Sulawesi rondreizen

Onuitwisbare indrukken

id, sulawesi, tana toraja, kete kesu village (3).jpg
Dorp in Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, tana toraja - londa, burial cave 2.jpg
Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, green rice terraces in tana toraja.jpg
Rijstterrassen in Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, tana toraja, kete kesu village (1).jpg
Traditionele huizen in Torajaland
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Sulawesi rondreis

Al onze Sulawesi rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de lokale bevolking, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Indonesië onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Sulawesi rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze Sulawesi reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Rondreizen op Sulawesi worden altijd gecombineerd met één of meerdere andere eilanden van Indonesië. De meest voor de hand liggende combinatie is met Java en/of Bali. Soms met Sumatra en zo nu en dan met Lombok. Sulawesi heette in de koloniale tijd Celebes.

lees meer
Sulawesi eilandkaart 1102-1130.jpg

Wat maakt Sulawesi zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Sulawesi te kiezen?

Is het de natuur?

Het immens grote eiland Sulawesi met z'n bijzondere vorm heeft een bergachtig binnenland. Een mengeling van tropische bossen, rijstvelden en plantages tegen de hellingen van de bergen. Het wonderlijkste deel van Sulawesi en misschien wel van heel Indonesië is ‘Tanah Toraja’, het land van de Toraja’s. Hun intrigerende cultuur en de ongerepte natuur zijn een hoogtepunt van uw reis op Sulawesi. De Toraja’s wonen in het bergachtige hart van Zuid-Sulawesi, in een divers landschap van blauwe bergen, groene sawa's en vruchtbare dieprode aarde. In het land van de Toraja’s is het heerlijk fietsen, raften op een rivier of gewoon wandelen in de weelderig groene omgeving van het bergachtige land. In het puntje van het hoge noorden van Sulawesi ligt het Tangkoko National Park. Dit beschermde tropisch regenwoud is een glooiend vlak gebied, met zeer interessante en gevarieerde flora en fauna. Met name de tarsier, de kleinste apensoort ter wereld, zo groot als uw hand, en de zwarte makaak, zijn uniek. Onder leiding van een lokale gids wandelt u in dit junglegebied dat aan een zwart lavazandstrand grenst. In Noord-Sulawesi op korte afstand van de kust van de stad Manado vindt u een van de mooiste onderwaterparadijzen ter wereld: het Bunaken Marine Nationaal Park. Het eiland Bunaken maakt deel uit van het National Park, bestaande uit 5 eilanden. Het bijzondere aan het eiland Bunaken is het rif rondom. U kunt zo de zee inlopen en gaan snorkelen. Het heldere water herbergt een reusachtige rijkdom aan leven: een grote variëteit aan vissen en kleurrijk koraal.

Zijn het de mensen?

Door de enorme uitgestrektheid van de archipel hebben de bewoners van de meer dan 13.000 eilanden een unieke eigen culturele identiteit. Zelf binnen de eilanden zijn er grote verschillen. De meest bijzondere bevolkingsgroep en cultuur van Sulawesi en misschien wel van heel Indonesië is ‘Tanah Toraja’, het land van de Toraja’. Hun intrigerende cultuur en architectuur zijn een hoogtepunt van uw reis op Sulawesi. De Toraja’s wonen in het bergachtige hart van Sulawesi. Tijdens de koloniale overheersing zijn de meeste Toraja’s bekeerd tot het christendom. Toch hebben zij hun traditionele religieuze gebruiken en gewoontes altijd behouden. De‘Aluk to dolo’, de ‘Gebruiken van de Voorouders’, staan voor hun traditionele geloof. Vooroudervering en de dodencultuur nemen een essentiële plaats in in hun geloof. Nergens in Indonesië vindt u een soortgelijke verering van de doden en dat maakt een bezoek aan Sulawesi zo bijzonder. De architectuur van de Toraja’s is net zo indrukwekkend als hun cultuur. De prachtig versierde traditionele huizen, de ‘Tongkonans’, zijn fraai beschilderd. De versiering van het huis zegt veel over de status van de bewoners. De huizen hebben mooie voorgevels en typische hoge daken in de vorm van een zadel of een omgekeerd schip. Wie de voorouderverering van de Toraja’s wil zien, bezoekt de beroemde hangende rotsgraven van Lemo en de befaamde Tau Tau-poppen. De poppen, gemaakt naar het evenbeeld van de voorouders, waken vanaf hoge balkons uitgehouwen in de rotswanden over de levenden.

id, sumatra, kinderen.jpg
id, bali, algemene beelden, rice farmer 2.jpg
id, algemeen, farmers grow rice in the rainy season.jpg

Zijn het de markten en festivals?

Elke stad of dorp op Sulawesi heeft wel een markt waar u de overvloedige oogst van het land ziet: groente, tropisch fruit, thee, koffie, specerijen, maar ook kleding, batikstoffen en ambachtelijke producten. En waar veel toeristen komen, ligt de nadruk vooral op souvenirs, houtsnijwerk, lederen producten, noem maar op. In het zuiden van het eiland Sulawesi verwelkomen de Toraja’s u als buitenstaander om hun festivals bij te wonen. De Toraja’s staan bekend om hun unieke dodencultuur: het bijwonen van een begrafenis, de rituelen en ceremonieën die de overleden ziel begeleiden naar het hiernamaals zijn uniek. Het klinkt wat bizar, maar u heeft een beetje geluk nodig om getuige te zijn van deze rituelen. Vooral de begrafenis van rijke en vooraanstaande Toraja’s is een waar spektakel. Waarvoor de familieleden soms jarenlang hebben moeten sparen. De gehele gemeenschap is betrokken bij een dergelijke gebeurtenis, en u als buitenstaander mag er getuige van zijn. Voor de weekhartigen onder u is het afzien. Het slachten van de offerdieren biedt niet de meest prettige aanblik. En toch, het blijft een buitenkans!

id, bali, algemene beelden, fruit market.jpg
id, algemeen, traditional public market.jpg
id, algemeen, birds in the cage.jpg
id, java, rickshaw in jogjkarta.jpg
Fietsriksja

Individueel rondreizen in Indonesië

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Indonesië zijn individuele rondreizen. In Indonesië bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Indonesië veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is, uitgezonderd de treinreizen, erg hectisch en lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Indonesië te beleven. Bij aankomst op de luchthaven in Indonesië wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Behalve op Java reist er ook altijd een Engelssprekende gids met u mee. Op Java spreekt uw chauffeur Engels en soms ook Nederlands en tijdens excursies en bij bezoek aan bezienswaardigheden is er een lokale Engelstalige gids. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. ‘Private’ rondreizen in Indonesië is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Indonesië. Uw Indonesische chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

Belangrijk: het is goed dat u weet dat de infrastructuur in Indonesië overal behoorlijk achter loopt bij de enorme toename van het verkeer. Schattingen van de tijd die het kost om een bepaalde afstand te overbruggen zijn altijd onbetrouwbaar. Van u wordt veel flexibiliteit verwacht. Soms doet u 7 uur over een afstand van 120 km. Wie opziet tegen lange reisdagen en onzekere aankomsttijden in de hotels kan Indonesië beter mijden.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Indonesië reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, wilt u een directe vlucht of vindt u overstappen geen bezwaar. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

singapore airlines logo bewerkt 1.jpg

Vliegt u Singapore Airlines dan weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken. De maatschappij, uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij, biedt u een all inclusive product. Zo zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes - inclusief de wereldberoemde Singapore Sling – inbegrepen en kunt u in Economy Class 30 kgs bagage meenemen. Aan boord geniet u in uiterst comfortabele stoelen van de 5-sterren inflight service waar de maatschappij bekend om staat. En dankzij KrisWorld, het bekroonde inflight entertainment systeem met meer dan 1.000 on-demand opties, vliegt de tijd voorbij. Vanuit Amsterdam vliegt de moderne Airbus A350, met aan boord een ruime Business Class, Premium Economy Class en Economy Class, dagelijks naar Singapore. Deze vlucht sluit in Singapore goed aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Garuda logo

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3 – 3 – 3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Jakarta in slechts 13,5 uur en laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië laat Garuda Indonesia u de authentieke Indonesische gastvrijheid ervaren vanaf het moment van boarden. Binnen Indonesië heeft Garuda Indonesia met meer dan 65 bestemmingen het grootste netwerk, waardoor u gemakkelijk uw gehele rondreis kunt samenstellen. U geniet van een standaard bagagelimiet van 30kg, waarbij u zelfs kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen! U geniet dus niet alleen van goede verbindingen in een modern toestel, maar bent daarnaast gegarandeerd van een professionele service met een glimlach!

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Sulawesi die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Indonesië rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Indonesië rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Sulawesi, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

id_sulawesi_misiliana toraja_a.jpg
Door ons geselecteerde hotels in Sulawesi, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Sulawesi zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

id_sulawesi_swimmingpool of toraja heritage.jpg
Hotels in Sulawesi die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Sulawesi, en een keuze die uw reis zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

id_sulawesi_aston makassar.jpg
Luxe hotels in Sulawesi met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Sulawesi, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Hotel vergelijker Sulawesi

Per plaats in Sulawesi, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels in Sulawesi vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel in verschillende categorieën. Mocht een hotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel. Dit doen we in overleg met u.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Makassar, Sulawesi
Best Western Makassar
id_sulawesi_best western makassar beach (3).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (8).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (7).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (6).jpg
Centraal gelegen hotel met zwembad. Ruime Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Op de derde etage is een bescheiden buitenzwembad. Verder biedt het Best Western een spa, een fitness en een restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime Superior kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime deluxe kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Makassar, Sulawesi
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Modern hotel met iconische architectuur, elegante faciliteiten en een ideale locatie in het hart van Makassar. Gelegen op korte loopafstand van het prachtige Losari-strand. Comfortabele kamers met een kingsize bed en een zithoek. Restaurant serveer heerlijke maaltijden met gerechten uit de internationale keuken. Beschikt over een loungebar met een adembenemend 360 graden panoramisch uitzicht over de stad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Best Western Makassar
id_sulawesi_best western makassar beach (3).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (8).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (7).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (6).jpg
Centraal gelegen hotel met zwembad. Ruime Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Op de derde etage is een bescheiden buitenzwembad. Verder biedt het Best Western een spa, een fitness en een restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime Superior kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime deluxe kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Modern hotel met iconische architectuur, elegante faciliteiten en een ideale locatie in het hart van Makassar. Gelegen op korte loopafstand van het prachtige Losari-strand. Comfortabele kamers met een kingsize bed en een zithoek. Restaurant serveer heerlijke maaltijden met gerechten uit de internationale keuken. Beschikt over een loungebar met een adembenemend 360 graden panoramisch uitzicht over de stad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Best Western Makassar
id_sulawesi_best western makassar beach (3).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (8).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (7).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (6).jpg
Centraal gelegen hotel met zwembad. Ruime Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Op de derde etage is een bescheiden buitenzwembad. Verder biedt het Best Western een spa, een fitness en een restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime Superior kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime deluxe kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Modern hotel met iconische architectuur, elegante faciliteiten en een ideale locatie in het hart van Makassar. Gelegen op korte loopafstand van het prachtige Losari-strand. Comfortabele kamers met een kingsize bed en een zithoek. Restaurant serveer heerlijke maaltijden met gerechten uit de internationale keuken. Beschikt over een loungebar met een adembenemend 360 graden panoramisch uitzicht over de stad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Best Western Makassar
id_sulawesi_best western makassar beach (3).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (8).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (7).jpg
id_sulawesi_best western makassar beach (6).jpg
Centraal gelegen hotel met zwembad. Ruime Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Op de derde etage is een bescheiden buitenzwembad. Verder biedt het Best Western een spa, een fitness en een restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime Superior kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Aston Makassar
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (3).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (5).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (6).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (7).jpg
id_sulawesi_makassar_aston hotel (9).jpg
Viersterrenhotel met een centrale ligging in Ujung Pandang. Het Aston telt 20 etages en is op loopafstand van winkels, restaurants en een boulevard aan zee. De ruime deluxe kamers zijn modern ingericht. Op de bovenste verdieping heeft u vanuit het binnenzwembad een weids uitzicht over de stad en de zee. Restaurant en bar aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Makassar, Sulawesi
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Meliá Makassar
Modern hotel met iconische architectuur, elegante faciliteiten en een ideale locatie in het hart van Makassar. Gelegen op korte loopafstand van het prachtige Losari-strand. Comfortabele kamers met een kingsize bed en een zithoek. Restaurant serveer heerlijke maaltijden met gerechten uit de internationale keuken. Beschikt over een loungebar met een adembenemend 360 graden panoramisch uitzicht over de stad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby. Uitstekende keuze in Torajaland, vandaar onze selectie voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby. Uitstekende keuze in Torajaland, vandaar onze selectie voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby. Uitstekende keuze in Torajaland, vandaar onze selectie voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby. Uitstekende keuze in Torajaland, vandaar onze selectie voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby. Uitstekende keuze in Torajaland, vandaar onze selectie voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Torajaland, Sulawesi
Misiliana Toraja
id_sulawesi_misiliana toraja (15).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (4).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel deluxe room (3).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (9).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (12).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (5).jpg
id_sulawesi_misiliana_toraja hotel (11).jpg
Toraja stijl hotel in een tropische tuin, buiten Rantepao. Mooie kamers in traditionele Tongkonanhuizen. Deluxe kamers met terras en zitje. Royaal zwembad, tennisbaan en spa aanwezig. Er is ook een bar, een restaurant, een winkel en een patisserie met zoet gebak. Centrum op circa 2 km afstand. Winkels en restaurants op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Torajaland, Sulawesi
Toraja Heritage
id_sulawesi_toraja_toraja heritage hotel (9).jpg
id_sulawesi_toraja heritage_deluxe (2).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (4).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (7).jpg
id_sulawesi_toraja_toraja heritage (8).jpg
Sfeervol hotel in Toraja bouwstijl, centraal gelegen in Rantepao, de hoofdstad van Torajaland. In de traditionele Tongkonan-huizen bevinden zich 2 Deluxe kamers per huis. Ruime kamers met balkon enuitzicht op de tuin en de bergachtige omgeving. In het interieur is veel gebruik gemaakt van hout en bamboe. Zwembad, spa, fitness, tennisbaan en bar aanwezig. Twee restaurants met westerse/Indonesische keuken. Alleen wifi in de lobby.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
id, sulawesi, traditional village of residential buildings.jpg
Traditioneel dorp, Sulawesi
id, sulawesi, green rice terraces in tana toraja.jpg
Rijstterrassen in Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, tentena, lake poso (2).jpg
Poso meer, Sulawesi
id, sulawesi, tana toraja, kete kesu village (3).jpg
Dorp in Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, tana toraja - londa, burial cave 2.jpg
Torajaland, Sulawesi
id, sulawesi, tempe lake (2).jpg
Tempe meer, Sulawesi
id, sulawesi, tana toraja, rantepao.jpg
Toraja land, Sulawesi
id, sulawesi, traditional houses of south sulawesi.jpg
Traditioneel huis op Sulawesi
id, sulawesi, tentena, lake poso (1).jpg
Poso meer, Sulawesi
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?