Peru rondreizen

Onuitwisbare indrukken

pe, machu picchu, machu picchu (32).jpg
Machu Picchu
pe, algemeen, mensen (19).jpg
Peruaanse dames op de markt
pe, titicaca lake, uros islands (1).jpg
Drijvende Uros eilanden, Titicacameer
pe, cuzco, plaza de armas (7).jpg
Plaza de Armas in Cuzco
pe, lima, kathedraal (2).jpg
Kathedraal in Lima
pe, arequipa, kathedraal (5).jpg
Kathedraal in Arequipa
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Peru rondreis

Al onze Peru rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de Peruanen, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Peru onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw Peru rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Al onze reizen zijn flexibel aanpasbaar. Extra nachten, extra excursies, naar de jungle van de Amazone, een 2e bezoek aan Machu Picchu, lopen over de beroemde Inca trail, overnachten op een eiland in het Titicacameer? Waar u blij van wordt zit in, of voegt u zelf toe aan onze rondreizen. Wij beloven u dat een rondreis door Peru van HelloBeautifulWorld, uw leven blijvend zal verrijken.
lees meer
peru lege routekaart.jpg

Wat maakt Peru zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Peru te kiezen?

Is het de natuur?

Nergens op aarde is de natuur zo overweldigend en gevarieerd als in Peru. Je vindt er alle klimaten van de wereld.
De woestijnachtige kustvlakte is dor en droog, maar in de talloze rivierdalen vol water uit de Andes is het groen en uitermate vruchtbaar. In het noorden zijn er mooie stranden en rond Ica machtige zandduinen. De oceaan wemelt dankzij de koude Humboldt golfstroom van leven.
De Andes, na de Himalaya het hoogste gebergte op aarde, is majestueus. Besneeuwde toppen reiken tot ver boven de 6000 meter. De rivierdalen zijn diep, dieper dan de Grand Canyon, vruchtbaar en kennen vaak aangename temperaturen. Een groot deel van de Peruaanse Andes is een hoogvlakte, de Altiplano, en ligt tussen de 3500 en 4200 meter. Dit is het domein van de llama, de alpaca en de vicuňa. Het is ook de bakermat van ons volksvoedsel, de aardappel. Er zijn in Peru wel meer dan 100 soorten. De Altiplano levert ook trendy granen, zoals quinoa.
Het hoogstgelegen bevaarbare meer ter wereld, het Titicaca meer, ligt op de grens tussen Peru en Bolivia, en is tegelijkertijd het grootste meer van Zuid-Amerika. Nergens anders is er zo’n scherp contrast tussen het heldere en soms indigoblauw van de lucht, het diepblauwe water van het meer en de roodbruine en besneeuwde Andestoppen.
Daal je af in het oosten van de Andes, dan zijn er eerst de mysterieuze nevelwouden, en tenslotte de imposante rivierenstelsels en de nog veelal maagdelijke jungle van het Amazone bekken. De soortenrijkdom van flora en fauna is ongekend. Zo rijk, dat er op een vierkante kilometer Amazone jungle soms meer soorten leven dan in alle Europese landen tezamen!

pe, landscape (1).jpg

Zijn het de mensen?

Peru is een land van zowel letterlijk als figuurlijk kleurrijke mensen. Zoals de nazaten van de oorspronkelijke bewoners van de kustvlakten en het hooggebergte. Afstammelingen van de Inca’s en hun voorgangers. Nog vaak levend in traditionele boerengemeenschappen. Gekleed in kleurrijke kleding die zo kenmerkend is voor het hoogland. De vrouwen dragen er kleurige halflange rokken met petticoat, en een bolhoed.
Of de stadsmensen uit de steden en de metropool Lima. Van straatarm tot superrijk en alles daar tussenin. Van de afstammelingen van de vroegere kolonisator, degenen met een mix aan achtergronden, tot de voor de armoede en honger gevluchte Indiaanse hooglandbewoners, op zoek naar een toekomst en een beter leven.

pe, ollantaytambo.jpg

Zijn het de ongekend rijke historie en de duizenden jaren oude culturen?

Peru maakt samen met onder andere Egypte, India en China deel uit van de 6 plekken op aarde, die aan de wieg van onze beschaving hebben gestaan, en ligt als enige op het Zuidelijk halfrond.
We kennen allemaal Machu Picchu. De tot de verbeelding sprekende legendarische stad op een bergtop, gebouwd door de Inca’s. Maar wie kent de Lord of Sipan? Wat Toetanchamon betekent voor Egypte, betekent de vondst van de tombe van de Lord of Sipan voor Peru. De Inca’s nemen weliswaar een dominante positie in in de geschiedenis van het land, maar ze waren toch slechts de top van de culturele piramide. Vele eeuwen en millennia vóór de Inca’s waren het de Chavin, de Nazca, de Paracas, de Tiwanaku, de Wari, de Chachapoyas, de Moche en de Chimu, die hun stempel drukten. Peru is letterlijk bezaaid met monumenten en opgravingen die licht werpen op dat glorieuze verleden. Veel opgravingen zijn van de afgelopen decennia, en veel ligt nog verborgen onder het zand of onder uitbundige vegetatie. Dankzij die rijke historie en culturele rijkdom, zijn er talloze geweldige musea in het hele land om alle schatten die niet geroofd zijn, te kunnen bewonderen.

pe, machu picchu, huayna picchu (2).jpg

Zijn het de markten, de jaarmarkten en de festivals?

Geen dorp, stad, wijk of regio in Peru zonder weekmarkt, jaarmarkt of festival. Er lijkt altijd wel ergens iets te vieren te zijn. Iedereen kijkt ernaar uit, trekt z’n mooiste kleren aan en gaat soms helemaal uit z’n dak. Dansen, eten, drinken; het kan er behoorlijk wild aan toe gaan op zo’n festival.
Landelijk viert Peru z’n Semana Santa in de week voor Pasen, en ook dat wordt aangegrepen voor allerlei festiviteiten.

pe, ollantaytambo.jpg

Maar het kunnen natuurlijk ook de culinaire geneugten van het land zijn

De keuken van Peru is inmiddels wereldberoemd, en dan vooral de ‘nieuwe Peruaanse keuken’.
Culinair is Peru een topland. Niet alleen in en rond Lima, maar op bijna alle plekken in dit immense land spannen de Peruanen zich in om er op culinair gebied uit te springen. Hoe dat komt? Simpel, nergens op de wereld is het voedselaanbod zo gevarieerd. Vis, schaal- en schelpdieren uit de oceaan. Groenten, fruit, wijn en vlees uit de vruchtbare rivierdalen van de kustvlakte. Honderden aardappelsoorten, trendy granen en wild van de Altiplano, en allerlei tropische exotische vruchten, kruiden en eetbare planten uit de Amazone. Kortom, een walhalla voor creatieve chefs.


pe, algemeen, food (3).jpg
pe, aguas calientes, treinstation (1).jpg
Treinstation in Aguas Calientes

Individueel rondreizen in Peru

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Peru zijn individuele rondreizen. In Peru bieden we u de mogelijkheid om ‘share’ of ‘private’ rond te reizen. Rondreizen met een huurauto bieden we niet aan, omdat we zelf rijden in Peru te risicovol vinden. Op de reispagina maakt u de keuze hoe u wilt rondreizen in Peru. Onze vanaf prijzen zijn altijd ‘share’, voor ‘private’ betaalt u een toeslag. Die toeslag vindt u in de kassabon. U maakt daar de keuze. Klikt u op ‘boeken’ dan kunt u deze keuze eventueel alsnog aanpassen.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Peru te beleven. Bij aankomst op de luchthaven van Lima wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privéchauffeur. De chauffeur spreekt enkele woorden Engels. Soms reist er ook een Engelssprekende gids met u mee. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur; de chauffeurs rijden vaak alleen in hun eigen regio. De excursies zijn ook ‘private’. Er gaat dan altijd een Engelssprekende gids mee voor uitleg. ‘Private’ rondreizen in Peru is relatief prijzig vergeleken met bijvoorbeeld Azië. De voornaamste reden is dat de lonen in Peru hoger en de arbeidsomstandigheden beter zijn. Afgedwongen door actieve vakbonden. Hou er rekening mee, dat u onderweg niet zo maar overal op verzoek kunt stoppen. De chauffeurs houden zich aan een vooraf met de werkgever overeengekomen rij- en rusttijden schema voor de diverse trajecten. Peru lijkt in dat opzicht op Nederland. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is.

HBW share picto

Share

‘Share’ rondreizen in Peru is een prima optie. Er zijn comfortabele lange afstandsbussen en er wordt punctueel gereden. Op sommige trajecten zijn er zelfs comfortabele toeristenbussen. Deze bussen stoppen onderweg bij belangrijke bezienswaardigheden. Trajecten zijn Arequipa-Colca Canyon-Puno en Puno-Cuzco v.v. Ook maakt u onderweg makkelijk contact met de Peruanen of met andere reizigers. Bij HelloBeautifulWorld zijn de transfers van hotel naar bus- of treinstation en de luchthaven altijd inclusief. De transfers zijn soms collectief, dan weer ‘private’. Bij aankomst vanuit Nederland op de luchthaven van Lima is er een ‘Meet en Greet’. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een Engelssprekende chauffeur of gids en naar uw hotel gebracht. De inbegrepen excursies zijn een mix van ‘private’ en ‘share’. Tijdens de excursies is er een Engelssprekende gids die uitleg geeft. Boekt u extra excursies dan kunt u kiezen of u deze ‘share’ of ‘private’ wil. Onder de tab ‘inbegrepen’ ziet u precies wat inclusief is.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Peru reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, of dat u het liefst non-stop vliegt. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Kies de hotels in Peru die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Peru rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Peru rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Peru, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

pe_heilige vallei_el albergue ollantaytambo.jpg
Door ons geselecteerde hotels in Peru, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Peru zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

pe_arequipa_casa andina select.jpg
Hotels in Peru die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Peru, en een keuze die uw reis zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

pe_aguas calientes_casa del sol.jpg
Luxe hotels in Peru met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Peru, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Hotel vergelijker Peru

Per plaats in Peru, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels in Peru vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel in verschillende categorieën. Mocht een hotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel. Dit doen we in overleg met u.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Aguas Calientes
Andina Luxury
pe_axu_andina luxury (3).jpg
pe_axu_andina luxury (4).jpg
pe_axu_andina luxury (2).jpg
pe_axu_andina luxury (1).jpg
Hotel met ideale uitvalbasis voor uw bezoek aan Machu Picchu. Ligging bij het station van Aguas Calientes. Eenvoudige, maar nette kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Geen wifi beschikbaar in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Aguas Calientes
Tierra Viva Machu Picchu
pe_axu_tierra viva (1).jpg
pe_axu_tierra viva (2).jpg
pe_axu_tierra viva (5).jpg
pe_axu_tierra viva (4).jpg
Uitstekende hoteloptie in combinatie met uw bezoek aan Machu Picchu. Ruime kamers. Personeel helpt u graag heen en terug vanaf het station. Restaurant in hotel. Prima ontbijt. Panoramisch zonneterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Winkels en restaurants in de omgeving. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Aguas Calientes
Casa Andina Standard Machu Picchu
pe_axu_casa andina classic (5).jpg
pe_axu_casa andina classic_tradicional.jpg
pe_axu_casa andina classic (3).jpg
Modern hotel. Keurig sanitair en goede bedden. Centrale ligging en dichtbij het station. Behulpzaam, professioneel personeel. Restaurant met goed ontbijt. Fijne uitvalsbasis in combinatie met bezoek aan Machu Picchu. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Aguas Calientes
Casa del Sol Machu Picchu
pe_axu_casa del sol (12).jpg
pe_axu_casa del sol (2).jpg
pe_axu_casa del sol (7).jpg
pe_axu_casa del sol (9).jpg
pe_axu_casa del sol (6).jpg
Hotel met huiselijke sfeer. Zeer gunstige ligging. Op loopafstand van restaurants en winkels. Mooie kamers met heerlijke douche. Zorgzaam en vriendelijk personeel. In het restaurant kunt u genieten van de Peruaanse keuken.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Andina Luxury
pe_axu_andina luxury (3).jpg
pe_axu_andina luxury (4).jpg
pe_axu_andina luxury (2).jpg
pe_axu_andina luxury (1).jpg
Hotel met ideale uitvalbasis voor uw bezoek aan Machu Picchu. Ligging bij het station van Aguas Calientes. Eenvoudige, maar nette kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Geen wifi beschikbaar in kamer
Aguas Calientes
Tierra Viva Machu Picchu
pe_axu_tierra viva (1).jpg
pe_axu_tierra viva (2).jpg
pe_axu_tierra viva (5).jpg
pe_axu_tierra viva (4).jpg
Uitstekende hoteloptie in combinatie met uw bezoek aan Machu Picchu. Ruime kamers. Personeel helpt u graag heen en terug vanaf het station. Restaurant in hotel. Prima ontbijt. Panoramisch zonneterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Winkels en restaurants in de omgeving. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Aguas Calientes
Casa Andina Standard Machu Picchu
pe_axu_casa andina classic (5).jpg
pe_axu_casa andina classic_tradicional.jpg
pe_axu_casa andina classic (3).jpg
Modern hotel. Keurig sanitair en goede bedden. Centrale ligging en dichtbij het station. Behulpzaam, professioneel personeel. Restaurant met goed ontbijt. Fijne uitvalsbasis in combinatie met bezoek aan Machu Picchu. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Casa del Sol Machu Picchu
pe_axu_casa del sol (12).jpg
pe_axu_casa del sol (2).jpg
pe_axu_casa del sol (7).jpg
pe_axu_casa del sol (9).jpg
pe_axu_casa del sol (6).jpg
Hotel met huiselijke sfeer. Zeer gunstige ligging. Op loopafstand van restaurants en winkels. Mooie kamers met heerlijke douche. Zorgzaam en vriendelijk personeel. In het restaurant kunt u genieten van de Peruaanse keuken.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Andina Luxury
pe_axu_andina luxury (3).jpg
pe_axu_andina luxury (4).jpg
pe_axu_andina luxury (2).jpg
pe_axu_andina luxury (1).jpg
Hotel met ideale uitvalbasis voor uw bezoek aan Machu Picchu. Ligging bij het station van Aguas Calientes. Eenvoudige, maar nette kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Geen wifi beschikbaar in kamer
Aguas Calientes
Tierra Viva Machu Picchu
pe_axu_tierra viva (1).jpg
pe_axu_tierra viva (2).jpg
pe_axu_tierra viva (5).jpg
pe_axu_tierra viva (4).jpg
Uitstekende hoteloptie in combinatie met uw bezoek aan Machu Picchu. Ruime kamers. Personeel helpt u graag heen en terug vanaf het station. Restaurant in hotel. Prima ontbijt. Panoramisch zonneterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Winkels en restaurants in de omgeving. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Aguas Calientes
Casa Andina Standard Machu Picchu
pe_axu_casa andina classic (5).jpg
pe_axu_casa andina classic_tradicional.jpg
pe_axu_casa andina classic (3).jpg
Modern hotel. Keurig sanitair en goede bedden. Centrale ligging en dichtbij het station. Behulpzaam, professioneel personeel. Restaurant met goed ontbijt. Fijne uitvalsbasis in combinatie met bezoek aan Machu Picchu. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Casa del Sol Machu Picchu
pe_axu_casa del sol (12).jpg
pe_axu_casa del sol (2).jpg
pe_axu_casa del sol (7).jpg
pe_axu_casa del sol (9).jpg
pe_axu_casa del sol (6).jpg
Hotel met huiselijke sfeer. Zeer gunstige ligging. Op loopafstand van restaurants en winkels. Mooie kamers met heerlijke douche. Zorgzaam en vriendelijk personeel. In het restaurant kunt u genieten van de Peruaanse keuken.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Andina Luxury
pe_axu_andina luxury (3).jpg
pe_axu_andina luxury (4).jpg
pe_axu_andina luxury (2).jpg
pe_axu_andina luxury (1).jpg
Hotel met ideale uitvalbasis voor uw bezoek aan Machu Picchu. Ligging bij het station van Aguas Calientes. Eenvoudige, maar nette kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Wifi tegen betaling
Geen wifi beschikbaar in kamer
Aguas Calientes
Tierra Viva Machu Picchu
pe_axu_tierra viva (1).jpg
pe_axu_tierra viva (2).jpg
pe_axu_tierra viva (5).jpg
pe_axu_tierra viva (4).jpg
Uitstekende hoteloptie in combinatie met uw bezoek aan Machu Picchu. Ruime kamers. Personeel helpt u graag heen en terug vanaf het station. Restaurant in hotel. Prima ontbijt. Panoramisch zonneterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Winkels en restaurants in de omgeving. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Aguas Calientes
Casa Andina Standard Machu Picchu
pe_axu_casa andina classic (5).jpg
pe_axu_casa andina classic_tradicional.jpg
pe_axu_casa andina classic (3).jpg
Modern hotel. Keurig sanitair en goede bedden. Centrale ligging en dichtbij het station. Behulpzaam, professioneel personeel. Restaurant met goed ontbijt. Fijne uitvalsbasis in combinatie met bezoek aan Machu Picchu. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Aguas Calientes
Casa del Sol Machu Picchu
pe_axu_casa del sol (12).jpg
pe_axu_casa del sol (2).jpg
pe_axu_casa del sol (7).jpg
pe_axu_casa del sol (9).jpg
pe_axu_casa del sol (6).jpg
Hotel met huiselijke sfeer. Zeer gunstige ligging. Op loopafstand van restaurants en winkels. Mooie kamers met heerlijke douche. Zorgzaam en vriendelijk personeel. In het restaurant kunt u genieten van de Peruaanse keuken.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Selina
pe_aqp_casa de mi abuela (1).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (2).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (4).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (3).jpg
Goede ligging op 900 meter van het klooster Santa Catalina. Eenvoudige maar functioneel ingerichte kamers. Zwembad met ligbedden in de tuin. Restaurant met terras. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Tierra Viva Arequipa Plaza
pe_aqp_tierra viva_doble.jpg
pe_aqp_tierra viva (3).jpg
pe_aqp_tierra viva (2).jpg
pe_aqp_tierra viva (1).jpg
Stijlvol ingericht hotel met comfortabele kamers. Gevels gebouwd van sillar, gesteente van een plaatselijke vulkaan. Ideale ligging op 350 meter van Plaza de Armas en de kathedraal. Goede service door vriendelijk personeel. Uitstekende waarderingen door onze gasten. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Casa Andina Premium
pe_aqp_casa andina private collection (17).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (5).jpg
pe_aqp_casa andina private collection_superior (2).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (8).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (16).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (10).jpg
Koloniaal ingericht hotel in een uniek 18e-eeuws landhuis gemaakt van vulkanisch gesteente. Comfortabele kamers. Restaurant met binnenplaats. Terras met uitzicht op de kathedraal van Arequipa en El Misti-vulkaan. Gezellige salon en bar. Uitgebreid ontbijt. Centrale ligging op 500 meter van Plaza de Armas.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Selina
pe_aqp_casa de mi abuela (1).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (2).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (4).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (3).jpg
Goede ligging op 900 meter van het klooster Santa Catalina. Eenvoudige maar functioneel ingerichte kamers. Zwembad met ligbedden in de tuin. Restaurant met terras. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Tierra Viva Arequipa Plaza
pe_aqp_tierra viva_doble.jpg
pe_aqp_tierra viva (3).jpg
pe_aqp_tierra viva (2).jpg
pe_aqp_tierra viva (1).jpg
Stijlvol ingericht hotel met comfortabele kamers. Gevels gebouwd van sillar, gesteente van een plaatselijke vulkaan. Ideale ligging op 350 meter van Plaza de Armas en de kathedraal. Goede service door vriendelijk personeel. Uitstekende waarderingen door onze gasten. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Casa Andina Premium
pe_aqp_casa andina private collection (17).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (5).jpg
pe_aqp_casa andina private collection_superior (2).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (8).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (16).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (10).jpg
Koloniaal ingericht hotel in een uniek 18e-eeuws landhuis gemaakt van vulkanisch gesteente. Comfortabele kamers. Restaurant met binnenplaats. Terras met uitzicht op de kathedraal van Arequipa en El Misti-vulkaan. Gezellige salon en bar. Uitgebreid ontbijt. Centrale ligging op 500 meter van Plaza de Armas.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Selina
pe_aqp_casa de mi abuela (1).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (2).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (4).jpg
pe_aqp_casa de mi abuela (3).jpg
Goede ligging op 900 meter van het klooster Santa Catalina. Eenvoudige maar functioneel ingerichte kamers. Zwembad met ligbedden in de tuin. Restaurant met terras. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Tierra Viva Arequipa Plaza
pe_aqp_tierra viva_doble.jpg
pe_aqp_tierra viva (3).jpg
pe_aqp_tierra viva (2).jpg
pe_aqp_tierra viva (1).jpg
Stijlvol ingericht hotel met comfortabele kamers. Gevels gebouwd van sillar, gesteente van een plaatselijke vulkaan. Ideale ligging op 350 meter van Plaza de Armas en de kathedraal. Goede service door vriendelijk personeel. Uitstekende waarderingen door onze gasten. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Arequipa
Casa Andina Premium
pe_aqp_casa andina private collection (17).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (5).jpg
pe_aqp_casa andina private collection_superior (2).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (8).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (16).jpg
pe_aqp_casa andina private collection (10).jpg
Koloniaal ingericht hotel in een uniek 18e-eeuws landhuis gemaakt van vulkanisch gesteente. Comfortabele kamers. Restaurant met binnenplaats. Terras met uitzicht op de kathedraal van Arequipa en El Misti-vulkaan. Gezellige salon en bar. Uitgebreid ontbijt. Centrale ligging op 500 meter van Plaza de Armas.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Chachapoyas
Villa de Paris
pe_chh_villa de paris (3).jpg
pe_chh_villa de paris (4).jpg
pe_chh_villa de paris (7).jpg
pe_chh_villa de paris (1).jpg
Hotel Villa de Paris ligt op een heuvel en wordt omgeven door bomen en een tuin. In chaletstijl gebouwd. Mooie kamers die smaakvol zijn ingericht. Buitenzwembad en restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon. De beste keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Villa de Paris
pe_chh_villa de paris (3).jpg
pe_chh_villa de paris (4).jpg
pe_chh_villa de paris (7).jpg
pe_chh_villa de paris (1).jpg
Hotel Villa de Paris ligt op een heuvel en wordt omgeven door bomen en een tuin. In chaletstijl gebouwd. Mooie kamers die smaakvol zijn ingericht. Buitenzwembad en restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon. De beste keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Villa de Paris
pe_chh_villa de paris (3).jpg
pe_chh_villa de paris (4).jpg
pe_chh_villa de paris (7).jpg
pe_chh_villa de paris (1).jpg
Hotel Villa de Paris ligt op een heuvel en wordt omgeven door bomen en een tuin. In chaletstijl gebouwd. Mooie kamers die smaakvol zijn ingericht. Buitenzwembad en restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon. De beste keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chachapoyas
Gocta Andes Lodge
pe_chh_gocta andes lodge (6).jpg
pe_chh_gocta andes lodge (3).jpg
pe_chh_gocta andes lodge_ standard room.jpg
pe_chh_gocta andes lodge (2).jpg
Hotel gelegen in prachtige omgeving met uitzicht op de Gocta waterval. 45 minuten rijden naar Chachapoyas. Kolibries en alpaca’s in de tuin van het hotel. Zwembad met ligbedden en fenomenaal uitzicht op de bergen. Restaurant met uitstekend eten. Comfortabele kamers met balkon.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Chiclayo
Mochiks
pe_cix_mochiks (4).jpg
pe_cix_mochiks (1).jpg
pe_cix_mochiks (3).jpg
Modern, comfortabel hotel. Ligging op loopafstand van de Mercado Modelo en het centrum. Eenvoudig ontbijt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamers met alle voorzieningen die u nodig heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Los Portales Chiclayo
pe_cix_los portales chiclayo (7).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (8).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (10).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (1).jpg
Hotel met centrale ligging en comfortabele kamers. ’s Ochtends uitgebreid ontbijtbuffet. Restaurant serveert diverse regionale specialiteiten. Een paar blokken verwijderd van winkels en het centrale plein. Bar in het hotel. Uitstekende service van het personeel. Onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Casa Andina Select Chiclayo
pe_cix_casa andina select chiclayo (2).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (3).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (1).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (5).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (6).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (7).jpg
Modern hotel met ruime kamers. Comfortabele grote bedden en alle voorzieningen aanwezig in de kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Bar en terras aanwezig. Restaurant serveert smaakvol eten. Behulpzaam personeel wat voor u klaar staat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Chiclayo
Mochiks
pe_cix_mochiks (4).jpg
pe_cix_mochiks (1).jpg
pe_cix_mochiks (3).jpg
Modern, comfortabel hotel. Ligging op loopafstand van de Mercado Modelo en het centrum. Eenvoudig ontbijt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamers met alle voorzieningen die u nodig heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Los Portales Chiclayo
pe_cix_los portales chiclayo (7).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (8).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (10).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (1).jpg
Hotel met centrale ligging en comfortabele kamers. ’s Ochtends uitgebreid ontbijtbuffet. Restaurant serveert diverse regionale specialiteiten. Een paar blokken verwijderd van winkels en het centrale plein. Bar in het hotel. Uitstekende service van het personeel. Onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Casa Andina Select Chiclayo
pe_cix_casa andina select chiclayo (2).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (3).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (1).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (5).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (6).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (7).jpg
Modern hotel met ruime kamers. Comfortabele grote bedden en alle voorzieningen aanwezig in de kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Bar en terras aanwezig. Restaurant serveert smaakvol eten. Behulpzaam personeel wat voor u klaar staat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Chiclayo
Mochiks
pe_cix_mochiks (4).jpg
pe_cix_mochiks (1).jpg
pe_cix_mochiks (3).jpg
Modern, comfortabel hotel. Ligging op loopafstand van de Mercado Modelo en het centrum. Eenvoudig ontbijt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamers met alle voorzieningen die u nodig heeft.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Los Portales Chiclayo
pe_cix_los portales chiclayo (7).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (8).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (10).jpg
pe_cix_los portales chiclayo (1).jpg
Hotel met centrale ligging en comfortabele kamers. ’s Ochtends uitgebreid ontbijtbuffet. Restaurant serveert diverse regionale specialiteiten. Een paar blokken verwijderd van winkels en het centrale plein. Bar in het hotel. Uitstekende service van het personeel. Onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Chiclayo
Casa Andina Select Chiclayo
pe_cix_casa andina select chiclayo (2).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (3).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (1).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (5).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (6).jpg
pe_cix_casa andina select chiclayo (7).jpg
Modern hotel met ruime kamers. Comfortabele grote bedden en alle voorzieningen aanwezig in de kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Bar en terras aanwezig. Restaurant serveert smaakvol eten. Behulpzaam personeel wat voor u klaar staat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Colca Canyon
La Casa de Mamayacchi
pe_col_la casa de mama yacchi (9).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (11).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (10).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (6).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (2).jpg
Perfecte locatie in de natuur. Op loopafstand, 350 meter, van Plaza de Armas in het dorp Coporaque. Klein, pittoresk hotel met eenvoudige kamers en restaurant. Vriendelijk personeel. Tuin met hangmatten en uitzicht op de bergen. Alpaca’s en lama’s lopen hier vrij rond.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Colca Canyon
Casa Andina Standard Colca
pe_col_casa andina classic (4).jpg
pe_col_casa andina classic (2).jpg
pe_col_casa andina classic (3).jpg
pe_col_casa andina classic (1).jpg
Traditionele stenen cottages met nette, eenvoudige kamers. Authentiek ingerichte lounge met open haard en restaurant. Mooie binnentuin. Centrale ligging in het dorp Chivay op 450 meter van de Plaza de Chivay. Aan de rand van de Colca vallei. Hoge waarderingen door de gasten die hier verbleven. Daarom is dit hotel gekozen als Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Colca Canyon
Colca Lodge
pe_col_colca lodge_habitación matrimonial.jpg
pe_col_colca lodge (10).jpg
pe_col_colca lodge (11).jpg
pe_col_colca lodge (6).jpg
pe_col_colca lodge (7).jpg
pe_col_colca lodge (1).jpg
Top hotel met luxe kamers, hotsprings en zwembad. Beleefd personeel. Prachtige locatie midden in de natuur vlakbij het dorp Yangue. Ruime tuin met ligstoelen. Restaurant met typisch Peruaanse gerechten. Kamers met een moderne, maar rustieke inrichting met uitzicht op de tuinen en de vallei.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Colca Canyon
La Casa de Mamayacchi
pe_col_la casa de mama yacchi (9).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (11).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (10).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (6).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (2).jpg
Perfecte locatie in de natuur. Op loopafstand, 350 meter, van Plaza de Armas in het dorp Coporaque. Klein, pittoresk hotel met eenvoudige kamers en restaurant. Vriendelijk personeel. Tuin met hangmatten en uitzicht op de bergen. Alpaca’s en lama’s lopen hier vrij rond.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Colca Canyon
Casa Andina Standard Colca
pe_col_casa andina classic (4).jpg
pe_col_casa andina classic (2).jpg
pe_col_casa andina classic (3).jpg
pe_col_casa andina classic (1).jpg
Traditionele stenen cottages met nette, eenvoudige kamers. Authentiek ingerichte lounge met open haard en restaurant. Mooie binnentuin. Centrale ligging in het dorp Chivay op 450 meter van de Plaza de Chivay. Aan de rand van de Colca vallei. Hoge waarderingen door de gasten die hier verbleven. Daarom is dit hotel gekozen als Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Colca Canyon
Colca Lodge
pe_col_colca lodge_habitación matrimonial.jpg
pe_col_colca lodge (10).jpg
pe_col_colca lodge (11).jpg
pe_col_colca lodge (6).jpg
pe_col_colca lodge (7).jpg
pe_col_colca lodge (1).jpg
Top hotel met luxe kamers, hotsprings en zwembad. Beleefd personeel. Prachtige locatie midden in de natuur vlakbij het dorp Yangue. Ruime tuin met ligstoelen. Restaurant met typisch Peruaanse gerechten. Kamers met een moderne, maar rustieke inrichting met uitzicht op de tuinen en de vallei.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Colca Canyon
La Casa de Mamayacchi
pe_col_la casa de mama yacchi (9).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (11).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (10).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (6).jpg
pe_col_la casa de mama yacchi (2).jpg
Perfecte locatie in de natuur. Op loopafstand, 350 meter, van Plaza de Armas in het dorp Coporaque. Klein, pittoresk hotel met eenvoudige kamers en restaurant. Vriendelijk personeel. Tuin met hangmatten en uitzicht op de bergen. Alpaca’s en lama’s lopen hier vrij rond.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Colca Canyon
Casa Andina Standard Colca
pe_col_casa andina classic (4).jpg
pe_col_casa andina classic (2).jpg
pe_col_casa andina classic (3).jpg
pe_col_casa andina classic (1).jpg
Traditionele stenen cottages met nette, eenvoudige kamers. Authentiek ingerichte lounge met open haard en restaurant. Mooie binnentuin. Centrale ligging in het dorp Chivay op 450 meter van de Plaza de Chivay. Aan de rand van de Colca vallei. Hoge waarderingen door de gasten die hier verbleven. Daarom is dit hotel gekozen als Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Colca Canyon
Colca Lodge
pe_col_colca lodge_habitación matrimonial.jpg
pe_col_colca lodge (10).jpg
pe_col_colca lodge (11).jpg
pe_col_colca lodge (6).jpg
pe_col_colca lodge (7).jpg
pe_col_colca lodge (1).jpg
Top hotel met luxe kamers, hotsprings en zwembad. Beleefd personeel. Prachtige locatie midden in de natuur vlakbij het dorp Yangue. Ruime tuin met ligstoelen. Restaurant met typisch Peruaanse gerechten. Kamers met een moderne, maar rustieke inrichting met uitzicht op de tuinen en de vallei.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Cuzco
Tikawasi Casa Boutique
pe_cuz_tikawasi casa boutique (9).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (11).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (4).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (3).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (14).jpg
Kleinschalig, koloniaal ingericht en gerenoveerd hotel. Aan een typisch Cuzco klinkerstraatje. Op loopafstand van de Plaza de Armas. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine, maar prima ingerichte hotelkamers. Mooie binnentuin.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco San Blas
pe_cuz_tierra viva san blas (4).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (3).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_est+índar doble.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_doble superior.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (5).jpg
Ideale ligging, dichtbij de Plaza de Armas. Mooi gerestaureerd en koloniaal ingericht hotel. Gastvrij, vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op loopafstand van het San Blas-plein en de kathedraal. In de buurt van vele restaurants. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice. Let op: het hotel ligt aan een steile, smalle straat, waardoor het hotel moeilijk te bereiken is per auto. Alleen kleine auto's kunnen bij het hotel komen.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco Saphi
pe_cuz_tierra viva saphi (3).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (5).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (2).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar twin.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (4).jpg
Kleinschalig, gezellig hotel met een mix van koloniaal en modern. Vlakbij het centrale plein van Cuzco. Vele goede restaurants in de omgeving. 2 patio’s. Gratis koffie/thee in de lobby. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Cuzco
Casa Cartagena Boutique
pe_cuz_casa cartagena boutique (3).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (5).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (1).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (2).jpg
pe_cuz_casa cartagena (8).jpg
pe_cuz_casa cartagena (7).jpg
pe_cuz_casa cartagena (6).jpg
Hotel van oorsprong een oud koloniaal huis. Uitzicht op het el Christo Blanco beeld. Groene binnenplaats met zitjes. Ruime kamers, ingericht met een mix tussen oude koloniale stijl en modern. Personeel verleent fantastische service. Restaurant met lokale specialiteiten. Luxe spa faciliteiten en binnenzwembad. Op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Santa Catalina klooster.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tikawasi Casa Boutique
pe_cuz_tikawasi casa boutique (9).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (11).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (4).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (3).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (14).jpg
Kleinschalig, koloniaal ingericht en gerenoveerd hotel. Aan een typisch Cuzco klinkerstraatje. Op loopafstand van de Plaza de Armas. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine, maar prima ingerichte hotelkamers. Mooie binnentuin.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco San Blas
pe_cuz_tierra viva san blas (4).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (3).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_est+índar doble.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_doble superior.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (5).jpg
Ideale ligging, dichtbij de Plaza de Armas. Mooi gerestaureerd en koloniaal ingericht hotel. Gastvrij, vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op loopafstand van het San Blas-plein en de kathedraal. In de buurt van vele restaurants. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice. Let op: het hotel ligt aan een steile, smalle straat, waardoor het hotel moeilijk te bereiken is per auto. Alleen kleine auto's kunnen bij het hotel komen.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco Saphi
pe_cuz_tierra viva saphi (3).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (5).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (2).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar twin.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (4).jpg
Kleinschalig, gezellig hotel met een mix van koloniaal en modern. Vlakbij het centrale plein van Cuzco. Vele goede restaurants in de omgeving. 2 patio’s. Gratis koffie/thee in de lobby. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Cuzco
Casa Cartagena Boutique
pe_cuz_casa cartagena boutique (3).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (5).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (1).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (2).jpg
pe_cuz_casa cartagena (8).jpg
pe_cuz_casa cartagena (7).jpg
pe_cuz_casa cartagena (6).jpg
Hotel van oorsprong een oud koloniaal huis. Uitzicht op het el Christo Blanco beeld. Groene binnenplaats met zitjes. Ruime kamers, ingericht met een mix tussen oude koloniale stijl en modern. Personeel verleent fantastische service. Restaurant met lokale specialiteiten. Luxe spa faciliteiten en binnenzwembad. Op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Santa Catalina klooster.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tikawasi Casa Boutique
pe_cuz_tikawasi casa boutique (9).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (11).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (4).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (3).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (14).jpg
Kleinschalig, koloniaal ingericht en gerenoveerd hotel. Aan een typisch Cuzco klinkerstraatje. Op loopafstand van de Plaza de Armas. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine, maar prima ingerichte hotelkamers. Mooie binnentuin.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco San Blas
pe_cuz_tierra viva san blas (4).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (3).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_est+índar doble.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_doble superior.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (5).jpg
Ideale ligging, dichtbij de Plaza de Armas. Mooi gerestaureerd en koloniaal ingericht hotel. Gastvrij, vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op loopafstand van het San Blas-plein en de kathedraal. In de buurt van vele restaurants. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice. Let op: het hotel ligt aan een steile, smalle straat, waardoor het hotel moeilijk te bereiken is per auto. Alleen kleine auto's kunnen bij het hotel komen.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco Saphi
pe_cuz_tierra viva saphi (3).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (5).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (2).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar twin.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (4).jpg
Kleinschalig, gezellig hotel met een mix van koloniaal en modern. Vlakbij het centrale plein van Cuzco. Vele goede restaurants in de omgeving. 2 patio’s. Gratis koffie/thee in de lobby. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Cuzco
Casa Cartagena Boutique
pe_cuz_casa cartagena boutique (3).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (5).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (1).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (2).jpg
pe_cuz_casa cartagena (8).jpg
pe_cuz_casa cartagena (7).jpg
pe_cuz_casa cartagena (6).jpg
Hotel van oorsprong een oud koloniaal huis. Uitzicht op het el Christo Blanco beeld. Groene binnenplaats met zitjes. Ruime kamers, ingericht met een mix tussen oude koloniale stijl en modern. Personeel verleent fantastische service. Restaurant met lokale specialiteiten. Luxe spa faciliteiten en binnenzwembad. Op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Santa Catalina klooster.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tikawasi Casa Boutique
pe_cuz_tikawasi casa boutique (9).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (11).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (4).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (3).jpg
pe_cuz_tikawasi casa boutique (14).jpg
Kleinschalig, koloniaal ingericht en gerenoveerd hotel. Aan een typisch Cuzco klinkerstraatje. Op loopafstand van de Plaza de Armas. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kleine, maar prima ingerichte hotelkamers. Mooie binnentuin.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco San Blas
pe_cuz_tierra viva san blas (4).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (3).jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_est+índar doble.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas_doble superior.jpg
pe_cuz_tierra viva san blas (5).jpg
Ideale ligging, dichtbij de Plaza de Armas. Mooi gerestaureerd en koloniaal ingericht hotel. Gastvrij, vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op loopafstand van het San Blas-plein en de kathedraal. In de buurt van vele restaurants. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice. Let op: het hotel ligt aan een steile, smalle straat, waardoor het hotel moeilijk te bereiken is per auto. Alleen kleine auto's kunnen bij het hotel komen.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Cuzco
Tierra Viva Cusco Saphi
pe_cuz_tierra viva saphi (3).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (5).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (2).jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi_est+índar twin.jpg
pe_cuz_tierra viva saphi (4).jpg
Kleinschalig, gezellig hotel met een mix van koloniaal en modern. Vlakbij het centrale plein van Cuzco. Vele goede restaurants in de omgeving. 2 patio’s. Gratis koffie/thee in de lobby. Gastvrij en behulpzaam personeel. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Gratis wifi in publieke ruimte
Cuzco
Casa Cartagena Boutique
pe_cuz_casa cartagena boutique (3).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (5).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (1).jpg
pe_cuz_casa cartagena boutique (2).jpg
pe_cuz_casa cartagena (8).jpg
pe_cuz_casa cartagena (7).jpg
pe_cuz_casa cartagena (6).jpg
Hotel van oorsprong een oud koloniaal huis. Uitzicht op het el Christo Blanco beeld. Groene binnenplaats met zitjes. Ruime kamers, ingericht met een mix tussen oude koloniale stijl en modern. Personeel verleent fantastische service. Restaurant met lokale specialiteiten. Luxe spa faciliteiten en binnenzwembad. Op loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Santa Catalina klooster.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
El Albergue Ollantaytambo
pe_sac_el albergue ollantaytambo (1).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (12).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (11).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (5).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (10).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (3).jpg
Karakteristiek hotel direct gelegen bij het station. Op 1 kilometer afstand van het dorpscentrum. Kamers eenvoudig, maar comfortabel. Erg goed restaurant met producten uit eigen tuin. Persoonlijke aandacht van het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sonesta Posadas del Inca
Sonesta Posadas del INca
pe_sac_sonesta posadas del inca_doble.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca_king.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (7).jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (4).jpg
Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd voormalig klooster uit de koloniale tijd en ligt in Urubamba. Mooie binnenplaats. Comfortabele kamers. Zeer behulpzaam personeel met een goede beheersing van de Engelse taal. Restaurant serveert lokale authentieke gerechten. Van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Casa Andina Pr. Valle Sagrado
pe_sac_casa andina private collection (11).jpg
pe_sac_casa andina private collection_matrimonial.jpg
pe_sac_casa andina private collection (13).jpg
pe_sac_casa andina private collection (17).jpg
pe_sac_casa andina private collection (16).jpg
pe_sac_casa andina private collection (10).jpg
Luxe hotel in chalet stijl met prachtig uitzicht op de bergen. Mooie, grote binnentuin met hangmatten. Comfortabele, ruime kamers. Restaurant met heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Hotel wordt door onze gasten zeer goed gewaardeerd. Onze keuze voor Beautiful Choice door de combinatie van deze aspecten.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sol y Luna
pe_sac_sol y luna (6).jpg
pe_sac_sol y luna (12).jpg
pe_sac_sol y luna (7).jpg
pe_sac_sol y luna (8).jpg
pe_sac_sol y luna (4).jpg
pe_sac_sol y luna (2).jpg
Ligging tussen de bergen en bloementuinen. Geweldige plek om tot rust te komen. Comfortabele individuele cabanas die van alle gemakken zijn voorzien. Gezellige restaurant met openhaard en goede keuken. Klein zwembad met ligbedden. Service met een glimlach en altijd behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
El Albergue Ollantaytambo
pe_sac_el albergue ollantaytambo (1).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (12).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (11).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (5).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (10).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (3).jpg
Karakteristiek hotel direct gelegen bij het station. Op 1 kilometer afstand van het dorpscentrum. Kamers eenvoudig, maar comfortabel. Erg goed restaurant met producten uit eigen tuin. Persoonlijke aandacht van het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sonesta Posadas del Inca
Sonesta Posadas del INca
pe_sac_sonesta posadas del inca_doble.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca_king.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (7).jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (4).jpg
Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd voormalig klooster uit de koloniale tijd en ligt in Urubamba. Mooie binnenplaats. Comfortabele kamers. Zeer behulpzaam personeel met een goede beheersing van de Engelse taal. Restaurant serveert lokale authentieke gerechten. Van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Casa Andina Pr. Valle Sagrado
pe_sac_casa andina private collection (11).jpg
pe_sac_casa andina private collection_matrimonial.jpg
pe_sac_casa andina private collection (13).jpg
pe_sac_casa andina private collection (17).jpg
pe_sac_casa andina private collection (16).jpg
pe_sac_casa andina private collection (10).jpg
Luxe hotel in chalet stijl met prachtig uitzicht op de bergen. Mooie, grote binnentuin met hangmatten. Comfortabele, ruime kamers. Restaurant met heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Hotel wordt door onze gasten zeer goed gewaardeerd. Onze keuze voor Beautiful Choice door de combinatie van deze aspecten.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sol y Luna
pe_sac_sol y luna (6).jpg
pe_sac_sol y luna (12).jpg
pe_sac_sol y luna (7).jpg
pe_sac_sol y luna (8).jpg
pe_sac_sol y luna (4).jpg
pe_sac_sol y luna (2).jpg
Ligging tussen de bergen en bloementuinen. Geweldige plek om tot rust te komen. Comfortabele individuele cabanas die van alle gemakken zijn voorzien. Gezellige restaurant met openhaard en goede keuken. Klein zwembad met ligbedden. Service met een glimlach en altijd behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
El Albergue Ollantaytambo
pe_sac_el albergue ollantaytambo (1).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (12).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (11).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (5).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (10).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (3).jpg
Karakteristiek hotel direct gelegen bij het station. Op 1 kilometer afstand van het dorpscentrum. Kamers eenvoudig, maar comfortabel. Erg goed restaurant met producten uit eigen tuin. Persoonlijke aandacht van het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sonesta Posadas del Inca
Sonesta Posadas del INca
pe_sac_sonesta posadas del inca_doble.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca_king.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (7).jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (4).jpg
Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd voormalig klooster uit de koloniale tijd en ligt in Urubamba. Mooie binnenplaats. Comfortabele kamers. Zeer behulpzaam personeel met een goede beheersing van de Engelse taal. Restaurant serveert lokale authentieke gerechten. Van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Casa Andina Pr. Valle Sagrado
pe_sac_casa andina private collection (11).jpg
pe_sac_casa andina private collection_matrimonial.jpg
pe_sac_casa andina private collection (13).jpg
pe_sac_casa andina private collection (17).jpg
pe_sac_casa andina private collection (16).jpg
pe_sac_casa andina private collection (10).jpg
Luxe hotel in chalet stijl met prachtig uitzicht op de bergen. Mooie, grote binnentuin met hangmatten. Comfortabele, ruime kamers. Restaurant met heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Hotel wordt door onze gasten zeer goed gewaardeerd. Onze keuze voor Beautiful Choice door de combinatie van deze aspecten.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sol y Luna
pe_sac_sol y luna (6).jpg
pe_sac_sol y luna (12).jpg
pe_sac_sol y luna (7).jpg
pe_sac_sol y luna (8).jpg
pe_sac_sol y luna (4).jpg
pe_sac_sol y luna (2).jpg
Ligging tussen de bergen en bloementuinen. Geweldige plek om tot rust te komen. Comfortabele individuele cabanas die van alle gemakken zijn voorzien. Gezellige restaurant met openhaard en goede keuken. Klein zwembad met ligbedden. Service met een glimlach en altijd behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
El Albergue Ollantaytambo
pe_sac_el albergue ollantaytambo (1).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (12).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (11).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (5).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (10).jpg
pe_sac_el albergue ollantaytambo (3).jpg
Karakteristiek hotel direct gelegen bij het station. Op 1 kilometer afstand van het dorpscentrum. Kamers eenvoudig, maar comfortabel. Erg goed restaurant met producten uit eigen tuin. Persoonlijke aandacht van het vriendelijke personeel.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sonesta Posadas del Inca
Sonesta Posadas del INca
pe_sac_sonesta posadas del inca_doble.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca_king.jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (7).jpg
pe_sac_sonesta posadas del inca (4).jpg
Dit hotel is gevestigd in een gerenoveerd voormalig klooster uit de koloniale tijd en ligt in Urubamba. Mooie binnenplaats. Comfortabele kamers. Zeer behulpzaam personeel met een goede beheersing van de Engelse taal. Restaurant serveert lokale authentieke gerechten. Van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Casa Andina Pr. Valle Sagrado
pe_sac_casa andina private collection (11).jpg
pe_sac_casa andina private collection_matrimonial.jpg
pe_sac_casa andina private collection (13).jpg
pe_sac_casa andina private collection (17).jpg
pe_sac_casa andina private collection (16).jpg
pe_sac_casa andina private collection (10).jpg
Luxe hotel in chalet stijl met prachtig uitzicht op de bergen. Mooie, grote binnentuin met hangmatten. Comfortabele, ruime kamers. Restaurant met heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Hotel wordt door onze gasten zeer goed gewaardeerd. Onze keuze voor Beautiful Choice door de combinatie van deze aspecten.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Heilige Vallei
Sol y Luna
pe_sac_sol y luna (6).jpg
pe_sac_sol y luna (12).jpg
pe_sac_sol y luna (7).jpg
pe_sac_sol y luna (8).jpg
pe_sac_sol y luna (4).jpg
pe_sac_sol y luna (2).jpg
Ligging tussen de bergen en bloementuinen. Geweldige plek om tot rust te komen. Comfortabele individuele cabanas die van alle gemakken zijn voorzien. Gezellige restaurant met openhaard en goede keuken. Klein zwembad met ligbedden. Service met een glimlach en altijd behulpzaam.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos (stad)
Victoria Regia
pe_iquitos-victoria regia (2).jpg
pe_iquitos-victoria regia (3).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (11).jpg
pe_iqt_victoria regia_hab familiar (15).jpg
pe_iquitos-victoria regia (1).jpg
Comfortabel stadshotel met centrale ligging in Iquitos-stad. Ontbijt met zowel koude als warme gerechten. Ontspannen sfeer. Vriendelijk en professioneel personeel. Klein binnenzwembad.
Faciliteiten:
Zwembad
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Geen wifi in hotel
Iquitos, Amazone
Muyuna Lodge
pe_iqt_muyuna (28).jpg
pe_iqt_muyuna (5).jpg
pe_iqt_muyuna (29).jpg
pe_iqt_muyuna (10).jpg
pe_iqt_muyuna (2).jpg
pe_iqt_muyuna (30).jpg
Intieme, kleinschalige lodge midden in de Amazone jungle. 3 uur varen met de boot vanaf Iquitos. Eenvoudige kamers met balkon en hangmatten. Restaurant om te ontbijten, te lunchen en te dineren. De lodge wordt hooggewaardeerd door de reizigers die er verbleven. Vriendelijke gidsen met goede kennis zorgen voor een fantastische ervaring. Zij maken het verschil!
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Lima
El Tambo Dos
PE, Lima, El Tampo I
pe_lim_el tambo dos (4).jpg
pe_lim_el tambo dos (5).jpg
pe_lim_el tambo dos (1).jpg
Comfortabel hotel met restaurant. Goede en centrale ligging in de wijk Miraflores. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eenvoudige, maar prima ingerichte kamers.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Ibis Larco Miraflores
pe_lim_ibis larco miraflores (4).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (3).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (1).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (5).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (7).jpg
Goed hotel met modern ingerichte kamers, restaurant en 24-uurs bar. Ideale ligging op 500 meter van het strand en het winkelcentrum Larcomar. In de wijk Miraflores.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Tierra Viva Miraflores Larco
pe_lim_tierra viva miraflores larco (6).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (5).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (4).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (3).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (2).jpg
Hotel met uitstekende, centrale ligging in de wijk Miraflores. Op 650 meter van Kennedy Park en 800 meter van winkelcentrum Larcomar. Comfortabel ingerichte kamers. Gezellige lounge. Behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Hilton Lima Miraflores
pe_lim_hilton miraflores (10).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (8).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (9).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (4).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (2).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (3).jpg
Luxe hotel met comfortabele kamers. Centrale ligging op 750 meter van het strand in de wijk Miraflores. Gezellige bar, comfortabele lounge en uitstekend restaurant met uitgebreid ontbijt. Buitenzwembad en dakterras met uitzicht over de stad. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Lima
El Tambo Dos
PE, Lima, El Tampo I
pe_lim_el tambo dos (4).jpg
pe_lim_el tambo dos (5).jpg
pe_lim_el tambo dos (1).jpg
Comfortabel hotel met restaurant. Goede en centrale ligging in de wijk Miraflores. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eenvoudige, maar prima ingerichte kamers.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Ibis Larco Miraflores
pe_lim_ibis larco miraflores (4).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (3).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (1).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (5).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (7).jpg
Goed hotel met modern ingerichte kamers, restaurant en 24-uurs bar. Ideale ligging op 500 meter van het strand en het winkelcentrum Larcomar. In de wijk Miraflores.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Tierra Viva Miraflores Larco
pe_lim_tierra viva miraflores larco (6).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (5).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (4).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (3).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (2).jpg
Hotel met uitstekende, centrale ligging in de wijk Miraflores. Op 650 meter van Kennedy Park en 800 meter van winkelcentrum Larcomar. Comfortabel ingerichte kamers. Gezellige lounge. Behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Hilton Lima Miraflores
pe_lim_hilton miraflores (10).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (8).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (9).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (4).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (2).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (3).jpg
Luxe hotel met comfortabele kamers. Centrale ligging op 750 meter van het strand in de wijk Miraflores. Gezellige bar, comfortabele lounge en uitstekend restaurant met uitgebreid ontbijt. Buitenzwembad en dakterras met uitzicht over de stad. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Lima
El Tambo Dos
PE, Lima, El Tampo I
pe_lim_el tambo dos (4).jpg
pe_lim_el tambo dos (5).jpg
pe_lim_el tambo dos (1).jpg
Comfortabel hotel met restaurant. Goede en centrale ligging in de wijk Miraflores. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eenvoudige, maar prima ingerichte kamers.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Ibis Larco Miraflores
pe_lim_ibis larco miraflores (4).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (3).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (1).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (5).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (7).jpg
Goed hotel met modern ingerichte kamers, restaurant en 24-uurs bar. Ideale ligging op 500 meter van het strand en het winkelcentrum Larcomar. In de wijk Miraflores.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Tierra Viva Miraflores Larco
pe_lim_tierra viva miraflores larco (6).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (5).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (4).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (3).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (2).jpg
Hotel met uitstekende, centrale ligging in de wijk Miraflores. Op 650 meter van Kennedy Park en 800 meter van winkelcentrum Larcomar. Comfortabel ingerichte kamers. Gezellige lounge. Behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Hilton Lima Miraflores
pe_lim_hilton miraflores (10).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (8).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (9).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (4).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (2).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (3).jpg
Luxe hotel met comfortabele kamers. Centrale ligging op 750 meter van het strand in de wijk Miraflores. Gezellige bar, comfortabele lounge en uitstekend restaurant met uitgebreid ontbijt. Buitenzwembad en dakterras met uitzicht over de stad. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Lima
El Tambo Dos
PE, Lima, El Tampo I
pe_lim_el tambo dos (4).jpg
pe_lim_el tambo dos (5).jpg
pe_lim_el tambo dos (1).jpg
Comfortabel hotel met restaurant. Goede en centrale ligging in de wijk Miraflores. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eenvoudige, maar prima ingerichte kamers.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Ibis Larco Miraflores
pe_lim_ibis larco miraflores (4).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (3).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (1).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (5).jpg
pe_lim_ibis larco miraflores (7).jpg
Goed hotel met modern ingerichte kamers, restaurant en 24-uurs bar. Ideale ligging op 500 meter van het strand en het winkelcentrum Larcomar. In de wijk Miraflores.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Tierra Viva Miraflores Larco
pe_lim_tierra viva miraflores larco (6).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (5).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (4).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (3).jpg
pe_lim_tierra viva miraflores larco (2).jpg
Hotel met uitstekende, centrale ligging in de wijk Miraflores. Op 650 meter van Kennedy Park en 800 meter van winkelcentrum Larcomar. Comfortabel ingerichte kamers. Gezellige lounge. Behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet. Hoog gewaardeerd door gasten die hier verbleven. Al deze factoren samen vormen onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lima
Hilton Lima Miraflores
pe_lim_hilton miraflores (10).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (8).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (9).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (4).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (2).jpg
pe_lim_hilton lima miraflores (3).jpg
Luxe hotel met comfortabele kamers. Centrale ligging op 750 meter van het strand in de wijk Miraflores. Gezellige bar, comfortabele lounge en uitstekend restaurant met uitgebreid ontbijt. Buitenzwembad en dakterras met uitzicht over de stad. Vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Nazca
Oro Viejo
pe_nxz_oro viejo (12).jpg
pe_nxz_oro viejo (11).jpg
pe_nxz_oro viejo (6).jpg
pe_nxz_oro viejo (10).jpg
Fijn hotel met ruime kamers. Op loopafstand van busstation Cruz del Sur, Plaza de Nasca en een straat met restaurantjes. Heerlijke binnentuin met zitjes om te relaxen. Klein zwembad met ligbedden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Nazca
Hacienda Majoro
PE_Nasca-Hotel Majoro pool
PE_Nasca-Hotel Majoro Patio
PE_Nasca-Hotel Majoro room
PE_Nasca-Hotel Majoro restaurant
Hotel in een oude hacienda. Kamers liggen rondom een prachtige tuin. Zwembad met ligbedden. Vriendelijk personeel. Restaurant en bar aanwezig. Bijzondere sfeer door veel antiek en kunst in het interieur. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Nazca
Casa Hacienda Nasca Oasis
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (7).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (2).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (5).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (10).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (1).jpg
Ideaal hotel om lekker te ontspannen, gelegen in een rustige omgeving. Grote, comfortabele kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Prettig zwembad met zitplekken. Vanuit het zwembad uitzicht op de bergen. A la carte restaurant. Positieve reacties van gasten die u voorgingen. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Casa Andina Standard Nasca
pe_nxz_casa andina classic (7).jpg
pe_nxz_casa andina classic (3).jpg
pe_nxz_casa andina classic (8).jpg
pe_nxz_casa andina classic (10).jpg
pe_nxz_casa andina classic (15).jpg
pe_nxz_casa andina classic (1).jpg
Gezellig hotel met goede service. Eén van de beste hotels in de omgeving, maar let op: het is geen luxe hotel. Ruime kamers. Sanitaire voorzieningen wat gedateerd, maar netjes. Zwembad met rondom ligbedden. Het binnenplein met palmbomen geeft een prettige sfeer. Uitstekend ontbijt. A la carte restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Oro Viejo
pe_nxz_oro viejo (12).jpg
pe_nxz_oro viejo (11).jpg
pe_nxz_oro viejo (6).jpg
pe_nxz_oro viejo (10).jpg
Fijn hotel met ruime kamers. Op loopafstand van busstation Cruz del Sur, Plaza de Nasca en een straat met restaurantjes. Heerlijke binnentuin met zitjes om te relaxen. Klein zwembad met ligbedden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Nazca
Hacienda Majoro
PE_Nasca-Hotel Majoro pool
PE_Nasca-Hotel Majoro Patio
PE_Nasca-Hotel Majoro room
PE_Nasca-Hotel Majoro restaurant
Hotel in een oude hacienda. Kamers liggen rondom een prachtige tuin. Zwembad met ligbedden. Vriendelijk personeel. Restaurant en bar aanwezig. Bijzondere sfeer door veel antiek en kunst in het interieur. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Nazca
Casa Hacienda Nasca Oasis
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (7).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (2).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (5).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (10).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (1).jpg
Ideaal hotel om lekker te ontspannen, gelegen in een rustige omgeving. Grote, comfortabele kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Prettig zwembad met zitplekken. Vanuit het zwembad uitzicht op de bergen. A la carte restaurant. Positieve reacties van gasten die u voorgingen. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Casa Andina Standard Nasca
pe_nxz_casa andina classic (7).jpg
pe_nxz_casa andina classic (3).jpg
pe_nxz_casa andina classic (8).jpg
pe_nxz_casa andina classic (10).jpg
pe_nxz_casa andina classic (15).jpg
pe_nxz_casa andina classic (1).jpg
Gezellig hotel met goede service. Eén van de beste hotels in de omgeving, maar let op: het is geen luxe hotel. Ruime kamers. Sanitaire voorzieningen wat gedateerd, maar netjes. Zwembad met rondom ligbedden. Het binnenplein met palmbomen geeft een prettige sfeer. Uitstekend ontbijt. A la carte restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Oro Viejo
pe_nxz_oro viejo (12).jpg
pe_nxz_oro viejo (11).jpg
pe_nxz_oro viejo (6).jpg
pe_nxz_oro viejo (10).jpg
Fijn hotel met ruime kamers. Op loopafstand van busstation Cruz del Sur, Plaza de Nasca en een straat met restaurantjes. Heerlijke binnentuin met zitjes om te relaxen. Klein zwembad met ligbedden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Nazca
Hacienda Majoro
PE_Nasca-Hotel Majoro pool
PE_Nasca-Hotel Majoro Patio
PE_Nasca-Hotel Majoro room
PE_Nasca-Hotel Majoro restaurant
Hotel in een oude hacienda. Kamers liggen rondom een prachtige tuin. Zwembad met ligbedden. Vriendelijk personeel. Restaurant en bar aanwezig. Bijzondere sfeer door veel antiek en kunst in het interieur. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Nazca
Casa Hacienda Nasca Oasis
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (7).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (2).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (5).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (10).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (1).jpg
Ideaal hotel om lekker te ontspannen, gelegen in een rustige omgeving. Grote, comfortabele kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Prettig zwembad met zitplekken. Vanuit het zwembad uitzicht op de bergen. A la carte restaurant. Positieve reacties van gasten die u voorgingen. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Casa Andina Standard Nasca
pe_nxz_casa andina classic (7).jpg
pe_nxz_casa andina classic (3).jpg
pe_nxz_casa andina classic (8).jpg
pe_nxz_casa andina classic (10).jpg
pe_nxz_casa andina classic (15).jpg
pe_nxz_casa andina classic (1).jpg
Gezellig hotel met goede service. Eén van de beste hotels in de omgeving, maar let op: het is geen luxe hotel. Ruime kamers. Sanitaire voorzieningen wat gedateerd, maar netjes. Zwembad met rondom ligbedden. Het binnenplein met palmbomen geeft een prettige sfeer. Uitstekend ontbijt. A la carte restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Oro Viejo
pe_nxz_oro viejo (12).jpg
pe_nxz_oro viejo (11).jpg
pe_nxz_oro viejo (6).jpg
pe_nxz_oro viejo (10).jpg
Fijn hotel met ruime kamers. Op loopafstand van busstation Cruz del Sur, Plaza de Nasca en een straat met restaurantjes. Heerlijke binnentuin met zitjes om te relaxen. Klein zwembad met ligbedden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Ventilator in kamer
Nazca
Hacienda Majoro
PE_Nasca-Hotel Majoro pool
PE_Nasca-Hotel Majoro Patio
PE_Nasca-Hotel Majoro room
PE_Nasca-Hotel Majoro restaurant
Hotel in een oude hacienda. Kamers liggen rondom een prachtige tuin. Zwembad met ligbedden. Vriendelijk personeel. Restaurant en bar aanwezig. Bijzondere sfeer door veel antiek en kunst in het interieur. Daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Nazca
Casa Hacienda Nasca Oasis
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (7).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (2).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (5).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (10).jpg
pe_nxz_casa hacienda nasca oasis (1).jpg
Ideaal hotel om lekker te ontspannen, gelegen in een rustige omgeving. Grote, comfortabele kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Prettig zwembad met zitplekken. Vanuit het zwembad uitzicht op de bergen. A la carte restaurant. Positieve reacties van gasten die u voorgingen. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nazca
Casa Andina Standard Nasca
pe_nxz_casa andina classic (7).jpg
pe_nxz_casa andina classic (3).jpg
pe_nxz_casa andina classic (8).jpg
pe_nxz_casa andina classic (10).jpg
pe_nxz_casa andina classic (15).jpg
pe_nxz_casa andina classic (1).jpg
Gezellig hotel met goede service. Eén van de beste hotels in de omgeving, maar let op: het is geen luxe hotel. Ruime kamers. Sanitaire voorzieningen wat gedateerd, maar netjes. Zwembad met rondom ligbedden. Het binnenplein met palmbomen geeft een prettige sfeer. Uitstekend ontbijt. A la carte restaurant aanwezig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Paracas
Paracas Sunset
pe_pxr_paracas sunset (4).jpg
pe_pxr_paracas sunset (3).jpg
pe_pxr_paracas sunset (1).jpg
pe_pxr_paracas sunset (2).jpg
Ideale ligging, 2 minuten lopen naar zee. Leuk middenklasse hotel. Vriendelijk en beleefd personeel. Kamers zijn eenvoudig, maar keurig en hebben een ventilator en uitzicht op zee. Goed ontbijt. Bar en restaurant in hotel. Boulevard met winkels, restaurants en haven op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ventilator in kamer
Paracas
Gran Palma Paracas
pe_pxr_gran palma paracas (6).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (4).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (7).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (1).jpg
Stijlvol hotel met uitzicht op de jachthaven. Perfecte ligging vlakbij de boulevard van Paracas.
Geniet ’s ochtends van het ontbijt op het dakterras van het hotel. Kleine, maar functionele kamers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen airconditioning in kamer
Paracas
Aranwa Paracas
pe_pxr_aranwa_deluxe.jpg
pe_pxr_aranwa (4).jpg
pe_pxr_aranwa (1).jpg
pe_pxr_aranwa (2).jpg
Luxe hotel met ruime kamers en comfortabele bedden. 2 buitenzwembaden met ligbedden en prachtig uitzicht op zee. Binnenzwembad met bubbelbad. Uitgebreid ontbijt. Restaurant en bar aanwezig. Van alle gemakken voorzien vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Paracas
La Hacienda Bahia Paracas
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (7).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (2).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (4).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (6).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (1).jpg
Hotel in een hacienda aan de baai van Paracas, direct aan het strand. Grote kamers met airco, eigen terras en uitzicht op zee. Groot zwembad met heerlijke ligbedden. Service-gericht en vriendelijk personeel. Hotel heeft een eigen museum met pre-Colombiaanse kunst. Uitstekend restaurant met traditionele Peruaanse gerechten en een ruim terras.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Paracas
Double Tree Resort by Hilton
pe_pxr_double tree resort paracas (1).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (5).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (3).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (7).jpg
Ideale ligging, aan de kust van Paracas. Chique en luxe hotel. Grote kamers en van alle gemakken voorzien. Groot zwembad met ligbedden en uitzicht op zee. Restaurant met heerlijk Peruaans eten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Paracas
Paracas Sunset
pe_pxr_paracas sunset (4).jpg
pe_pxr_paracas sunset (3).jpg
pe_pxr_paracas sunset (1).jpg
pe_pxr_paracas sunset (2).jpg
Ideale ligging, 2 minuten lopen naar zee. Leuk middenklasse hotel. Vriendelijk en beleefd personeel. Kamers zijn eenvoudig, maar keurig en hebben een ventilator en uitzicht op zee. Goed ontbijt. Bar en restaurant in hotel. Boulevard met winkels, restaurants en haven op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ventilator in kamer
Paracas
Gran Palma Paracas
pe_pxr_gran palma paracas (6).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (4).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (7).jpg
pe_pxr_gran palma paracas (1).jpg
Stijlvol hotel met uitzicht op de jachthaven. Perfecte ligging vlakbij de boulevard van Paracas.
Geniet ’s ochtends van het ontbijt op het dakterras van het hotel. Kleine, maar functionele kamers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Geen airconditioning in kamer
Paracas
Aranwa Paracas
pe_pxr_aranwa_deluxe.jpg
pe_pxr_aranwa (4).jpg
pe_pxr_aranwa (1).jpg
pe_pxr_aranwa (2).jpg
Luxe hotel met ruime kamers en comfortabele bedden. 2 buitenzwembaden met ligbedden en prachtig uitzicht op zee. Binnenzwembad met bubbelbad. Uitgebreid ontbijt. Restaurant en bar aanwezig. Van alle gemakken voorzien vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Paracas
La Hacienda Bahia Paracas
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (7).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (2).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (4).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (6).jpg
pe_pxr_la hacienda bahia paracas (1).jpg
Hotel in een hacienda aan de baai van Paracas, direct aan het strand. Grote kamers met airco, eigen terras en uitzicht op zee. Groot zwembad met heerlijke ligbedden. Service-gericht en vriendelijk personeel. Hotel heeft een eigen museum met pre-Colombiaanse kunst. Uitstekend restaurant met traditionele Peruaanse gerechten en een ruim terras.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Paracas
Double Tree Resort by Hilton
pe_pxr_double tree resort paracas (1).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (5).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (3).jpg
pe_pxr_double tree resort paracas (7).jpg
Ideale ligging, aan de kust van Paracas. Chique en luxe hotel. Grote kamers en van alle gemakken voorzien. Groot zwembad met ligbedden en uitzicht op zee. Restaurant met heerlijk Peruaans eten.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Wifi tegen betaling in kamer
Paracas
Paracas Sunset
pe_pxr_paracas sunset (4).jpg
pe_pxr_paracas sunset (3).jpg
pe_pxr_paracas sunset (1).jpg
pe_pxr_paracas sunset (2).jpg
Ideale ligging, 2 minuten lopen naar zee. Leuk middenklasse hotel. Vriendelijk en beleefd personeel. Kamers zijn eenvoudig, maar keurig en hebben een ventilator en uitzicht op zee. Goed ontbijt. Bar en restaurant in hotel. Boulevard met winkels, restaurants en haven op loopafstand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant (alleen voor ontbijt)
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ventilator in kamer
Paracas
Gran Palma Paracas