotel categorieën.

HBW midrange hotelcategorie picto

Midrange

id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa.jpg
Door ons geselecteerde hotels in Indonesië, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Indonesië zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.

Bekijk hotels

HBW beautiful choice hotelcategorie picto

Beautiful Choice

id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_bc1.jpg
Hotels in Indonesië die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Indonesië, en een keuze die uw reis zal verrijken.

Bekijk hotels

HBW luxe hotelcategorie picto

Luxe

id_bali_pemuteran_menjagan dynasty resort.jpg
Luxe hotels in Indonesië met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Indonesië, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Bekijk hotels

Hotel vergelijker Indonesië

Per plaats in Indonesië, op alfabetische volgorde, kunt u al onze voorbeeldhotels in Indonesië vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere voorbeeldhotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde voorbeeld hotel in verschillende categorieën. Mocht een voorbeeldhotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Bandung, Java
Sukajadi
id_java_bandung_sukajadi_executive room.jpg
id_java_bandung_sukajadi (3).jpg
id_java_bandung_sukajadi (1).jpg
id_java_bandung_sukajadi (4).jpg
Artistiek ingericht hotel in een mooi gebouw, gelegen in een woonwijk vol met Nederlandse huizen. Klein zwembad. Strak ingerichte, nieuwe Executive kamers met een rustige ligging aan de achterkant van het hotel. Ruim restaurant en gezellige loungebar. Op loopafstand van "Parijs van Java Mall" met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_superior room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Moderne kamers. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_executive room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Executive kamers met historische details in koloniale vleugel. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Bandung, Java
Papandayan
id_java_bandung_papandayan_premier room.jpg
id_java_bandung_papandayan (6).jpg
id_java_bandung_papandayan (1).jpg
id_java_bandung_papandayan (4).jpg
id_java_bandung_papandayan (3).jpg
Chique vijfsterrenhotel met een ligging net iets buiten het centrum. Luxe, mooi ingerichte kamers. Meerdere restaurants met een terras buiten. Coffeeshop en patisserie. Lounge bar met live muziek. Groot zwembad met poolbar. Op loopafstand van restaurants en shoppingmall.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Sukajadi
id_java_bandung_sukajadi_executive room.jpg
id_java_bandung_sukajadi (3).jpg
id_java_bandung_sukajadi (1).jpg
id_java_bandung_sukajadi (4).jpg
Artistiek ingericht hotel in een mooi gebouw, gelegen in een woonwijk vol met Nederlandse huizen. Klein zwembad. Strak ingerichte, nieuwe Executive kamers met een rustige ligging aan de achterkant van het hotel. Ruim restaurant en gezellige loungebar. Op loopafstand van "Parijs van Java Mall" met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_superior room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Moderne kamers. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_executive room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Executive kamers met historische details in koloniale vleugel. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Papandayan
id_java_bandung_papandayan_premier room.jpg
id_java_bandung_papandayan (6).jpg
id_java_bandung_papandayan (1).jpg
id_java_bandung_papandayan (4).jpg
id_java_bandung_papandayan (3).jpg
Chique vijfsterrenhotel met een ligging net iets buiten het centrum. Luxe, mooi ingerichte kamers. Meerdere restaurants met een terras buiten. Coffeeshop en patisserie. Lounge bar met live muziek. Groot zwembad met poolbar. Op loopafstand van restaurants en shoppingmall.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Sukajadi
id_java_bandung_sukajadi_executive room.jpg
id_java_bandung_sukajadi (3).jpg
id_java_bandung_sukajadi (1).jpg
id_java_bandung_sukajadi (4).jpg
Artistiek ingericht hotel in een mooi gebouw, gelegen in een woonwijk vol met Nederlandse huizen. Klein zwembad. Strak ingerichte, nieuwe Executive kamers met een rustige ligging aan de achterkant van het hotel. Ruim restaurant en gezellige loungebar. Op loopafstand van "Parijs van Java Mall" met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_superior room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Moderne kamers. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_executive room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Executive kamers met historische details in koloniale vleugel. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Papandayan
id_java_bandung_papandayan_premier room.jpg
id_java_bandung_papandayan (6).jpg
id_java_bandung_papandayan (1).jpg
id_java_bandung_papandayan (4).jpg
id_java_bandung_papandayan (3).jpg
Chique vijfsterrenhotel met een ligging net iets buiten het centrum. Luxe, mooi ingerichte kamers. Meerdere restaurants met een terras buiten. Coffeeshop en patisserie. Lounge bar met live muziek. Groot zwembad met poolbar. Op loopafstand van restaurants en shoppingmall.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Sukajadi
id_java_bandung_sukajadi_executive room.jpg
id_java_bandung_sukajadi (3).jpg
id_java_bandung_sukajadi (1).jpg
id_java_bandung_sukajadi (4).jpg
Artistiek ingericht hotel in een mooi gebouw, gelegen in een woonwijk vol met Nederlandse huizen. Klein zwembad. Strak ingerichte, nieuwe Executive kamers met een rustige ligging aan de achterkant van het hotel. Ruim restaurant en gezellige loungebar. Op loopafstand van "Parijs van Java Mall" met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_superior room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Moderne kamers. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Prama Preanger
id_java_bandung_prama preanger (3).jpg
id_java_bandung_prama preanger_executive room.jpg
id_java_bandung_prama preanger (2).jpg
id_java_bandung_prama preanger (4).jpg
id_java_bandung_prama preanger (1).jpg
Koloniaal Indische Art Deco Grand hotel uit 1929. Stijlvol groot restaurant, lounge, bar en patisserie. Groot buitenzwembad. Executive kamers met historische details in koloniale vleugel. Op loopafstand van de winkelstraat Jalan Braga en het centrum. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bandung, Java
Papandayan
id_java_bandung_papandayan_premier room.jpg
id_java_bandung_papandayan (6).jpg
id_java_bandung_papandayan (1).jpg
id_java_bandung_papandayan (4).jpg
id_java_bandung_papandayan (3).jpg
Chique vijfsterrenhotel met een ligging net iets buiten het centrum. Luxe, mooi ingerichte kamers. Meerdere restaurants met een terras buiten. Coffeeshop en patisserie. Lounge bar met live muziek. Groot zwembad met poolbar. Op loopafstand van restaurants en shoppingmall.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
The Mirah Bogor
id_java_bogor_the mirah (4).jpg
id_java_bogor_the mirah (8).jpg
id_java_bogor_the mirah (2).jpg
id_java_bogor_the mirah (9).jpg
id_java_bogor_the mirah (1).jpg
Comfortabel hotel met modern ingerichte kamers. Alle kamers hebben een balkon. Klein zwembad. Restaurant met bar. Rustig gelegen in een woonwijk met koloniale Nederlandse huizen. Op loopafstand van verschillende restaurants.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Salak Heritage
id_java_bogor_salak heritage (3).jpg
id_java_bogor_salak heritage (4).jpg
id_java_bogor_salak heritage (1).jpg
id_java_bogor_salak heritage (2).jpg
Op een centrale ligging bevindt zich dit koloniaal Heritage hotel. Eenvoudige nette kamers. Groot zwembad. Bar. Meerdere restaurants. Op loopafstand van het paleis Buitenzorg en de botanische tuin. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Novotel Coralia
id_java_bogor_novotel coralia (3).jpg
id_java_bogor_novotel coralia_deluxe room.jpg
id_java_bogor_novotel coralia (2).jpg
id_java_bogor_novotel coralia (5).jpg
Boutique stijl, luxe hotel gelegen aan een golfbaan en buiten de stad. Smaakvol ingerichte kamers. Royaal zwembad in mooi ontworpen tuin. Twee bars en restaurants met oosterse/westerse keuken. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
The Mirah Bogor
id_java_bogor_the mirah (4).jpg
id_java_bogor_the mirah (8).jpg
id_java_bogor_the mirah (2).jpg
id_java_bogor_the mirah (9).jpg
id_java_bogor_the mirah (1).jpg
Comfortabel hotel met modern ingerichte kamers. Alle kamers hebben een balkon. Klein zwembad. Restaurant met bar. Rustig gelegen in een woonwijk met koloniale Nederlandse huizen. Op loopafstand van verschillende restaurants.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Salak Heritage
id_java_bogor_salak heritage (3).jpg
id_java_bogor_salak heritage (4).jpg
id_java_bogor_salak heritage (1).jpg
id_java_bogor_salak heritage (2).jpg
Op een centrale ligging bevindt zich dit koloniaal Heritage hotel. Eenvoudige nette kamers. Groot zwembad. Bar. Meerdere restaurants. Op loopafstand van het paleis Buitenzorg en de botanische tuin. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Novotel Coralia
id_java_bogor_novotel coralia (3).jpg
id_java_bogor_novotel coralia_deluxe room.jpg
id_java_bogor_novotel coralia (2).jpg
id_java_bogor_novotel coralia (5).jpg
Boutique stijl, luxe hotel gelegen aan een golfbaan en buiten de stad. Smaakvol ingerichte kamers. Royaal zwembad in mooi ontworpen tuin. Twee bars en restaurants met oosterse/westerse keuken. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
The Mirah Bogor
id_java_bogor_the mirah (4).jpg
id_java_bogor_the mirah (8).jpg
id_java_bogor_the mirah (2).jpg
id_java_bogor_the mirah (9).jpg
id_java_bogor_the mirah (1).jpg
Comfortabel hotel met modern ingerichte kamers. Alle kamers hebben een balkon. Klein zwembad. Restaurant met bar. Rustig gelegen in een woonwijk met koloniale Nederlandse huizen. Op loopafstand van verschillende restaurants.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Salak Heritage
id_java_bogor_salak heritage (3).jpg
id_java_bogor_salak heritage (4).jpg
id_java_bogor_salak heritage (1).jpg
id_java_bogor_salak heritage (2).jpg
Op een centrale ligging bevindt zich dit koloniaal Heritage hotel. Eenvoudige nette kamers. Groot zwembad. Bar. Meerdere restaurants. Op loopafstand van het paleis Buitenzorg en de botanische tuin. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Bogor, Java
Novotel Coralia
id_java_bogor_novotel coralia (3).jpg
id_java_bogor_novotel coralia_deluxe room.jpg
id_java_bogor_novotel coralia (2).jpg
id_java_bogor_novotel coralia (5).jpg
Boutique stijl, luxe hotel gelegen aan een golfbaan en buiten de stad. Smaakvol ingerichte kamers. Royaal zwembad in mooi ontworpen tuin. Twee bars en restaurants met oosterse/westerse keuken. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Budi
id_java_borobudur_rumah budi_keputran room.jpg
id_java_borobudur_rumah budi (1).jpg
id_java_borobudur_rumah budi (2).jpg
Kleinschalig hotel. Rustig gelegen te midden van bossen. Stijlvol vormgegeven kamers met Javaans houten meubilair. Royale tuin. Restaurant met westerse/oosterse keuken en zicht op de rivier. Gratis fietsen. Shuttlebusservice naar de Borobudur, dat op 1,5 km afstand ligt.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Dharma
id_java_borobudur_rumah dharma (1).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (2).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (7).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (6).jpg
Intiem home stay hotel met een landelijke ligging. Ruime kamers. Elke kamer heeft een terras met zitje. Eenvoudig restaurant en gezamenlijke lounge. Gratis fietsen. Op 300 m loopafstand van de Borobudur.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Saraswati
id_java_borobudur_saraswati (1).jpg
id_java_borobudur_saraswati (2).jpg
Sfeervol hotel in neo-koloniale stijl gelegen pal naast de Borobudur. Stijlvol ingerichte kamers. Ruime lobby, mooi restaurant en bar. Groot buitenzwembad. Behulpzaam vriendelijk personeel. Op loopafstand van de Borobudur. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Plataran Borobudur
id_java_borobudur_plataran borobudur (2).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur_deluxe wooden villa.jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (4).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur, deluxe villa (7).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (1).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (3).jpg
Rustig hotel in oude teakplantage. Sfeervolle, vrijstaande houten villa's in een royale tuin. Villa's zijn van alle gemakken voorzien. Zicht op bergen en sawahs. Elke villa heeft een terrasje met tafel en 4 stoelen. Lobby en restaurant met zicht op de Borobudur. Klein zwembad en bar. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Budi
id_java_borobudur_rumah budi_keputran room.jpg
id_java_borobudur_rumah budi (1).jpg
id_java_borobudur_rumah budi (2).jpg
Kleinschalig hotel. Rustig gelegen te midden van bossen. Stijlvol vormgegeven kamers met Javaans houten meubilair. Royale tuin. Restaurant met westerse/oosterse keuken en zicht op de rivier. Gratis fietsen. Shuttlebusservice naar de Borobudur, dat op 1,5 km afstand ligt.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Dharma
id_java_borobudur_rumah dharma (1).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (2).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (7).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (6).jpg
Intiem home stay hotel met een landelijke ligging. Ruime kamers. Elke kamer heeft een terras met zitje. Eenvoudig restaurant en gezamenlijke lounge. Gratis fietsen. Op 300 m loopafstand van de Borobudur.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Saraswati
id_java_borobudur_saraswati (1).jpg
id_java_borobudur_saraswati (2).jpg
Sfeervol hotel in neo-koloniale stijl gelegen pal naast de Borobudur. Stijlvol ingerichte kamers. Ruime lobby, mooi restaurant en bar. Groot buitenzwembad. Behulpzaam vriendelijk personeel. Op loopafstand van de Borobudur. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Plataran Borobudur
id_java_borobudur_plataran borobudur (2).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur_deluxe wooden villa.jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (4).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur, deluxe villa (7).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (1).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (3).jpg
Rustig hotel in oude teakplantage. Sfeervolle, vrijstaande houten villa's in een royale tuin. Villa's zijn van alle gemakken voorzien. Zicht op bergen en sawahs. Elke villa heeft een terrasje met tafel en 4 stoelen. Lobby en restaurant met zicht op de Borobudur. Klein zwembad en bar. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Budi
id_java_borobudur_rumah budi_keputran room.jpg
id_java_borobudur_rumah budi (1).jpg
id_java_borobudur_rumah budi (2).jpg
Kleinschalig hotel. Rustig gelegen te midden van bossen. Stijlvol vormgegeven kamers met Javaans houten meubilair. Royale tuin. Restaurant met westerse/oosterse keuken en zicht op de rivier. Gratis fietsen. Shuttlebusservice naar de Borobudur, dat op 1,5 km afstand ligt.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Dharma
id_java_borobudur_rumah dharma (1).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (2).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (7).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (6).jpg
Intiem home stay hotel met een landelijke ligging. Ruime kamers. Elke kamer heeft een terras met zitje. Eenvoudig restaurant en gezamenlijke lounge. Gratis fietsen. Op 300 m loopafstand van de Borobudur.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Saraswati
id_java_borobudur_saraswati (1).jpg
id_java_borobudur_saraswati (2).jpg
Sfeervol hotel in neo-koloniale stijl gelegen pal naast de Borobudur. Stijlvol ingerichte kamers. Ruime lobby, mooi restaurant en bar. Groot buitenzwembad. Behulpzaam vriendelijk personeel. Op loopafstand van de Borobudur. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Plataran Borobudur
id_java_borobudur_plataran borobudur (2).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur_deluxe wooden villa.jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (4).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur, deluxe villa (7).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (1).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (3).jpg
Rustig hotel in oude teakplantage. Sfeervolle, vrijstaande houten villa's in een royale tuin. Villa's zijn van alle gemakken voorzien. Zicht op bergen en sawahs. Elke villa heeft een terrasje met tafel en 4 stoelen. Lobby en restaurant met zicht op de Borobudur. Klein zwembad en bar. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Budi
id_java_borobudur_rumah budi_keputran room.jpg
id_java_borobudur_rumah budi (1).jpg
id_java_borobudur_rumah budi (2).jpg
Kleinschalig hotel. Rustig gelegen te midden van bossen. Stijlvol vormgegeven kamers met Javaans houten meubilair. Royale tuin. Restaurant met westerse/oosterse keuken en zicht op de rivier. Gratis fietsen. Shuttlebusservice naar de Borobudur, dat op 1,5 km afstand ligt.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Rumah Dharma
id_java_borobudur_rumah dharma (1).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (2).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (7).jpg
id_java_borobudur_rumah dharma (6).jpg
Intiem home stay hotel met een landelijke ligging. Ruime kamers. Elke kamer heeft een terras met zitje. Eenvoudig restaurant en gezamenlijke lounge. Gratis fietsen. Op 300 m loopafstand van de Borobudur.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Saraswati
id_java_borobudur_saraswati (1).jpg
id_java_borobudur_saraswati (2).jpg
Sfeervol hotel in neo-koloniale stijl gelegen pal naast de Borobudur. Stijlvol ingerichte kamers. Ruime lobby, mooi restaurant en bar. Groot buitenzwembad. Behulpzaam vriendelijk personeel. Op loopafstand van de Borobudur. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Borobudur, Java
Plataran Borobudur
id_java_borobudur_plataran borobudur (2).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur_deluxe wooden villa.jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (4).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur, deluxe villa (7).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (1).jpg
id_java_borobudur_plataran borobudur (3).jpg
Rustig hotel in oude teakplantage. Sfeervolle, vrijstaande houten villa's in een royale tuin. Villa's zijn van alle gemakken voorzien. Zicht op bergen en sawahs. Elke villa heeft een terrasje met tafel en 4 stoelen. Lobby en restaurant met zicht op de Borobudur. Klein zwembad en bar. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Ijen Resort & Villas
id_java_ijen_ijen resort (9).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (1).jpg
id_java_ijen_ijen resort (4).jpg
id_java_ijen_ijen resort (11).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (12).jpg
id_java_ijen_ijen resort (3).jpg
id_java_ijen_ijen resort (14).jpg
Uniek boutique hotel met een rustige ligging op een berg. Gelegen aan de rand van het Ijen National Park. Prachtige vergezichten over rijstvelden en bergen vanaf onder andere het zwembad. Uitstekend restaurant aanwezig. Kamers met een eenvoudige inrichting. Vanaf het hotel is een trekking naar de Ijen vulkaan en het kratermeer mogelijk. Goed beoordeeld door gasten die hier al verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Ijen Resort & Villas
id_java_ijen_ijen resort (9).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (1).jpg
id_java_ijen_ijen resort (4).jpg
id_java_ijen_ijen resort (11).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (12).jpg
id_java_ijen_ijen resort (3).jpg
id_java_ijen_ijen resort (14).jpg
Uniek boutique hotel met een rustige ligging op een berg. Gelegen aan de rand van het Ijen National Park. Prachtige vergezichten over rijstvelden en bergen vanaf onder andere het zwembad. Uitstekend restaurant aanwezig. Kamers met een eenvoudige inrichting. Vanaf het hotel is een trekking naar de Ijen vulkaan en het kratermeer mogelijk. Goed beoordeeld door gasten die hier al verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Jiwa Jawa
id_java_ijen_jiwa jawa_deluxe room (18).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (48).jpg
id_java_ijen & banyuwangi_jiwa jawa (1).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (38).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (28).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (32).jpg
id_java_ijen_jiwa jawa (53).jpg
Mooi resort met een unieke ligging in de prachtige natuur. Deluxe kamers zijn netjes en eenvoudig ingericht. Het hotel beschikt over een kleine kunstgalerij met verschillende schilderijen en tijdelijke tentoonstellingen. Restaurant en bar zijn in het hotel aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ijen, Java
Ijen Resort & Villas
id_java_ijen_ijen resort (9).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (1).jpg
id_java_ijen_ijen resort (4).jpg
id_java_ijen_ijen resort (11).jpg
id_java_ijen_ijen resort_villa deluxe room (12).jpg
id_java_ijen_ijen resort (3).jpg
id_java_ijen_ijen resort (14).jpg
Uniek boutique hotel met een rustige ligging op een berg. Gelegen aan de rand van het Ijen National Park. Prachtige vergezichten over rijstvelden en bergen vanaf onder andere het zwembad. Uitstekend restaurant aanwezig. Kamers met een eenvoudige inrichting. Vanaf het hotel is een trekking naar de Ijen vulkaan en het kratermeer mogelijk. Goed beoordeeld door gasten die hier al verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Jakarta, Java
Santika Premiere Slipi
id_java_jakarta_santika premiere slipi_deluxe room.jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (3).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (4).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (5).jpg
Comfortabel hotel met een zakelijke uitstraling. Deluxe kamers met uitzicht op de skyline. Groot restaurant met bar en terras. Uitzicht op het ruime zwembad. Royaal ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Alila
id_java_jakarta_alila (6).jpg
id_java_jakarta_alila_deluxe room (2).jpg
id_java_jakarta_alila (4).jpg
id_java_jakarta_alila (5).jpg
id_java_jakarta_alila (1).jpg
Luxe hotel. Ruime, mooi ingerichte kamers. Groot restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet. Lounge bar met uitzicht op de skyline. Groot zwembad. Uitstekende ligging nabij oude Batavia, Menteng en paleis van de president. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Borobudur
id_java_jakarta_borobudur_premier deluxe room.jpg
id_java_jakarta_borobudur (7).jpg
id_java_jakarta_borobudur (5).jpg
id_java_jakarta_borobudur (2).jpg
id_java_jakarta_borobudur (3).jpg
Top hotel met 5 sterren en een centrale ligging in de stad. Luxe moderne kamers. Meerdere restaurants met oosterse/westerse keuken. Zwembad met Olympische afmetingen. Royale tuin met miniatuur-Borobudur. Tennisbanen. Wijn- en sigaarbar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Santika Premiere Slipi
id_java_jakarta_santika premiere slipi_deluxe room.jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (3).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (4).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (5).jpg
Comfortabel hotel met een zakelijke uitstraling. Deluxe kamers met uitzicht op de skyline. Groot restaurant met bar en terras. Uitzicht op het ruime zwembad. Royaal ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Alila
id_java_jakarta_alila (6).jpg
id_java_jakarta_alila_deluxe room (2).jpg
id_java_jakarta_alila (4).jpg
id_java_jakarta_alila (5).jpg
id_java_jakarta_alila (1).jpg
Luxe hotel. Ruime, mooi ingerichte kamers. Groot restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet. Lounge bar met uitzicht op de skyline. Groot zwembad. Uitstekende ligging nabij oude Batavia, Menteng en paleis van de president. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Borobudur
id_java_jakarta_borobudur_premier deluxe room.jpg
id_java_jakarta_borobudur (7).jpg
id_java_jakarta_borobudur (5).jpg
id_java_jakarta_borobudur (2).jpg
id_java_jakarta_borobudur (3).jpg
Top hotel met 5 sterren en een centrale ligging in de stad. Luxe moderne kamers. Meerdere restaurants met oosterse/westerse keuken. Zwembad met Olympische afmetingen. Royale tuin met miniatuur-Borobudur. Tennisbanen. Wijn- en sigaarbar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Santika Premiere Slipi
id_java_jakarta_santika premiere slipi_deluxe room.jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (3).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (4).jpg
id_java_jakarta_santika premiere slipi (5).jpg
Comfortabel hotel met een zakelijke uitstraling. Deluxe kamers met uitzicht op de skyline. Groot restaurant met bar en terras. Uitzicht op het ruime zwembad. Royaal ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Alila
id_java_jakarta_alila (6).jpg
id_java_jakarta_alila_deluxe room (2).jpg
id_java_jakarta_alila (4).jpg
id_java_jakarta_alila (5).jpg
id_java_jakarta_alila (1).jpg
Luxe hotel. Ruime, mooi ingerichte kamers. Groot restaurant met uitgebreid ontbijtbuffet. Lounge bar met uitzicht op de skyline. Groot zwembad. Uitstekende ligging nabij oude Batavia, Menteng en paleis van de president. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jakarta, Java
Borobudur
id_java_jakarta_borobudur_premier deluxe room.jpg
id_java_jakarta_borobudur (7).jpg
id_java_jakarta_borobudur (5).jpg
id_java_jakarta_borobudur (2).jpg
id_java_jakarta_borobudur (3).jpg
Top hotel met 5 sterren en een centrale ligging in de stad. Luxe moderne kamers. Meerdere restaurants met oosterse/westerse keuken. Zwembad met Olympische afmetingen. Royale tuin met miniatuur-Borobudur. Tennisbanen. Wijn- en sigaarbar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Duta Garden
id_java_jogyakarta_duta garden (4).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (5).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (7).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (1).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (6).jpg
Klein gezellig hotel. Tuin met karpervijver en zwembad. Alle kamers kijken uit op de tuin en hebben een terrasje en zitje. Intiem restaurant. Op loopafstand van Jalan Prawirotaman, de 'backpacker'-straat, met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Puri Artha
id_java_jogyakarta_puri artha_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (2).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (3).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (1).jpg
id_java_jogyakarta, puri artha (7).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met mooie tuinen. Ruime kamers met een terrasje of balkon. Klein buitenzwembad. Restaurant met bar. Op loopafstand van winkels en restaurants. Korte taxirit naar het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Duta Garden
id_java_jogyakarta_duta garden (4).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (5).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (7).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (1).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (6).jpg
Klein gezellig hotel. Tuin met karpervijver en zwembad. Alle kamers kijken uit op de tuin en hebben een terrasje en zitje. Intiem restaurant. Op loopafstand van Jalan Prawirotaman, de 'backpacker'-straat, met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Puri Artha
id_java_jogyakarta_puri artha_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (2).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (3).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (1).jpg
id_java_jogyakarta, puri artha (7).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met mooie tuinen. Ruime kamers met een terrasje of balkon. Klein buitenzwembad. Restaurant met bar. Op loopafstand van winkels en restaurants. Korte taxirit naar het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Duta Garden
id_java_jogyakarta_duta garden (4).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (5).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (7).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (1).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (6).jpg
Klein gezellig hotel. Tuin met karpervijver en zwembad. Alle kamers kijken uit op de tuin en hebben een terrasje en zitje. Intiem restaurant. Op loopafstand van Jalan Prawirotaman, de 'backpacker'-straat, met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Puri Artha
id_java_jogyakarta_puri artha_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (2).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (3).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (1).jpg
id_java_jogyakarta, puri artha (7).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met mooie tuinen. Ruime kamers met een terrasje of balkon. Klein buitenzwembad. Restaurant met bar. Op loopafstand van winkels en restaurants. Korte taxirit naar het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Duta Garden
id_java_jogyakarta_duta garden (4).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (5).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (7).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (1).jpg
id_java_jogyakarta_duta garden (6).jpg
Klein gezellig hotel. Tuin met karpervijver en zwembad. Alle kamers kijken uit op de tuin en hebben een terrasje en zitje. Intiem restaurant. Op loopafstand van Jalan Prawirotaman, de 'backpacker'-straat, met veel keuze aan winkels en restaurants.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
Puri Artha
id_java_jogyakarta_puri artha_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (2).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (3).jpg
id_java_jogyakarta_puri artha (1).jpg
id_java_jogyakarta, puri artha (7).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met mooie tuinen. Ruime kamers met een terrasje of balkon. Klein buitenzwembad. Restaurant met bar. Op loopafstand van winkels en restaurants. Korte taxirit naar het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Jogjakarta, Java
The Phoenix Heritage
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (3).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage_superior room.jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (4).jpg
id_java_jogyakarta_the phoenix heritage (1).jpg
Koloniaal Grand hotel met glas-in-lood en wit houtwerk. Chique lobby. Historische vleugel met Superior kamers. Alle kamers hebben een klein balkon met zitje. Groot zwembad. Restaurant met terras en lounge bar. Op 15 minuten loopafstand van Jalan Malioboro en centrum. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Margo Utomo 1
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (7).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (9).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (8).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (13).jpg
Sfeervol plantage hotel. Eenvoudige nette kamers in geschakelde cottages. Grote dichtbegroeide tuin grenst aan plantages. Royaal zwembad. Bescheiden restaurant met uitzicht op de tuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Kalibaru cottages
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (5).jpg
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (3).jpg
id_java_kalibaru cottages (1).jpg
id_java_kalibaru cottages (2).jpg
Plantage hotel in een grote tuin. Eenvoudige kamers in houten cottages. Elke kamer heeft een veranda met zitje. Groot zwembad. Kleine plantage met kruiden en palmbomen. Restaurant aanwezig. Vriendelijk gastvrij personeel. Op loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Margo Utomo 1
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (7).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (9).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (8).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (13).jpg
Sfeervol plantage hotel. Eenvoudige nette kamers in geschakelde cottages. Grote dichtbegroeide tuin grenst aan plantages. Royaal zwembad. Bescheiden restaurant met uitzicht op de tuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Kalibaru cottages
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (5).jpg
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (3).jpg
id_java_kalibaru cottages (1).jpg
id_java_kalibaru cottages (2).jpg
Plantage hotel in een grote tuin. Eenvoudige kamers in houten cottages. Elke kamer heeft een veranda met zitje. Groot zwembad. Kleine plantage met kruiden en palmbomen. Restaurant aanwezig. Vriendelijk gastvrij personeel. Op loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Margo Utomo 1
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (7).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (9).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (8).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (13).jpg
Sfeervol plantage hotel. Eenvoudige nette kamers in geschakelde cottages. Grote dichtbegroeide tuin grenst aan plantages. Royaal zwembad. Bescheiden restaurant met uitzicht op de tuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Kalibaru cottages
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (5).jpg
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (3).jpg
id_java_kalibaru cottages (1).jpg
id_java_kalibaru cottages (2).jpg
Plantage hotel in een grote tuin. Eenvoudige kamers in houten cottages. Elke kamer heeft een veranda met zitje. Groot zwembad. Kleine plantage met kruiden en palmbomen. Restaurant aanwezig. Vriendelijk gastvrij personeel. Op loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Margo Utomo 1
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (7).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo 1 (2).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (9).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (8).jpg
id_java_kalibaru_margo utomo nr 1 (13).jpg
Sfeervol plantage hotel. Eenvoudige nette kamers in geschakelde cottages. Grote dichtbegroeide tuin grenst aan plantages. Royaal zwembad. Bescheiden restaurant met uitzicht op de tuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Kalibaru cottages
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (5).jpg
id_java_kalibaru_kalibaru_cottages (3).jpg
id_java_kalibaru cottages (1).jpg
id_java_kalibaru cottages (2).jpg
Plantage hotel in een grote tuin. Eenvoudige kamers in houten cottages. Elke kamer heeft een veranda met zitje. Groot zwembad. Kleine plantage met kruiden en palmbomen. Restaurant aanwezig. Vriendelijk gastvrij personeel. Op loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Kalibaru, Java
Villa Bugis
id_java_kalibaru_villa bugis (11).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (2).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (3).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (1).jpg
id_java_kalibaru_villa bugis (4).jpg
Kleinschalig landelijk gelegen villa hotel in weelderige tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Tuin biedt uitzicht op sawahs. Groot zwembad. Ligging op 3 km buiten het dorp. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Santika Premiere
id_java_malang_santika premier (3).jpg
id_java_malang_santika premier_deluxe room.jpg
id_java_malang_santika premier (4).jpg
id_java_malang_santika premier (1).jpg
Uitstekend hotel met stijlvolle ruime Deluxe kamers. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of het zwembad. Groot zwembad. Meerdere restaurants en bar. Op loopafstand van het centrum. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Harris
id_java_malang_harris (4).jpg
id_java_malang_harris (2).jpg
id_java_malang_harris (5).jpg
id_java_malang_harris (9).jpg
id_java_malang_harris (8).jpg
id_java_malang_harris (1).jpg
Hotel met modern design. Comfortabele kamers. Meerdere zwembaden. Restaurants met oosterse/westerse keuken. Café en juicebar. Kwartier lopen naar het centrum van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
The Shalimar
id_java_malang_the shalimar deluxe room.jpg
id_java_malang_shalimar (5).jpg
id_java_malang_shalimar (6).jpg
id_java_malang_the shalimar (2).jpg
id_java_malang_the shalimar (1).jpg
id_java_malang_shalimar (3).jpg
id_java_malang_shalimar (7).jpg
Luxe hotel met koloniale sfeer. Chique lobby. Ruime, sfeervol ingerichte kamers. Groot zwembad en zonneterras. Prima restaurant en bar. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Tugu Park
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
Topkeuze! Hotel met koloniale stijl, ingericht als kunstmuseum. Mooie lobby met antiek. Slechts 49 kamers. Elke kamer is uniek ingericht met uitzicht op de tuin, het zwembad of het stadsplein. Sfeervolle, met Javaans en Chinees antiek ingericht, restaurants en gezellige bar. Zwembad in de binnentuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Santika Premiere
id_java_malang_santika premier (3).jpg
id_java_malang_santika premier_deluxe room.jpg
id_java_malang_santika premier (4).jpg
id_java_malang_santika premier (1).jpg
Uitstekend hotel met stijlvolle ruime Deluxe kamers. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of het zwembad. Groot zwembad. Meerdere restaurants en bar. Op loopafstand van het centrum. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Harris
id_java_malang_harris (4).jpg
id_java_malang_harris (2).jpg
id_java_malang_harris (5).jpg
id_java_malang_harris (9).jpg
id_java_malang_harris (8).jpg
id_java_malang_harris (1).jpg
Hotel met modern design. Comfortabele kamers. Meerdere zwembaden. Restaurants met oosterse/westerse keuken. Café en juicebar. Kwartier lopen naar het centrum van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
The Shalimar
id_java_malang_the shalimar deluxe room.jpg
id_java_malang_shalimar (5).jpg
id_java_malang_shalimar (6).jpg
id_java_malang_the shalimar (2).jpg
id_java_malang_the shalimar (1).jpg
id_java_malang_shalimar (3).jpg
id_java_malang_shalimar (7).jpg
Luxe hotel met koloniale sfeer. Chique lobby. Ruime, sfeervol ingerichte kamers. Groot zwembad en zonneterras. Prima restaurant en bar. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Tugu Park
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
Topkeuze! Hotel met koloniale stijl, ingericht als kunstmuseum. Mooie lobby met antiek. Slechts 49 kamers. Elke kamer is uniek ingericht met uitzicht op de tuin, het zwembad of het stadsplein. Sfeervolle, met Javaans en Chinees antiek ingericht, restaurants en gezellige bar. Zwembad in de binnentuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Santika Premiere
id_java_malang_santika premier (3).jpg
id_java_malang_santika premier_deluxe room.jpg
id_java_malang_santika premier (4).jpg
id_java_malang_santika premier (1).jpg
Uitstekend hotel met stijlvolle ruime Deluxe kamers. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of het zwembad. Groot zwembad. Meerdere restaurants en bar. Op loopafstand van het centrum. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Harris
id_java_malang_harris (4).jpg
id_java_malang_harris (2).jpg
id_java_malang_harris (5).jpg
id_java_malang_harris (9).jpg
id_java_malang_harris (8).jpg
id_java_malang_harris (1).jpg
Hotel met modern design. Comfortabele kamers. Meerdere zwembaden. Restaurants met oosterse/westerse keuken. Café en juicebar. Kwartier lopen naar het centrum van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
The Shalimar
id_java_malang_the shalimar deluxe room.jpg
id_java_malang_shalimar (5).jpg
id_java_malang_shalimar (6).jpg
id_java_malang_the shalimar (2).jpg
id_java_malang_the shalimar (1).jpg
id_java_malang_shalimar (3).jpg
id_java_malang_shalimar (7).jpg
Luxe hotel met koloniale sfeer. Chique lobby. Ruime, sfeervol ingerichte kamers. Groot zwembad en zonneterras. Prima restaurant en bar. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Tugu Park
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
Topkeuze! Hotel met koloniale stijl, ingericht als kunstmuseum. Mooie lobby met antiek. Slechts 49 kamers. Elke kamer is uniek ingericht met uitzicht op de tuin, het zwembad of het stadsplein. Sfeervolle, met Javaans en Chinees antiek ingericht, restaurants en gezellige bar. Zwembad in de binnentuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Santika Premiere
id_java_malang_santika premier (3).jpg
id_java_malang_santika premier_deluxe room.jpg
id_java_malang_santika premier (4).jpg
id_java_malang_santika premier (1).jpg
Uitstekend hotel met stijlvolle ruime Deluxe kamers. Elke kamer heeft een balkon met uitzicht op de tuin of het zwembad. Groot zwembad. Meerdere restaurants en bar. Op loopafstand van het centrum. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Harris
id_java_malang_harris (4).jpg
id_java_malang_harris (2).jpg
id_java_malang_harris (5).jpg
id_java_malang_harris (9).jpg
id_java_malang_harris (8).jpg
id_java_malang_harris (1).jpg
Hotel met modern design. Comfortabele kamers. Meerdere zwembaden. Restaurants met oosterse/westerse keuken. Café en juicebar. Kwartier lopen naar het centrum van de stad.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
The Shalimar
id_java_malang_the shalimar deluxe room.jpg
id_java_malang_shalimar (5).jpg
id_java_malang_shalimar (6).jpg
id_java_malang_the shalimar (2).jpg
id_java_malang_the shalimar (1).jpg
id_java_malang_shalimar (3).jpg
id_java_malang_shalimar (7).jpg
Luxe hotel met koloniale sfeer. Chique lobby. Ruime, sfeervol ingerichte kamers. Groot zwembad en zonneterras. Prima restaurant en bar. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Malang, Java
Tugu Park
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (3).jpg
id_java_malang_tugu park (5).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
id_java_malang_tugu park (1).jpg
Topkeuze! Hotel met koloniale stijl, ingericht als kunstmuseum. Mooie lobby met antiek. Slechts 49 kamers. Elke kamer is uniek ingericht met uitzicht op de tuin, het zwembad of het stadsplein. Sfeervolle, met Javaans en Chinees antiek ingericht, restaurants en gezellige bar. Zwembad in de binnentuin.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand. Perfecte locatie maakt het een Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij strand. De Superior kamers zijn ruim en mooi ingericht. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand. Perfecte locatie maakt het een Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij strand. De Superior kamers zijn ruim en mooi ingericht. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand. Perfecte locatie maakt het een Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij strand. De Superior kamers zijn ruim en mooi ingericht. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand. Perfecte locatie maakt het een Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij strand. De Superior kamers zijn ruim en mooi ingericht. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij het strand. Standaard kamers zijn eenvoudig en netjes. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand. Perfecte locatie maakt het een Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Pangandaran, Java
The Arnawa
id_java_pangandaran_the arnawa (5).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (1).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (4).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (2).jpg
id_java_pangandaran_the arnawa (3).jpg
Mooi hotel op loopafstand van het strand. Ruime lobby en goed restaurant. Royale kamers met terrasje of balkon. Alle kamers liggen rond het grote zwembad en de tuin. 150 m lopen naar het strand. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pangandaran, Java
Nyiur Indah Beach
id_java_pangandaran_niyur indah beach (3).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (2).jpg
id_java_pangandaran_niyur indah beach (6).jpg
Mooi hotel vlakbij strand. De Superior kamers zijn ruim en mooi ingericht. Een aantal kamers heeft een klein terras met zitje. Zwembad in binnentuin. Restaurant aanwezig. Op loopafstand van centrum, vismarkt en restaurants. Op twee minuten lopen van het strand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Wonosobo, Java
Kresna
id_java_wonosobo_kresna hotel (5).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (3).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (2).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (4).jpg
Kresna hotel bevindt zich in een oud koloniaal pand. Proef de oude Javaanse sfeer. Terug te zien in glas-en-loodramen, enkele meubels en tegeltjes. Eenvoudige, maar nette kamers van niet zo’n grote omvang. Een tuin en een zwembad met ligstoelen. Restaurant serveert lokale Javaanse, Aziatische en westerse gerechten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op loopafstand van winkels en restaurants. Goede ligging om het Dieng-plateau te bezoeken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Wonosobo, Java
Kresna
id_java_wonosobo_kresna hotel (5).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (3).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (2).jpg
id_java_wonosobo_kresna hotel (4).jpg
Kresna hotel bevindt zich in een oud koloniaal pand. Proef de oude Javaanse sfeer. Terug te zien in glas-en-loodramen, enkele meubels en tegeltjes. Eenvoudige, maar nette kamers van niet zo’n grote omvang. Een tuin en een zwembad met ligstoelen. Restaurant serveert lokale Javaanse, Aziatische en westerse gerechten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op loopafstand van winkels en restaurants. Goede ligging om het Dieng-plateau te bezoeken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Wonosobo, Java
Kresna
id_java_wonosobo_kresna hotel (5).jpg