Japan Experience 22 dagen

vanaf 4915
Vanafprijs in euro is per persoon o.b.v. 2 personen in een 2-persoonskamer in ‘Midrange’ hotels. Inclusief intercontinentale retourvlucht. De prijzen van vluchten en hotels veranderen voortdurend. Vanafprijs is niet gescand op actualiteit of beschikbaarheid van de intercontinentale retourvlucht en van de hotels. Klik op tab ‘onze hotels', voor de voorbeeld hotels. Exclusief boekingskosten 35 en calamiteitenfonds 2,50 per boeking.
Route op kaart
Kies de reis van uw keuze. Elke reis kunt u desgewenst zelf aanpassen tot uw ideale reis.
Klik op de hotelcategorie van uw voorkeur. Alle prijzen, ook uw aanpassingen zijn daarop gebaseerd. Wijzigt u de categorie, dan moet u uw aanpassingen opnieuw toevoegen.
test
Deze gegevens bepalen de prijs die we u tonen bij het zoeken en boeken. We onthouden deze gegevens om ook bij een volgend website bezoek direct de juiste prijzen te kunnen tonen.
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Atomic Bomb Dome in Hiroshima
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Straat in Kurashiki
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Geisha's, Japanse gezelschapsdames
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Mount Fuji
Huis ten Bosch, buiten Nagasaki
Tokyo, crosswalk in wijk Shibuya

Kies de hotels en/of ryokans & minsuku’s in Japan die bij u passen

Het kiezen van de juiste hotels en/of ryokans & minshuku’s voor uw Japan rondreis is altijd spannend. De juiste hotelkeuze draagt immers ook in belangrijke mate bij aan uw reisbeleving, ongeacht het beschikbare budget. Dat geldt zeker voor Japan. Ook in Japan kunt u voor elke rondreis van HelloBeautifulWorld kiezen uit 3 hotel categorieën. We hebben alle hotels, ryokans en minshuku’s persoonlijk gekozen. Klik op ‘bekijk hotels’ en u ziet alle door ons geselecteerde hotels, ryokans en minshuku’s in Japan, per categorie in de handige hotel vergelijker.

Hotel vergelijker Japan

Per plaats in Japan, op alfabetische volgorde, kunt u al onze hotels, ryokans en minshuku’s in Japan met elkaar vergelijken. Per categorie staan ze per plaats naast elkaar. Soms zijn er per plaats meerdere hotels, ryokans en minshuku’s. In een aantal gevallen gebruiken we in een plaats hetzelfde hotel, ryokan of minshuku in verschillende categorieën. Er is dan geen hotel, ryokan of minshuku in de door u gekozen categorie. Mocht de accommodatie bij boeking niet beschikbaar zijn, dan boeken we voor u een vergelijkbare accommodatie.