Bali rondreizen

Onuitwisbare indrukken

id, bali, kuta beach (4).jpg
Kuta, Bali
id, bali, algemene beelden, rice farmer 2.jpg
Sidemen
id, bali, algemeen, rijstvelden (1).jpg
Rijstvelden rondom Ubud
id, bali, ubud palace (2).jpg
Ubud Paleis, Ubud, Bali
id, bali, lovina.jpg
Lovina, Bali
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Al onze Bali rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur, natuur en strand, kennismaken met de lokale bevolking, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Bali onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Bali rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze Bali reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Rondreizen op Bali kunt u prima combineren met één of meerdere andere eilanden van Indonesië. De meeste Nederlanders combineren Bali met Java en soms met Sumatra. Ook populair is een combinatie met Lombok. En voor wie zich beperkt tot Bali, gaat een wereld aan belevenissen open. De belangrijkste keuze is, wat u wilt beleven op uw Bali rondreis. De gezelligheid van Ubud, de mooiste sawa’s zien, het rustgevende platteland ervaren, de mooiste tempels bekijken, een vulkaan beklimmen, dolfijnen spotten, duiken of snorkelen bij een onbewoond eiland, of luisteren en kijken naar zo’n geweldig Balinese dansvoorstelling. Eén keuze hebben wij al voor u gemaakt; al onze reizen sluiten af met een strandverblijf in Zuid-Bali.
lees meer
Bali eilandkaart 1102-1130.jpg

Wat maakt Bali zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Bali te kiezen?

Zijn het de zonovergoten stranden?

Zeker, aan de stranden dankt Bali voor een groot deel zijn ongekende populariteit. Wie een exotische strandvakantie overweegt, heeft ongetwijfeld Bali op z'n lijstje staan. Veel Nederlanders komen er elk jaar en nogal wat Nederlanders hebben er zelfs een eigen huis. Het eiland met zijn schitterende zandstranden is al net zo wereldberoemd, hip en populair als Ibiza. Op de stranden van Bali kunt u ook leren surfen, windsurfen en kitesurfen. Er zijn riffen om te duiken en snorkelen. Er zijn leuke strandtentjes, restaurants, eetstalletjes waar u kunt eten en drinken, van goedkoop tot hip en luxe. U kunt de verse visvangst van de dag gegrild op de barbecue eten, of gewoon genieten van de zonsondergang onderuitgezakt in een zitzak op het strand, cocktail in de hand. Het strandleven van Bali speelt zich af op het zuidelijkste deel van het eiland. Hier liggen de bekende badplaatsen zoals Kuta, Sanur, Nusa Dua, Legian, Seminyak, Jimbaran etc. Badplaatsen die elk een geheel eigen publiek trekken. Kijk onder het tabblad highlights voor een impressie van alle badplaatsen. Ook de minder bekende elders op het eiland.

Is het de natuur?

Bali is adembenemend mooi. Wie het hectische zuiden van Bali achter zich laat komt in een andere wereld terecht. Kies voor de binnen weggetjes en bergwegen naar het binnenland en u komt uit op mooiste stille plekken. Wie van de gebaande paden afgaat, wordt op Bali al snel beloond met rijke ervaringen. Zo biedt Bali prachtige natuur in het hart van het eiland. Noordelijker op Bali vindt u kratermeren, dicht oerwoud en bamboebossen, watervallen en zelfs warmwater bronnen. De sawa's (rijstterrassen) van Bali zijn van een grote schoonheid. Ook zijn ze erg fotogeniek. Naast rijstvelden, thee- en koffieplantages ziet u ook veel specerijen. Elk eiland in Indonesië heeft zijn supervulkaan, zo ook Bali. De meer dan 3000 meter hoge vulkaan Agung wordt vereerd als een heilige berg en domineert altijd als achtergrond, waar u ook bent op Bali. Een beklimming van deze schitterende vulkaan is zwaar. Een lichtere tocht is die naar de top van het kleinere zusje, de bijna 1800 meter hoge vulkaan Batur met zijn prachtige kratermeer. De onderwaterwereld vlakbij de onbekende badplaats Pemuteran aan de stille noordwestkust van Bali leent zich uitstekend voor snorkelen en duiken. Kleurrijke koralen en de meest exotische vissen zijn in relatief ondiep water te zien rondom het onbewoonde eiland Menjangan. Pemuteran ligt schuin tegenover het Menjangan eiland. Er zijn hier de mooiste steile wanden voor duikers, prachtige harde en zachte koralen en zelfs een wrak. Amed aan de oostkust van het eiland is een andere populaire en aantrekkelijke snorkel- en duiklocatie. Ook op het land is er mooie natuur te zien in het West-Bali Nationale Park, waar u met een gids trekkings kunt maken, naast paardrijden en vogels spotten. Iets buiten Pemuteran is een opvangcentrum voor zeeschildpadden, het Project Penyu. Lovina aan de Balinese Noordkust is het startpunt om op zoek te gaan naar dolfijnen die zich meestal 's ochtend vroeg dicht bij de kust laten zien.

Zijn het de mensen?

De bewoners van Bali hebben hun eigen sterke hindoeïstisch-boeddhistische tradities behouden in een overwegend islamitisch eilandenrijk. Bij uw eerste bezoek aan Bali wordt al snel duidelijk hoe religie met het dagelijkse leven verweven is. Tempelbezoek en offers brengen zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven van de Balinezen. Meerdere keren per dag worden er kleine offers gebracht van fruit en bloemen in kleine van bananenblad gevouwen bakjes op huisaltaren en in tempels, maar ook midden op straat of in winkels. Overal in elk dorp en op de meest spectaculaire plekken aan de kust en op vulkaanhellingen treft u tempels aan. Ons favoriete deel van Bali is het authentieke oosten. Hier wonen de Bali Aga, de oorspronkelijke bewoners van het eiland. Hier vindt u plattelandsdorpjes, oneindige sawa's en prachtige onbekende tempels. Balinezen zijn creatief, kunstzinnig en ondernemend. In talloze ateliers en werkplaatsen overal op het eiland, maar vooral rond Ubud worden de mooiste dingen gemaakt, geschilderd of gebeeldhouwd. Maar ook muziek, zang en dans spelen een belangrijke rol in het leven van de Balinezen.

Zijn het de markten en festivals?

Elke stad of dorp in Indonesië heeft wel een markt waar u de overvloedige oogst van het land ziet: groente, tropische fruit, thee, koffie, specerijen, maar ook kleding, batikstoffen en ambachtelijke producten. En waar veel toeristen komen, ligt de nadruk vooral op souvenirs; houtsnijwerk, lederen producten, sieraden. Vooral in het hart van het hindoeïstische eiland Bali treft u veel kunstenaarsdorpen aan met elk hun eigen specialiteit, zoals batik, houtsnijwerk, zilversmeden en schilderkunst. De Balinese kalender kent veel religieuze festivals. Met een beetje geluk bent u op Bali getuige van een festival, een ceremonie of een processie. Crematies op Bali zijn zeldzamer om bij te wonen. Afhankelijk van de status van de overledene worden kosten noch moeite gespaard voor kleurrijke grootse ceremonies. Een markante feestdag op Bali is Nyepi, Dag van de Stilte. Balinezen vieren het Nieuwe Jaar volgens de Balinese kalender door een dag lang binnen te blijven, te mediteren en stil te zijn. Iedereen heeft een vrije dag, markten en kantoren zijn gesloten en op de wegen rijdt geen verkeer. Ook van buitenlandse bezoekers wordt verwacht dat men de Balinese tradities respecteert, stil is en er niet op uit gaat, maar in het hotel blijft. In 2018 valt Nyepi op 17 maart en in 2019 op 7 maart.

Is het het heerlijke eten?

Indonesië kent één van de grootste culinaire tradities van de wereld. Doordat het land op het kruispunt lag van handelsroutes binnen Azië, kwam Indonesië in aanraking met vele buitenlandse eetwijzen en kruiden. Exotische ingrediënten zijn creatief opgenomen in de keukens van de eilanden. Bali kent een milde keuken, er zijn weinig scherpe gerechten. Wel eens van 'boemboe Bali' gehoord? Wie wel eens in een restaurant of toko Indonesisch eten heeft gehaald, weet dat dat een begrip is. 'Boemboe Bali' is het kruidenmengsel dat gebruikt wordt voor de bereiding van vlees, kip, vis en garnalen. Vanwege hun hindoeïstisch geloof eten Balinezen geen rundvlees, de koe is immers een heilig dier. Met de lange kustlijn die Bali kent, staan vis en andere vangsten uit zee prominent op het menu. U vindt ook volop varkensvleesgerechten op de kaart: buikspek op zijn Balinees is een bekend en geliefd gerecht. Door het grote aantal bezoekers uit alle windstreken aan Bali vindt u in de populaire strandoorden alle mogelijke internationale keukens. En restaurants in alle prijsklassen van super eenvoudig tot super hip en super-de-luxe.

id, bali, grilled fresh seafood.jpg
id, bali, algemeen, eten.jpg
id, algemeen, eten.jpg

Of is alleen het noemen van de naam Bali al voldoende?

Het Bali dat staat voor dat ongrijpbare mystieke gevoel. Het Bali van de bezinnings- en yoga centra. Het Bali van de balans tussen lichaam en geest. Het Bali van de kunst en de cultuur. Van het design, het typische Bali design. In de architectuur, de binnenhuisarchitectuur, de beroemde Balinese tuinarchitectuur en de typisch Balinese verlichting. Het Bali van de eenvoud en van de over-the-top luxe hotels. Bali als voormalig hippie paradijs of als ultieme 'escape'. Iedereen wil naar Bali en wil er naar terug!

id, java, rickshaw in jogjkarta.jpg
Fietsriksja

Individueel rondreizen in Indonesië

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Indonesië zijn individuele rondreizen. In Indonesië bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Indonesië veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is, uitgezonderd de treinreizen, erg hectisch en lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Indonesië te beleven. Bij aankomst op de luchthaven in Indonesië wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Behalve op Java reist er ook altijd een Engelssprekende gids met u mee. Op Java spreekt uw chauffeur Engels en soms ook Nederlands en tijdens excursies en bij bezoek aan bezienswaardigheden is er een lokale Engelstalige gids. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. ‘Private’ rondreizen in Indonesië is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Indonesië. Uw Indonesische chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

Belangrijk: het is goed dat u weet dat de infrastructuur in Indonesië overal behoorlijk achter loopt bij de enorme toename van het verkeer. Schattingen van de tijd die het kost om een bepaalde afstand te overbruggen zijn altijd onbetrouwbaar. Van u wordt veel flexibiliteit verwacht. Soms doet u 7 uur over een afstand van 120 km. Wie opziet tegen lange reisdagen en onzekere aankomsttijden in de hotels kan Indonesië beter mijden.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Indonesië reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, wilt u een directe vlucht of vindt u overstappen geen bezwaar. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

Garuda logo

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3 – 3 – 3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Jakarta in slechts 13,5 uur en laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië laat Garuda Indonesia u de authentieke Indonesische gastvrijheid ervaren vanaf het moment van boarden. Binnen Indonesië heeft Garuda Indonesia met meer dan 65 bestemmingen het grootste netwerk, waardoor u gemakkelijk uw gehele rondreis kunt samenstellen. U geniet van een standaard bagagelimiet van 30kg, waarbij u zelfs kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen! U geniet dus niet alleen van goede verbindingen in een modern toestel, maar bent daarnaast gegarandeerd van een professionele service met een glimlach!

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Bali die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Indonesië rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Indonesië rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Bali, per categorie in de handige hotel vergelijker.

HBW midrange hotelcategorie picto

Midrange

id_sanur_puri mesari (5).jpg
Door ons geselecteerde hotels in Bali, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Bali zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.

Bekijk hotels

HBW beautiful choice hotelcategorie picto

Beautiful Choice

id_bali_munduk munduk moding plantation.jpg
Hotels in Bali die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Bali, en een keuze die uw reis zal verrijken.

Bekijk hotels

HBW luxe hotelcategorie picto

Luxe

id_bali_ubud_maya ubud.jpg
Luxe hotels in Bali met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Bali, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Bekijk hotels

Hotel vergelijker Bali

Per plaats in Bali, op alfabetische volgorde, kunt u al onze voorbeeldhotels in Bali vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere voorbeeldhotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde voorbeeld hotel in verschillende categorieën. Mocht een voorbeeldhotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Ubud, Bali
Saren Indah
id_bali_ubud_saren indah (1).jpg
id_bali_ubud_saren indah (5).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (2).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (10).jpg
id_bali_ubud_saren indah (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah (4).jpg
Kleinschalig hotel. Superior Garden kamers bevinden zich op de begane grond. Ruime opzet met grote badkamer. Kamers hebben een terrasje met zitje en uitzicht op sawahs. Restaurant met bar en uitzicht op tuin en zwembad. Klein zwembad. Gelegen op 200 m loopafstand van Apenbos. Ca. 20 minuten lopen naar het centrum van Ubud. Hotel biedt shuttlebusservice. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Ubud, Bali
Maya Ubud
id_bali_ubud_maya ubud (2).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (8).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (10).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (1).jpg
Topkeuze hotel! Oase van rust en vriendelijkheid. Uniek gelegen op een heuvel. Uitzicht op sawahs en bergen. Superior kamers zijn luxe ingericht, met grote badkamer en balkon met uitzicht. Infinity pool met een klein zwembad naast de rivier. Meerdere restaurants en een bar aanwezig. Gelegen op 20 minuten rijden van Ubud centrum. Hotel biedt shuttlebusservice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Saren Indah
id_bali_ubud_saren indah (1).jpg
id_bali_ubud_saren indah (5).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (2).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (10).jpg
id_bali_ubud_saren indah (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah (4).jpg
Kleinschalig hotel. Superior Garden kamers bevinden zich op de begane grond. Ruime opzet met grote badkamer. Kamers hebben een terrasje met zitje en uitzicht op sawahs. Restaurant met bar en uitzicht op tuin en zwembad. Klein zwembad. Gelegen op 200 m loopafstand van Apenbos. Ca. 20 minuten lopen naar het centrum van Ubud. Hotel biedt shuttlebusservice. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Maya Ubud
id_bali_ubud_maya ubud (2).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (8).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (10).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (1).jpg
Topkeuze hotel! Oase van rust en vriendelijkheid. Uniek gelegen op een heuvel. Uitzicht op sawahs en bergen. Superior kamers zijn luxe ingericht, met grote badkamer en balkon met uitzicht. Infinity pool met een klein zwembad naast de rivier. Meerdere restaurants en een bar aanwezig. Gelegen op 20 minuten rijden van Ubud centrum. Hotel biedt shuttlebusservice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Saren Indah
id_bali_ubud_saren indah (1).jpg
id_bali_ubud_saren indah (5).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (2).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah superior garden (10).jpg
id_bali_ubud_saren indah (3).jpg
id_bali_ubud_saren indah (4).jpg
Kleinschalig hotel. Superior Garden kamers bevinden zich op de begane grond. Ruime opzet met grote badkamer. Kamers hebben een terrasje met zitje en uitzicht op sawahs. Restaurant met bar en uitzicht op tuin en zwembad. Klein zwembad. Gelegen op 200 m loopafstand van Apenbos. Ca. 20 minuten lopen naar het centrum van Ubud. Hotel biedt shuttlebusservice. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Maya Ubud
id_bali_ubud_maya ubud (2).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (8).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (10).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (4).jpg
id_bali_ubud_maya ubud (1).jpg
Topkeuze hotel! Oase van rust en vriendelijkheid. Uniek gelegen op een heuvel. Uitzicht op sawahs en bergen. Superior kamers zijn luxe ingericht, met grote badkamer en balkon met uitzicht. Infinity pool met een klein zwembad naast de rivier. Meerdere restaurants en een bar aanwezig. Gelegen op 20 minuten rijden van Ubud centrum. Hotel biedt shuttlebusservice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Uitstekend hotel met een ideale ligging aan het strand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Deluxe Studio's zijn op de begane grond met uitzicht op de Bedugul bergen. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Uitstekend hotel met een ideale ligging aan het strand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Deluxe Studio's zijn op de begane grond met uitzicht op de Bedugul bergen. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Uitstekend hotel met een ideale ligging aan het strand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Deluxe Studio's zijn op de begane grond met uitzicht op de Bedugul bergen. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (6).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Lanai kamer biedt uitzicht op de natuur en een zitje op het balkon/ terras. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant. Beautiful Choice door o.a. zijn uitzicht op de mooie omgeving.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Di Uma Suite heeft een balkon/ terras met zitje en uitzicht op de natuur. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (6).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Lanai kamer biedt uitzicht op de natuur en een zitje op het balkon/ terras. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant. Beautiful Choice door o.a. zijn uitzicht op de mooie omgeving.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Di Uma Suite heeft een balkon/ terras met zitje en uitzicht op de natuur. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (6).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Lanai kamer biedt uitzicht op de natuur en een zitje op het balkon/ terras. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant. Beautiful Choice door o.a. zijn uitzicht op de mooie omgeving.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, kamer.jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen, badkamer.jpg
Gloednieuw hotel uit het bouwjaar 2017. Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. De Di Uma Suite heeft een balkon/ terras met zitje en uitzicht op de natuur. Het hotel heeft een zwembad, bar en restaurant.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Adi Assri Beach Resort
id_bali_pemuteran_adi assri (3).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (2).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri standard garden view (4).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri beach resort (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (7).jpg
Groot Balinees bungalow hotel met ligging aan het strand. Verblijf in de deluxe garden view kamer met uitzicht op de tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Weelderige tuin. Twee zwembaden. Restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Hotel biedt fietshuur aan. Duikschool tegenover het hotel. Het strand heeft zwart zand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Adi Assri Beach Resort
id_bali_pemuteran_adi assri (3).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (2).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri standard garden view (4).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri beach resort (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (7).jpg
Groot Balinees bungalow hotel met ligging aan het strand. Verblijf in de deluxe garden view kamer met uitzicht op de tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Weelderige tuin. Twee zwembaden. Restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Hotel biedt fietshuur aan. Duikschool tegenover het hotel. Het strand heeft zwart zand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Adi Assri Beach Resort
id_bali_pemuteran_adi assri (3).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (2).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri standard garden view (4).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri beach resort (5).jpg
id_bali_pemuteran_adi assri (7).jpg
Groot Balinees bungalow hotel met ligging aan het strand. Verblijf in de deluxe garden view kamer met uitzicht op de tuin. Elke kamer heeft een terras met zitje. Weelderige tuin. Twee zwembaden. Restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Hotel biedt fietshuur aan. Duikschool tegenover het hotel. Het strand heeft zwart zand.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Prime Plaza
id, bali, sanur, prime plaza, zwembad.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, premier king.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, restaurant.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, entree.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, café komodo.jpg
Hotel heette voorheen Sanur Paradise Plaza. Het is een prima hotel met goede service door het uiterst vriendelijk personeel. Ontspan in het buitenzwembad in de tropische tuin of bestel een drankje bij de zwembadbar. Meerdere restaurants in het hotel. Wandel in ongeveer 5 minuten naar het strand door een straat met restaurants. Neem de gratis shuttle naar de Sands Beach Club, gelegen aan het strand, of Hardy's supermarkt. Prime Plaza is onze keuze voor rondreizen in ‘Midrange’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Puri Santrian, Sanur
id_bali_sanur_puri santrian (1).jpg
id_bali_sanur_puri santrian_superior.jpg
id_bali_sanur_puri santrian (11).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (7).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (3).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (6).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (2).jpg
Aan het strand van Sanur, met ligstoelen op het strand en zelfs ligstoelen op kleine overdekte platformen in zee. Mooie tuinen en heerlijke zwembaden. Typisch Balinese architectuur. U kunt er uitstekend eten. Het hotelpersoneel is heel vriendelijk en behulpzaam. Hoge waarderingen door reizigers die hier verbleven. Nederlanders hebben dit hotel op hun favorietenlijstje. Vandaar onze keuze voor rondreizen in ‘Beautiful Choice’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Maya Sanur, Sanur
id_bali_sanur_maya sanur_main pool.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_deluxe garden view room.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_entrance.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_food5.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_signature restaurant1.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_restaurant.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_lagoon pool.jpg
Het enige echte 5 sterren hotel in Sanur. Ideale ligging aan zee en volop restaurantjes in de omgeving. Recent gebouwd. Ingericht in die typisch modern Balinese stijl. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Top ontbijt. Uitstekende restaurants. Geweldige kamers. Reizigers geven hoge waarderingen en komen graag terug. Wij kozen voor dit hotel als u gekozen heeft voor een rondreis in ‘luxe’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Prime Plaza
id, bali, sanur, prime plaza, zwembad.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, premier king.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, restaurant.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, entree.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, café komodo.jpg
Hotel heette voorheen Sanur Paradise Plaza. Het is een prima hotel met goede service door het uiterst vriendelijk personeel. Ontspan in het buitenzwembad in de tropische tuin of bestel een drankje bij de zwembadbar. Meerdere restaurants in het hotel. Wandel in ongeveer 5 minuten naar het strand door een straat met restaurants. Neem de gratis shuttle naar de Sands Beach Club, gelegen aan het strand, of Hardy's supermarkt. Prime Plaza is onze keuze voor rondreizen in ‘Midrange’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Puri Santrian, Sanur
id_bali_sanur_puri santrian (1).jpg
id_bali_sanur_puri santrian_superior.jpg
id_bali_sanur_puri santrian (11).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (7).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (3).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (6).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (2).jpg
Aan het strand van Sanur, met ligstoelen op het strand en zelfs ligstoelen op kleine overdekte platformen in zee. Mooie tuinen en heerlijke zwembaden. Typisch Balinese architectuur. U kunt er uitstekend eten. Het hotelpersoneel is heel vriendelijk en behulpzaam. Hoge waarderingen door reizigers die hier verbleven. Nederlanders hebben dit hotel op hun favorietenlijstje. Vandaar onze keuze voor rondreizen in ‘Beautiful Choice’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Maya Sanur, Sanur
id_bali_sanur_maya sanur_main pool.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_deluxe garden view room.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_entrance.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_food5.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_signature restaurant1.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_restaurant.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_lagoon pool.jpg
Het enige echte 5 sterren hotel in Sanur. Ideale ligging aan zee en volop restaurantjes in de omgeving. Recent gebouwd. Ingericht in die typisch modern Balinese stijl. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Top ontbijt. Uitstekende restaurants. Geweldige kamers. Reizigers geven hoge waarderingen en komen graag terug. Wij kozen voor dit hotel als u gekozen heeft voor een rondreis in ‘luxe’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Prime Plaza
id, bali, sanur, prime plaza, zwembad.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, premier king.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, restaurant.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, entree.jpg
id, bali, sanur, prime plaza, café komodo.jpg
Hotel heette voorheen Sanur Paradise Plaza. Het is een prima hotel met goede service door het uiterst vriendelijk personeel. Ontspan in het buitenzwembad in de tropische tuin of bestel een drankje bij de zwembadbar. Meerdere restaurants in het hotel. Wandel in ongeveer 5 minuten naar het strand door een straat met restaurants. Neem de gratis shuttle naar de Sands Beach Club, gelegen aan het strand, of Hardy's supermarkt. Prime Plaza is onze keuze voor rondreizen in ‘Midrange’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Puri Santrian, Sanur
id_bali_sanur_puri santrian (1).jpg
id_bali_sanur_puri santrian_superior.jpg
id_bali_sanur_puri santrian (11).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (7).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (3).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (6).jpg
id_bali_sanur_puri santrian (2).jpg
Aan het strand van Sanur, met ligstoelen op het strand en zelfs ligstoelen op kleine overdekte platformen in zee. Mooie tuinen en heerlijke zwembaden. Typisch Balinese architectuur. U kunt er uitstekend eten. Het hotelpersoneel is heel vriendelijk en behulpzaam. Hoge waarderingen door reizigers die hier verbleven. Nederlanders hebben dit hotel op hun favorietenlijstje. Vandaar onze keuze voor rondreizen in ‘Beautiful Choice’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Maya Sanur, Sanur
id_bali_sanur_maya sanur_main pool.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_deluxe garden view room.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_entrance.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_food5.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_signature restaurant1.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_restaurant.jpg
id_bali_sanur_maya sanur_lagoon pool.jpg
Het enige echte 5 sterren hotel in Sanur. Ideale ligging aan zee en volop restaurantjes in de omgeving. Recent gebouwd. Ingericht in die typisch modern Balinese stijl. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Top ontbijt. Uitstekende restaurants. Geweldige kamers. Reizigers geven hoge waarderingen en komen graag terug. Wij kozen voor dit hotel als u gekozen heeft voor een rondreis in ‘luxe’ hotels.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
id, bali, stone road in ubud.jpg
Ubud, Bali
id, bali, pura besakih temple.jpg
Pura Besakih tempel, Bali
id, bali, algemeen, mensen (2).jpg
Ceremonie op Bali
id, bali, algemeen, festival (2).jpg
Kleurrijk festival op Bali
id, bali, three multicolored boats.jpg
Sanur, Bali
id, algemeen, tropical fruits in morning market.jpg
Markt, Bali
id, bali, algemeen, rijstvelden (2).jpg
Rijstvelden Bali
id, bali, pura ulun danu bratan temple (1).jpg
Bedugul tempel, Bratan meer
id, bali, women carry offering on heads for hindu ceremony (1).jpg
Ceremonie op Bali
id, bali, ubud palace (2).jpg
Ubud Paleis, Ubud, Bali
id, bali, traditional wooden carvings at temple in ubud.jpg
Houtsnijwerk, Bali
id, bali, lovina, dolphins jumping lovina beach (3).jpg
Springende dolfijnen spotten bij Lovina
id, bali, azure beach amed.jpg
Amed, Bali
id, bali, kuta beach (4).jpg
Kuta, Bali
id, bali, candidasa, tenganan (2).jpg
Candidasa, Bali
id, bali,national balinese dance.jpg
Balinese dans
id, algemeen, traditional stone sculpture of ganesha god.jpg
Ceremonie, Bali
id, bali, view on pemuteran village bay.jpg
Pemuteran, Bali
id, bali, sidemen, besakih temple (1).jpg
Besakih tempel, 20 km van Sidemen
id, bali, sidemen, besakih temple (2).jpg
Besakih tempel, 20 km van Sidemen
id, bali, sculpture in ubud palace.jpg
Ubud paleis
id, bali, ubud, rijstvelden in ubud (1).jpg
Rijstvelden in Ubud
id, bali, ubud palace (2).jpg
Tempel Ubud
id, bali, statue of ganesha in kuta.jpg
Standbeeld van Ganesh
id, bali, menjangan island.jpg
Excursie naar Menjangan eiland vanuit Pemuteran
id, bali, ubud, monkey sanctuary (1).jpg
Monkey sanctuary
id, bali, lempuyang temple (1).jpg
Lempuyang tempel
id, bali, pura ulun danu bratan (1).jpg
Pura Ulun Danu Bratan
id, bali, strand kuta.jpg
Kuta beach
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?