Sumatra rondreizen

Onuitwisbare indrukken

id, sumatra, samosir (1).jpg
Batak huis op Sumatra
id, sumatra, countryside.jpg
Landschap, Sumatra
id, sumatra, batak houses on samosir island.jpg
Samosir eiland, Tobameer op Sumatra
id, sumatra, bukit lawang, orang utan.jpg
Orang-oetans, Sumatra
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Sumatra rondreis

Al onze Sumatra rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur en natuur, kennismaken met de lokale bevolking, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Sumatra onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Sumatra rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze Sumatra reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Rondreizen op Sumatra worden bijna altijd gecombineerd met één of meerdere andere eilanden van Indonesië. De meest voor de hand liggende combinatie is met Java en/of Bali. Heel zelden met Sulawesi. Sumatra is een enorm groot eiland met een matig wegennet.

lees meer
Sumatra eilandkaart 1102-1130.jpg

Wat maakt Sumatra zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Sumatra te kiezen?

Is het de natuur?

Voor een liefhebber van wilde dieren spotten is Sumatra het beste eiland om heen te gaan in Indonesië. Er zijn natuurreservaten zoals het Gunung Leuser Nationaal Park op Noord-Sumatra, het Kerinci Seblat Nationaal Park in Centraal-Sumatra en het Way Kambas Nationaal Park in het uiterste zuiden. Gunung Leuser is één van de weinige plekken ter wereld waar de met uitsterven bedreigde orang-oetans nog in het wild leven. In het regenwoud van het Gunung Leuser Nationaal Park leven niet alleen orang-oetans, u vindt er ook veel vogels, reptielen en andere apensoorten zoals de gibbon. In Bukit Lawang is een orang-oetan rehabilitatiecentrum opgericht om verweesde dieren te begeleiden terug de natuur in. Ook andere apen, die uit gevangenschap bevrijd zijn, worden voorbereid op een zelfstandig leven in de jungle. Wie orang-oetans in levende lijve wilt zien, staat vroeg op en maakt samen met een ranger een lange wandeling naar een voederplaats in de jungle. Er leven naar schatting nog zo’n 100 neushoorns, en 350 tijgers in het wild. U heeft extreem veel geluk als u deze dieren in het wild spot in Kerinci Seblat of Way Kambas.
De vulkanen zijn altijd dominant aanwezig in het typische vlakke landschap van sawa's. Sumatra heeft de actieve Sinabung vulkaan. Het Tobameer op Sumatra is eigenlijk een groot kratermeer, overblijfsel van een enorme eruptie lang geleden. Van west naar oost vindt u een ring van vulkanen waarvan sommige zeer actief zijn. Hun uitbarstingen vormen een gevaar maar zorgen tevens voor vruchtbare grond. De bergachtige omgeving van Centraal-Sumatra, vooral bij Sipirok en de stad Bukittinggi, is majestueus en indrukwekkend.

Zijn het de mensen?

Er is geen ander land met zo’n variëteit aan culturen. Door de enorme uitgestrektheid van de Indonesische archipel hebben de bewoners op de meer dan 13.000 eilanden allemaal een unieke culturele identiteit. Zoals de Bataks en de Minangkabau op Sumatra, allemaal hebben zij hun eigen talen en culturen. De hooglanden van Noord-Sumatra zijn het thuisland van de Bataks. De Bataks zijn een aantal aan elkaar verwante volkeren met elk hun eigen taal. Ze zijn overwegend christelijk. De Karo Batak wonen in de bergachtige regio rond Brastagi. De bekendste groep is de Toba Batak die bij het Tobameer wonen. De Bataks zijn waarschijnlijk zo'n drie- tot vierduizend jaar geleden vanuit de Filipijnen en Borneo naar de hooglanden van Noord-Sumatra getrokken. De stad Bukittinggi is het culturele hart en centrum van de Minangkabau, een bijzondere stam die in West-Sumatra leeft. Traditionele Minangkabau dorpen herkent u aan de typische huizen met daken in de vorm van de hoorns van een waterbuffel.

id, sumatra, kinderen.jpg
id, bali, algemene beelden, rice farmer 2.jpg
id, algemeen, farmers grow rice in the rainy season.jpg
id, algemeen, harvest.jpg

Is het het heerlijke eten?

Indonesië kent één van de grootste culinaire tradities van de wereld. Elk eiland, elke regio kent zijn specialiteiten en dat maakt de Indonesische keuken zo rijk, nieuw en gevarieerd. Als u naar Sumatra gaat, proef dan zeker de keuken van Padang, een zeer populaire keuken die u ook in de rest van Indonesië vindt. Het traditionele eten van de Minangkabau-bevolking van West-Sumatra is geliefd, zoals gulai, een vleescurry, saté van rundvlees en het rundvleesstoofgerecht rendang. Pas op voor de rendang want dit van oorsprong Sumatraanse gerecht wordt een stuk scherper opgediend op Sumatra dan zoals wij hem kennen in de rijsttafel. U herkent de Padang restaurants aan alle opgestapelde schaaltjes met verschillende gerechten in de etalage. Al jonglerend brengen de obers de schaaltjes naar uw tafel. U eet wat u lekker lijkt en betaalt alleen wat u gebruikt.

id, java, rickshaw in jogjkarta.jpg
Fietsriksja

Individueel rondreizen in Indonesië

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Indonesië zijn individuele rondreizen. In Indonesië bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Indonesië veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is, uitgezonderd de treinreizen, erg hectisch en lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Indonesië te beleven. Bij aankomst op de luchthaven in Indonesië wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Behalve op Java reist er ook altijd een Engelssprekende gids met u mee. Op Java spreekt uw chauffeur Engels en soms ook Nederlands en tijdens excursies en bij bezoek aan bezienswaardigheden is er een lokale Engelstalige gids. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. ‘Private’ rondreizen in Indonesië is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Indonesië. Uw Indonesische chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

Belangrijk: het is goed dat u weet dat de infrastructuur in Indonesië overal behoorlijk achter loopt bij de enorme toename van het verkeer. Schattingen van de tijd die het kost om een bepaalde afstand te overbruggen zijn altijd onbetrouwbaar. Van u wordt veel flexibiliteit verwacht. Soms doet u 7 uur over een afstand van 120 km. Wie opziet tegen lange reisdagen en onzekere aankomsttijden in de hotels kan Indonesië beter mijden.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Indonesië reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, wilt u een directe vlucht of vindt u overstappen geen bezwaar. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

singapore airlines logo bewerkt 1.jpg

Vliegt u Singapore Airlines dan weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken. De maatschappij, uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij, biedt u een all inclusive product. Zo zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes - inclusief de wereldberoemde Singapore Sling – inbegrepen en kunt u in Economy Class 30 kgs bagage meenemen. Aan boord geniet u in uiterst comfortabele stoelen van de 5-sterren inflight service waar de maatschappij bekend om staat. En dankzij KrisWorld, het bekroonde inflight entertainment systeem met meer dan 1.000 on-demand opties, vliegt de tijd voorbij. Vanuit Amsterdam vliegt de moderne Airbus A350, met aan boord een ruime Business Class, Premium Economy Class en Economy Class, dagelijks naar Singapore. Deze vlucht sluit in Singapore goed aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Garuda logo

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3 – 3 – 3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Jakarta in slechts 13,5 uur en laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië laat Garuda Indonesia u de authentieke Indonesische gastvrijheid ervaren vanaf het moment van boarden. Binnen Indonesië heeft Garuda Indonesia met meer dan 65 bestemmingen het grootste netwerk, waardoor u gemakkelijk uw gehele rondreis kunt samenstellen. U geniet van een standaard bagagelimiet van 30kg, waarbij u zelfs kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen! U geniet dus niet alleen van goede verbindingen in een modern toestel, maar bent daarnaast gegarandeerd van een professionele service met een glimlach!

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Sumatra die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Indonesië rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Indonesië rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Sumatra, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

sipirok, torsibohi, bungalows (4).jpg
Door ons geselecteerde hotels in Sumatra, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Sumatra zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

id_sumatra_samosir villa resort (3).jpg
Hotels in Sumatra die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Sumatra, en een keuze die uw reis zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

id_sumatra_medan_jw marriot.jpg
Luxe hotels in Sumatra met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Sumatra, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Hotel vergelijker Sumatra

Per plaats in Sumatra, op alfabetische volgorde, kunt u al onze voorbeeldhotels in Sumatra vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere voorbeeldhotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde voorbeeld hotel in verschillende categorieën. Mocht een voorbeeldhotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Medan, Sumatra
Emerald Garden
id_sumatra_medan_emerald garden (10) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (1) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (4) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (6) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (13) .jpg
Groot middenklasse hotel. Royale lobby. Superior kamers zijn ruim en modern ingericht. Bescheiden zwembad. Meerdere restaurants en lounge bar. Centrale ligging.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Medan, Sumatra
Le Polonia
id, medan, le polonia, superior kamer.jpg
id, medan, le polonia, zwembad.jpg
Moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Klein zwembad op de tweede verdieping. Klassiek uitziend restaurant met zowel internationale als authentieke Indonesische gerechten. Koffie lounge aanwezig. Locatie iets buiten het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Medan, Sumatra
Aryaduta Medan
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 2.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 1.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 3.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 4.jpg
Sfeervol hotel met een centrale ligging. Op 500 meter van het oude stadhuis en Merdeka Walk, een beroemde straat met leuke eetgelegenheden. Comfortabele kamers met goede bedden. Vriendelijk en gastvrij personeel. Buitenzwembad met ligstoelen en een café. Goed restaurant met zowel lokale als internationale gerechten. Zeer groot ontbijtbuffet. Daarom is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Medan, Sumatra
Cambridge
ID, Medan, Cambridge, kamer
ID, Medan, Cambridge, eetzaal
ID, Medan, Cambridge, zwembad
Luxe hotel in het zakendistrict van Medan. Kamers zijn heel comfortabel. Goed ontbijtbuffet. Zwembad. Nb. Hotel is meer een zakenhotel, maar voor de eerste of de laatste nacht op Sumatra, heel prettig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Medan, Sumatra
Grand City Hall
ID, Medan, Grand City Hall, zwembad
ID, Medan, Grand City Hall, kamer
ID, Medan, Grand City Hall, eetzaal
Grootschalig hotel in centrum van Medan. Comfortabele kamers. Zwembad. Het hotel ligt vlak bij de Merdeka Walk; dit is een gezellige straat met allemaal restaurantjes. Ook in het hotel zelf is een goed restaurant. Personeel heel vriendelijk.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Emerald Garden
id_sumatra_medan_emerald garden (10) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (1) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (4) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (6) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (13) .jpg
Groot middenklasse hotel. Royale lobby. Superior kamers zijn ruim en modern ingericht. Bescheiden zwembad. Meerdere restaurants en lounge bar. Centrale ligging.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Le Polonia
id, medan, le polonia, superior kamer.jpg
id, medan, le polonia, zwembad.jpg
Moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Klein zwembad op de tweede verdieping. Klassiek uitziend restaurant met zowel internationale als authentieke Indonesische gerechten. Koffie lounge aanwezig. Locatie iets buiten het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Aryaduta Medan
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 2.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 1.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 3.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 4.jpg
Sfeervol hotel met een centrale ligging. Op 500 meter van het oude stadhuis en Merdeka Walk, een beroemde straat met leuke eetgelegenheden. Comfortabele kamers met goede bedden. Vriendelijk en gastvrij personeel. Buitenzwembad met ligstoelen en een café. Goed restaurant met zowel lokale als internationale gerechten. Zeer groot ontbijtbuffet. Daarom is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Cambridge
ID, Medan, Cambridge, kamer
ID, Medan, Cambridge, eetzaal
ID, Medan, Cambridge, zwembad
Luxe hotel in het zakendistrict van Medan. Kamers zijn heel comfortabel. Goed ontbijtbuffet. Zwembad. Nb. Hotel is meer een zakenhotel, maar voor de eerste of de laatste nacht op Sumatra, heel prettig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Grand City Hall
ID, Medan, Grand City Hall, zwembad
ID, Medan, Grand City Hall, kamer
ID, Medan, Grand City Hall, eetzaal
Grootschalig hotel in centrum van Medan. Comfortabele kamers. Zwembad. Het hotel ligt vlak bij de Merdeka Walk; dit is een gezellige straat met allemaal restaurantjes. Ook in het hotel zelf is een goed restaurant. Personeel heel vriendelijk.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Emerald Garden
id_sumatra_medan_emerald garden (10) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (1) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (4) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (6) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (13) .jpg
Groot middenklasse hotel. Royale lobby. Superior kamers zijn ruim en modern ingericht. Bescheiden zwembad. Meerdere restaurants en lounge bar. Centrale ligging.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Le Polonia
id, medan, le polonia, superior kamer.jpg
id, medan, le polonia, zwembad.jpg
Moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Klein zwembad op de tweede verdieping. Klassiek uitziend restaurant met zowel internationale als authentieke Indonesische gerechten. Koffie lounge aanwezig. Locatie iets buiten het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Aryaduta Medan
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 2.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 1.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 3.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 4.jpg
Sfeervol hotel met een centrale ligging. Op 500 meter van het oude stadhuis en Merdeka Walk, een beroemde straat met leuke eetgelegenheden. Comfortabele kamers met goede bedden. Vriendelijk en gastvrij personeel. Buitenzwembad met ligstoelen en een café. Goed restaurant met zowel lokale als internationale gerechten. Zeer groot ontbijtbuffet. Daarom is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Cambridge
ID, Medan, Cambridge, kamer
ID, Medan, Cambridge, eetzaal
ID, Medan, Cambridge, zwembad
Luxe hotel in het zakendistrict van Medan. Kamers zijn heel comfortabel. Goed ontbijtbuffet. Zwembad. Nb. Hotel is meer een zakenhotel, maar voor de eerste of de laatste nacht op Sumatra, heel prettig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Grand City Hall
ID, Medan, Grand City Hall, zwembad
ID, Medan, Grand City Hall, kamer
ID, Medan, Grand City Hall, eetzaal
Grootschalig hotel in centrum van Medan. Comfortabele kamers. Zwembad. Het hotel ligt vlak bij de Merdeka Walk; dit is een gezellige straat met allemaal restaurantjes. Ook in het hotel zelf is een goed restaurant. Personeel heel vriendelijk.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Emerald Garden
id_sumatra_medan_emerald garden (10) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (1) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (4) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (6) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (13) .jpg
Groot middenklasse hotel. Royale lobby. Superior kamers zijn ruim en modern ingericht. Bescheiden zwembad. Meerdere restaurants en lounge bar. Centrale ligging.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Le Polonia
id, medan, le polonia, superior kamer.jpg
id, medan, le polonia, zwembad.jpg
Moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Klein zwembad op de tweede verdieping. Klassiek uitziend restaurant met zowel internationale als authentieke Indonesische gerechten. Koffie lounge aanwezig. Locatie iets buiten het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Aryaduta Medan
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 2.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 1.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 3.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 4.jpg
Sfeervol hotel met een centrale ligging. Op 500 meter van het oude stadhuis en Merdeka Walk, een beroemde straat met leuke eetgelegenheden. Comfortabele kamers met goede bedden. Vriendelijk en gastvrij personeel. Buitenzwembad met ligstoelen en een café. Goed restaurant met zowel lokale als internationale gerechten. Zeer groot ontbijtbuffet. Daarom is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Cambridge
ID, Medan, Cambridge, kamer
ID, Medan, Cambridge, eetzaal
ID, Medan, Cambridge, zwembad
Luxe hotel in het zakendistrict van Medan. Kamers zijn heel comfortabel. Goed ontbijtbuffet. Zwembad. Nb. Hotel is meer een zakenhotel, maar voor de eerste of de laatste nacht op Sumatra, heel prettig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Grand City Hall
ID, Medan, Grand City Hall, zwembad
ID, Medan, Grand City Hall, kamer
ID, Medan, Grand City Hall, eetzaal
Grootschalig hotel in centrum van Medan. Comfortabele kamers. Zwembad. Het hotel ligt vlak bij de Merdeka Walk; dit is een gezellige straat met allemaal restaurantjes. Ook in het hotel zelf is een goed restaurant. Personeel heel vriendelijk.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Emerald Garden
id_sumatra_medan_emerald garden (10) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (1) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (4) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (6) .jpg
id_sumatra_medan_emerald garden (13) .jpg
Groot middenklasse hotel. Royale lobby. Superior kamers zijn ruim en modern ingericht. Bescheiden zwembad. Meerdere restaurants en lounge bar. Centrale ligging.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Le Polonia
id, medan, le polonia, superior kamer.jpg
id, medan, le polonia, zwembad.jpg
Moderne, comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Klein zwembad op de tweede verdieping. Klassiek uitziend restaurant met zowel internationale als authentieke Indonesische gerechten. Koffie lounge aanwezig. Locatie iets buiten het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Aryaduta Medan
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 2.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 1.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 3.jpg
id, sumatra, medan, aryaduta hotel 4.jpg
Sfeervol hotel met een centrale ligging. Op 500 meter van het oude stadhuis en Merdeka Walk, een beroemde straat met leuke eetgelegenheden. Comfortabele kamers met goede bedden. Vriendelijk en gastvrij personeel. Buitenzwembad met ligstoelen en een café. Goed restaurant met zowel lokale als internationale gerechten. Zeer groot ontbijtbuffet. Daarom is dit onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Cambridge
ID, Medan, Cambridge, kamer
ID, Medan, Cambridge, eetzaal
ID, Medan, Cambridge, zwembad
Luxe hotel in het zakendistrict van Medan. Kamers zijn heel comfortabel. Goed ontbijtbuffet. Zwembad. Nb. Hotel is meer een zakenhotel, maar voor de eerste of de laatste nacht op Sumatra, heel prettig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Medan, Sumatra
Grand City Hall
ID, Medan, Grand City Hall, zwembad
ID, Medan, Grand City Hall, kamer
ID, Medan, Grand City Hall, eetzaal
Grootschalig hotel in centrum van Medan. Comfortabele kamers. Zwembad. Het hotel ligt vlak bij de Merdeka Walk; dit is een gezellige straat met allemaal restaurantjes. Ook in het hotel zelf is een goed restaurant. Personeel heel vriendelijk.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Ecolodge Bukit Lawang
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (7) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (6) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (4) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (1) .jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (53).jpg
id_sumatra_bukit lawang_ecolodge (49).jpg
Kleinschalig eco guesthouse aan de rand van de jungle. Eenvoudige, nette kamers. Ingericht met bamboe meubilair. Let op: geen warm water beschikbaar. Weelderige groene tuin. Goed restaurant. Ecotrail vlakbij het hotel. Goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Bukit Lawang, Sumatra
Wisma Leuser Sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (1).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (3).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak (13).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak_deluxe (2).jpg
id_sumatra_bukit lawang_wisma leuser sibayak
Gezellig guesthouse. Eenvoudige, nette kamers met zicht op de rivier. Let op: geen warm water op de kamer. Grote tuin. Restaurant aanwezig. Prima ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Goed startpunt voor bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Deluxe kamers zijn ruim en netjes ingericht. Landelijke grote tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum. Vandaar dat dit hotel een perfecte keuze is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Superior kamers zijn netjes ingericht. Landelijke tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Deluxe kamers zijn ruim en netjes ingericht. Landelijke grote tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum. Vandaar dat dit hotel een perfecte keuze is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Superior kamers zijn netjes ingericht. Landelijke tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Deluxe kamers zijn ruim en netjes ingericht. Landelijke grote tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum. Vandaar dat dit hotel een perfecte keuze is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Superior kamers zijn netjes ingericht. Landelijke tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Deluxe kamers zijn ruim en netjes ingericht. Landelijke grote tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum. Vandaar dat dit hotel een perfecte keuze is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Superior kamers zijn netjes ingericht. Landelijke tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Deluxe kamers zijn ruim en netjes ingericht. Landelijke grote tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum. Vandaar dat dit hotel een perfecte keuze is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Berastagi, Sumatra
Mikie Holiday
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, zwembad
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort, kamer
ID, Berastagi, Mikie Holiday Resort
Gezinsvriendelijke accommodatie. Vriendelijk personeel. Ruime, eenvoudige kamers. Vanaf hotel is er een prachtig uitzicht over het landschap van Berastagi met uitzicht op de Sinabung vulkaan. Ps. Naast het hotel ligt het Mikie Funland pretpark. Dit kan overdag wat voor geluidsoverlast zorgen. Ps. De hotels in Berastagi zijn heel beperkt qua aanbod en vooral gericht op Aziatische toeristen. Dit hotel is eenvoudig, maar wel een van de beste hotels in Berastagi.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Berastagi, Sumatra
Sinabung Hills
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (3).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (8).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (11).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills_deluxe (5).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung hills (4).jpg
id_sumatra_berastagi_sinabung resort hotel (1).jpg
Groot hotel met zicht op bergen en vulkanen. Superior kamers zijn netjes ingericht. Landelijke tuin met weids panorama. Royaal zwembad. Restaurant met westerse/oosterse keuken. Bar met karaoke. Op 1 km loopafstand van het centrum.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
ID, Samosir, Tabo Cottage, hotel
ID, Samosir, Tabo Cottage, zwembad
ID, Samosir, Tabo Cottage, kamer
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Toledo Inn
id, toledo inn (1), bewerkt.jpg
id, toledo inn (4), bewerkt.jpg
id, toledo inn (3), bewerkt.jpg
id, toledo inn (5), bewerkt.jpg
Eenvoudig maar fijn hotel gelegen op het Samosir eiland aan het Toba meer. Het hotel biedt ruime, nette kamers met uitzicht over het meer. Vriendelijk personeel en het restaurant serveert Westerse en Aziatische specialiteiten. Door de idyllische ligging van dit hotel wordt deze hoog gewaardeerd door gasten die u voorgingen.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp. Dit alles maakt de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Tabo Cottages
id_sumatra_samosir_tabo cottages (17).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (9).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (14).jpg
id_sumatra_samosir_tabo cottages (1).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (3).jpg
id_sumatra_tobameer_tabo cottages (6).jpg
Topkeuze hotel in Batak stijl gelegen aan het meer. Junior suite kamers zijn ruim opgezet en traditioneel ingericht met teakhouten meubels. Alle suites hebben een veranda met zicht op het meer. Batak villa kamers zijn ingericht in een Batak huis, voorzien van alle comfort met teakhouten meubels en houten vloer. Alle villa kamers hebben een veranda met zicht op het meer. Restaurant met unieke Duitse bakkerij. Zwembad met zicht op het meer. Op loopafstand van restaurants en winkels in het dorp.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Tobameer, Sumatra
Samosir Villa Resort
id_sumatra_samosir villa resort (4).jpg
id_sumatra_samosir villa resort_deluxe room.jpg
id_sumatra_samosir villa resort (2).jpg
id_sumatra_samosir villa resort (5).jpg
Authentiek hotel in Batak-stijl aan het meer. Deluxe kamers zijn netjes ingericht en hebben een balkon met zitje. Twee zwembaden, waarvan er één aan het meer ligt. Zonneterras met ligbedden aan het meer. Groot restaurant met zicht op het meer.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Ventilator in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, kamer
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, hotel
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, eten
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, kamer
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, hotel
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, eten
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, kamer
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, hotel
ID, Padang Sidempuan, Mega Permata, eten
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Padang Sidempuan, Sumatra
Mega Permata
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (2).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (2).jpg
id_java_padang sidempuan_mega permata hotel (4).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (1).jpg
id_sumatra_padang sidempuan_mega permata (4).jpg
Modern hotel met atrium en comfortabele kamers. Centrale ligging. Superior kamers zijn van alle gemakken voorzien. Prima restaurant. Op loopafstand van de winkelstraat.
Faciliteiten:
Restaurant
Lift
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Royal Denai
id_sumatra_bukittingi_royal denai (4) .jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (5) .jpg
id_sumatra_royal denai (8).jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (3) .jpg
id_sumatra_royal denai (7).jpg
Comfortabel hotel. Centrale ligging. Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zwembad in de tuin. Restaurant en coffeeshop. Op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden en de winkelstraat. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Royal Denai
id_sumatra_bukittingi_royal denai (4) .jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (5) .jpg
id_sumatra_royal denai (8).jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (3) .jpg
id_sumatra_royal denai (7).jpg
Comfortabel hotel. Centrale ligging. Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zwembad in de tuin. Restaurant en coffeeshop. Op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden en de winkelstraat. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Royal Denai
id_sumatra_bukittingi_royal denai (4) .jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (5) .jpg
id_sumatra_royal denai (8).jpg
id_sumatra_bukittingi_royal denai (3) .jpg
id_sumatra_royal denai (7).jpg
Comfortabel hotel. Centrale ligging. Deluxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zwembad in de tuin. Restaurant en coffeeshop. Op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden en de winkelstraat. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Geen wifi in hotel
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Bukittinggi, Sumatra
Santika
ID, Bukittingi, Santika, hal
ID, Bukittingi, Santika, zwembad
ID, Bukittingi, Santika, kamer
Modern 3-sterren hotel in Bukittinggi. Op minder dan 1 km van het Hatta-paleis. Comfortabele kamers met een balkon. Restaurant bevindt zich op de top van hotel en heeft een panoramisch uitzicht. Mooi uitzicht.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (3).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (7).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (8).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(8).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door haar gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(3).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(6).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(1).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door zijn gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (3).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (2).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (7).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (8).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door haar gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (3).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (7).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (8).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(8).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door haar gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(3).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(6).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(1).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door zijn gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (3).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (2).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (7).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (8).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door haar gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (3).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (7).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (8).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(8).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door haar gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(4).jpg
id_sumatra_tangkahan_mega inn guesthouse (4).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(3).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(6).jpg
id, sumatra, tangkahan, mega inn guesthouse(1).jpg
Kleinschalig, maar sfeervol en authentiek guesthouse met een bijzondere ligging, namelijk midden in de jungle. Omgeven door een weelderige groene tuin. Restaurant waar onder andere een prima Indonesische ontbijt wordt geserveerd. De eenvoudige kamers beschikken over een veranda met zitje. Behulpzaam en gastvrij personeel. Goed gewaardeerd door zijn gasten. Deze plek is een goed startpunt voor een bezoek aan Gunung Leuser National Park. Vandaar de keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Restaurant
Geen wifi in hotel
Tangkahan, Sumatra
Mega Inn Guesthouse, Tangkahan