Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Visser bij het Ton Le Sap meer, Cambodja
Aansprakelijkheid
HelloBeautifulWorld besteedt voortdurend aandacht en zorg aan de samenstelling, de inhoud en het onderhoud van deze website. Ook al zijn we zo zorgvuldig mogelijk bij het samenstellen van de inhoud en de inrichting van onze site, toch kan het voorkomen dat de getoonde informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Alle informatie op deze site is daarom onder voorbehoud van type- en drukfouten.

Onjuistheden/onvolledigheden
Zijn er onjuistheden/onvolledigheden in de informatie op deze site, dan kan HelloBeautifulWorld niet aansprakelijk worden gesteld voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Dit geldt ook voor schade (mede) veroorzaakt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen. Alle reis-, hotel-, en vluchtinformatie op deze site kan zonder enige kennisgeving met onmiddellijke ingang worden gewijzigd. Aan de op deze site geboden informatie en/of diensten kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend, en worden geheel voor eigen risico gebruikt.
Voorwaarden
De algemene voorwaarden van HelloBeautifulWorld, de ANVR-reisvoorwaarden, en de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds zijn van toepassing op alle door HelloBeautifulWorld aangeboden reizen, tenzij nadrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Proclaimer
HelloBeautifulWorld is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Klopt er iets niet op deze website of werkt deze niet naar behoren? Laat het ons alstublieft direct weten door een e-mail te sturen.

Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?