Bali rondreizen

Onuitwisbare indrukken

id, bali, kuta beach (4).jpg
Kuta, Bali
id, bali, algemene beelden, rice farmer 2.jpg
Sidemen
id, bali, algemeen, rijstvelden (1).jpg
Rijstvelden rondom Ubud
id, bali, ubud palace (2).jpg
Ubud Paleis, Ubud, Bali
id, bali, lovina.jpg
Lovina op Bali
Zoeken & filter
 

rondreis gevonden rondreizen gevonden

Haal alles uit uw Bali rondreis

Al onze Bali rondreizen zijn in balans. De maximale mix van cultuur, natuur en strand, kennismaken met de lokale bevolking, de bekende highlights, maar ook verrassende ingrediënten die een rondreis naar Bali onvergetelijk maken. Onze rondreizen zijn ook in balans, omdat u er binnen de tijd die u beschikbaar heeft voor uw individuele Bali rondreis, het maximale uit haalt. We presenteren onze Bali reizen in de volgorde van de tijd die u beschikbaar heeft. Rondreizen op Bali kunt u prima combineren met één of meerdere andere eilanden van Indonesië. De meeste Nederlanders combineren Bali met Java en soms met Sumatra. Ook populair is een combinatie met Lombok. En voor wie zich beperkt tot Bali, gaat een wereld aan belevenissen open.

lees meer
Bali eilandkaart 1102-1130.jpg

Wat maakt Bali zo bijzonder?
Wat gaat u overtuigen om voor een rondreis door Bali te kiezen?

Zijn het de zonovergoten stranden?

Zeker, aan de stranden dankt Bali voor een groot deel zijn ongekende populariteit. Wie een exotische strandvakantie overweegt, heeft ongetwijfeld Bali op z'n lijstje staan. Veel Nederlanders komen er elk jaar en nogal wat Nederlanders hebben er zelfs een eigen huis. Het eiland met zijn schitterende zandstranden is al net zo wereldberoemd, hip en populair als Ibiza. Op de stranden van Bali kunt u ook leren surfen, windsurfen en kitesurfen. Er zijn riffen om te duiken en snorkelen. Er zijn leuke strandtentjes, restaurants, eetstalletjes waar u kunt eten en drinken, van goedkoop tot hip en luxe. U kunt de verse visvangst van de dag gegrild op de barbecue eten, of gewoon genieten van de zonsondergang onderuitgezakt in een zitzak op het strand, cocktail in de hand. Het strandleven van Bali speelt zich af op het zuidelijkste deel van het eiland. Hier liggen de bekende badplaatsen zoals Kuta, Sanur, Nusa Dua, Legian, Seminyak, Jimbaran etc. Badplaatsen die elk een geheel eigen publiek trekken. Kijk onder het tabblad highlights voor een impressie van alle badplaatsen. Ook de minder bekende elders op het eiland.

Is het de natuur?

Bali is adembenemend mooi. Wie het hectische zuiden van Bali achter zich laat komt in een andere wereld terecht. Kies voor de binnen weggetjes en bergwegen naar het binnenland en u komt uit op mooiste stille plekken. Wie van de gebaande paden afgaat, wordt op Bali al snel beloond met rijke ervaringen. Zo biedt Bali prachtige natuur in het hart van het eiland. Noordelijker op Bali vindt u kratermeren, dicht oerwoud en bamboebossen, watervallen en zelfs warmwater bronnen. De sawa's (rijstterrassen) van Bali zijn van een grote schoonheid. Ook zijn ze erg fotogeniek. Naast rijstvelden, thee- en koffieplantages ziet u ook veel specerijen. Elk eiland in Indonesië heeft zijn supervulkaan, zo ook Bali. De meer dan 3000 meter hoge vulkaan Agung wordt vereerd als een heilige berg en domineert altijd als achtergrond, waar u ook bent op Bali. Een beklimming van deze schitterende vulkaan is zwaar. Een lichtere tocht is die naar de top van het kleinere zusje, de bijna 1800 meter hoge vulkaan Batur met zijn prachtige kratermeer. De onderwaterwereld vlakbij de onbekende badplaats Pemuteran aan de stille noordwestkust van Bali leent zich uitstekend voor snorkelen en duiken. Kleurrijke koralen en de meest exotische vissen zijn in relatief ondiep water te zien rondom het onbewoonde eiland Menjangan. Pemuteran ligt schuin tegenover het Menjangan eiland. Er zijn hier de mooiste steile wanden voor duikers, prachtige harde en zachte koralen en zelfs een wrak. Amed aan de oostkust van het eiland is een andere populaire en aantrekkelijke snorkel- en duiklocatie. Ook op het land is er mooie natuur te zien in het West-Bali Nationale Park, waar u met een gids trekkings kunt maken, naast paardrijden en vogels spotten. Iets buiten Pemuteran is een opvangcentrum voor zeeschildpadden, het Project Penyu. Lovina aan de Balinese noordkust is het startpunt om op zoek te gaan naar dolfijnen die zich meestal 's ochtend vroeg dicht bij de kust laten zien.

Zijn het de mensen?

De bewoners van Bali hebben hun eigen sterke hindoeïstisch-boeddhistische tradities behouden in een overwegend islamitisch eilandenrijk. Bij uw eerste bezoek aan Bali wordt al snel duidelijk hoe religie met het dagelijkse leven verweven is. Tempelbezoek en offers brengen zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven van de Balinezen. Meerdere keren per dag worden er kleine offers gebracht van fruit en bloemen in kleine van bananenblad gevouwen bakjes op huisaltaren en in tempels, maar ook midden op straat of in winkels. Overal in elk dorp en op de meest spectaculaire plekken aan de kust en op vulkaanhellingen treft u tempels aan. Ons favoriete deel van Bali is het authentieke oosten. Hier wonen de Bali Aga, de oorspronkelijke bewoners van het eiland. Hier vindt u plattelandsdorpjes, oneindige sawa's en prachtige onbekende tempels. Balinezen zijn creatief, kunstzinnig en ondernemend. In talloze ateliers en werkplaatsen overal op het eiland, maar vooral rond Ubud worden de mooiste dingen gemaakt, geschilderd of gebeeldhouwd. Maar ook muziek, zang en dans spelen een belangrijke rol in het leven van de Balinezen.

Zijn het de markten en festivals?

Elke stad of dorp in Indonesië heeft wel een markt waar u de overvloedige oogst van het land ziet: groente, tropische fruit, thee, koffie, specerijen, maar ook kleding, batikstoffen en ambachtelijke producten. En waar veel toeristen komen, ligt de nadruk vooral op souvenirs; houtsnijwerk, lederen producten, sieraden. Vooral in het hart van het hindoeïstische eiland Bali treft u veel kunstenaarsdorpen aan met elk hun eigen specialiteit, zoals batik, houtsnijwerk, zilversmeden en schilderkunst. De Balinese kalender kent veel religieuze festivals. Met een beetje geluk bent u op Bali getuige van een festival, een ceremonie of een processie. Crematies op Bali zijn zeldzamer om bij te wonen. Afhankelijk van de status van de overledene worden kosten noch moeite gespaard voor kleurrijke grootse ceremonies. Een markante feestdag op Bali is Nyepi, Dag van de Stilte. Balinezen vieren het Nieuwe Jaar volgens de Balinese kalender door een dag lang binnen te blijven, te mediteren en stil te zijn. Iedereen heeft een vrije dag, markten en kantoren zijn gesloten en op de wegen rijdt geen verkeer. Ook van buitenlandse bezoekers wordt verwacht dat men de Balinese tradities respecteert, stil is en er niet op uit gaat, maar in het hotel blijft. In 2024 valt Nyepi op 11 en 12 maart en in 2025 op 29 en 30 maart, van 6 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds.

Is het het heerlijke eten?

Indonesië kent één van de grootste culinaire tradities van de wereld. Doordat het land op het kruispunt lag van handelsroutes binnen Azië, kwam Indonesië in aanraking met vele buitenlandse eetwijzen en kruiden. Exotische ingrediënten zijn creatief opgenomen in de keukens van de eilanden. Bali kent een milde keuken, er zijn weinig scherpe gerechten. Wel eens van 'boemboe Bali' gehoord? Wie wel eens in een restaurant of toko Indonesisch eten heeft gehaald, weet dat dat een begrip is. 'Boemboe Bali' is het kruidenmengsel dat gebruikt wordt voor de bereiding van vlees, kip, vis en garnalen. Vanwege hun hindoeïstisch geloof eten Balinezen geen rundvlees, de koe is immers een heilig dier. Met de lange kustlijn die Bali kent, staan vis en andere vangsten uit zee prominent op het menu. U vindt ook volop varkensvleesgerechten op de kaart: buikspek op zijn Balinees is een bekend en geliefd gerecht. Door het grote aantal bezoekers uit alle windstreken aan Bali vindt u in de populaire strandoorden alle mogelijke internationale keukens. En restaurants in alle prijsklassen van super eenvoudig tot super hip en super-de-luxe.

id, bali, grilled fresh seafood.jpg
id, bali, algemeen, eten.jpg
id, algemeen, eten.jpg

Of is alleen het noemen van de naam Bali al voldoende?

Het Bali dat staat voor dat ongrijpbare mystieke gevoel. Het Bali van de bezinnings- en yoga centra. Het Bali van de balans tussen lichaam en geest. Het Bali van de kunst en de cultuur. Van het design, het typische Bali design. In de architectuur, de binnenhuisarchitectuur, de beroemde Balinese tuinarchitectuur en de typisch Balinese verlichting. Het Bali van de eenvoud en van de over-the-top luxe hotels. Bali als voormalig hippie paradijs of als ultieme 'escape'. Iedereen wil naar Bali en wil er naar terug!

id, java, rickshaw in jogjkarta.jpg
Fietsriksja

Individueel rondreizen in Indonesië

Al onze rondreizen en ‘Grand Voyages’ in Indonesië zijn individuele rondreizen. In Indonesië bieden we u uitsluitend de mogelijkheid om ‘private’ rond te reizen. Dat vinden wij voor Indonesië veruit de beste optie en voegt waarde toe aan uw rondreis. Het openbaar vervoer is, uitgezonderd de treinreizen, erg hectisch en lang niet altijd comfortabel en punctueel genoeg om onze reizen ook ‘share’ aan te bieden.

HBW private picto

Private

Een ‘private’ rondreis is een geweldige manier om Indonesië te beleven. Bij aankomst op de luchthaven in Indonesië wordt u opgewacht door een Engelssprekende gids en chauffeur en naar uw hotel gebracht. U reist rond met uw eigen reisgezelschap in een auto of minibus met uw eigen privé chauffeur. Behalve op Java reist er ook altijd een Engelssprekende gids met u mee. Op Java spreekt uw chauffeur Engels en soms ook Nederlands en tijdens excursies en bij bezoek aan bezienswaardigheden is er een lokale Engelstalige gids. Onderweg wisselt u regelmatig van chauffeur en van gids; de chauffeurs en gidsen opereren vaak alleen in hun eigen regio. Alle excursies zijn ook ‘private’. ‘Private’ rondreizen in Indonesië is comfortabel en geeft vrijheid en flexibiliteit om onderweg te stoppen. De ‘private’ manier van reizen is ook een ideale manier om alles te weten te komen over het dagelijkse leven in Indonesië. Uw Indonesische chauffeur en gids zijn natuurlijk ideale bronnen. Onder de ‘tab’ inbegrepen ziet u precies wat inclusief is tijdens het vervoer ter plaatse en tijdens de excursies.

Belangrijk: het is goed dat u weet dat de infrastructuur in Indonesië overal behoorlijk achter loopt bij de enorme toename van het verkeer. Schattingen van de tijd die het kost om een bepaalde afstand te overbruggen zijn altijd onbetrouwbaar. Van u wordt veel flexibiliteit verwacht. Soms doet u 7 uur over een afstand van 120 km. Wie opziet tegen lange reisdagen en onzekere aankomsttijden in de hotels kan Indonesië beter mijden.

HBW vluchten picto

Vliegen en vluchtkeuze

De getoonde prijzen van alle Indonesië reizen zijn inclusief intercontinentale vlucht en eventuele binnenlandse vluchten. Dit is een basisprijs, die niet is gescand op actualiteit en beschikbaarheid. Boekt u de reis van uw keuze op de vertrekdatum van uw keuze, dan kunt u aangeven in welke mate u flexibel bent met de gekozen vertrekdatum. En of u voorkeur heeft voor een specifieke luchtvaartmaatschappij, wilt u een directe vlucht of vindt u overstappen geen bezwaar. Ook kunt u de vertrekluchthaven van uw voorkeur opgeven. Naast Schiphol zijn dat Brussel of Düsseldorf. Na boeking nemen wij dan contact met u op, en bespreken met u de mogelijke opties. Onze ervaring is dat hoe flexibeler u bent met uw vluchtkeuze en vertrekdatum, hoe gunstiger de vliegopties. Ook loont het om zo vroeg mogelijk te boeken, zeker in de hoogseizoenen tijdens vakantieperiodes.

singapore airlines logo bewerkt 1.jpg

Vliegt u Singapore Airlines dan weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken. De maatschappij, uitgeroepen tot ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij, biedt u een all inclusive product. Zo zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes - inclusief de wereldberoemde Singapore Sling – inbegrepen en kunt u in Economy Class 30 kgs bagage meenemen. Aan boord geniet u in uiterst comfortabele stoelen van de 5-sterren inflight service waar de maatschappij bekend om staat. En dankzij KrisWorld, het bekroonde inflight entertainment systeem met meer dan 1.000 on-demand opties, vliegt de tijd voorbij. Vanuit Amsterdam vliegt de moderne Airbus A350, met aan boord een ruime Business Class, Premium Economy Class en Economy Class, dagelijks naar Singapore. Deze vlucht sluit in Singapore goed aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Garuda logo

Vlieg comfortabel in ruime stoelen, in een unieke 3 – 3 – 3 opstelling, non-stop van Amsterdam naar Jakarta in slechts 13,5 uur en laat u bedienen door de 4 jaar op rij bekroonde “World’s Best Cabin Crew”. Als nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië laat Garuda Indonesia u de authentieke Indonesische gastvrijheid ervaren vanaf het moment van boarden. Binnen Indonesië heeft Garuda Indonesia met meer dan 65 bestemmingen het grootste netwerk, waardoor u gemakkelijk uw gehele rondreis kunt samenstellen. U geniet van een standaard bagagelimiet van 30kg, waarbij u zelfs kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen! U geniet dus niet alleen van goede verbindingen in een modern toestel, maar bent daarnaast gegarandeerd van een professionele service met een glimlach!

KLM logo

Of u nu een avontuurlijke reis gaat maken of toch liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service, aan boord zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen en u kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. Het persoonlijke entertainmentsysteem biedt u onder meer de nieuwste films, tv-series en muziek aan. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwste schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Cathay Pacific logo

Vlieg met Cathay Pacific naar Hongkong, Azië en verder
Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. De dagelijkse vluchten naar Hongkong biedt reizigers de uitgelezen kans om deze metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific staat bekend om haar persoonlijke Aziatische service en kwaliteit op topniveau. Het is niet voor niets dat Cathay Pacific als één van de weinige luchtvaartmaatschappijen kan zeggen dat zij de vijfsterren classificatie van Skytrax draagt. Cathay Pacific heeft van één van de jongste en modernste vloten ter wereld en biedt premium service en kwaliteit aan boord. Daarmee voldoet zij wereldwijd aan de wensen en behoeften van haar passagiers.

Emirates

Reis de wereld over in luxe en gastvrijheid. Van boeking tot aankomst. Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn een van de meest prominente en snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vlieg met Emirates naar meer dan 140 bestemmingen.

Kies de hotels in Bali die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels voor uw Indonesië rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reiservaring, ongeacht het beschikbare budget. Op elke Indonesië rondreis van HelloBeautifulWorld kunt u kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels in Bali, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Midrange hotelcategorie pictogram

Midrange

id_sanur_puri mesari (5).jpg
Door ons geselecteerde hotels in Bali, die een goede prijs combineren met goede voorzieningen. Schone kamers, een eigen badkamer en goede bedden. Altijd centraal gelegen of met goede verbindingen naar het centrum. De hotels in Bali zijn een mix van modern en sfeervol kleinschalig.
Beautiful Choice hotelcategorie pictogram

Beautiful Choice

id_bali_munduk munduk moding plantation.jpg
Hotels in Bali die waarde toevoegen aan uw rondreiservaring. Dat kan de bijzondere ligging of het uitzicht zijn, de geweldige uitstraling of het design. Maar ook de persoonlijke aandacht van het personeel of van de hotelier, het gerenommeerde restaurant of de bijzondere prijs/waarde verhouding. Zonder uitzondering zijn ze allemaal hooggewaardeerd. Het is onze persoonlijke hotelkeuze in Bali, en een keuze die uw reis zal verrijken.
Luxe hotelcategorie pictogram

Luxe

id_bali_ubud_maya ubud.jpg
Luxe hotels in Bali met veel voorzieningen. Onze persoonlijke keuze. Niet altijd de top van het luxe segment in Bali, maar wel hooggewaardeerd en met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Altijd 5 sterren, of het beste ter plaatse. Met minimaal een lounge, een lift en een goed restaurant.

Hotel vergelijker Bali

Per plaats in Bali, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels in Bali vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels. In een enkel geval gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel in verschillende categorieën. Mocht een hotel bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbaar hotel. Dit doen we in overleg met u.

HBW midrange hotelcategorie picto
Midrange
Ubud, Bali
Rhada Phala
ID, Ubud, Rhada Phala, zwembad
ID, Ubud, Rhada Phala, kamer
ID, Ubud, Rhada Phala, sfeer
ID, Ubud, Rhada Phala, restaurant
Mooie accommodatie in een rustige omgeving van Ubud en omgeven door rijstvelden. Ruime comfortabele kamers. Relax aan het zwembad of geniet van een massage in de spa. In de buurt zijn er leuke cafés en restaurants. Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
HBW beautiful choice hotelcategorie picto
Beautiful Choice
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Twee keer per week een culturele show. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum (er is een shuttle bus). U kunt ook lopen naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Ubud, Bali
Komaneka Tanggayuda
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, zwembad
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, hotel
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, kamer
Prachtig resort midden in de bossen van Ubud. Het heeft een perfecte balans van luxe in de natuur. Mooie Balinese stijl. Zwembad. De kamers zijn in villa stijl en comfortabel ingericht. Het centrum van Ubud ligt op 5 km. Er is een gratis shuttlebus van het hotel naar het centrum meerdere keren per dag, ongeveer 20 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
HBW luxe hotelcategorie picto
Luxe
Ubud, Bali
Pramana Watu Kurung
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, hotel
ID, Ubud, Pramana Watu Kurung, impressie
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, zwembad
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, restaurant
Prachtig resort midden in de natuur van Ubud. Mooie Balinese ambiance met een schitterend panorama dek met uitzicht op de Ayung rivier. Ruime comfortabele kamers met Balinese elementen. Relax aan het infinity zwembad of geniet van een authentiek Indonesisch of westers gerecht in het restaurant. Ook kunt u gebruik maken van gratis fietsen om Ubud verder te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Rhada Phala
ID, Ubud, Rhada Phala, zwembad
ID, Ubud, Rhada Phala, kamer
ID, Ubud, Rhada Phala, sfeer
ID, Ubud, Rhada Phala, restaurant
Mooie accommodatie in een rustige omgeving van Ubud en omgeven door rijstvelden. Ruime comfortabele kamers. Relax aan het zwembad of geniet van een massage in de spa. In de buurt zijn er leuke cafés en restaurants. Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Twee keer per week een culturele show. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum (er is een shuttle bus). U kunt ook lopen naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Komaneka Tanggayuda
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, zwembad
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, hotel
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, kamer
Prachtig resort midden in de bossen van Ubud. Het heeft een perfecte balans van luxe in de natuur. Mooie Balinese stijl. Zwembad. De kamers zijn in villa stijl en comfortabel ingericht. Het centrum van Ubud ligt op 5 km. Er is een gratis shuttlebus van het hotel naar het centrum meerdere keren per dag, ongeveer 20 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Pramana Watu Kurung
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, hotel
ID, Ubud, Pramana Watu Kurung, impressie
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, zwembad
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, restaurant
Prachtig resort midden in de natuur van Ubud. Mooie Balinese ambiance met een schitterend panorama dek met uitzicht op de Ayung rivier. Ruime comfortabele kamers met Balinese elementen. Relax aan het infinity zwembad of geniet van een authentiek Indonesisch of westers gerecht in het restaurant. Ook kunt u gebruik maken van gratis fietsen om Ubud verder te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Rhada Phala
ID, Ubud, Rhada Phala, zwembad
ID, Ubud, Rhada Phala, kamer
ID, Ubud, Rhada Phala, sfeer
ID, Ubud, Rhada Phala, restaurant
Mooie accommodatie in een rustige omgeving van Ubud en omgeven door rijstvelden. Ruime comfortabele kamers. Relax aan het zwembad of geniet van een massage in de spa. In de buurt zijn er leuke cafés en restaurants. Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Twee keer per week een culturele show. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum (er is een shuttle bus). U kunt ook lopen naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Komaneka Tanggayuda
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, zwembad
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, hotel
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, kamer
Prachtig resort midden in de bossen van Ubud. Het heeft een perfecte balans van luxe in de natuur. Mooie Balinese stijl. Zwembad. De kamers zijn in villa stijl en comfortabel ingericht. Het centrum van Ubud ligt op 5 km. Er is een gratis shuttlebus van het hotel naar het centrum meerdere keren per dag, ongeveer 20 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Pramana Watu Kurung
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, hotel
ID, Ubud, Pramana Watu Kurung, impressie
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, zwembad
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, restaurant
Prachtig resort midden in de natuur van Ubud. Mooie Balinese ambiance met een schitterend panorama dek met uitzicht op de Ayung rivier. Ruime comfortabele kamers met Balinese elementen. Relax aan het infinity zwembad of geniet van een authentiek Indonesisch of westers gerecht in het restaurant. Ook kunt u gebruik maken van gratis fietsen om Ubud verder te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Rhada Phala
ID, Ubud, Rhada Phala, zwembad
ID, Ubud, Rhada Phala, kamer
ID, Ubud, Rhada Phala, sfeer
ID, Ubud, Rhada Phala, restaurant
Mooie accommodatie in een rustige omgeving van Ubud en omgeven door rijstvelden. Ruime comfortabele kamers. Relax aan het zwembad of geniet van een massage in de spa. In de buurt zijn er leuke cafés en restaurants. Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Ubud, Bali
Wapa di Ume
id-bali-ubud-wapa di ume (3).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (6).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (4).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (9).jpg
id-bali-ubud-wapa di ume (15).jpg
Schitterend boutique hotel in Balinese stijl ingericht met veel hout en natuursteen. Lanai kamers zijn luxe ingericht, maar hebben geen tv. Terras met zitje met uitzicht op sawahs of vallei. Royaal zwembad in weelderige tuin. Er is een ontbijtrestaurant en een restaurant met Indonesisch en westers eten. Twee keer per week een culturele show. Gastvrij en behulpzaam personeel. Iets buiten Ubud gelegen: 10 minuten rijden naar het centrum (er is een shuttle bus). U kunt ook lopen naar het centrum. Hotel wordt hoog gewaardeerd. Door deze aspecten onze keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Komaneka Tanggayuda
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, zwembad
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, hotel
ID, Ubud, Komaneka Tanggayuda, kamer
Prachtig resort midden in de bossen van Ubud. Het heeft een perfecte balans van luxe in de natuur. Mooie Balinese stijl. Zwembad. De kamers zijn in villa stijl en comfortabel ingericht. Het centrum van Ubud ligt op 5 km. Er is een gratis shuttlebus van het hotel naar het centrum meerdere keren per dag, ongeveer 20 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Ubud, Bali
Pramana Watu Kurung
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, hotel
ID, Ubud, Pramana Watu Kurung, impressie
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, zwembad
ID, Bali, Ubud, Pramana Watu Kurung, restaurant
Prachtig resort midden in de natuur van Ubud. Mooie Balinese ambiance met een schitterend panorama dek met uitzicht op de Ayung rivier. Ruime comfortabele kamers met Balinese elementen. Relax aan het infinity zwembad of geniet van een authentiek Indonesisch of westers gerecht in het restaurant. Ook kunt u gebruik maken van gratis fietsen om Ubud verder te ontdekken.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met een ideale ligging aan het zwarte zandstrand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Prachtig hotel met ligging aan het zwarte zandstrand. Ruime comfortabele kamers in moderne Balinese stijl. Geniet van de mooie zonsondergang met een hapje of drankje bij de strandbar of geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant Heliconia. Neem een duik in het zwembad of relax aan het strand. Gratis pendeldienst binnen de omgeving Lovina. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Puri Bagus
ID, Lovina, Puri Bagus, zwembad
ID, Lovina, Puri Bagus, hotel
ID, Lovina, Puri Bagus, eetzaal
In Lovina zijn geen echte heel luxe hotels. Puri Bagus is een mooi resort met huisjes. Direct aan het zwarte zandstrand. Vanaf hier kunt u in de ochtend met een bootje dolfijnen spotten. Goed restaurant. Voor het centrum heeft u een taxi nodig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met een ideale ligging aan het zwarte zandstrand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Prachtig hotel met ligging aan het zwarte zandstrand. Ruime comfortabele kamers in moderne Balinese stijl. Geniet van de mooie zonsondergang met een hapje of drankje bij de strandbar of geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant Heliconia. Neem een duik in het zwembad of relax aan het strand. Gratis pendeldienst binnen de omgeving Lovina. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Puri Bagus
ID, Lovina, Puri Bagus, zwembad
ID, Lovina, Puri Bagus, hotel
ID, Lovina, Puri Bagus, eetzaal
In Lovina zijn geen echte heel luxe hotels. Puri Bagus is een mooi resort met huisjes. Direct aan het zwarte zandstrand. Vanaf hier kunt u in de ochtend met een bootje dolfijnen spotten. Goed restaurant. Voor het centrum heeft u een taxi nodig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met een ideale ligging aan het zwarte zandstrand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Prachtig hotel met ligging aan het zwarte zandstrand. Ruime comfortabele kamers in moderne Balinese stijl. Geniet van de mooie zonsondergang met een hapje of drankje bij de strandbar of geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant Heliconia. Neem een duik in het zwembad of relax aan het strand. Gratis pendeldienst binnen de omgeving Lovina. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Puri Bagus
ID, Lovina, Puri Bagus, zwembad
ID, Lovina, Puri Bagus, hotel
ID, Lovina, Puri Bagus, eetzaal
In Lovina zijn geen echte heel luxe hotels. Puri Bagus is een mooi resort met huisjes. Direct aan het zwarte zandstrand. Vanaf hier kunt u in de ochtend met een bootje dolfijnen spotten. Goed restaurant. Voor het centrum heeft u een taxi nodig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Aneka Lovina
id_bali_lovina_aneka lovina (6).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (1).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (4).jpg
id_bali_lovina_aneka lovina (2).jpg
Sfeervol hotel in Balinese stijl met een ideale ligging aan het zwarte zandstrand. Eenvoudige, nette cottages met een terras met zitje. Meerdere restaurants, een bar en een zwembad aanwezig, gelegen pal naast het strand. Personeel beantwoordt graag uw vragen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Prachtig hotel met ligging aan het zwarte zandstrand. Ruime comfortabele kamers in moderne Balinese stijl. Geniet van de mooie zonsondergang met een hapje of drankje bij de strandbar of geniet van een heerlijk gerecht in het restaurant Heliconia. Neem een duik in het zwembad of relax aan het strand. Gratis pendeldienst binnen de omgeving Lovina. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. Vandaar onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
Puri Bagus
ID, Lovina, Puri Bagus, zwembad
ID, Lovina, Puri Bagus, hotel
ID, Lovina, Puri Bagus, eetzaal
In Lovina zijn geen echte heel luxe hotels. Puri Bagus is een mooi resort met huisjes. Direct aan het zwarte zandstrand. Vanaf hier kunt u in de ochtend met een bootje dolfijnen spotten. Goed restaurant. Voor het centrum heeft u een taxi nodig.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Lovina, Bali
The Lovina
id_bali_lovina_the lovina (1).jpg
id_bali_lovina_the lovina (10).jpg
id_bali_lovina_the lovina (7).jpg
id_bali_lovina_the lovina (4).jpg
id_bali_lovina_the lovina (5).jpg
Topkeuze: luxe hotel met ligging aan het strand. Bar en twee zwembaden aanwezig. Twee restaurants: één restaurant ligt aan het strand, andere restaurant biedt zicht op de bergen. Hoge waarderingen door gasten die hier verbleven. U verblijft in een luxe Garden Pool Villa. U heeft uw eigen privé-zwembadje voor de deur.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Onze reizigers zijn heel enthousiast. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
ID, Sidemen, Wapa di Ume
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (1).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (10).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (7).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (6).jpg
Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen, ligt het jongere zusje van Wapa di Ume Ubud. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. U verblijft in een Lanai kamer: ruim, balkon met uitzicht op de groene omgeving. Het hotel heeft een zwembad, spa, bar en restaurant. Er wordt gratis yoga, wandeltochten en 'afternoon tea' voor u georganiseerd. U wordt hier heerlijk verwend. Beautiful Choice door o.a. de locatie, de stijl en de inrichting.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Samanvaya
ID, Sidemen, Samenvaya, hotel
ID, Sidemen, Samanvaya, kamer
ID, Sidemen, Samenvaya, hal
Luxe hotel met ligging tussen de rijstterrassen van de Sidemen vallei. Elke bungalow heeft een eigen balkon. Neem een duik in het zwembad, een massage in de spa of ga wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Let op: dit is een Adults Only hotel: boven de 14 jaar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Onze reizigers zijn heel enthousiast. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
ID, Sidemen, Wapa di Ume
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (1).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (10).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (7).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (6).jpg
Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen, ligt het jongere zusje van Wapa di Ume Ubud. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. U verblijft in een Lanai kamer: ruim, balkon met uitzicht op de groene omgeving. Het hotel heeft een zwembad, spa, bar en restaurant. Er wordt gratis yoga, wandeltochten en 'afternoon tea' voor u georganiseerd. U wordt hier heerlijk verwend. Beautiful Choice door o.a. de locatie, de stijl en de inrichting.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Samanvaya
ID, Sidemen, Samenvaya, hotel
ID, Sidemen, Samanvaya, kamer
ID, Sidemen, Samenvaya, hal
Luxe hotel met ligging tussen de rijstterrassen van de Sidemen vallei. Elke bungalow heeft een eigen balkon. Neem een duik in het zwembad, een massage in de spa of ga wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Let op: dit is een Adults Only hotel: boven de 14 jaar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Sawah Indah Villa
id_bali_sidemen_sawah indah villa (16).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (4).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (6).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa (9).jpg
id_bali_sidemen_sawah indah villa standard budget (3).jpg
Kleinschalig hotel te midden van sawahs. Onze reizigers zijn heel enthousiast. Rustige ligging. Deluxe kamers hebben een royaal terras met zitje. Kamers hebben een ventilator en een muskietennet. Mooie badkamer. Zwembad met zicht op de sawahs. Uitstekend restaurant. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Geen wifi beschikbaar in kamer
Sidemen, Bali
Wapa di Ume Sidemen
ID, Sidemen, Wapa di Ume
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (1).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (10).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (7).jpg
id, bali, sidemen, wapa di ume sidemen (6).jpg
Op een prachtige locatie tussen de sawahs, in de groene omgeving van Sidemen, ligt het jongere zusje van Wapa di Ume Ubud. Stijlvolle kamers met een moderne inrichting. U verblijft in een Lanai kamer: ruim, balkon met uitzicht op de groene omgeving. Het hotel heeft een zwembad, spa, bar en restaurant. Er wordt gratis yoga, wandeltochten en 'afternoon tea' voor u georganiseerd. U wordt hier heerlijk verwend. Beautiful Choice door o.a. de locatie, de stijl en de inrichting.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Sidemen, Bali
Samanvaya
ID, Sidemen, Samenvaya, hotel
ID, Sidemen, Samanvaya, kamer
ID, Sidemen, Samenvaya, hal
Luxe hotel met ligging tussen de rijstterrassen van de Sidemen vallei. Elke bungalow heeft een eigen balkon. Neem een duik in het zwembad, een massage in de spa of ga wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Let op: dit is een Adults Only hotel: boven de 14 jaar.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Man's Cottages & Spa
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, zwembad
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, restaurant
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, hotel
Comfortabele bungalows in charmante Balinese stijl. Het beschikt over een prachtige tropische tuin waar u kunt genieten van het natuurschoon of neem een duik in het zwembad. De bungalows zijn voorzien van een luxe badkamer en eigen balkon. Restaurant is aanwezig en zeer uitmuntende service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Man's Cottages & Spa
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, zwembad
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, restaurant
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, hotel
Comfortabele bungalows in charmante Balinese stijl. Het beschikt over een prachtige tropische tuin waar u kunt genieten van het natuurschoon of neem een duik in het zwembad. De bungalows zijn voorzien van een luxe badkamer en eigen balkon. Restaurant is aanwezig en zeer uitmuntende service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Man's Cottages & Spa
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, zwembad
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, restaurant
ID, Bali, Pemuteran, Mans Cottages & Spa, hotel
Comfortabele bungalows in charmante Balinese stijl. Het beschikt over een prachtige tropische tuin waar u kunt genieten van het natuurschoon of neem een duik in het zwembad. De bungalows zijn voorzien van een luxe badkamer en eigen balkon. Restaurant is aanwezig en zeer uitmuntende service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
Taman Sari Bali Cottages
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (1).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (7).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (3).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (4).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (15).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (10).jpg
id_bali_pemuteran_taman sari balli cottages (12).jpg
Aan het zwarte zandstrand ligt dit mooie bungalow hotel. Deluxe bungalows zijn ruim van opzet. Elke bungalow heeft een veranda met uitzicht op de ruime tuin of de zee. Prima restaurant, bar en twee zwembaden aanwezig. Voor de kust ligt een kunstmatig rif. Ideaal voor snorkellaars en duikers. Vandaar dat dit hotel een perfecte keus is voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Pemuteran, Bali
The Menjangan
id, bali, pemuteran, the menjangan, bistro.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, monsoon deluxe kamer.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, zwembad.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, restaurant terras.jpg
id, bali, pemuteran, the menjangan, lobby.jpg
In een ongerept natuurpark, kans om wilde dieren te zien, en rustige omgeving. Resort met 4 vierkante kilometer oppervlakte en een strandje. Shuttle bus aanwezig om u over het resort rond te rijden. Monsoon deluxe kamer met een traditioneel alang-alang (soort riet) dak, ligt dichtbij het zwembad. Restaurant aan het strand met o.a. zeegerechten. Ander restaurant, gelegen tussen de boomtoppen, serveert mediterraanse en Indonesische gerechten. Goede service.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Puri Lumbung Cottages
id_bali_munduk_puri lumbung cottages (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (8).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (11).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (5).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung, standard cottage (7).jpg
id_bali_munduk_puri lumbung (10).jpg
Bijzonder hotel met houten cottages in Balinese stijl. Elke cottage heeft 2 verdiepingen met beneden de badkamer, en boven de slaapkamer, die je met een trap bereikt. Restaurant en bar. Hooggelegen, ca. 900 meter, in de bergen (koeler klimaat). Omgeving met sawahs en bossen. Gastvrij personeel. Maken van een wandeling met een gids mogelijk.
Faciliteiten:
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (8).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Ruim opgezette Garden Suites met uitzicht op de bergen. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Daarom is dit hotel gekozen voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Munduk, Bali
Munduk Moding Plantation
id_bali_munduk_munduk moding plantation (26).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (10).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (33).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (35).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (7).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (4).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (1).jpg
id_bali_munduk_munduk moding plantation (30).jpg
Topkeuze boutique hotel op een voormalige koffieplantage. Villa's zijn luxe ingericht met binnen- en buitendouche. Omgeving met sawahs en bossen. Eén van de mooiste infinity pools van Bali. Restaurant met bar. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Ashyana Candidasa
id_bali_candi dasa_ashyana (10).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (13).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (4).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (9).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (11).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (17).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana (21).jpg
id_bali_candi dasa_ashyana candidasa (2).jpg
Sfeervol intiem hotel in Balinese stijl aan kiezelstrand gelegen. Kamers hebben een veranda met zitje. Zwembad, restaurant en bar aanwezig. Ontbijt is niet in buffetvorm maar a la carte. Op loopafstand van verschillende restaurants en het centrum. Vriendelijk gastvrij personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Candi Beach Resort
id_bali_candi dasa_candi beach resort (2).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (15).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (3).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (13).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (11).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (9).jpg
id_bali_candi dasa_candi beach resort (14).jpg
Dit ruime bungalow resort ligt ideaal aan het strand. Bungalows zijn mooi vormgegeven in Balinese stijl met een veranda en een zitje. Weelderige groene tuin. Twee zwembaden, met uitzicht op zee. Restaurant met oosterse/westerse keuken. Mooie bar. Zonneterras met zicht op zee. Perfecte keus voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Lift
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Candidasa, Bali
Alila Manggis
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (17).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (8).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (6).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (1).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (3).jpg
id_bali_candi dasa_alila manggis (5).jpg
Topluxe hotel aan zee gelegen. Rustige ligging. Deluxe kamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Kamers met balkon en zitje. Zwembad met uitzicht op zee. Royale tuin. Goed restaurant met oosterse/westerse keuken en bar. Uitgebreid ontbijt. Hotel heeft shuttlebusservice naar centrum Candidasa, ca. 10 minuten rijden.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Respati Beach, Sanur
id, bali, sanur, respati beach (1) bewerkt.jpg
id, bali, sanur, respati beach2.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel, deluxe kamer.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (5).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (7).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (10).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (1).jpg
Direct aan het strand van Sanur ligt dit kleinschalige hotel in Balinese stijl, omringd door een groene, tropische tuin. Nette, ingerichte kamers met zithoek en terras. Restaurant Waroeng Nelajan serveert lokale specialiteiten en westerse gerechten. Zwembad en eigen stuk strand met ligbedden en parasols. Goede service en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Segara Village, Sanur
id, segara village (6).jpg
id, sanur, segara village bungalow (5).jpg
id, sanur, segara village bungalow (6).jpg
id, segara village (7).jpg
De naam zegt het al: een 'dorp' van bungalows, in groepjes verspreid over een tropische tuin. De stijl en sfeer is een mix tussen modern en traditioneel Balinees. Vanuit het hotel loopt u direct het strand van Sanur op, bijvoorbeeld naar de eigen beachclub. Er zijn twee restaurants om uit te kiezen, of reserveer een romantisch diner voor twee op het strand. Patisserie voor een lekker kopje koffie met gebak. Drie buitenzwembaden, een 'jacuzzibar' en een spa aanwezig. Vanwege de sfeer, locatie, service en hoge waarderingen onze keuze voor Beautiful Choice. Een ideale afsluiting van uw rondreis!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, bovenaf 1.jpg
hyatt regency bali, sanur, zwembad.jpg
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, restaurant omang omang 3.jpg
Prachtig grootschalig hotel in Sanur. Gedurende 5 jaar compleet gerenoveerd en 2 jaar geleden heropend. Elegant en modern design, maar toch die fijne Balinese sfeer. Omringd door 9 hectare tropische tuin. Mooie, verzorgde kamers met luxe badkamer. Restaurant, pizzeria en pianolounge aanwezig, evenals 3 zwembaden en een grote spa. Direct aan het strand van Sanur gelegen. Onze keuze voor luxe strandhotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Respati Beach, Sanur
id, bali, sanur, respati beach (1) bewerkt.jpg
id, bali, sanur, respati beach2.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel, deluxe kamer.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (5).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (7).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (10).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (1).jpg
Direct aan het strand van Sanur ligt dit kleinschalige hotel in Balinese stijl, omringd door een groene, tropische tuin. Nette, ingerichte kamers met zithoek en terras. Restaurant Waroeng Nelajan serveert lokale specialiteiten en westerse gerechten. Zwembad en eigen stuk strand met ligbedden en parasols. Goede service en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Segara Village, Sanur
id, segara village (6).jpg
id, sanur, segara village bungalow (5).jpg
id, sanur, segara village bungalow (6).jpg
id, segara village (7).jpg
De naam zegt het al: een 'dorp' van bungalows, in groepjes verspreid over een tropische tuin. De stijl en sfeer is een mix tussen modern en traditioneel Balinees. Vanuit het hotel loopt u direct het strand van Sanur op, bijvoorbeeld naar de eigen beachclub. Er zijn twee restaurants om uit te kiezen, of reserveer een romantisch diner voor twee op het strand. Patisserie voor een lekker kopje koffie met gebak. Drie buitenzwembaden, een 'jacuzzibar' en een spa aanwezig. Vanwege de sfeer, locatie, service en hoge waarderingen onze keuze voor Beautiful Choice. Een ideale afsluiting van uw rondreis!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, bovenaf 1.jpg
hyatt regency bali, sanur, zwembad.jpg
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, restaurant omang omang 3.jpg
Prachtig grootschalig hotel in Sanur. Gedurende 5 jaar compleet gerenoveerd en 2 jaar geleden heropend. Elegant en modern design, maar toch die fijne Balinese sfeer. Omringd door 9 hectare tropische tuin. Mooie, verzorgde kamers met luxe badkamer. Restaurant, pizzeria en pianolounge aanwezig, evenals 3 zwembaden en een grote spa. Direct aan het strand van Sanur gelegen. Onze keuze voor luxe strandhotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Respati Beach, Sanur
id, bali, sanur, respati beach (1) bewerkt.jpg
id, bali, sanur, respati beach2.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel, deluxe kamer.jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (5).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (7).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (10).jpg
id, bali, sanur, respati beach hotel (1).jpg
Direct aan het strand van Sanur ligt dit kleinschalige hotel in Balinese stijl, omringd door een groene, tropische tuin. Nette, ingerichte kamers met zithoek en terras. Restaurant Waroeng Nelajan serveert lokale specialiteiten en westerse gerechten. Zwembad en eigen stuk strand met ligbedden en parasols. Goede service en vriendelijk personeel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Gratis wifi in publieke ruimte
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Segara Village, Sanur
id, segara village (6).jpg
id, sanur, segara village bungalow (5).jpg
id, sanur, segara village bungalow (6).jpg
id, segara village (7).jpg
De naam zegt het al: een 'dorp' van bungalows, in groepjes verspreid over een tropische tuin. De stijl en sfeer is een mix tussen modern en traditioneel Balinees. Vanuit het hotel loopt u direct het strand van Sanur op, bijvoorbeeld naar de eigen beachclub. Er zijn twee restaurants om uit te kiezen, of reserveer een romantisch diner voor twee op het strand. Patisserie voor een lekker kopje koffie met gebak. Drie buitenzwembaden, een 'jacuzzibar' en een spa aanwezig. Vanwege de sfeer, locatie, service en hoge waarderingen onze keuze voor Beautiful Choice. Een ideale afsluiting van uw rondreis!
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Strand Zuid-Bali
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, bovenaf 1.jpg
hyatt regency bali, sanur, zwembad.jpg
Hyatt Regency Bali, Sanur
hyatt regency bali, sanur, restaurant omang omang 3.jpg
Prachtig grootschalig hotel in Sanur. Gedurende 5 jaar compleet gerenoveerd en 2 jaar geleden heropend. Elegant en modern design, maar toch die fijne Balinese sfeer. Omringd door 9 hectare tropische tuin. Mooie, verzorgde kamers met luxe badkamer. Restaurant, pizzeria en pianolounge aanwezig, evenals 3 zwembaden en een grote spa. Direct aan het strand van Sanur gelegen. Onze keuze voor luxe strandhotel.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Mahagiri Resort
id, nusa lembongan, mahagiri resort (9).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (3).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (1).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (2).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri resort (11).jpg
Fraai middelgroot resort aan het grootste strand van Nusa Lembongan. De sfeervolle kamers zijn modern ingericht, met traditionele details. Ook villa's met privé zwembad beschikbaar. De beachclub serveert ontbijt, lunch en diner. Groot zwembad aan het strand met zitzakken, ligbedden en parasols. Aan het eind van de hoofdstraat van Jungut Batu gelegen en dichtbij de mangrove bossen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Hai Tide Beach Resort
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(8).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (3).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(4).jpg
In dit kleinschalige resort overnacht u in een Lumbung: een traditionele rijstschuur met 2 verdiepingen. De 18 Lumbungs staan verspreid over een grote tuin, met 2 zwembaden. Twee restaurants en bar aanwezig, evenals een 5* PADI duikcentrum. Direct aan het strand van Mushroom Bay gelegen, met prachtig uitzicht over de Agung vulkaan. Een bijzondere accommodatie op een fijne locatie: daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Tamarind Resort
id, nusa lembongan, tamarind, candrika room.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant2.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, zwembad.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, tafel.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant.jpg
Modern en kleinschalig resort met 12 kamers en 3 villa's, rondom een 300 jaar oude tamarindeboom. Hoger gelegen, daarom prachtig uitzicht over Nusa Lembongan, de zee en Mount Agung op Bali. Ruime kamers met balkon, van alle gemakken voorzien. Restaurant Indica is erg geliefd, serveert lokale specialiteiten, internationale gerechten en verse vis en zeevruchten. Twee zwembaden, waarvan één met poolbar. Spa bij het hotel. Niet direct aan het strand gelegen: ca. 300 meter lopen. Een van de best beoordeelde resorts op Nusa Lembongan.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Mahagiri Resort
id, nusa lembongan, mahagiri resort (9).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (3).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (1).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (2).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri resort (11).jpg
Fraai middelgroot resort aan het grootste strand van Nusa Lembongan. De sfeervolle kamers zijn modern ingericht, met traditionele details. Ook villa's met privé zwembad beschikbaar. De beachclub serveert ontbijt, lunch en diner. Groot zwembad aan het strand met zitzakken, ligbedden en parasols. Aan het eind van de hoofdstraat van Jungut Batu gelegen en dichtbij de mangrove bossen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Hai Tide Beach Resort
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(8).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (3).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(4).jpg
In dit kleinschalige resort overnacht u in een Lumbung: een traditionele rijstschuur met 2 verdiepingen. De 18 Lumbungs staan verspreid over een grote tuin, met 2 zwembaden. Twee restaurants en bar aanwezig, evenals een 5* PADI duikcentrum. Direct aan het strand van Mushroom Bay gelegen, met prachtig uitzicht over de Agung vulkaan. Een bijzondere accommodatie op een fijne locatie: daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Tamarind Resort
id, nusa lembongan, tamarind, candrika room.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant2.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, zwembad.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, tafel.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant.jpg
Modern en kleinschalig resort met 12 kamers en 3 villa's, rondom een 300 jaar oude tamarindeboom. Hoger gelegen, daarom prachtig uitzicht over Nusa Lembongan, de zee en Mount Agung op Bali. Ruime kamers met balkon, van alle gemakken voorzien. Restaurant Indica is erg geliefd, serveert lokale specialiteiten, internationale gerechten en verse vis en zeevruchten. Twee zwembaden, waarvan één met poolbar. Spa bij het hotel. Niet direct aan het strand gelegen: ca. 300 meter lopen. Een van de best beoordeelde resorts op Nusa Lembongan.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Mahagiri Resort
id, nusa lembongan, mahagiri resort (9).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (3).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (1).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri, beachfront room (2).jpg
id, nusa lembongan, mahagiri resort (11).jpg
Fraai middelgroot resort aan het grootste strand van Nusa Lembongan. De sfeervolle kamers zijn modern ingericht, met traditionele details. Ook villa's met privé zwembad beschikbaar. De beachclub serveert ontbijt, lunch en diner. Groot zwembad aan het strand met zitzakken, ligbedden en parasols. Aan het eind van de hoofdstraat van Jungut Batu gelegen en dichtbij de mangrove bossen.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Hai Tide Beach Resort
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(8).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (3).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort, lumbung (2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(2).jpg
id, nusa lembongan, hai tide beach resort(4).jpg
In dit kleinschalige resort overnacht u in een Lumbung: een traditionele rijstschuur met 2 verdiepingen. De 18 Lumbungs staan verspreid over een grote tuin, met 2 zwembaden. Twee restaurants en bar aanwezig, evenals een 5* PADI duikcentrum. Direct aan het strand van Mushroom Bay gelegen, met prachtig uitzicht over de Agung vulkaan. Een bijzondere accommodatie op een fijne locatie: daarom onze keuze voor Beautiful Choice.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in publieke ruimte
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
Nusa Lembongan, Bali
Tamarind Resort
id, nusa lembongan, tamarind, candrika room.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant2.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, zwembad.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, tafel.jpg
id, nusa lembongan, tamarind, restaurant.jpg
Modern en kleinschalig resort met 12 kamers en 3 villa's, rondom een 300 jaar oude tamarindeboom. Hoger gelegen, daarom prachtig uitzicht over Nusa Lembongan, de zee en Mount Agung op Bali. Ruime kamers met balkon, van alle gemakken voorzien. Restaurant Indica is erg geliefd, serveert lokale specialiteiten, internationale gerechten en verse vis en zeevruchten. Twee zwembaden, waarvan één met poolbar. Spa bij het hotel. Niet direct aan het strand gelegen: ca. 300 meter lopen. Een van de best beoordeelde resorts op Nusa Lembongan.
Faciliteiten:
Zwembad
Restaurant
Bar/lounge
Gratis wifi in kamer
Airconditioning in kamer
id, bali, stone road in ubud.jpg
Ubud, Bali
id, bali, pura besakih temple.jpg
Pura Besakih tempel, Bali
id, bali, algemeen, mensen (2).jpg
Ceremonie op Bali
id, bali, algemeen, festival (2).jpg
Kleurrijk festival op Bali
id, bali, three multicolored boats.jpg
Sanur, Bali
id, algemeen, tropical fruits in morning market.jpg
Markt, Bali
id, bali, algemeen, rijstvelden (2).jpg
Rijstvelden Bali
id, bali, pura ulun danu bratan temple (1).jpg
Bedugul tempel, Bratan meer
id, bali, women carry offering on heads for hindu ceremony (1).jpg
Ceremonie op Bali
id, bali, ubud palace (2).jpg
Ubud Paleis, Ubud, Bali
id, bali, traditional wooden carvings at temple in ubud.jpg
Houtsnijwerk, Bali
id, bali, lovina, dolphins jumping lovina beach (3).jpg
Springende dolfijnen spotten bij Lovina
id, bali, azure beach amed.jpg
Amed, Bali
id, bali, kuta beach (4).jpg
Kuta, Bali
id, bali, candidasa, tenganan (2).jpg
Candidasa, Bali
id, bali,national balinese dance.jpg
Balinese dans
id, algemeen, traditional stone sculpture of ganesha god.jpg
Ceremonie, Bali
id, bali, view on pemuteran village bay.jpg
Pemuteran, Bali
id, bali, sidemen, besakih temple (1).jpg
Besakih tempel
id, bali, sidemen, besakih temple (2).jpg
Besakih tempel
id, bali, sculpture in ubud palace.jpg
Ubud paleis
id, bali, ubud, rijstvelden in ubud (1).jpg
Rijstvelden in Ubud
id, bali, ubud palace (2).jpg
Tempel Ubud
id, bali, statue of ganesha in kuta.jpg
Standbeeld van Ganesh
id, bali, menjangan island.jpg
Excursie naar Menjangan eiland vanuit Pemuteran
id, bali, ubud, monkey sanctuary (1).jpg
Monkey sanctuary
id, bali, lempuyang temple (1).jpg
Lempuyang tempel
id, bali, pura ulun danu bratan (1).jpg
Pura Ulun Danu Bratan
id, bali, strand kuta.jpg
Kuta beach
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?