Zorgeloos reizen

Zorgeloos reizen

Tissamaharama, zonsondergang
Zorgeloos reizen
Gratis omboeken en annuleren
Dit zijn onze vergaand versoepelde voorwaarden voor omboeken en annuleren.

Kosteloos omboeken
-Tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een andere bestemming of andere datum. Als er meerkosten zijn voor de nieuwe bestemming of andere datum, dan worden deze in rekening gebracht. Uiteraard in overleg met u.
-Als er, na overleg met u, reeds vliegtickets zijn uitgegeven voor uw reis, dan betaalt u daarvoor de daadwerkelijke kosten van de luchtvaartmaatschappij.
-Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt t/m 30 september 2021.
-Vertrekdatum van uw reis: alle reizen met vertrek in 2021 en 2022.

Kosteloos annuleren
-Tot 6 weken voor vertrek gratis annuleren.
-Als er, na overleg met u, reeds vliegtickets zijn uitgegeven voor uw reis, dan betaalt u daarvoor de daadwerkelijke kosten van de luchtvaartmaatschappij.
-Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt t/m 30 september 2021.
-Vertrekdatum van uw reis: alle reizen met vertrek in 2021 en 2022.

Als code oranje vervalt
Ook al vervalt code oranje en mag er weer gereisd worden naar uw favoriete rondreisland dan nog zullen er, naar wij verwachten, restricties zijn om daadwerkelijk toegelaten te worden. Denk aan verplichte vaccinatiebewijzen, PCR testen en sneltesten. Wij verwachten dat landen zeker op oranje of rood blijven staan zolang de verplichting voor reizigers bestaat om bij aankomst in quarantaine te gaan. Ook dient u er rekening mee te houden dat er ter plaatse nog altijd corona-maatregelen van kracht zijn, zoals mondkapjesplicht, de afstandregel, hygiëne voorschriften etc. Wij bij HelloBeautifulWorld zouden dolgelukkig zijn als er met het naleven van die maatregelen maar weer gereisd kan worden!

Uw bestemming voor vertrek op code oranje of rood?
Natuurlijk laten wij u niet vertrekken als voor uw vakantieland code oranje of rood geldt. Is dit binnen 4 weken voor uw geplande vertrekdatum het geval, dan annuleren wij kosteloos uw reis. U mag in dat geval ook omboeken naar een andere periode of een ander land. Wij maken dan een offerte voor de nieuwe vertrekdatum. Hierbij doen wij er alles aan om de reis op de nieuwe datum voor dezelfde prijs aan te bieden. Lukt het niet om een alternatieve reis te kiezen, dan ontvangt u een restitutie van uw (aan)betaling.

Heeft uw een Corona-voucher?
Neem contact op met HelloBeautifulWorld over uw voucher. Wij bespreken met u de mogelijkheden.

Als u vóór 31 december 2020 een reis hebt geboekt met vertrek vanaf 1 mei 2021
-Als uw vakantieland 4 weken voor vertrek op code oranje of rood staat, dan annuleren we uw reis. U krijgt restitutie van uw (aan)betaling.
-Wilt u niet afwachten (dan de 4 weken voor vertrek) en al eerder uw reis omboeken of annuleren? U kunt uw reis omboeken naar een andere datum en bestemming. De eventuele meerkosten worden doorberekend.
Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Informatie over HelloBeautifulWorld

HelloBeautifulWorld is jong, ambitieus en dynamisch. Ook al zijn we jong, we hebben tientallen jaren reiservaring. Zowel professioneel als privé. Professionele ervaring in leidende posities o.a. bij grote (inter)nationale reisbedrijven. Onze privé reiservaring beslaat enkele decennia, en gaat over alle continenten. We weten wat er in de wereld te koop is. We weten waar u wilt zijn. En weet u het zelf nog niet, dan hebben wij het voor u bedacht. Liefde voor reizen is wat ons drijft. Reizen verrijkt je leven. HelloBeautifulWorld ziet reizen als de vervulling van een primaire levensbehoefte; pure nieuwsgierigheid naar wat er achter de horizon verborgen ligt. We zetten onze reiservaring in, en onze liefde voor reizen, om voor u de meest optimale rondreis samen te stellen. Rondreizen die u in staat stellen zorgeloos te genieten van wat achter de horizon verborgen ligt. Rondreizen die u desgewenst kunt 'tunen' op uw persoonlijke wensen. Betrouwbaar: we zijn aangesloten bij de branche organisatie ANVR. We zijn lid van de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en van het Calamiteitenfonds.
Kunnen wij u helpen?